Mozda ces misliti da sam lud ali pazi ovo. Npr prije, Begovic, Zukanovic i Medunjanin su dobri jarani, prva dvojica standardni, ovaj treci pred kraj karijere. Ali trener ga npr zove iako ima neko mladji, mozda cak i bolji (zamislimo Gojak). Zasto? Zato sto ce se mozda ova prva dvojica ugodnije osjecati na treninzima, prijatnije, imati vecu motivaciju i zelju. Koliko god ti sad mislio pa moraju biti profesionalci, dzaba. Psihologija je to, ljudi su i oni. Hocu reci da i takve stvari dosta uticu. Oni se zbog obaveza svakako ne vidjaju cesto, a dobri su prijatelji svi izmedju sebe u nekim grupicama.Vucevich je napisao/la:Pa samo me zanima kako to znas da ne odgovara sistemu kad ne znas koji je to sistemJavierBosnia je napisao/la:Kakav god da je sistem on tako zamislja i bira. Treba to postovati. Profesionalac je
Meni licno su to dvije krampe i Kodro i Bajic i mislim da oni ni Andori nisu u stanju gol zabiti, licno se nadam da ce ih uskoro zamjeniti bar mladi Demirovic i Prevljak.
Al ne kritikujem selektora zbog odluke
Mozda zvuci opet suludo, ali sam poprilicno siguran da je Ibricic dio reprezentacije kao pomocnik ili neki asistent, da bi Dzeko bio za nijansu jos bolji. Bio je period nakon Brazila kad je Dzeko poprilicno pao, reci ces igracki nedostatak Misketa, al ja bih dodao i prijateljski odnos Spahe, Misketa i njega..
Zato Robert sve promjene uvodi postepeno. Vidjeli smo da mu je mislim max po nova 2 igraca. Sigurno da ce doci na red da se mijenja i Kodro, da ce doci i Hajrovic i ostali.. Ali kad bi na svaki spisak od 20 momaka, on mijenjao po 4-5 njih, to bi propast bila.
U sustini nije sve u igrackom kadru i formi. A ne kazem da je ovo razlog sto Robi nekog zove ili ne zove, kazem samo jedan od razloga moze biti ovaj, a ima ih dosta vise. Mozda u Kodri on vidi perspektivnog igraca i zao mu je sto propada trenutno pa hoce da ga kroz repku progura da nastavi negdje igrati. Kazem mozda.