Neka ga u Napoliu volio bih da ostane jer Interu u ovom trenutku ne treba, jedino ako mu stigne nemoralna ponuda od reala, chelsea i ostalih tih klubova sumnjam da bi Napoli ga mogao zadrzati...a u ovom trenutku mu je i najbolje u Napulju,...mogu i do lige prvaka jer nemaju opterecenja u evropi a u kupu su protiv vas...daffy je napisao/la:interovci govore u inter a juventini u juve.. hehe.. samo ima mala razlika.. inter mu je vec slao ponudu koju je on glatko odbio.. a vjerujem da bi i nas odbio.. momak ima status zvijezde u Napulju i netreba mu nsita vise.. moze daleko sa Lavezziem i Quagliarellom..cappy je napisao/la:Pandev dolazi a Suazo ide na posudbu u Genou...nemora se ni vracati vise...
edit...upravu si daffy Hamsik ako igdje ode bice to Inter
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
ja sumnjam da bi ga pustili.. gazde imaju para sto su u vise navrata rekli i da ga nece pustiti radi cijene.. jer pare im ne trebaju.. vjerovatno ce i sljedece ljeto u kupovinu pravu kao sto su ovo i onda bi mogli napraviti veliki korak naprijed...
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
ma ko je ba nasto prije 10 godina ?! Nemoj srat, da izvinešdaffy je napisao/la:koja Barca? ona sto je nastala prije 10 godina?? do juce nisu igrali fudbala, a sad su kao najveci klubGunnerS je napisao/la:Hehe, šta je to, ako Juve ne može da ga dovede onda ne može niko ?! hehe, patkice ne dipr svegat'..
Ako i za jedan klub na svijetu se čulo onda je to Barca i Real Madrid...zato... i želja većine igrača na svijetu je igrat za ta dva kluba...ne ide to tako hordas.. za Real stoji.. naravno da bi Hamsik prije dosao u Juve ili inter nego u Englesku ili Spaniju.. momak je ovdje navikao i vidi se da voli ovaj stil igranja.. Hamsik je zmaj..

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Jest al isto tako neki ne bi nikad otisli iz Serie A kao sto je Hamsik
a daffy se salio to za Barcu

Evo, Barca traži Hamsika, na portalu sportsport.ba 

- juzni vjetar!
- Kontakt:
nedo bogGunnerS je napisao/la:Evo, Barca traži Hamsika, na portalu sportsport.ba

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- WindOfChange
- Kontakt:
. Da li ste znali da Juventus ima više navijača od Intera i AC Milana zajedno ?!

U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
da li si ti znala da liverpool ima vise navijaca od arsenala i chelsea zajedno ?
javljas se ti koja navijas za klub koji ima ubjedljivo najmanje istinskih navijaca od boljih klubova.
javljas se ti koja navijas za klub koji ima ubjedljivo najmanje istinskih navijaca od boljih klubova.
- WindOfChange
- Kontakt:
. HAHHAA ! Dovoljne smo ja i Lejla .Wolverine je napisao/la:da li si ti znala da liverpool ima vise navijaca od arsenala i chelsea zajedno ?

I, eto - zaista nisam mislila u tom smislu - već sam to danas čitala u novinama , pa reko - malo novosti .
I kako god da to bilo, ipak je popunjenost Arsenalovog i Chelsea-jevog stadiona u procentima 99%, dok je Liv'poolovog 96% . Nebitno po tome kakvi i čiji navijači dolaze . I još nešto, da ti ne dopustim da me demantuješ - istina da je Chelsea-jev stadion znatno manji od Liv'poolovog , ali isto tako je to uzeto u obzir - pa ipak poredak izgleda ovako :
1. Chelsea , Arsenal
2. Manchester United
3. Liv'pool

