Grupa D (Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: SP 2018 / Grupa D (Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija)
E hocemol se danas smijat Argentini
- branimir85
- Kontakt:
ako si pogledao ijednu tekmu gaučosa u Q,onda znaš šta možeš očekivati.MElloo je napisao/la:E hocemol se danas smijat Argentini
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Barbarossa
- Kontakt:
Argentinci , kakva kreativnost u veznoj liniji 

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
branimir85 je napisao/la:ako si pogledao ijednu tekmu gaučosa u Q,onda znaš šta možeš očekivati.MElloo je napisao/la:E hocemol se danas smijat Argentini

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ako Messi ne zabije u prvom poluvremenu jel parmak?MElloo je napisao/la:E hocemol se danas smijat Argentini

Salim se naravno, da me ne napadnes odmah.

Argentina od naoada pa dole stvarno djeluje slabije od svih favorita.
Island ima par finih pojedinaca stvarno, da vidimo sada sta oni mogu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Prijatelji potcjenjujete Island.
Ma znam da se salis al ova Argentina puno ovisi o njemu.Znas i sam kako i on ima svoje utakmice gdje hoda samo. Meni su u kvalama katstrofa izgledali. Island nije bez sansi da bod uzmeRooney88 je napisao/la:Ako Messi ne zabije u prvom poluvremenu jel parmak?MElloo je napisao/la:E hocemol se danas smijat Argentini![]()
Salim se naravno, da me ne napadnes odmah.![]()

Neka Meza igra za Argentinu.
Odbrana i veza
Golman
Brat Gylfi rješava.

Odbrana i veza

Golman

Brat Gylfi rješava.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sad igra takozvani GOAT, koji eto nije imao sreće tokom karijere, pa mora igrati sa hamalima poput Di Marie i Higuaina.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Nisam ih nijednom tokom kvalifikacija pogledao, zbam samo da je bilo nesto jedva, cak i plasman upitan. Ali ocekuju puno, steta sto Icardia komplet nacija mrzi. Valjao bi im na SPu.MElloo je napisao/la:Ma znam da se salis al ova Argentina puno ovisi o njemu.Znas i sam kako i on ima svoje utakmice gdje hoda samo. Meni su u kvalama katstrofa izgledali. Island nije bez sansi da bod uzmeRooney88 je napisao/la:Ako Messi ne zabije u prvom poluvremenu jel parmak?MElloo je napisao/la:E hocemol se danas smijat Argentini![]()
Salim se naravno, da me ne napadnes odmah.![]()
Sta im je ovo na desnom krilu? Meaza, Meza... ko je ovo?
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Barbarossa
- Kontakt:
TonySosa je napisao/la:Sad igra takozvani GOAT, koji eto nije imao sreće tokom karijere, pa mora igrati sa hamalima poput Di Marie i Higuaina.

Nikad cuo.Jos frajer igra ispred Dybale.Rooney88 je napisao/la: Nisam ih nijednom tokom kvalifikacija pogledao, zbam samo da je bilo nesto jedva, cak i plasman upitan. Ali ocekuju puno, steta sto Icardia komplet nacija mrzi. Valjao bi im na SPu.
Sta im je ovo na desnom krilu? Meaza, Meza... ko je ovo?
Salvio im je desni bek a covjek je desno krilo i napadac

Kad krenu islandjani nabacivat lopte sad
- Barbarossa
- Kontakt:
Još nisam siguran na koju stranu da se okrenem. Individualno će Messi patiti Islanđane,ali i ovi nisu za baciti
- Donnie Darko
- Kontakt:
Krenuh napisati da nemaju ništa više dokazivati jer su izbacili već Engleze sa Eura. Ali onda sam se sjetio šta Engleska zapravo predstavlja u svijetu nogometa.Rooney88 je napisao/la: Island ima par finih pojedinaca stvarno, da vidimo sada sta oni mogu.
Tako da i mene zanima koliko mogu u ovakvoj grupi.
Island vec 4 godine igra dosta dobro. Da li ce to biti dovoljno da uzmu bodove Argentini? Ne znam, ovisi kako oni budu igrali. Ako ako udju u ovajcmec nadmeno u fazonu "ta ce Island", najebat ce. I nadam se da ce se to desiti.
AUU!! AUU!

AUU!! AUU!
Jesam ga pogodioRaonffa je napisao/la:Lillard je napisao/la:Caballero - Salvio, Otamendi, Rojo, Tagliafico - Biglia, Mascherano - Meza, Messi, Di Maria - Agüero.Raonffa je napisao/la:Ako ima neko ko prati, koji bi sastav sutra trebao izvesti Sampaoli? Pošto nisu igrali prijateljske (osim one 'amaterske' protiv Haitija) ne znam šta da očekujem

Meza je mrtvi prosjek od igrača, 26 godina još u Argentini igra, zabio 3 gola ove sezone

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Koje komplekse stvara Lionel 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kakav patriotizam i euforija vlada na Islandu, pokazuje slika da ih je doslo oko 30.000 u Rusiju, zapamtite da ta drzava ima oko 300.000 stanovnika, a ovo je tetovaza njihovog kapitena Gunnarsona...

semcho je napisao/la:Kakav patriotizam i euforija vlada na Islandu, pokazuje slika da ih je doslo oko 30.000 u Rusiju, zapamtite da ta drzava ima oko 300.000 stanovnika, a ovo je tetovaza njihovog kapitena Gunnarsona...
Nešta poput Ognjena Vranješa.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Hoces da kazes da ce i Gunnarson istetovirat sat preko tetovažaDerdiyok je napisao/la:semcho je napisao/la:Kakav patriotizam i euforija vlada na Islandu, pokazuje slika da ih je doslo oko 30.000 u Rusiju, zapamtite da ta drzava ima oko 300.000 stanovnika, a ovo je tetovaza njihovog kapitena Gunnarsona...
Nešta poput Ognjena Vranješa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.