AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Igrač utakmice U.Craiova-Milan po vama je ?

Anketa je završila: 02 avg 2017, 11:50.

1. Franck Kessie
12
39%
2. Mateo Musacchio
4
13%
3. Ricardo Rodriguez
10
32%
4. Gigi Donnarumma
2
6%
5. Patrick Cutrone
1
3%
6. Fabio Borini
2
6%

Ukupno glasova: 31

celikmilan
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.

Post Postao/la celikmilan » 04 avg 2017, 18:14

Pogba je napisao/la:
celikmilan je napisao/la:
Ne vidim ni ja da on tjera tebe sa naše teme. Samo te je pitao, zar ne?
Nema on mene šta pitati. Forum se moderira (dobro ili loše to nije tema) i suvislo je pitanje.

Nema on tebe šta pitati? Zar ovaj forum i ne služi za razmjenu mišljenja i ponekad se nešto i pita jedan drugog.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 avg 2017, 18:17

celikmilan je napisao/la: Nema on tebe šta pitati? Zar ovaj forum i ne služi za razmjenu mišljenja i ponekad se nešto i pita jedan drugog.
Pitanje mu je lične prirode. Dakle, nema on mene šta pitati o tome gdje ja pišem i zašto. Siguran sam da većini ne smeta što piše neko sa strane, dok ne provocira ili nešto, ali je eto on želio neku pravdu. Da ne duljim dalje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 avg 2017, 18:38

Ima pravo da piše ko gdje hoće.Samo da nema nekog prevelikog udaljavanje od teme vezane za Milan.To kod nas ovdje nikad nije problem, niti se oko toga stvarala neka rasprava.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 05 avg 2017, 12:52

Pogba je napisao/la:
celikmilan je napisao/la: Nema on tebe šta pitati? Zar ovaj forum i ne služi za razmjenu mišljenja i ponekad se nešto i pita jedan drugog.
Pitanje mu je lične prirode. Dakle, nema on mene šta pitati o tome gdje ja pišem i zašto. Siguran sam da većini ne smeta što piše neko sa strane, dok ne provocira ili nešto, ali je eto on želio neku pravdu. Da ne duljim dalje.
Nije li provokacija: "nek vam kinezi kupe moderatora"???
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 avg 2017, 12:59

koraj je napisao/la:
Pogba je napisao/la:
Nije li provokacija: "nek vam kinezi kupe moderatora"???
Bila bi,ali da je na J temi napisana :hmmmm:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 avg 2017, 14:34

pumo je li treba da napišem još jedan idiotski komentar da nam stavite anketu? :kafa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 avg 2017, 11:53

dan 5, ankete ni dalje nema :zzz:

koji je smisao onda ove teme, nije dosta što se okolo mora moljakati da neko postavi yebenu anketu nego se još oglušuje na to i danima poslije utakmice ne reaguje :roll:

gasi temu motaj kablove, neće ovo ići ovako.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 avg 2017, 12:41

Al bas nema smisla! Mislim da je jedino rješenje da imamo svog moderatora a ne da moderator bude neko ko ne navraca na ovaj pdf.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 07 avg 2017, 13:02

Nemoj tako rope uvijedit ćeš nam uvaženog moderatora. Umjesto da briše post ovog padobranca odozdo, koji se očito još nije oporavio od transfera Lea, on briše tvoj post. Za šta služi ovaj formu, da navijači klubova pišu i razmjenjuju mišljenja o svojim klubovima ili da moderatori treniraju strogoću.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 avg 2017, 13:12

Ma džaba, pisao sam dvije poruke, mislim da je i Faraon i nije niko odgovorio, ni za moderatora, a niko nije ni postavio anketu. Preglupo :nene:

Razumijem da neko nema vremena, pa nema veze, nisi dužan odmah odgovarati na poruke i postavljati ankete, ali ovako poslao sam poruke prije 10 dana niko mi nije odgovorio, a vidim ih aktivne na drugim temama.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 avg 2017, 13:14

LegendKiller je napisao/la:Nemoj tako rope uvijedit ćeš nam uvaženog moderatora. Umjesto da briše post ovog padobranca odozdo, koji se očito još nije oporavio od transfera Lea, on briše tvoj post. Za šta služi ovaj formu, da navijači klubova pišu i razmjenjuju mišljenja o svojim klubovima ili da moderatori treniraju strogoću.
Ili možda, samo možda, ja nemam ovlasti na vašem podforumu? :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 avg 2017, 14:05

nextterrain je napisao/la:Ma džaba, pisao sam dvije poruke, mislim da je i Faraon i nije niko odgovorio, ni za moderatora, a niko nije ni postavio anketu. Preglupo :nene:

Razumijem da neko nema vremena, pa nema veze, nisi dužan odmah odgovarati na poruke i postavljati ankete, ali ovako poslao sam poruke prije 10 dana niko mi nije odgovorio, a vidim ih aktivne na drugim temama.
Ako nemas vremena za forum, onda prijavis administrator pa da neko drugi obavlja tu duznost. Ali ocito da neke ovdje boli kita za drugim temama, drugim klubovima I forumasima sa kojima nisu na "TI" i/ili briju na istu klubsku boju.

