Tetovaža RS ili tetovaža onog četnika, isti qrac, oboje se tumačilo kao žestoka provokacija. I poslije sata su navijači tražili da se izbaci, pa ga niko nije izbacio, al' eto sada Prosinečki jeste i to je svakako dokaz autoriteta koliko god to nekome bila normalna pojava, jer Vranješ suštinski nije uradio ništa nezakonito za što je mogao biti kažnjen, sve se svodi na neko moralno degradiranje jednog dijela ljudi u ovoj državi.Vucevich je napisao/la:Tada je bila tetovaza RS-a, to nije sada razlog zasto je izbacen, nego je zbog ostale gluposti - tetovaza ratnog zlocinca, uvrede prema navijacima, afere i ostalo. Nije kao da ga je Prosinecki izbacio zbog iste tetovaze kao prije jer onda ne bi igrao sve utakmice sto je igrao do sada. Da se ova situacija desila pod Bazdarevicem nema sumnje da bi ga izbacio, jednostavno ne treba ni razmisljati o tome jer skoro nijedan navijac ne bi oprostio to da ne bude izbacen iz reprezentacije.Raonffa je napisao/la:
Pa rekao je Prosinečki vezano za to da ne voli igrače koji biraju utakmice, da mu je dao dopuštenje za dva okupljanja, da su za Begovića to bili veliki razlozi, a za Prosinečkog jako mali. Tako da, ukoliko nije bila u pitanju neka povreda ili neka loša stvar u njegovoj bližoj okolini (bolest, smrt ili nešto slično), a koliko znam nije, nijedan razlog nije dovoljan da se tako eskivira reprezentacija.
A koliko se sjećam nije to Asmiru prvi put, taktizirao je on i u onom periodu kada je tek počinjao u reprezentaciji.
Pa koliko se sjećam Meša ga nije izbacio, i tada i sada je u pitanju bila tetovaža. Mislim, valjda neko ne misli da je Vranješ izbačen iz reprezentacije zbog afere sa JK
Nije da je bas sad napravio neocekivanu i ogromnu odluku da odstrani Vranjesa, to je bio jedini logicni izbor.
BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
dragi bože otkako je robi preuzeo reprezentaciju vrti se priča oko 2 igrača a to su begović i hajrović, čovjek(robi) ima svoj stil i od početka ga forsira samouvjereno i stvarno igramo dobar nogomet, tako da očekujem dvije pobjede iz ove dvije utakmice pa ćete morati odgoditi pljuvanje po robiju i kako mu se to obilo o glavu barem još jedno kolo ovih kvalifikacija, zamisli u njemačkoj ne pozov čovjek hummelsa, boatenga i mullera, nikom ništa, a ne igraju kao rezerve u bornmutu i kao prva špica dinama iz zagreba
Nije brzi od Visce, Duljevica, Hajrovica i Kolasinca.DrFilgud je napisao/la:Krunic je medju najbrzim igracima u reprezentaciji.soko je napisao/la:[
Krunic najbolje partije pruza u sredini, tako i igra u Empoli. Previse je spor za krilo.
Posto je Nastic poceo igrati na desnom beku, Seo na krilo, ono sto on radi u Arsenalu treba iskoristi.
Krilo i ofanzivnog veznog je igrao sve do prije godinu-dvije.
Seo u Arsenalu napravi puno prilika, svaki put kad ide naprijed moze stvoriti priliku. To se treba iskoristiti pogotovo ako mu Nastic moze cuvati ledja.
