Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Koji pad od Duška dođosmo do Mulaomerovića, Bajića. Predsjenik saveza još nije ni došao u prostorije saveza, ne radi ništa za svoju funkciju. Napredujemo. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Šta ima veze,sad kad nema Haruna sve će biti dobro.Šta će nam predsjednik u savezu,samo bez veze troši struju u kancelariji !A selektor će i onako biti neko podoban,vraćamo se opet na staro dobro vrijemeUnofficialpage je napisao/la:Koji pad od Duška dođosmo do Mulaomerovića, Bajića. Predsjenik saveza još nije ni došao u prostorije saveza, ne radi ništa za svoju funkciju. Napredujemo.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Hajde reci mi, ko bi bio selektor da je Harun tu.Unofficialpage je napisao/la:Koji pad od Duška dođosmo do Mulaomerovića, Bajića. Predsjenik saveza još nije ni došao u prostorije saveza, ne radi ništa za svoju funkciju. Napredujemo.
Duško nas je odyebao davno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
nerminh74 je napisao/la:Hatuna odgovori su ti smješni ili nemaju veze sa istinom, a enes mora da je milijarder kada ima milione da djeli tolikim ljudima da se ne slažu sa harunom ili možda ima još ljudi koji razmišljaju svojom glavom
Ništa Hatuna uživaj u svom jednoumlju, a ja sam sa tobom završio kao sa ozbiljnim sagovornikom
Da nam se Neno nije vratio na Forum

Ethel je napisao/la:Ja bi uvijek izabrao talentovanog trenera koji je na dobrom putu da uradi isto sto i Bajic samo u priznatijem klubu, jesu go.vna samo sto je jedan mnogo vece od drugog. Njegov CV je odlazak i dolazak na klupu Igokee, a ocekujes da bude autoritet Teletovicu i ostalima, a Atic na pripremama zakucavao preko njega na treninguPeace je napisao/la:Bolji je Bajic u svakom slučaju od Mulaomerovica... ako nista ima bolji trenerski CV, i nesto je postigao u zivotu kao trener... na stranu sto su obojica kao ljudi gov.na par excellance...
Uglavnom Struja je ubjedljivo najbolji izbor od ovih sto su ostali... niti je los covjek i prevrtilica, niti je los trener... i svidja mi se sto ima karizmu i karakter... i ne dopusta zahebanciju...![]()
Struja je ok.
Ja da se pitam

Ako budemo u punom sastavu može i Menso Bajramović bit trener 

- Kobe Bryant
- Kontakt:

Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 06 mar 2016, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Kobe Bryant je napisao/la:Btw. Razlog što mi je neko obrisao post?Kod: Označi sve
Gurović sa tetovažom Draže Mihajlovića >:), a ako ne zaigra za Bosnu onda najviše zahvaljujući Jusufu Nurkiću koji je otjerao ljude iz saveza koji nisu dali da talenti igraju za druge reprezentacije, a imamo i zavidne rezultate po prvi put u mlađim kategorijama. Mada je 90% do roditelja za koga će igrati...
imas taj post na temi reprezentativci
Pitam se sto Boris Spasojevic ovaj novi predsjednik naseg saveza nije dosao kontam se kontam, kada ono gle cuda kao predsjednik kosarkaskog saveza Republike Srpske docekao Anu Jokovic kao kordinatora zenske selekcije Srbije i potpredsjednicu saveza Srbije, u Banja Luci zarad toga da 11. juna u Banja Luci igraju prvakinje Europe, Srbija protiv Slovenije. Jbga ko jos sisa funkciju predsjednika saveza Bosne i Hercegovine.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Bitno je ba da je Harun otisaoTaRgEt_ je napisao/la:Pitam se sto Boris Spasojevic ovaj novi predsjednik naseg saveza nije dosao kontam se kontam, kada ono gle cuda kao predsjednik kosarkaskog saveza Republike Srpske docekao Anu Jokovic kao kordinatora zenske selekcije Srbije i potpredsjednicu saveza Srbije, u Banja Luci zarad toga da 11. juna u Banja Luci igraju prvakinje Europe, Srbija protiv Slovenije. Jbga ko jos sisa funkciju predsjednika saveza Bosne i Hercegovine.

