Copa America 2019
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Copa America 2019
Ove Južnoamerikance i Katar ofira
Bas maloprije kontam gdje si i sto te nema na ovoj temi.Osim13 je napisao/la:Zamisli Katar ti skine bod na Copa Americi. Pa to bi samo nama pošlo za rukom, tipa Australija učestvuje na Eurosongu a mi ne :lo...ček.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Qatar ti sa 23 igraca iz domace lige otkine bod u pm. Ubite se kolektivno svi. Kakvo pateticno prvenstvo u pm, a nije ni pocelo kako treba. Davno je se prestao igrati ozbiljan fudbal u Juznoj Americi. Ovo je smiurija
Nije ni cudo sto ih evropljani evo skoro dvije decenije yebu na svjetskim prvenstvima. Doduse kad pogledam statisiku nisu nesto bolje prolazili ni prije 2002 kada je Brazil pobjedio. Oh well.
Nije ni cudo sto ih evropljani evo skoro dvije decenije yebu na svjetskim prvenstvima. Doduse kad pogledam statisiku nisu nesto bolje prolazili ni prije 2002 kada je Brazil pobjedio. Oh well.
Zadnja izmjena: AtlaZ, dana/u 16 jun 2019, 23:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Copa Amerika je smiješno natjecanje. Umjesto da okupe 16 najboljih zemalja Amerike, oni zovu Katar i Japan.
Baš bi furka bila da im Katar ili Japan uzmu nekad to npr, ionako su svi glupi ko qurac. Samo im trebe valjaju.

Baš bi furka bila da im Katar ili Japan uzmu nekad to npr, ionako su svi glupi ko qurac. Samo im trebe valjaju.

"We need to suffer. And we need to fight."
A kad sam rekao da su bolje ekipe igrale zavrsnicu Lige nacija nego ovu Copu ovdje me neki razapeli.
15.10.2013.
Glupo je i meni što Australija igra azijske kvalifikacije, a znamo što je to takoCaptain4 je napisao/la:Copa Amerika je smiješno natjecanje. Umjesto da okupe 16 najboljih zemalja Amerike, oni zovu Katar i Japan.![]()
![]()
![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- LlullSergio
- Kontakt:
Katar je fina ekipica.
Osvojili su dominantno Azijski Kup i to na vrucem terenu za njih. Pripremali su i pripremaju ekipu za 2022. a sto je najcudnije nisu upumpali pare u kakve talentovane Spance,Juznoamerikance i sl. Jedino su struku kupili,al' dobro odnekud se mora poceti.Ja sam bgmi ocekivao poslije rukometa da ce upumpati pare u dosta igraca koji bi u Europskim i Juznoamerickim reprezentacijama igrali neku epizodnu ulogu i doveli ih kod sebe.Mislim prvenstvo su dobili kad,prije 4-5 godina, do 2022. su mogli dobiti drzavljanstva.
Btw ne zna se ciji su pusikurci gori, Ronaldovi ili Messijevi
Osvojili su dominantno Azijski Kup i to na vrucem terenu za njih. Pripremali su i pripremaju ekipu za 2022. a sto je najcudnije nisu upumpali pare u kakve talentovane Spance,Juznoamerikance i sl. Jedino su struku kupili,al' dobro odnekud se mora poceti.Ja sam bgmi ocekivao poslije rukometa da ce upumpati pare u dosta igraca koji bi u Europskim i Juznoamerickim reprezentacijama igrali neku epizodnu ulogu i doveli ih kod sebe.Mislim prvenstvo su dobili kad,prije 4-5 godina, do 2022. su mogli dobiti drzavljanstva.
Btw ne zna se ciji su pusikurci gori, Ronaldovi ili Messijevi