Zakon je jako rastezljiva stvar. Da je Nijemac i istetovirao Naci Popa ciji je glavni izum bila bacva sa zakovanim cavlima prema unutra u koje je stavljao zatocenike i gurao nizbrdo nesumnjivo je da bi zavrsio u zatvoru. U Hrvatskoj koja se ne moze podiciti nekom naprednoscu kada dodjemo na ovaj teren kapetan i dugogodisnji reprezentativac je radi ustaskog poklica potjeran iz momcadi i zavrsio je na sudu. Ne radi se ovdje o nicijoj degradaciji nego o tetoviranju ratnog zlocinca na tijelu jednog od nasih reprezentativaca. Nije ovo tetovaza RS-a koju dio navijaca moze smatrati provokacijom vec ikona pokreta kojem je u nacelu ideja etnickog ciscenja i pogroma drugih i drugacijih. Tko to podrzava taj zasigurno nije ciste pameti. Mislim da bi njega ako bi neko zatrazio radi ovoga mogao suspendirati svaki NS na svijetu.Raonffa je napisao/la:Tetovaža RS ili tetovaža onog četnika, isti qrac, oboje se tumačilo kao žestoka provokacija. I poslije sata su navijači tražili da se izbaci, pa ga niko nije izbacio, al' eto sada Prosinečki jeste i to je svakako dokaz autoriteta koliko god to nekome bila normalna pojava, jer Vranješ suštinski nije uradio ništa nezakonito za što je mogao biti kažnjen, sve se svodi na neko moralno degradiranje jednog dijela ljudi u ovoj državi.Vucevich je napisao/la:Tada je bila tetovaza RS-a, to nije sada razlog zasto je izbacen, nego je zbog ostale gluposti - tetovaza ratnog zlocinca, uvrede prema navijacima, afere i ostalo. Nije kao da ga je Prosinecki izbacio zbog iste tetovaze kao prije jer onda ne bi igrao sve utakmice sto je igrao do sada. Da se ova situacija desila pod Bazdarevicem nema sumnje da bi ga izbacio, jednostavno ne treba ni razmisljati o tome jer skoro nijedan navijac ne bi oprostio to da ne bude izbacen iz reprezentacije.Raonffa je napisao/la:
Pa rekao je Prosinečki vezano za to da ne voli igrače koji biraju utakmice, da mu je dao dopuštenje za dva okupljanja, da su za Begovića to bili veliki razlozi, a za Prosinečkog jako mali. Tako da, ukoliko nije bila u pitanju neka povreda ili neka loša stvar u njegovoj bližoj okolini (bolest, smrt ili nešto slično), a koliko znam nije, nijedan razlog nije dovoljan da se tako eskivira reprezentacija.
A koliko se sjećam nije to Asmiru prvi put, taktizirao je on i u onom periodu kada je tek počinjao u reprezentaciji.
Pa koliko se sjećam Meša ga nije izbacio, i tada i sada je u pitanju bila tetovaža. Mislim, valjda neko ne misli da je Vranješ izbačen iz reprezentacije zbog afere sa JK
Nije da je bas sad napravio neocekivanu i ogromnu odluku da odstrani Vranjesa, to je bio jedini logicni izbor.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 05 mar 2019, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Nije isto, ne možeš ga izbaciti zbog tetovaže RS-a, to bi jednostavno bilo previše kontroverzno, jer bi onda ljudi počeli sa pričom 'zašto nije dozvoljen sastavni dio BiH u reprezentaciji' i ostalo sranje. Onda je tetovirao ratnog zločinca, tu više nema baš dileme uopšte, ne može se ni protestovati na odluku da se izbaci jer je veličao lika koji je naredio ubistvo više stotina civila. Kad je Sranješ napravio prvu tetovažu pola ovog foruma ga je branilo jer je 'Alija potpisao Dejton' i još 100 takvih retardiranih izgovora, to ipak nije više bilo moguće nakon tetovaže Đujića. Poenta je da ovo nije baš neki 'autoritet', selektor nije realno imao izbora osim da ga izbaci nakon ovoga.Raonffa je napisao/la:
Tetovaža RS ili tetovaža onog četnika, isti qrac, oboje se tumačilo kao žestoka provokacija. I poslije sata su navijači tražili da se izbaci, pa ga niko nije izbacio, al' eto sada Prosinečki jeste i to je svakako dokaz autoriteta koliko god to nekome bila normalna pojava, jer Vranješ suštinski nije uradio ništa nezakonito za što je mogao biti kažnjen, sve se svodi na neko moralno degradiranje jednog dijela ljudi u ovoj državi.
