Nije se ni lazic proslavio izbacio ga je dva puta ko da ga nema xdlumani je napisao/la:Bravo strucnjak stavi Simona na Langforda![]()
Euroliga 16/17
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Euroliga 16/17
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la:Nije se ni lazic proslavio izbacio ga je dva puta ko da ga nema xdlumani je napisao/la:Bravo strucnjak stavi Simona na Langforda![]()
Da,ali protiv Simona je odma isao na tricu

- invincible1921
- Kontakt:
Ma nema odbrane protiv Lanfroda, mogo je jedino neko otezat sut, naravno simovnic i odbranalumani je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Nije se ni lazic proslavio izbacio ga je dva puta ko da ga nema xdlumani je napisao/la:Bravo strucnjak stavi Simona na Langforda![]()
Da,ali protiv Simona je odma isao na tricu

=\_1921_/=
Gledaj ovo imas +7 protivnik u bonusu on vadi Woltersa koji moze faul izvuci,ulazi Jovic i baca ciglu..Na kraju mu treba Jovic da igra odbranu a on na klupi...Dobar je Radonjic ali cesto gubi ove tijesne tekme.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma odavno je to prica nije mu prvi put,,,ali iskreno iako vazda navijam za ex yu klubove ova zvezda mi se gadi. Trude se da svaku tekmu uguse sto vise ako ikako mogu da pobjede 2:1lumani je napisao/la:Gledaj ovo imas +7 protivnik u bonusu on vadi Woltersa koji moze faul izvuci,ulazi Jovic i baca ciglu..Na kraju mu treba Jovic da igra odbranu a on na klupi...Dobar je Radonjic ali cesto gubi ove tijesne tekme.

=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la:Ma odavno je to prica nije mu prvi put,,,ali iskreno iako vazda navijam za ex yu klubove ova zvezda mi se gadi. Trude se da svaku tekmu uguse sto vise ako ikako mogu da pobjede 2:1lumani je napisao/la:Gledaj ovo imas +7 protivnik u bonusu on vadi Woltersa koji moze faul izvuci,ulazi Jovic i baca ciglu..Na kraju mu treba Jovic da igra odbranu a on na klupi...Dobar je Radonjic ali cesto gubi ove tijesne tekme.Premalo kvalitete u napadu i zato zvezda gubi. Poradjaju svaki kos. Simonovic zadnih mjesec sto je ispogadjo nece u karijeri vise...tanak roster za napadacke opcije i to je po meni to
Dobro igraju ljepsu kosarku nego Partizan kada ih je Dule vodio

- invincible1921
- Kontakt:
lumani je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Ma odavno je to prica nije mu prvi put,,,ali iskreno iako vazda navijam za ex yu klubove ova zvezda mi se gadi. Trude se da svaku tekmu uguse sto vise ako ikako mogu da pobjede 2:1lumani je napisao/la:Gledaj ovo imas +7 protivnik u bonusu on vadi Woltersa koji moze faul izvuci,ulazi Jovic i baca ciglu..Na kraju mu treba Jovic da igra odbranu a on na klupi...Dobar je Radonjic ali cesto gubi ove tijesne tekme.Premalo kvalitete u napadu i zato zvezda gubi. Poradjaju svaki kos. Simonovic zadnih mjesec sto je ispogadjo nece u karijeri vise...tanak roster za napadacke opcije i to je po meni to
Dobro igraju ljepsu kosarku nego Partizan kada ih je Dule vodioGuduric Hot/Cold ....

Kolko god raja izdrkavala na Obradovica i onu narodnu "nemoj da ga primimo, a dace ga neko vec" ...bgm tesko to prolazi

=\_1921_/=
Kako mi se svidza kako igra bamberg prava timska kosarka, a atmosfera kad igraju kuci je izvrsna
Ljudi uzivaju i navijaju, a ne ovo preseravanje sa navijackim grupama koje samo gledaju kako napraviti zijan i vredzati
Ljudi uzivaju i navijaju, a ne ovo preseravanje sa navijackim grupama koje samo gledaju kako napraviti zijan i vredzati
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:Kako mi se svidza kako igra bamberg prava timska kosarka, a atmosfera kad igraju kuci je izvrsna
Grad Zivi za kosarku :!a to za timsku kosarku

ne znam kojom logikom se vodi repeša pa vecinu vremena igra sa 4 beka,sa sandersom od 193 cm na 4
- KingJamesMVP
- Kontakt:
stalno on takofilip13 je napisao/la:ne znam kojom logikom se vodi repeša pa vecinu vremena igra sa 4 beka,sa sandersom od 193 cm na 4
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
KingJamesMVP je napisao/la:stalno on takofilip13 je napisao/la:ne znam kojom logikom se vodi repeša pa vecinu vremena igra sa 4 beka,sa sandersom od 193 cm na 4
prošle godine su imali niske petorke,ove jos vise igraju tako
I ovaj Calathes je bio u NBA jbt. frajer ne moze jezero pogoditi. Izvrnu ih Maccabi za par minuta jos imali napad za pobjedu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ja sem spanulisa ne znam grka šutera. Za to su antitalenatPuma je napisao/la:I ovaj Calathes je bio u NBA jbt. frajer ne moze jezero pogoditi. Izvrnu ih Maccabi za par minuta jos imali napad za pobjedu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
PerperogluDANTES je napisao/la:Ja sem spanulisa ne znam grka šutera. Za to su antitalenatPuma je napisao/la:I ovaj Calathes je bio u NBA jbt. frajer ne moze jezero pogoditi. Izvrnu ih Maccabi za par minuta jos imali napad za pobjedu.

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Vala i on. Ima šutersko veče svake dvije godineEthel je napisao/la:PerperogluDANTES je napisao/la:Ja sem spanulisa ne znam grka šutera. Za to su antitalenatPuma je napisao/la:I ovaj Calathes je bio u NBA jbt. frajer ne moze jezero pogoditi. Izvrnu ih Maccabi za par minuta jos imali napad za pobjedu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ima protiv Reala na svakoj tekmi.DANTES je napisao/la:Vala i on. Ima šutersko veče svake dvije godineEthel je napisao/la:PerperogluDANTES je napisao/la: Ja sem spanulisa ne znam grka šutera. Za to su antitalenat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nije to do Perperoglua, to je do Reala 

DANTES je napisao/la:Ja sem spanulisa ne znam grka šutera. Za to su antitalenatPuma je napisao/la:I ovaj Calathes je bio u NBA jbt. frajer ne moze jezero pogoditi. Izvrnu ih Maccabi za par minuta jos imali napad za pobjedu.
bio je nekad giannakis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.