Upravo to sam i napisao.Rijec je o tome koliko suigrači C.Ronalda i Messija postižu golova,a pokušava se predstavit valjda kao da C.Ronaldo sam vuče reprezentaciju svojim golovima pa je goat dok Messi ne radi isto u Argentini jer eto ostali imaju puno vise golova od ostatka Portugalaca pa je kao prema toj statistici Argentina neka mocna reprezentacija,a Portugalci su autsajderi na čelu sa C.Ronaldom.A činjenica je kako Argentina ima top napad godinama (i to je jedino što imaju na visokoj kvaliteti) pa logično i da će Messijevi suigrači imat hrpu golova dok pak Portugal nema poštenog napadača vec godinama.Od Paulete vjerojatno.Pa je i logično da C.Ronaldo ima masu više golova od suigrača jer se u napadu sve podređuje njemu.anonymousHD je napisao/la:Propade im ona teorija da je veznjak.Policeman je napisao/la:I zanimljivo nigdje nikog upravo tamo kako kazete gdje igra Messi
Pa ovdje je riječ o tome koliko saigrači Ronalda i Messija postižu golove.SiamoNoi je napisao/la:Roflat jedino i mozes nakon što si se pokusao pozvat na onako nešto što iz najmanje dva razloga koja sam naveo nema apsolutno veze sa vezom što moze vidjeti itko za zrno objektivnosti.Mozda da pokusas popljuvat Messija zbog toga što ima 30ak utakmica manje od C.Ronalda pa da na kraju ipak opravdaš svoju statistiku?
Ne pokušavam ja pljuvat Messija, boli me džon, već je smiješno da se opet saigrači njegovi krive, a on kao bio na TOP nivou. Sinoć je on krivac, da je dao gol, njegova repka bi slavila 100%. Kad Messi gubi, saigrači su krivi, kad Messi dobija, on je zaslužan, niti jedan drugi igrač nije bitan, on može sve sam. Messi kad izađe in konforne zone je **** obična.
Ja se nadam da će Messi uzet Copu, da makar uđe u kombinacije da bude GOAT, ovako daleko je od najboljih.
Jučerašnja utakmica me tu najmanje zanima.Argentinci vec godinama nemaju poštenu obranu sa iznimkom SP 2014. kad ih je Sabella dobro poslozio,nemaju ni golmana,a i kreacija u vezi je upitnija nego ikad.Jedino što imaju su imena u napadu koja na individualnu kvalitetu mogu zabijat ako nista.Portugal ima puno izbalansiraniju ekipu.Nemaju napadače i tu o C.Ronaldu ovise dosta,al imaju sve ostali na vise nego pristojnoj razini.Zato su i uzeli EP,a ne zbog toga jer ih je C.Ronaldo sam vodio do naslova što je valjda bila namjera prikazat.Dok je Messi Argentinu poprilično vukao 2014. do finala.
Ovu zadnju rečenicu ne treba ni komentirat.
Qatar bi se u Ligi Nacija dobro namučio u trećoj grupi D lige sa Kosovom, Azerbejdžanom, Farskim Otocima i Maltom, ali Copa America je najstarije takmičenje treba imati prema tome respekta malo.
Mogla bi Argentina lagano ispasti već u grupi od Qatarosa. Ljudi im ostave šansu da i kao treći prođu dalje, organizuju Copu 7 puta u 10 godina nebil' šta Messi osvojio, a on već sad razmišlja od koga će ispasti naredne sezone u LP.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Makedonija, Armenija, Azerbejdžan, Kosovo, Luksemburg, Bjelorusija i Gruzija su države iz D lige koje bi mogle pobijedit Katar.
bi al u kurcu, pa ljudi osvojili Azijsko prvenstvo, kakvo god da je ipak nisu amateri, ne znam zasto ih pokusavate predstaviti takvima
Pyro is not a crime !
Pa sa ovom Argentinom će osvojiti Copu kad tamo budu nastupali Argentina, Peru, Venecuela, Trinidad i Tobago, Bjelorusija, Uzbekistan, BiH, Fidži, Vanuatu i Solomonska ostrva.TonySosa je napisao/la:Mogla bi Argentina lagano ispasti već u grupi od Qatarosa. Ljudi im ostave šansu da i kao treći prođu dalje, organizuju Copu 7 puta u 10 godina nebil' šta Messi osvojio, a on već sad razmišlja od koga će ispasti naredne sezone u LP.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
ma nisu amateri, al svi igrači im dolaze iz klubova Al-Duhali, Al-Gharafa, Al-Arabi, Al-Sadd, Qatar SC i Al-Khor, predrasude ****, a i ovo večeras Paragvaj-Katar je izgledalo kao veoma taktički loša utakmica, samo požrtvovanost na terenuTHEC je napisao/la:bi al u kurcu, pa ljudi osvojili Azijsko prvenstvo, kakvo god da je ipak nisu amateri, ne znam zasto ih pokusavate predstaviti takvima
pa i ja sam mislio da su likovi amateri i to kad su igrali ono prvenstvo Azije pa se sjebah kad ga osvojise i to Japan dobise 3-1, a i ovo veceras malo sto sam gledao uopste nisu losi, fali i njima ko i Latinosima vise taktike, dosta je tu tzv divlje igre ali inace su to pocesto odlike kako Latinosa tako i ovih arapskih ekipa, Katar istina Aziji pripada, ali sjetimo se Maroka, Egipta, Alzira, Tunisa, pa i ostalih najjacih ekipa iz Afrike, tipa Nigerije, Kameruna, s vremena na vrijeme im se potrefi bas talentovana generacija no jednostavno previse su 'divlji' da bi mogli neki ozbiljan rezultat napraviti no opet je to kvalitet iznad tih nabrojanih evropljana, pa cak i nas samih, koliko god oni smijesno izgledali kad ih gledamo ovako ipak je zajebano igrati protiv takvih ekipa koje su i trkacki a i tehnicki pocesto dosta dobrecoelho41 je napisao/la:ma nisu amateri, al svi igrači im dolaze iz klubova Al-Duhali, Al-Gharafa, Al-Arabi, Al-Sadd, Qatar SC i Al-Khor, predrasude ****, a i ovo večeras Paragvaj-Katar je izgledalo kao veoma taktički loša utakmica, samo požrtvovanost na terenuTHEC je napisao/la:bi al u kurcu, pa ljudi osvojili Azijsko prvenstvo, kakvo god da je ipak nisu amateri, ne znam zasto ih pokusavate predstaviti takvima
Pyro is not a crime !
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kakav gol lodeira 

Ma Katar je veceras odlicno igrao al zavrsnica im je amaterska.
Lodeiro
Lodeiro

15.10.2013.
Dobar ovaj Urugvaj, moji favoriti uz Kolumbiju svakako.
Trebali bi iz Comnebola jedne godine pozvati i finaliste Europskog prvenstva kad već ugošćavaju van kontinenta.
Trebali bi iz Comnebola jedne godine pozvati i finaliste Europskog prvenstva kad već ugošćavaju van kontinenta.
Ovdje se samo čeka da neko izvadi nož i iznabada nekog. Nevjerovatno prljavo igraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.