Arsenal ima veoma uigranu ekipu u fazi napada. Ono sto Seo igra izgleda jednostavno, ali nije.soko je napisao/la:Nije brzi od Visce, Duljevica, Hajrovica i Kolasinca.DrFilgud je napisao/la:Krunic je medju najbrzim igracima u reprezentaciji.soko je napisao/la:[
Krunic najbolje partije pruza u sredini, tako i igra u Empoli. Previse je spor za krilo.
Posto je Nastic poceo igrati na desnom beku, Seo na krilo, ono sto on radi u Arsenalu treba iskoristi.
Krilo i ofanzivnog veznog je igrao sve do prije godinu-dvije.
Seo u Arsenalu napravi puno prilika, svaki put kad ide naprijed moze stvoriti priliku. To se treba iskoristiti pogotovo ako mu Nastic moze cuvati ledja.
Uz to ima i daleko kvalitetnije saigrace i cesto igraju 3-4-3 formaciju.
Ne vjerujem da mi mozemo iz Seovih ofanzivnih kvaliteta izvuci korist. Nama nisu valjali ni Salihamidzic, ni Lulic, ne valja ni Visca, nece valjati ni Seo.
Mislim da je bolje da ga imamo na beku i da smo tu relativno sigurni, a sta uradi prema naprijed uradi.
Sto se Krunica tice, mozda nije brzi od nabrojanih, ali jeste nadprosjecno brz, dobar u driblingu i sutu.
Koliko znam, Đujić nije osuđen za svoja zlodjela, tako da on zakonski nije nikakav ratni zločinac, al' normalno da sa moralne strane jeste kao i stotine drugih ratnih zločinaca koji su slobodno hodali ili hodaju ovom planetom.dubrovnik je napisao/la: Zakon je jako rastezljiva stvar. Da je Nijemac i istetovirao Naci Popa ciji je glavni izum bila bacva ca zakovanim cavlima prema unutra u koje je stavljao zatocenike i gurao nizbrdo nesumnjivo je da bi zavrsio u zatvoru. U Hrvatskoj koja se ne moze podiciti nekom naprednoscu kada dodjemo na ovaj teren kapetan i dugogodisnji reprezentativac je radi ustaskog poklica potjeran iz momcadi i zavrsio je na sudu. Ne radi se ovdje o nicijoj degradaciji nego o tetoviranju ratnog zlocinca na tijelu jednog od nasih reprezentativaca. Nije ovo tetovaza RS-a koju dio navijaca moze smatrati provokacijom vec ikona pokreta kojem je u nacelu ideja etnickog ciscenja i pogroma drugih i drugacijih. Tko to podrzava taj zasigurno nije ciste pameti. Mislim da bi njega ako bi neko zatrazio radi ovoga mogao suspendirati svaki NS na svijetu.
@Vucevich
Sličan odgovor važi i za tebe, odluka jeste moralna i zato svaka čast Robiju, za mene nema razlike između tetovaže RS a i ovog četnika. Pa svi koji su ga htjeli izbaciti zbog prve tetovaže svakako smatraju da je RS genocidna tvorevina, iako koliko znam da zakonski nije, a ustvari svi znamo da su na području tog entiteta počinjeni presuđeni zločini i jedan genocid.
Da je prvo istetovirao ovog četnika umjesto sata, 200% garantujem da opet ne bi bio izbačen iz reprezentacije, tako da je tu najmanji problem u samoj tetovaži tog Đujića.
