Polufinale SP 2018
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Polufinale SP 2018
Kako ce imati prostora kad ga tu cekaju Tripier i Walker.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Kovačić jeste mentalni patuljak, ali je igračina. Da se Modrić povrijedi on bi odigrao 70% kao Luka makar, siguran sam. Perišiću fali par tekmi da uđe u ritam, sad je van ritma i na klupu ga staviti. A poslije brzinom u drugom poluvremenu će biti opasnost broj 1 za gol Engleske.Fikret1946 je napisao/la:Koji Kovacic ba tom mentalnom patuljku dati priliku da pocne polufinale svjetskog prvenstva bi bilo ravno samoubistvu![]()
Brozovic je za klasu korisniji igrac od tog bezmudasa koji je u rangu wilsherea ako ne i slabiji
Taj polovnjak nije napredovao sekunde u zadnjih 5 godina cak je prije bio bolji igrac![]()
Perisic ce vjerovatno sad odigrati ponajbolje jer ce imati haos prostora
"We need to suffer. And we need to fight."
Živili!xaviesta je napisao/la:Ti si fašista i potencijalni ratni zlocinac. Ne valja ti taj sarkazam, trebas uz bracu za dom spremni uzvikivati.Rokoko87 je napisao/la:NAPRIJED, RVATINE!
SLAVIĆESE ŠIROM ERCEG BOSNE!
MANJE ĆE SE SLAVITI ŠIROM RVACKE!
NOSIMO VATRENE DO TROFEJA!

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Fikret1946
- Kontakt:
Ne moze biti mentalni patuljak i igracina odluci seCaptain4 je napisao/la:Kovačić jeste mentalni patuljak, ali je igračina. Da se Modrić povrijedi on bi odigrao 70% kao Luka makar, siguran sam. Perišiću fali par tekmi da uđe u ritam, sad je van ritma i na klupu ga staviti. A poslije brzinom u drugom poluvremenu će biti opasnost broj 1 za gol Engleske.Fikret1946 je napisao/la:Koji Kovacic ba tom mentalnom patuljku dati priliku da pocne polufinale svjetskog prvenstva bi bilo ravno samoubistvu![]()
Brozovic je za klasu korisniji igrac od tog bezmudasa koji je u rangu wilsherea ako ne i slabiji
Taj polovnjak nije napredovao sekunde u zadnjih 5 godina cak je prije bio bolji igrac![]()
Perisic ce vjerovatno sad odigrati ponajbolje jer ce imati haos prostora

