SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
Ima li netko da cijeni Monroea?
Ne haha, jao ovi francuzi meni salju smijesne ponude za KAT-a hahaha,cini mi se da trecina lige nije aktivna..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Koliko vidim samo Trojkasi i Tuzlanski rutineri nisu aktivni.Sto je steta jer su dobri igrači zapeli kod njih.Tko su uopce ti forumasi...treba ih podsjetit na ovo.
Najbolje sto sam od Francuza uspio izvuc je Holiday i Turner za Griffina.
Najbolje sto sam od Francuza uspio izvuc je Holiday i Turner za Griffina.
Komesar neka potvrdi trejd izmedju mene i down towna
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Potvrdjeno
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
**** Francuzi.Ovaj jedan salje ponude i namjerno necu nista prihvatit nego cekam prvo da otpusti igraca jer ima jednog viska sad kad se Jrue vratio.I otpusti Jokića i iste sekunde ga doda ovaj drugi 

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
Upravo sam ručao sa njima. Bilo je sat ipo pregovora oki trejda i nmg. Da se dogovore a ovome gori pod nogama zbog Jrua a nema nikog da otpusti a da nešto ne vrijedi, i otpusti Jokica i ovaj ga odma uzeo.SiamoNoi je napisao/la:**** Francuzi.Ovaj jedan salje ponude i namjerno necu nista prihvatit nego cekam prvo da otpusti igraca jer ima jednog viska sad kad se Jrue vratio.I otpusti Jokića i iste sekunde ga doda ovaj drugi
I reče mi da je uradio trejd sa nekim, nekog je dobro naguzio.
Anfernee "Penny" Hardaway
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ovaj tjedan igram protiv OL i Jrue mu na klupi ostao sinoć,znao sam da mu je panika
I bas gledao kako koga god da otpustim moze mi koristan bit i ovaj odmah uzme Jokića.
Sa Philyem je napravio trejd.Dao Cousinsa,Kilpatricka i Knighta za Ronda,Klaya i Goberta.Ali ne čini mi se da je netko tu posebno nagužen.Iako stalno pokušavaju mene naguzit.Daje mi Butlera za Duranta i Beala

Sa Philyem je napravio trejd.Dao Cousinsa,Kilpatricka i Knighta za Ronda,Klaya i Goberta.Ali ne čini mi se da je netko tu posebno nagužen.Iako stalno pokušavaju mene naguzit.Daje mi Butlera za Duranta i Beala

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
A ti si taj što ima Beala, baš mi je govorio da si ti njemu slao Beal i još neko za Jrua. Sa njima se može trejdati, pogotovo sa OL jer je eto vidiš morao Jokica otpustiti. Još mu se Lin vraća i mora će još nekog
zato i daje dva dobra za jednog malo boljeg od te dvojice. Ali teško to prolazi kod vas

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Bit ce veceras ludo na fantasyu,vodim 5-4 samo,ocekivao sam da cu gori bit..
Problem je što sam i ja u situaciji ko on da dajem dva ili tri za jedan.Al ne prolazi kod nikog to.Tracy3McGrady je napisao/la:A ti si taj što ima Beala, baš mi je govorio da si ti njemu slao Beal i još neko za Jrua. Sa njima se može trejdati, pogotovo sa OL jer je eto vidiš morao Jokica otpustiti. Još mu se Lin vraća i mora će još nekogzato i daje dva dobra za jednog malo boljeg od te dvojice. Ali teško to prolazi kod vas
Dok se ja mislim ugrabili mi ljudi free igrača.
I nekad mi stvarno nije jasno kako ove free igrače uzimate.Nekog lijevog pa ga nakon par dana otpuštate.Ali nije da se bunim

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 25 nov 2016, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ja do sad napravio 0 trejdova,strah me rizikovat bilo sta al odbi ce mi se to od glavu jer ko riskira taj profitira.
4-4, bit ce gustooo
Jbt život ovi Francuzovi se cijeli tjedan na 50+ posto šuta drže.Bit će jos jednom zanimljivo do samog kraja...
Jel igras protiv pajsera (mene) ili arelinhaWes je napisao/la:4-4, bit ce gustooo

@siamo nije mi u cilju da uzmem 3 igraca za jednog.

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Tebe brateBobadilla je napisao/la:Jel igras protiv pajsera (mene) ili arelinhaWes je napisao/la:4-4, bit ce gustooo
@siamo nije mi u cilju da uzmem 3 igraca za jednog.isto ko sto ni ti ne bi prihvatio

Ne bi prihvatio jer imam dovoljno igrača.Neki jedva da klupu imaju pa opet nisu za tako nesto.Da barem kontra ponudu pošalju...Al dobro,necu ni pokusavat vise jer ne prolazi u ovoj ligi.Treba i Francuzima javit jer mi stalno tako nesto šaljuBobadilla je napisao/la:@siamo nije mi u cilju da uzmem 3 igraca za jednog.isto ko sto ni ti ne bi prihvatio

**** koseve kad fg % imaju slab. Ma uzeo bi ja da nemam takvih ili slicnih al mislim da vise gubim nego sto dobijam u tom tradeu. Jer moram otpustit neka 2 igraca sa klupe koja ti mozes uzeti tako da bi me tu dobioSiamoNoi je napisao/la:Ne bi prihvatio jer imam dovoljno igrača.Neki jedva da klupu imaju pa opet nisu za tako nesto.Da barem kontra ponudu pošalju...Al dobro,necu ni pokusavat vise jer ne prolazi u ovoj ligi.Treba i Francuzima javit jer mi stalno tako nesto šaljuBobadilla je napisao/la:@siamo nije mi u cilju da uzmem 3 igraca za jednog.isto ko sto ni ti ne bi prihvatio

@wes
Sreca pa mi A.Johnson ostao na klupi, 0-5 sut kopile imalo

El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Postoci su mi najslabija kategorija,prestao sam ih uopce gledat i nadat se da ću tu ikad dobit bod.
Meni nije jasno šta A.Johnson ikome radi na rosteru
Od Bostonovih visokih osim Horforda vrijedi još samo Olynyka imat,a njega sam na vrijeme uocio i kasnije poslao Psihijatriji za Gordona.
Meni nije jasno šta A.Johnson ikome radi na rosteru

Ma ja gledao da ga ubacim da igra jer sam kontao igra u petak ujutro a ustvari on igrao u petak navece sto se broji ko drugi dan kad sam imao sve igrace unutra.SiamoNoi je napisao/la:Postoci su mi najslabija kategorija,prestao sam ih uopce gledat i nadat se da ću tu ikad dobit bod.
Meni nije jasno šta A.Johnson ikome radi na rosteruOd Bostonovih visokih osim Horforda vrijedi još samo Olynyka imat,a njega sam na vrijeme uocio i kasnije poslao Psihijatriji za Gordona.
Ma vec sam ga zamijenio, ispao je iz rostera a mogao me ubiti samo tako. Vcrs se uzdam u Gasola

El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.