Btw nemojte više na ovu temu, ode u pogrešnom smjeru, uopšte mi nije bio cilj da diskutujemo o Vranješu i njegovim sranjima

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Goalgetter
- Kontakt:
Seo krilo, tj. krilnog beka moze samo igrati u 3-4-3 ili 3-5-2 sistemu, u sistemu sa cetiri igraca u odbrani on nema sta traziti na krilu. U 4-4-2 on treba da igra beka, a Duljevic krilo. Ne mozete ga staviti u ofanzivnu liniju sa Viscom i Dzekom, ali nikako. Za tu poziciju treba znati i zadrzavati loptu i biti dosta i tehnicki potkovan, a ne samo utrcavati u slobodan prostor. U Arsenalu je to recimo Iwobi, koji Seu cesto hrani tim loptama i utrcava mu "iza ledja", kako vi zamisljate, u nas je taj igrac Dulja. Mogu itekako zamisliti da ce Duljevic i Seo na lijevoj strani biti paklena kombinacija.
Nije ni Hitler osudjen za zlocine, ni Pavelic, ni pop Djujic. Ipak, istorija ih je smjestila tamo gdje spadaju.
Ako tetovaza RS nije bila valjan razlog za protjerivanje (a nazalost i nije) , Djujic jeste itekako.
Ako tetovaza RS nije bila valjan razlog za protjerivanje (a nazalost i nije) , Djujic jeste itekako.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 05 mar 2019, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zasto raspravljate o Vranjesu vise kad je to zavrsena prica? Ne znam kako imate volje vrtiti istu pricu mjesecima.
Nisu ni Hitler, Mengele, Pavelic ni mnogi drugi. Covjek je bio cetnicki vojvoda i nosio mrtvacku glavu na kapi. Ne govorim ja ovdje o moralu i nisam nimalo sumnjicav po pitanju zlocudnosti tih i takvih zvijeri iz nase proslosti. Neka dodje u Dubrovnik ili Split na kupanje nas Ogi pa ces vidjeti da li je ovaj na njegovom tijelu zlocinac ili nije. Ili zamisli prijateljsku utakmicu sa Hrvatskom gdje nas desni bek ima istetoviranog zlikovca koji je titulu Vojvode dodijelio legendarnoj Srpskoj ludi Vojislavu Seselju. Ma pisuci o ovom i ovakvim imam osjecaj da i sam upadam u kanalizaciju.Raonffa je napisao/la:Koliko znam, Đujić nije osuđen za svoja zlodjela, tako da on zakonski nije nikakav ratni zločinac, al' normalno da sa moralne strane jeste kao i stotine drugih ratnih zločinaca koji su slobodno hodali ili hodaju ovom planetom.dubrovnik je napisao/la: Zakon je jako rastezljiva stvar. Da je Nijemac i istetovirao Naci Popa ciji je glavni izum bila bacva ca zakovanim cavlima prema unutra u koje je stavljao zatocenike i gurao nizbrdo nesumnjivo je da bi zavrsio u zatvoru. U Hrvatskoj koja se ne moze podiciti nekom naprednoscu kada dodjemo na ovaj teren kapetan i dugogodisnji reprezentativac je radi ustaskog poklica potjeran iz momcadi i zavrsio je na sudu. Ne radi se ovdje o nicijoj degradaciji nego o tetoviranju ratnog zlocinca na tijelu jednog od nasih reprezentativaca. Nije ovo tetovaza RS-a koju dio navijaca moze smatrati provokacijom vec ikona pokreta kojem je u nacelu ideja etnickog ciscenja i pogroma drugih i drugacijih. Tko to podrzava taj zasigurno nije ciste pameti. Mislim da bi njega ako bi neko zatrazio radi ovoga mogao suspendirati svaki NS na svijetu.
@Vucevich
Sličan odgovor važi i za tebe, odluka jeste moralna i zato svaka čast Robiju, za mene nema razlike između tetovaže RS a i ovog četnika. Pa svi koji su ga htjeli izbaciti zbog prve tetovaže svakako smatraju da je RS genocidna tvorevina, iako koliko znam da zakonski nije, a ustvari svi znamo da su na području tog entiteta počinjeni presuđeni zločini i jedan genocid.
