BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Ali pitanje svih pitanja je ; tko se ove godine najviše bruka u Europi 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
RadnikBesic je napisao/la:Ali pitanje svih pitanja je ; tko se ove godine najviše bruka u Europi

ma nece se obrukati niko, mislim ono da dozivi neku blamazu, da ce neko mozda ispasti od nekog kluba koji je kvalitetan ali za kojeg forumasi nisu nikad culi i samim time automatski ga proglasili amaterskim, mozda i hoce 
@mortem znam da to ima za ruse i ukrajince zadnjih godina, ali nisam znao da vazi i za ovo podrucje
i pregledah malo protivnike za ova pretkola, sto se Sarajeva tice ako budemo igrali evropu, nadam se kakvim amaterima u 1.pretkolu, u drugom bih Gabalu i Rangerse volio izbjeci i opet neku osrednju ekipu dobiti dok u trecem ima fin broj ekipa sa kojima bi se teoretski dalo igrati, tj koje nas ne bi trebale bas razvaliti a koje bi uz malo srece i mogli izbaciti i napraviti senzaciju, naravno ovo sve da prvo izborimo evropu pa onda da se dovede barem 3-4 kvalitetna igraca na pozicijama koje nam skripe najvise, a trenutno je to sredina terena

@mortem znam da to ima za ruse i ukrajince zadnjih godina, ali nisam znao da vazi i za ovo podrucje
i pregledah malo protivnike za ova pretkola, sto se Sarajeva tice ako budemo igrali evropu, nadam se kakvim amaterima u 1.pretkolu, u drugom bih Gabalu i Rangerse volio izbjeci i opet neku osrednju ekipu dobiti dok u trecem ima fin broj ekipa sa kojima bi se teoretski dalo igrati, tj koje nas ne bi trebale bas razvaliti a koje bi uz malo srece i mogli izbaciti i napraviti senzaciju, naravno ovo sve da prvo izborimo evropu pa onda da se dovede barem 3-4 kvalitetna igraca na pozicijama koje nam skripe najvise, a trenutno je to sredina terena
Pyro is not a crime !
A šta i oni idu ako izgube kup jer Sloboda ide u Europu preko ligeSignore je napisao/la:RadnikBesic je napisao/la:Ali pitanje svih pitanja je ; tko se ove godine najviše bruka u Europi

THEC bruka nastaje ako se dođe do kakvog play offa pa te zadesi neko iz liga petice , hajd ovamo prije se preživi nekako .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
sad ne moras cekati play off, najjaci dolaze u 3.pretkoluBesic je napisao/la:A šta i oni idu ako izgube kup jer Sloboda ide u Europu preko ligeSignore je napisao/la:RadnikBesic je napisao/la:Ali pitanje svih pitanja je ; tko se ove godine najviše bruka u Europi![]()
![]()
THEC bruka nastaje ako se dođe do kakvog play offa pa te zadesi neko iz liga petice , hajd ovamo prije se preživi nekako .