Tako da bismo mogli uputiti koju kritiku, molbu, prijedlog I adminu foruma, koji mi se doima realnijim i susretljivijim?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 avg 2017, 14:24

pa s obzirom na ažurnost naših moderatora i da nema svrhe nastavljati ove igre sa anketama, možda da počnemo sami ocjenjivati igrače sa 1, 2 i 3 boda pa neka dobra duša neksteren to sve izračuna nakon svake utakmice :mrgreen:

konačan rezultat usput priljepiš i na početni post radi preglednosti, pa ćemo na kraju računati ko je imao najviše bodova :zzz:

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 07 avg 2017, 14:27

IlCapitano je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:Nemoj tako rope uvijedit ćeš nam uvaženog moderatora. Umjesto da briše post ovog padobranca odozdo, koji se očito još nije oporavio od transfera Lea, on briše tvoj post. Za šta služi ovaj formu, da navijači klubova pišu i razmjenjuju mišljenja o svojim klubovima ili da moderatori treniraju strogoću.
obzirom da nemaš ovlasti, nameće se logično pitanje: hu iz ju?

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 avg 2017, 14:45

LegendKiller je napisao/la:
Ja sam ovaj što si ga mislio prozvati, pa se prosuo. :thumbup:

Ugledajte se na braću interiste, nemaju ni oni ankete, a opet glasaju.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 avg 2017, 15:26

IlCapitano je napisao/la:Ugledajte se na braću interiste, nemaju ni oni ankete, a opet glasaju.
Mi smo savremeni, zelimo ankete (1 klik i glas upisan), a ne piskaranje, brojanje i ti patrijarhalni fazoni. :lol:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 07 avg 2017, 15:32

LegendKiller je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la: Ili možda, samo možda, ja nemam ovlasti na vašem podforumu? :lol:
Ja sam ovaj što si ga mislio prozvati, pa se prosuo. :thumbup:

Ugledajte se na braću interiste, nemaju ni oni ankete, a opet glasaju.
ko je tebe prozivao :facepalm: , sam si sebe prozvao, vidim da ti nešto nije jasno pa te zato pitam hu iz ju. Doduše vjerovatno si se prepoznao u terminu "padobranac" (mada nisam na tebe mislio). Moderator ovdje nisi tako da se tu nisi mogao pronaći. Idi tuguj za Bonucijem, pusti nas da sikiramo oko ankete.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 avg 2017, 15:46

LegendKiller je napisao/la:ko je tebe prozivao :facepalm: , sam si sebe prozvao, vidim da ti nešto nije jasno pa te zato pitam hu iz ju. Doduše vjerovatno si se prepoznao u terminu "padobranac" (mada nisam na tebe mislio). Moderator ovdje nisi tako da se tu nisi mogao pronaći. Idi tuguj za Bonucijem, pusti nas da sikiramo oko ankete.
:facepalm:
Možda ima neki drugi moderator navijač Juventusa. :roll:

Probaj ponovo. :pinokio:

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 07 avg 2017, 16:00

LegendKiller je napisao/la:ko je tebe prozivao :facepalm: , sam si sebe prozvao, vidim da ti nešto nije jasno pa te zato pitam hu iz ju. Doduše vjerovatno si se prepoznao u terminu "padobranac" (mada nisam na tebe mislio). Moderator ovdje nisi tako da se tu nisi mogao pronaći. Idi tuguj za Bonucijem, pusti nas da sikiramo oko ankete.
:facepalm:
Možda ima neki drugi moderator navijač Juventusa. :roll:

Probaj ponovo. :pinokio:
Hoćeš da te ofiram pred rajom ovdje, ili ćeš ti sam pregledati zadnje dvije stranice pa vidjeti ko je šta pisao, i na čije pisanje sam se nadovezao. Valjda skontaš ko je padobranac a ko moderator u mom postu. Tebi niko pominjao nije. Ali kad si već tu onda si ovdje i padobranac i moderator (doduše bez ovlaštenja).

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.