pa samim tim ako je veci anfild, a samo tri procenta manje dolazi na tekme, znaci da bude otprilike isto navijaca. ali treba uzeti u obzir da liverpool prolazi kroz jednu od vecih kriza u zadnje vrijeme.WindOfChange je napisao/la:. HAHHAA ! Dovoljne smo ja i Lejla .Wolverine je napisao/la:da li si ti znala da liverpool ima vise navijaca od arsenala i chelsea zajedno ?
javljas se ti koja navijas za klub koji ima ubjedljivo najmanje istinskih navijaca od boljih klubova.![]()
I, eto - zaista nisam mislila u tom smislu - već sam to danas čitala u novinama , pa reko - malo novosti .
I kako god da to bilo, ipak je popunjenost Arsenalovog i Chelsea-jevog stadiona u procentima 99%, dok je Liv'poolovog 96% . Nebitno po tome kakvi i čiji navijači dolaze . I još nešto, da ti ne dopustim da me demantuješ - istina da je Chelsea-jev stadion znatno manji od Liv'poolovog , ali isto tako je to uzeto u obzir - pa ipak poredak izgleda ovako :
1. Chelsea , Arsenal
2. Manchester United
3. Liv'pool![]()
ali necemo u off tema je inter

- WindOfChange
- Kontakt:
. Spomenuh ti da je to uzeto u obzir .. znači da nisu po kapacitetu stadiona to radili .. već uzeli srednji kapacitet . A , eto i sam kažeš da je premalo istinskih navijača . Onda ta kriza ne bi trebala ništa predstavljati za Liv'pool - kad su oni veoma vjerni . A možda je ipak stvar u tome što naročito Englezi vole da gledaju Chelsea i Arsenal kad igraju .Wolverine je napisao/la:pa samim tim ako je veci anfild, a samo tri procenta manje dolazi na tekme, znaci da bude otprilike isto navijaca. ali treba uzeti u obzir da liverpool prolazi kroz jednu od vecih kriza u zadnje vrijeme.WindOfChange je napisao/la:. HAHHAA ! Dovoljne smo ja i Lejla .Wolverine je napisao/la:da li si ti znala da liverpool ima vise navijaca od arsenala i chelsea zajedno ?
javljas se ti koja navijas za klub koji ima ubjedljivo najmanje istinskih navijaca od boljih klubova.![]()
1. Chelsea , Arsenal
2. Manchester United
3. Liv'pool![]()
ali necemo u off tema je inter

kakva spanska liga.. gluplje lige u zivotu svom nisam vidio.. da nije Barce sad sto nesto lafo igra bili bi 4,5 po jacini.. samo Barca i Real Madrid.. Sevilla i Valencia su klubovi koji se bore za CL.. a pogledaj Italiju i njene klubove Juve, inter i Milan, a za CL se bore Fiorentina, Roma, Napoli i Genoa.. to ti sve govori kakva je liga.. nema samo jedan klub.. vec 3 WC kluba i odma iza njih isto prejaka 4 kluba.. Lazio ne brojim, zato sto su losi u zadnje vrijeme.. Italija je uvijek bila i uvijek ce biti ispred Spanije i svih ostali liga.. jedina liga koja joj moze parirati sa timovima jeste Engleska.. radi Calciopolia se desila velika kriza u Italiji i trenutno nije 'glavna' tema , ali treba napomenuti da u Italiji nema kraljeva, seikova i tajkuna.. nema stranog kapitala, sve domace.. lagano je postati 'veliki' kao Chelsea kad dodje neko sa lovom.. nije to poenta.. nije poenta da Manchestera kupe neki debili iz Azije za milijardu pa da mogu kupiti sta hoce.. to vise nije fudbal..
Forza Italia!!
edit: @Windofchange respect gore za komentar
Forza Italia!!