Pyro is not a crime !
@Mortem
Nisam bas siguran u to da Uefa blokira parove Srb-BiH-Hr...Neki dan sam bas citao tekst na jednom srb portalu, kao potencijalni Zvezdini protivnici i izmedju ostalih navode Zrinjski i Slobodu! E sad, jedino ako taj novinar nije upucen u to "pravilo"...
Prosle godine je u play offu Lš Dinamo bio medju povlascenim ekipama, dok Partizan nije, tako da niko tada nije pominjao da je taj par "zabranjen". Cak su se veliki textovi pisali, kao potencijalni susret starih rivala itd...
Nisam bas siguran u to da Uefa blokira parove Srb-BiH-Hr...Neki dan sam bas citao tekst na jednom srb portalu, kao potencijalni Zvezdini protivnici i izmedju ostalih navode Zrinjski i Slobodu! E sad, jedino ako taj novinar nije upucen u to "pravilo"...
Prosle godine je u play offu Lš Dinamo bio medju povlascenim ekipama, dok Partizan nije, tako da niko tada nije pominjao da je taj par "zabranjen". Cak su se veliki textovi pisali, kao potencijalni susret starih rivala itd...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
BiH i Srbijanski su blokirani nakon utakmice Zrinjskog i Partizana. Hrvati i Srbijanci mogu igrati, pa igrao je Dinamo s Partizanom, Rijeka s Partizanom, Inter sa Zvezdom, mozda jos netko, ali mi ne pada napamet. Nikad nije bilo nereda i nije bilo potrebe za blokadama.
Takodjer, Hrvatski predstavnici mogu igrati s BiH predstavnicima. Mislim da je cak prosle ili predprosle godine netko bio smjesten u onu regionalnu grupu zajedno i moglo se desiti da se prvi put u povijesti u Europi sastanu predstavnik Hrvatske i BiH u Europi.
Zanimljivo da su predstavnici Hrvatske od 53 moguce drzave igrali protiv 49 + SR Jugoslavija i Srbija i Crna Gora sto dodje 51 od 55.
Takodjer, Hrvatski predstavnici mogu igrati s BiH predstavnicima. Mislim da je cak prosle ili predprosle godine netko bio smjesten u onu regionalnu grupu zajedno i moglo se desiti da se prvi put u povijesti u Europi sastanu predstavnik Hrvatske i BiH u Europi.
Zanimljivo da su predstavnici Hrvatske od 53 moguce drzave igrali protiv 49 + SR Jugoslavija i Srbija i Crna Gora sto dodje 51 od 55.
To mi je bas glupo, cuj Hr-Srb mogu, a Srb-BiH ne mogu, samo zato sto je bilo nereda...Neredi su bili zbog lose organizacije u Mostaru, ne zbog toga sto grobari vise (ne) vole ultrase od bbb ili torcide i obrnuto
Zabranis lijepo gostujucim navijacima i cao!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
A jbg. Jest glupo jer bi Zvezda u Sarajevu bila spektakl, ali u neku ruku je i dobro jer se vise nista nije prepustalo slucaju. To ce kad tad opet biti otvoreno i moci ce se igrati, mozda cak ubrzo.
I ovo za BiH-Hrv ja mislim da to nije blokirano, ali UEFA to van ikakve papirologije stima da se ne sastanu. I taj kojeg se ja sjecam da je bilo mislim da je u zdrijebu bio Siroki, a tko god dodje u Siroki iz Hrvatske nece biti lose docekan. Mada, ja mislim da ne bi bilo nereda taman da Dinamo/Hajduk dodje u BL ili Sarajevo.
I ovo za BiH-Hrv ja mislim da to nije blokirano, ali UEFA to van ikakve papirologije stima da se ne sastanu. I taj kojeg se ja sjecam da je bilo mislim da je u zdrijebu bio Siroki, a tko god dodje u Siroki iz Hrvatske nece biti lose docekan. Mada, ja mislim da ne bi bilo nereda taman da Dinamo/Hajduk dodje u BL ili Sarajevo.
Ma ja bih samo volio vidjeti neki susret našeg kluba sa CZ čisto da vidim može li doći 5000 tisuća delija 

Joj kako bi to bilo mocno ono nekad Zvezda - Sarajevo Kakva spicamarconato je napisao/la:To mi je bas glupo, cuj Hr-Srb mogu, a Srb-BiH ne mogu, samo zato sto je bilo nereda...Neredi su bili zbog lose organizacije u Mostaru, ne zbog toga sto grobari vise (ne) vole ultrase od bbb ili torcide i obrnuto![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dosli bi iz Lukavice, Banja Luke, Bijeljine i slicnih gradova pa bi mogli popuniti juznu tribinu.Besic je napisao/la:Ma ja bih samo volio vidjeti neki susret našeg kluba sa CZ čisto da vidim može li doći 5000 tisuća delija
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mortem to sam i konto 
@bojler prava špica 100% , a i da im vratimo za neke poraze iz prošlosti hint marconato
Bilo bi ludo 90 min ultra s obe strane .

