Ugasili im Saula i završili pola posla

Meyer odlican igrac

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ovo je druga ekipa, jer im je falilo 5-6 igraca iz prve postave.Alminjo99 je napisao/la:Ne baš nešto kvalitetna ekipa ali timski duh..čestitke švabiji!
Jesu qrac ali znaju igrati finale. Španski trener budala. Švabo ga popišaolet3 je napisao/la:Švabe za klasu bolja ekipa od smiješnih španaca.
Ugasili im Saula i završili pola posla![]()
Meyer odlican igrac
Jok, nisu nikakoDANTES je napisao/la:Jesu qrac ali znaju igrati finale. Španski trener budala. Švabo ga popišaolet3 je napisao/la:Švabe za klasu bolja ekipa od smiješnih španaca.
Meyer odlican igrac
Moj dantulaDANTES je napisao/la: Jesu qrac ali znaju igrati finale. Španski trener budala. Švabo ga popišao
Imaju prejak sistem rada sa mladima. Prave kamp za mlade igrace, vrijedan 140 miliona eura. Prate sve zivo.let3 je napisao/la:Švabe za klasu bolja ekipa od smiješnih španaca.
Meyer odlican igrac
Moj Besiću jesi vidio ti neznalica, kažu Asensio, Vallejo i par ostalih pojedinačno bolji od NjemacaBesic je napisao/la:
Barem si ti vjerovao u ovaj timRaonffa je napisao/la:
Moj Besiću jesi vidio ti neznalica, kažu Asensio, Vallejo i par ostalih pojedinačno bolji od Njemaca
Kad su Njemci u pitanju, znaš da sam strog, al' zato pravičan i realan.Besic je napisao/la:Barem si ti vjerovao u ovaj timRaonffa je napisao/la:
Moj Besiću jesi vidio ti neznalica, kažu Asensio, Vallejo i par ostalih pojedinačno bolji od Njemaca![]()
Ponajbolji igrači su meč odgledali s klupe (Dahoud ,Amiri)
Ja sam napisao da su cigani ali kakve to veze ima s IslamomVijadukt je napisao/la:Jos samo cekam onog iz Breze sto nam je vazio o nakvom Asensiju. Valjda je nabavio apaurina.
Onaj je u duhu islama napisao da su svabe cigani. Par dana prije jedan prozva gnabrija kozojebom. Bas boli, al zato ljudi izmislise apaurin i lexilium
Švabe nikad nisu bili cigani. Ali prilivom slovenske, latino, i arapske krvi to imaju potencijal postati.Vijadukt je napisao/la:Jos samo cekam onog iz Breze sto nam je vazio o nakvom Asensiju. Valjda je nabavio apaurina.
Onaj je u duhu islama napisao da su svabe cigani. Par dana prije jedan prozva gnabrija kozojebom. Bas boli, al zato ljudi izmislise apaurin i lexilium
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.