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ethel je napisao/la:Bitno je ba da je Harun otisaoTaRgEt_ je napisao/la:Pitam se sto Boris Spasojevic ovaj novi predsjednik naseg saveza nije dosao kontam se kontam, kada ono gle cuda kao predsjednik kosarkaskog saveza Republike Srpske docekao Anu Jokovic kao kordinatora zenske selekcije Srbije i potpredsjednicu saveza Srbije, u Banja Luci zarad toga da 11. juna u Banja Luci igraju prvakinje Europe, Srbija protiv Slovenije. Jbga ko jos sisa funkciju predsjednika saveza Bosne i Hercegovine.
S Boketom u nove pobjede

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Srce na mjestu, ostavke podnijete, ko je dosao na njihovo mjesto nije ni bitno, mi smo i onako u rupama 

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Kako cujem nece niko da se prihvati posla, evo i citav novi upravni odbor se mora biratiEthel je napisao/la:Srce na mjestu, ostavke podnijete, ko je dosao na njihovo mjesto nije ni bitno, mi smo i onako u rupama

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Ja cuo Enes hoce, kaze da ispravi ruznu proslost, a i da privede sve pod nasu zastavuTaRgEt_ je napisao/la:Kako cujem nece niko da se prihvati posla, evo i citav novi upravni odbor se mora biratiEthel je napisao/la:Srce na mjestu, ostavke podnijete, ko je dosao na njihovo mjesto nije ni bitno, mi smo i onako u rupama

A Jusuf kaze samo mi Mejdan napunite..
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- JohnCleese
- Kontakt:
Negdje jucer u nekakvoj emisiji cuo sam nekog iz saveza prica o uslovima kadeta i juniora i kuka kako nema para..... i na kraju spomeni ovo oko selektora. Uglavnom rece da su ovo tri jedina kandidata: Lukajic, Mulaomerovic, Bajic. S tim da je prvog nesto pohvalio dok je imena ove dvojice samo rekao, ako se ista is tog da naslutit Lukajic ima prednost....
Nisam ni vidio lika koji je pricao samo sam slusao tako da ne znam jel taj lik uopste uticajan u savezu.
Takodjer iz nekog drugog izvora iskopao sam i ovo
Postoji mogucnost da nam selektora odredi i Miodrag Raznatovic covjek vedri i oblaci kosarskaskim nebom na balkanu i sire, u zadnje vrijeme opasno se mjesa i medju selektore. Enes je maciji kasalj za ovog
Nisam ni vidio lika koji je pricao samo sam slusao tako da ne znam jel taj lik uopste uticajan u savezu.
Postoji mogucnost da nam selektora odredi i Miodrag Raznatovic covjek vedri i oblaci kosarskaskim nebom na balkanu i sire, u zadnje vrijeme opasno se mjesa i medju selektore. Enes je maciji kasalj za ovog
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
A kada je prestao, pa Konakovic je bio njegov čovjek za BosnuJohnCleese je napisao/la:Negdje jucer u nekakvoj emisiji cuo sam nekog iz saveza prica o uslovima kadeta i juniora i kuka kako nema para..... i na kraju spomeni ovo oko selektora. Uglavnom rece da su ovo tri jedina kandidata: Lukajic, Mulaomerovic, Bajic. S tim da je prvog nesto pohvalio dok je imena ove dvojice samo rekao, ako se ista is tog da naslutit Lukajic ima prednost....
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Lukajic, ako ne on, onda Mulaomerovic. Bajic je vec odron zesci.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Samo Lukajic... jedini je donekle strucan i kompetentan da vodi repku.... a i nije klasicni mrzitelj BiH, secator iste kao nas Baja....ali barem nesta Baja zna oko kosarke...
Mulaomerovic je najgori... prvo nije strucan u trenerskom pogledu, a drugo frajer je izdajica BiH samo takva... mogu shvatiti donekle da nas Bajic ne voli jer 99,99% Srba ne vole BiH i to javno pokazujuju, ali da te "tvoj" izda i to jos poslije rata Bogami ne mogu...
Dakle samo Struja... jer oba segmenta zadovoljava...
Mulaomerovic je najgori... prvo nije strucan u trenerskom pogledu, a drugo frajer je izdajica BiH samo takva... mogu shvatiti donekle da nas Bajic ne voli jer 99,99% Srba ne vole BiH i to javno pokazujuju, ali da te "tvoj" izda i to jos poslije rata Bogami ne mogu...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
I onda dodje Atic i zakuca preko Bajica na treningu repke (opet)Peace je napisao/la:Samo Lukajic... jedini je donekle strucan i kompetentan da vodi repku.... a i nije klasicni mrzitelj BiH, secator iste kao nas Baja....ali barem nesta Baja zna oko kosarke...

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Atic je debil bjelosvjetski... zato i pruza sad bozanstvene partije... i igra po 7min...
Ako Bajic nema autoritet, a k tome vidimo da ima neke rezultate, kako ce onda pionir u ovom poslu kakav je Mula imati neki autoritet.... jos pritom nema nikakve rezultate... sa Slobodom bijedan bio u nasoj Ligi, a sa Cibonom ultra prosjecno...
Ako Bajic nema autoritet, a k tome vidimo da ima neke rezultate, kako ce onda pionir u ovom poslu kakav je Mula imati neki autoritet.... jos pritom nema nikakve rezultate... sa Slobodom bijedan bio u nasoj Ligi, a sa Cibonom ultra prosjecno...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Trenutno korisnika/ca: Imamkarbarum, Kaunas, Nah1d, Sport90 i 44 gosta.