Grupa A (Rusija, Saudijska Arabija, Egipat, Urugvaj)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: SP 2018 / Grupa A (Rusija, Saudijska Arabija, Egipat, Urugvaj)
Sijecam se kad su ovi Saudici otrehli Belgiju 94 u Ameriici
Samo Sloboda | COYG
Sramotna igra Arabije. Onako nonsalantno igrati na Mundijalu je za svaku osudu. Bit ce ovoga 2026 mnogo vise, kada bude 48 reprezentacija!
27.10.2020
Nego koje je? Pa imas toga i u LP recimo, sjeti se Dinama, Borisova, Legie i ostalih kikiriki klubova.let3 je napisao/la:Saudijci i slicne ekipe pokazuju zašto SP nije najjace prvenstvo.
Uvijek se nađe 5-6 ovakvih pokemonskih ekipa koje svako natrpa.
27.10.2020
Ne stavljaj njih u ovaj košleorey je napisao/la:Nego koje je? Pa imas toga i u LP recimo, sjeti se Dinama, Borisova, Legie i ostalih kikiriki klubova.let3 je napisao/la:Saudijci i slicne ekipe pokazuju zašto SP nije najjace prvenstvo.
Uvijek se nađe 5-6 ovakvih pokemonskih ekipa koje svako natrpa.

Btw to su sve profesionalne ekipe, samo nisu na razini najjačih. S druge strane ovi Arapi su skupina rekreativaca.
- DragonReborn
- Kontakt:
Ne vređaj Indijance.marconato je napisao/la:Kakvi indijanci ovi Saudijci

Mada žao mi ovih robova zenđina.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Ne treba sad vrijeđati, niti ismijavati, ali ljudi jednostavno nisu talentovani, niti su generalno sve te tamo istočnjačke zemlje nekakve fudbalske nacije, moze se reci za Juznu Koreju i Japan da bar malo iskaču iz tog prosjeka, onda to proširivanje Mundijala bi imalo smisla samo ako bi se povećao broj učesnik iz Evrope i Južne, Amerike. Ovima ja ne bih dao više od još jednog dodatnog mjesta, vjerujem da se niko ne bi bunio tamo.
- Chapman1886
- Kontakt:
Sreca pase australiana ukljucila u ovu azijsku pricu iona im vadi prosjek mrtvila futbalskog!!!!
Samo Sloboda | COYG
Ne bih da neko pogresno protumaci, ali misli da i post utice na formu (mislim da muslimani poste pred bajram)...Ne treba ih ismijavati. Netalentovani jesu.
- hskzmostar
- Kontakt:
Zato su rusi namazani stavili utakmicu u 17hShadows je napisao/la:Ne bih da neko pogresno protumaci, ali misli da i post utice na formu (mislim da muslimani poste pred bajram)...Ne treba ih ismijavati. Netalentovani jesu.

Svejedno je ono danas bio teski amaterizam na djelu.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- DragonReborn
- Kontakt:
Setimo se Zaira 1974.Shadows je napisao/la:Ne bih da neko pogresno protumaci, ali misli da i post utice na formu (mislim da muslimani poste pred bajram)...Ne treba ih ismijavati. Netalentovani jesu.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Najjaca je Indija. Haj to sto cine 20% svjetske populacije a nema ih nigdje u fudbalu nego reprezentaciju prati par hljada ljudi. Kakvi su to mentalni sklopovi 

- Barbarossa
- Kontakt:
Arabija će proći bolje protiv Urugvaja nego jučer
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Saudijci su došli na prvenstvo bez svog najboljeg igrača koji ima problema sa ozljedom.Plus su današnju utakmicu odigrali i ispod svog standarda.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Haj sto ih nema u fudbalu, nego ih nema nigdje, i to ne mislim samo na sport.. ustvari kriket im ide solidnoKajzer10 je napisao/la:Najjaca je Indija. Haj to sto cine 20% svjetske populacije a nema ih nigdje u fudbalu nego reprezentaciju prati par hljada ljudi. Kakvi su to mentalni sklopovi

kada shvatis Kineza i njih preko 2 milijarde a ne mogu izbaciti bar jednog prosjecnog fudbalera
Don't believe the hype.
- legenda reala
- Kontakt:
mire96 je napisao/la:Sjeverna Koreja je sedmicu primila 2010.Sjecam se da su bile i price da su igraci odmah sa aerodroma poslani u logor
Saudijci su 2002 primili osam komada od Njemačke sad su dobro prosli

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Chapman1886
- Kontakt:
Jeste Klooze zapoceo kamppanju rekorda sa golevima
Samo Sloboda | COYG
Kvalitet ispred kvantiteta vazda biloakisarajevo92 je napisao/la:Haj sto ih nema u fudbalu, nego ih nema nigdje, i to ne mislim samo na sport.. ustvari kriket im ide solidnoKajzer10 je napisao/la:Najjaca je Indija. Haj to sto cine 20% svjetske populacije a nema ih nigdje u fudbalu nego reprezentaciju prati par hljada ljudi. Kakvi su to mentalni sklopovi
kada shvatis Kineza i njih preko 2 milijarde a ne mogu izbaciti bar jednog prosjecnog fudbalera
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Imaju dobre serije i filmoveakisarajevo92 je napisao/la:Haj sto ih nema u fudbalu, nego ih nema nigdje, i to ne mislim samo na sport.. ustvari kriket im ide solidnoKajzer10 je napisao/la:Najjaca je Indija. Haj to sto cine 20% svjetske populacije a nema ih nigdje u fudbalu nego reprezentaciju prati par hljada ljudi. Kakvi su to mentalni sklopovi

Ocigledno da fudbal nije tamo toliko popularan, koliko u Evropi... sto me bas i cudi, posto oni imaju neke veze historijski sa Britanijom, tj. Engleskom, gdje je fudbal, mozda i najpopularniji na svijetu... gdje maltene nema kluba bez navijaca...
Koliko znam Indijci su uvijek bili ludi za onim kriketom. Stadioni puni, prati se, navija i uziva. Fudbal ih nikad nije ni zanimao.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- MikeToreno
- Kontakt:
Citam skoro kako su indijci poceli ulagati u nogobal. Evo u zadnjoj prijateljskoj su imali dobru potporu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.