Da je prvo istetovirao ovog četnika umjesto sata, 200% garantujem da opet ne bi bio izbačen iz reprezentacije, tako da je tu najmanji problem u samoj tetovaži tog Đujića.
Btw nemojte više na ovu temu, ode u pogrešnom smjeru, uopšte mi nije bio cilj da diskutujemo o Vranješu i njegovim sranjima
Odlucio sam da ponovo pozovem Osima i Rokoka
Zarathustra
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sehic, Piric, Kjosevski
Kolasinac, Civic, Sunjic, Zukanovic, Nastic, Todorovic
Pjanic, Besic, Saric, Cimirot, Duljevic, Visca, Zakaric, Krunic, Gojak, Prcic
Kodro, Koljic, Dzeko, Bajic
23
To je to onda? Fali stoper, to je Bico, al povreda. Mozda bude 24 na spisku pa dok provjeri njega
Guzva u sredini, a fali u odbrani
Kolasinac, Civic, Sunjic, Zukanovic, Nastic, Todorovic
Pjanic, Besic, Saric, Cimirot, Duljevic, Visca, Zakaric, Krunic, Gojak, Prcic
Kodro, Koljic, Dzeko, Bajic
23
To je to onda? Fali stoper, to je Bico, al povreda. Mozda bude 24 na spisku pa dok provjeri njega
Guzva u sredini, a fali u odbrani
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Prosinečki ne vjeruje puno u igrače kao što su Kolašinac i Bičakčić koji su često povrijeđeni kad ih najviše trebaš.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 06 mar 2019, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
kako misliš ponovo...?Moggi je napisao/la:Odlucio sam da ponovo pozovem Osima i Rokoka
Mogao bi ja slikat ruku u zavoju

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Da navijaci nisu trazili da Vranjes bude izbacen,Vucevich je napisao/la:Nije 'autoritet' to sto neko mulja, izmislja i ponasa se nepravedno prema nekom drugom.Raonffa je napisao/la:
Aha, onda sa ovim pada u vodu Asmirova profesionalnost. U suštini, ovdje stajem na Robijevu stranu, konačno imamo selektora koji ima autoritet, vidi se po Begoviću, vidi se po Vranješu.
Sto se tice Vranjesa, koji selektor ga ne bi izbacio? Budemo li realni... cak je proslo dosta vremena dok se nije oglasio selektor u ovom slucaju.
Robi ga jos ne bi izbacio,a sto se tice autoriteta ne moze 10 ljudi (Bega,Kolasinac itd.) bit u krivu,a Robi upravu.Begovic kakav god da je golman nije zasluzio ovakav tretman
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad ce konacan spisak?Moggi je napisao/la:Odlucio sam da ponovo pozovem Osima i Rokoka
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sve u svemu, potanki smo za nase sampionske ambicije
Sreca da je u reprezentativnom fudbalu kolektiv vazniji od individualnog kvaliteta.

Sreca da je u reprezentativnom fudbalu kolektiv vazniji od individualnog kvaliteta.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Realno i jest tako. Nikad manje dobrih igrača nismo imali, al' eto, imamo kolektiv zahvaljujući Prosinečkom.DrFilgud je napisao/la:Sve u svemu, potanki smo za nase sampionske ambicije![]()

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Pa i meni se tako cini, bez obzira na neke "nepravilnosti"KrajisnikBosnjak je napisao/la:Realno i jest tako. Nikad manje dobrih igrača nismo imali, al' eto, imamo kolektiv zahvaljujući Prosinečkom.DrFilgud je napisao/la:Sve u svemu, potanki smo za nase sampionske ambicije![]()

S obzirom da nikada nismo imali neki aman zaman kvalitet, mozda je i bolje sto konacno imamo pravi kolektiv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.