Prije bih nekreativnog Badelja stavio u tu tekmu nego Kovacica koji je rezerva citav zivot
@Ramiy kakav Walker taj imbecil je najgori igrac Engleske na prvestvu uz Sterlinga,ocekujem da bar tri put ispadne ko iz voza
- hskzmostar
- Kontakt:
Ne znam po cemu je Engleska favorit protiv Hrvatske osim sto im je ostalo malo vise svjezine, gledajuci utakmice Engleske prva protiv Tunisa i gol u 91min, oba gola iz prekida, Panamu racunamo kao jaci trening dok su meni osobno pravo lice pokazali protiv Kolumbije koja je bila bolja i bez Jamesa igra u polju kao i sanse koje su bile na njihovoj strani, englezi su u produzecima jednostavno bili pogubljeni pas nisu mogli tocan izvesti sto zbog presinga sto zbog limitiranih veznjaka, citava igra se svodi na Hendersonova dubinska dodavanja i to su par puta vec prodali na SP-u i naravno na prekide nakon sto su i svedjane tako unistili dok je Pikachu na golu bio dobar, sad ako se vratimo na tradiciju golman engleske mora jednostavno jednu utakmicu zaje... a pritisak u zemlji je ogroman da se udje u finale sto Hrvatska sa svojim krilima i mirnom igrom na sredini terena moze iskoristiti i pobijediti ovu utakmicu, cak stovise bit ce lakse igrati nego protiv Danske i Rusije jer englezi nisu toliko borbeni i defanzivni kao npr. Rusi.
Sve u svemu ocekuje nas dobra utakmica u koju ce mozda i Hrvatska uci opustenije jer su vec iza sebe ostavili dvije nevjerovatne utakmice pogotovo protiv Rusije gdje su igrali na gostujucem terenu i normalno je da ce biti pritiska kad je protiv tebe cijeli stadion sto protiv engleza nece biti slucaj, znaci iskusili su veci pritisak od engleza, pobjedili Argentinu 3:0,izbacili domacina na njegovom turniru i naravno presli sve moguce granice uspjeha na ovom turniru jer je glavni cilj bio prolazak skupine.
Pustimo engleske medije da se napusu do svemira u ova tri dana a onda polako i mudru.
Sve u svemu ocekuje nas dobra utakmica u koju ce mozda i Hrvatska uci opustenije jer su vec iza sebe ostavili dvije nevjerovatne utakmice pogotovo protiv Rusije gdje su igrali na gostujucem terenu i normalno je da ce biti pritiska kad je protiv tebe cijeli stadion sto protiv engleza nece biti slucaj, znaci iskusili su veci pritisak od engleza, pobjedili Argentinu 3:0,izbacili domacina na njegovom turniru i naravno presli sve moguce granice uspjeha na ovom turniru jer je glavni cilj bio prolazak skupine.
Pustimo engleske medije da se napusu do svemira u ova tri dana a onda polako i mudru.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Kako ne može?Fikret1946 je napisao/la:Ne moze biti mentalni patuljak i igracina odluci seCaptain4 je napisao/la:Kovačić jeste mentalni patuljak, ali je igračina. Da se Modrić povrijedi on bi odigrao 70% kao Luka makar, siguran sam. Perišiću fali par tekmi da uđe u ritam, sad je van ritma i na klupu ga staviti. A poslije brzinom u drugom poluvremenu će biti opasnost broj 1 za gol Engleske.Fikret1946 je napisao/la:Koji Kovacic ba tom mentalnom patuljku dati priliku da pocne polufinale svjetskog prvenstva bi bilo ravno samoubistvu![]()
Perisic ce vjerovatno sad odigrati ponajbolje jer ce imati haos prostora![]()
Primjer Fernando Torres - frajer izdominirao 3-4 sezone, dokazana klasa. Prešao u Chelsea vidi 10-tak tekmi loše ide, samopouzdanje palo. Pitaj koga god hoćeš je li Torres igračina reći će ti da jeste. Ista sitaucija za Kovu. On da igra 40 utakmica po sezoni u kontinuitetu tek bi tada isplivao sav kvalitet.
- Fikret1946
- Kontakt:
Poredjenje smijesno
Poredis Torresa koji je imao 5-6 World Class sezona sa Kovacicem koji nije imao ni jednu pribliznu tome.
Malo je poznata cinjenica da je Torres otisao povrijedjen iz Liverpoola u januaru u Chelsea,pa je zbog toga i bio ispod svog nivoa ali je i kao takav donio trofej Chelseau u evropa ligi te sezone i zabio oko 25 golova

Poredis Torresa koji je imao 5-6 World Class sezona sa Kovacicem koji nije imao ni jednu pribliznu tome.
Malo je poznata cinjenica da je Torres otisao povrijedjen iz Liverpoola u januaru u Chelsea,pa je zbog toga i bio ispod svog nivoa ali je i kao takav donio trofej Chelseau u evropa ligi te sezone i zabio oko 25 golova
Ja sam siguran da si ti Kovačića gledao samo kada treba markirati Messija ili ovako za Hrvatsku kada igra. Tkd čemu rasprava.Fikret1946 je napisao/la:Poredjenje smijesno![]()

- Fikret1946
- Kontakt:
Gledao sam ga u Interu sjecam se onih njegovih sprinteva od svog sesnaesterca do protivnickog u cemu je medju najboljim igracima sigurno sto se tice te tranzicije ali nije dovoljno konstantan da bi bio proglasen wc igracem a vec su mu 24 godine mislimCaptain4 je napisao/la:Ja sam siguran da si ti Kovačića gledao samo kada treba markirati Messija ili ovako za Hrvatsku kada igra. Tkd čemu rasprava.Fikret1946 je napisao/la:Poredjenje smijesno![]()
Normalno da nije konstantan kada u Realu igraju Kroos i Modrić. Za njegovo dobro bi bilo da bježi iz Reala, ali očigledno ništa od toga.Fikret1946 je napisao/la:Gledao sam ga u Interu sjecam se onih njegovih sprinteva od svog sesnaesterca do protivnickog u cemu je medju najboljim igracima sigurno sto se tice te tranzicije ali nije dovoljno konstantan da bi bio proglasen wc igracem a vec su mu 24 godine mislimCaptain4 je napisao/la:Ja sam siguran da si ti Kovačića gledao samo kada treba markirati Messija ili ovako za Hrvatsku kada igra. Tkd čemu rasprava.Fikret1946 je napisao/la:Poredjenje smijesno![]()
- Alen Škoro
- Kontakt:
Ljudi vodite ljubav, gotivite se, jedan je zivot i manite se budalastina.
Nacionalizam je zanimacija sirotinje i politicara da od toga pare/biznis vrte.
Uzivajmo u majstorijama Hazarda, Modrica, Kanea i Griezmanna.
Naprijed Hrvatska!
Nacionalizam je zanimacija sirotinje i politicara da od toga pare/biznis vrte.
Uzivajmo u majstorijama Hazarda, Modrica, Kanea i Griezmanna.
Naprijed Hrvatska!
NON MOLLARE MAI
Ne bi bilo toga sad da nisu sredinom 19. stoljeća propagandom iz Hrvatske i Srbije nametnuli da bošnjački katolici i pravoslavci više ne budu katolici i pravoslavci već Hrvati i Srbi. 