@bojler prava špica 100% , a i da im vratimo za neke poraze iz prošlosti hint marconato

Bilo bi ludo 90 min ultra s obe strane .
Mogli bi napuniti i bez njih, a svakako nema veze odakle je ko, svi su jednaki navijačiMortemHz je napisao/la:Dosli bi iz Lukavice, Banja Luke, Bijeljine i slicnih gradova pa bi mogli popuniti juznu tribinu.Besic je napisao/la:Ma ja bih samo volio vidjeti neki susret našeg kluba sa CZ čisto da vidim može li doći 5000 tisuća delija
Nad tobom sunce najljepše sja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam da su svi jednaki ali rekao sam sa razlogom jer oni imaju navijace po Bosni a mi slabo kotiramo u Srbiji a i dosta smo manja drzava/grad. Imamo navijaca ali nije to to. Ne bi ih doslo toliko iz Srbije ali bi se mogli popuniti lagano sa navijacima iz Bosne, nesto sto mi nismo u stanju uraditi, to je bila poenta. Sta mislis koliko bi Hordi bilo na Marakani? Pitam bezveze, da vidim tvoje misljenje.pinoglavi je napisao/la:Mogli bi napuniti i bez njih, a svakako nema veze odakle je ko, svi su jednaki navijačiMortemHz je napisao/la:Dosli bi iz Lukavice, Banja Luke, Bijeljine i slicnih gradova pa bi mogli popuniti juznu tribinu.Besic je napisao/la:Ma ja bih samo volio vidjeti neki susret našeg kluba sa CZ čisto da vidim može li doći 5000 tisuća delija
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma teško je to poredit , jednostavno imaju više stanovnika što implicira da imaju i više navijača . Banalan primjer CZ na facebooku 700 000 lajkova , Sarajevo 180 hiljada .
"5000 tisuća" sigurno ne bi moglo doci, ali 5000 vec mozdaBesic je napisao/la:Ma ja bih samo volio vidjeti neki susret našeg kluba sa CZ čisto da vidim može li doći 5000 tisuća delija

Doslo bi ih onoliko koliko bi dobili karata, ako vec pricamo o "regularnoj" i dobro organizovanoj utakmici...
@Signore
Ako vec pricamo o prevenciji, logicnije mi je da blokiraju Srb-Hr, nego BiH-Srb, ali eto...
ne vjerujem da bi ih bilo vise od 2 milje, ako i toliko jer sam siguran da policija ne bi dozvolila vise od onih 5 % koliko moramo dati...no svakako taj mec nije moguc iz vise razloga u ovom trenutku pa ne vidim zasto da i dalje glavu razbijamo oko toga, nego malo pogledah nenosioce u drugom pretkolu LP i moglo bi tu biti velikih problema, ja sam pisao da ima u trecem pretkolu ekipa sa kojima bi se dalo igrati, no Bgm u drugom pretkolu jos vise ima ekipa koje bi velike probleme mogle zadati, oni ludi Kazahstanci opet nisu nosioci sto me je zabrinulo pravo
a pored njih su i Levski, Rangers,Gabala, Aberdeen,Cracovia, Beitar, Cukaricki i da ne nabrajam, ima tu jos par bas zeznutih ekipa

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 02 maj 2016, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
A dobro nisam znao u kojem tonu si napisao taj post o navijačima Zvezde u BiH, pa sam zato napisao ono, a i stvarno mislim da bi ih dosta došlo iz BG, možda ne bi popunili jug ali bili bi blizu sigurno.MortemHz je napisao/la: Znam da su svi jednaki ali rekao sam sa razlogom jer oni imaju navijace po Bosni a mi slabo kotiramo u Srbiji a i dosta smo manja drzava/grad. Imamo navijaca ali nije to to. Ne bi ih doslo toliko iz Srbije ali bi se mogli popuniti lagano sa navijacima iz Bosne, nesto sto mi nismo u stanju uraditi, to je bila poenta. Sta mislis koliko bi Hordi bilo na Marakani? Pitam bezveze, da vidim tvoje misljenje.
Koliko Hordi na Marakani.. pojma nemam, neki ne bi išli radi sigurnosti, drugi bi otišli samo radi tog adrenalina pa bi se ujednačilo to dvoje

Ne znam kakva su vam ostala gostovanja u komšiluku, možda oko 700-800, a možda nisam ni blizu i samo lupam ciframa

Nad tobom sunce najljepše sja
Ma napunili bi jug lahko onako odokativno.
btw : Signore jel' Zrinjski - Partizan zadnja utakmica našeg predstavnika sa Hr-Sr predstavnikom ?
btw : Signore jel' Zrinjski - Partizan zadnja utakmica našeg predstavnika sa Hr-Sr predstavnikom ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.