2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
According to @RicBucher,Kyrie Irving has narrowed down his possible free agency destinations to the Lakers and Nets.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hajmo Lakersi uzmite momkaNEZALAGANJE je napisao/la:According to @RicBucher,Kyrie Irving has narrowed down his possible free agency destinations to the Lakers and Nets.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma ode on u LAL sigurno
Cleveland v.2

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Netsi
DLo u Sunse

DLo u Sunse

- BuffonGigi
- Kontakt:
Kad bi uspjeli dovesti Kyriea i Beala, a da se pri tom zrtvuju Lonzo, Ingram i pick, to bi bilo sjajno.
Petorka Irving, Beal, James, Kuzma i Mcgee bi bila zaista respektabilna.
Petorka Irving, Beal, James, Kuzma i Mcgee bi bila zaista respektabilna.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
The Phoenix Suns are open to trading the No.6 pick in exchange for a veteran point guard, per ESPN
cp3JHam je napisao/la:The Phoenix Suns are open to trading the No.6 pick in exchange for a veteran point guard, per ESPN

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ili on ili conley 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemaju oni prostora da prime tolike plate,ukoliko Tyler Johnson uradi opt in ili zadrze cap Oubrea.Jedino da posalju jos Warrena ili Jacksona uz pik,sto je previse,po meni.
Phx nas stari drugar jos ce nam i pick dati.
Ako se to desi, navijam za Phx k'o @Ep i donnie za Golden
A @nez na aparate
Ako se to desi, navijam za Phx k'o @Ep i donnie za Golden

A @nez na aparate

do prije par mjeseci CD3 i Brada pokoravaju svijet sa Allstar centrom Capelom, sad rasprodaja, tjeranje sviju ko da su željo pod Misimovićem
Kakva promjena mišljenja od superstar CP3a koji je nobrainer dati mu onakav ugovor do štetocine koju nadam se da ces uvalit za bilo šta

Aleme haj bar kada si seronja oko Brade, sad kad pogledas pogresno je bilo dati ugovor Cp3?

Kakva promjena mišljenja od superstar CP3a koji je nobrainer dati mu onakav ugovor do štetocine koju nadam se da ces uvalit za bilo šta

Aleme haj bar kada si seronja oko Brade, sad kad pogledas pogresno je bilo dati ugovor Cp3?
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To su ti cvrsti stavovi.
Doslo do mozga ono moje da nema Bradi titule ostane li ovaj roster,a Boga mi i stil igre...

Doslo do mozga ono moje da nema Bradi titule ostane li ovaj roster,a Boga mi i stil igre...
Prestar im je CP3 bas i ocigledno da je pao kao igrac. Prije Holiday ili Conley da ce to biti. Mozda cak i Wall.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma haj da je mala promjena stavova, ali frajer je od legitimnog superstara (hjuston ima 2 prica je), došao do toga da Harden igra sa role playerima tj. posta frajer role igrac u sekundiNEZALAGANJE je napisao/la:To su ti cvrsti stavovi.![]()
![]()

Kad je bilo pravdati ugovor ljetos, logicno je bilo dati mu 40 miliona na 4 godine

Promjene nevjerovatne

Ma onaj stil igre nikad titule nece uzeti i ruzno je gledati napad za napadom gdje se igra izolacija, pik, prodavanje faula, bas patnja

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
A jebte tito kakvi likovi. Pa u sportu se stvari mjenjaju u mjesec dana a kamoli sezonu. Ljudi citav zivot prate sport ne kontaju proste stvari. Sta mislis da je adidasu drago sto je dao Rosu 150 miliona 2012-2013 (koliko mu je vec dao). Sto je bilo prikladno tad, vec 2013-2014 promasaj i?
Jedini razlig zasto su i potpisali cp3 je vjerovatno pod uslovom da mu se ponudi ugovor. Otisli ljudi u 7 sa gsw, ostao zal jer se on povrijedio game 5, vjerovatno se mislilo da se moze preci preko brijega ako bude zdrav, sto bi opravdalo ugovor. Isto kao sto je Kawhi opravdo u Tor pa sve i da ode na ljeto
Objasnjavas common sense ljudima, kae sto trollas
Ma cp i nije problem, ako ga se rijese ok, ako ostane opet ok. Capeli noga samo
Jedini razlig zasto su i potpisali cp3 je vjerovatno pod uslovom da mu se ponudi ugovor. Otisli ljudi u 7 sa gsw, ostao zal jer se on povrijedio game 5, vjerovatno se mislilo da se moze preci preko brijega ako bude zdrav, sto bi opravdalo ugovor. Isto kao sto je Kawhi opravdo u Tor pa sve i da ode na ljeto

Objasnjavas common sense ljudima, kae sto trollas

Ma cp i nije problem, ako ga se rijese ok, ako ostane opet ok. Capeli noga samo
Ja kao neko ko mnogo duze navija za Houston cu reci, da je samo idiot mogao dati takav ugovor Paulu. Sa tim da je idiot mozda i preblaga rijec. A i Paul sam je trebao ispasti fer pa reci da je sve preko 20 previse, jer za njega je i 15 po sezoni grehota dati.
Capela jeste ogranicen igrac, ali ga treba imati u ekipi.
I za kraj.
Houston tj. Harden nikada nece uzeti prsten uz Paula u timu i sa ovakvim ugovorom. Zivi bili pa vidjeli...
I za kraj.
Houston tj. Harden nikada nece uzeti prsten uz Paula u timu i sa ovakvim ugovorom. Zivi bili pa vidjeli...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odlicno receno.Pa samo skontati jednu stvar...Morey je dao ovolike pare Paulu(vjerovatno i zbog obecanja tokom prelaska iz LAC) znajuci da ce takav Paul 3 godine biti placeniji igrac od Hardena,koji je bio MVP lige i takodje potpisao supermax!!Pasha je napisao/la:Ja kao neko ko mnogo duze navija za Houston cu reci, da je samo idiot mogao dati takav ugovor Paulu. Sa tim da je idiot mozda i preblaga rijec. A i Paul sam je trebao ispasti fer pa reci da je sve preko 20 previse, jer za njega je i 15 po sezoni grehota dati.
I za kraj.

Van pameti!
Sa Hardenom, Paulom, Capelom i Tuckerom si na oko 110 miliona, tesko je nakon toga dovoditi kvalitetnu ispomoc. Malo te sreca "pomazi", pa House postane bolji neg je bio. Al i on se raspao u play-offu...
A Nene Ilario?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Sta sa njim?
Covjeku od 40 ljeta, svaka tekma moze biti i posljednja...
Covjeku od 40 ljeta, svaka tekma moze biti i posljednja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.