Možda počne bez lijevog beka.Drape je napisao/la:Sad i Dalić zagonetan![]()
Mučili smo se protiv defanzivnijih momčadi. Veselimo se da igramo s Engleskom koja će se nadigravati, što nam više odgovara.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Alaj ga objasni... ajmo Hrvatska makar bronzu kući vratit.Sheyi je napisao/la:Ne bi bilo toga sad da nisu sredinom 19. stoljeća propagandom iz Hrvatske i Srbije nametnuli da bošnjački katolici i pravoslavci više ne budu katolici i pravoslavci već Hrvati i Srbi.
Kovačić odličan igrač blizu world class statusa? Još se poredi sa sezonama koje je odigrao Torres, a taj isti Torres bio jedna od najboljih 9ki svijeta tih sezona. Okej, prejako.
Šta dalje, Vida u rangu Vidića iz prajma?

Ta propaganda nikada nije ni stala. Vrhunac dostigla u Jugoslaviji, haman dok su ovi po klupi spavali ovi im unistili identitet. U Tuzli ti je moderno biti jugosloven a nazadno je biti Bosnjak, iako statistika kaze da u Tz ima 72% Bosnjaka. Propaganda je i dalje u toku.Sheyi je napisao/la:Ne bi bilo toga sad da nisu sredinom 19. stoljeća propagandom iz Hrvatske i Srbije nametnuli da bošnjački katolici i pravoslavci više ne budu katolici i pravoslavci već Hrvati i Srbi.
Da ne bude off topic, IT'S COMING HOME ! Nije zbog hrvata, inace mi je svejedno, ali gotivim Chelsea, Casual furku, The Jam, Danny Dyer-a, Mucke, itd.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Fikret1946
- Kontakt:
Meni je jace sto kaze da je Torres mentalni patuljak, covjek zabio gol u finalu EURA i donio Spancima trofej nakon hiljadu godina + bio u top 3 za BdOPoligon10 je napisao/la:Kovačić odličan igrač blizu world class statusa? Još se poredi sa sezonama koje je odigrao Torres, a taj isti Torres bio jedna od najboljih 9ki svijeta tih sezona. Okej, prejako.![]()

To je njegov primarni dio karijere. Očigledno ne čitaš pažljivo.Fikret1946 je napisao/la:Meni je jace sto kaze da je Torres mentalni patuljak, covjek zabio gol u finalu EURA i donio Spancima trofej nakon hiljadu godina + bio u top 3 za BdOPoligon10 je napisao/la:Kovačić odličan igrač blizu world class statusa? Još se poredi sa sezonama koje je odigrao Torres, a taj isti Torres bio jedna od najboljih 9ki svijeta tih sezona. Okej, prejako.![]()

- Fikret1946
- Kontakt:
Pa mentalni patuljak se ne postaje mentalni patuljak se rađa
Mentalni patuljak - osoba sa manjkom samopouzdanja. Svi se razlikujemo oko samopouzdanja, neko ga ima u ogromnim količinama, neko ga nema nikako. Torres ga je imao do dolaska u Chelsea i previše, poslije
. Ja sam kontao da će on prazan gol u polufinalu protiv Barce promašiti kako je loš bio u glavi. Samopouzdanje se stiče dobrim partijama, kako u životu tako i u fudbalu, ti sad da zguziš npr JLO a prije toga da nisi u životu pipnuo žensko vidio bi šta ti pričam kako bi se ponašao prema sljedećoj trebi. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.