Svaka ti čast za ovaj post... slažem se s tobom u svakoj rečenicidaffy je napisao/la:kakva spanska liga.. gluplje lige u zivotu svom nisam vidio.. da nije Barce sad sto nesto lafo igra bili bi 4,5 po jacini.. samo Barca i Real Madrid.. Sevilla i Valencia su klubovi koji se bore za CL.. a pogledaj Italiju i njene klubove Juve, inter i Milan, a za CL se bore Fiorentina, Roma, Napoli i Genoa.. to ti sve govori kakva je liga.. nema samo jedan klub.. vec 3 WC kluba i odma iza njih isto prejaka 4 kluba.. Lazio ne brojim, zato sto su losi u zadnje vrijeme.. Italija je uvijek bila i uvijek ce biti ispred Spanije i svih ostali liga.. jedina liga koja joj moze parirati sa timovima jeste Engleska.. radi Calciopolia se desila velika kriza u Italiji i trenutno nije 'glavna' tema , ali treba napomenuti da u Italiji nema kraljeva, seikova i tajkuna.. nema stranog kapitala, sve domace.. lagano je postati 'veliki' kao Chelsea kad dodje neko sa lovom.. nije to poenta.. nije poenta da Manchestera kupe neki debili iz Azije za milijardu pa da mogu kupiti sta hoce.. to vise nije fudbal..
Forza Italia!!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
patkice, opet serendaš caom'...daffy je napisao/la:kakva spanska liga.. gluplje lige u zivotu svom nisam vidio.. da nije Barce sad sto nesto lafo igra bili bi 4,5 po jacini.. samo Barca i Real Madrid.. Sevilla i Valencia su klubovi koji se bore za CL.. a pogledaj Italiju i njene klubove Juve, inter i Milan, a za CL se bore Fiorentina, Roma, Napoli i Genoa.. to ti sve govori kakva je liga.. nema samo jedan klub.. vec 3 WC kluba i odma iza njih isto prejaka 4 kluba.. Lazio ne brojim, zato sto su losi u zadnje vrijeme.. Italija je uvijek bila i uvijek ce biti ispred Spanije i svih ostali liga.. jedina liga koja joj moze parirati sa timovima jeste Engleska.. radi Calciopolia se desila velika kriza u Italiji i trenutno nije 'glavna' tema , ali treba napomenuti da u Italiji nema kraljeva, seikova i tajkuna.. nema stranog kapitala, sve domace.. lagano je postati 'veliki' kao Chelsea kad dodje neko sa lovom.. nije to poenta.. nije poenta da Manchestera kupe neki debili iz Azije za milijardu pa da mogu kupiti sta hoce.. to vise nije fudbal..
Forza Italia!!
Eto, te tvoje ispod prosječene ekipe, kao što su Valencia i Sevilla prolaze dalje u Ligi Prvaka i Euro Ligi a gdje je Juve ( taj veliki ) ?!, Milan se na jedvite jade provukao, kao i Inter, koliko znam Valencija je Geonou usred Italije namlatila 2-3 razlike... Da ne pričam dalje...
Od tradicije se ne živi... Italija jest bila jedna od najboljih liga, al sad je kurcu pala za uši.... Oni bi volili da su kao Primera a da ne govorim o EPL...
Čuj ulaganja domaćih, hehe... pa jadan nebio šta fali ko šta ulaže, to ti je isto firma, znači firme ne valjaju ako dođe strani vlasnik i uloži nešto para u nju, sada radnici nebi trebali raditi radi toga ?! Pa ko je kriv što Seria A nije atraktivna za Šeikove, amere ili ruse ?! Al još jedan primjer tvoje dezinformacije je da Arsenal nema većinskog vlasnika, najveći vlasnik je Rus nakav, zaboravih mu ime, koji ima nešto manje od 25% dionica...

- juzni vjetar!
- Kontakt:
hahahhadaffy je napisao/la:kakva spanska liga.. gluplje lige u zivotu svom nisam vidio.. da nije Barce sad sto nesto lafo igra bili bi 4,5 po jacini.. samo Barca i Real Madrid.. Sevilla i Valencia su klubovi koji se bore za CL.. a pogledaj Italiju i njene klubove Juve, inter i Milan, a za CL se bore Fiorentina, Roma, Napoli i Genoa.. to ti sve govori kakva je liga.. nema samo jedan klub.. vec 3 WC kluba i odma iza njih isto prejaka 4 kluba.. Lazio ne brojim, zato sto su losi u zadnje vrijeme.. Italija je uvijek bila i uvijek ce biti ispred Spanije i svih ostali liga.. jedina liga koja joj moze parirati sa timovima jeste Engleska.. radi Calciopolia se desila velika kriza u Italiji i trenutno nije 'glavna' tema , ali treba napomenuti da u Italiji nema kraljeva, seikova i tajkuna.. nema stranog kapitala, sve domace.. lagano je postati 'veliki' kao Chelsea kad dodje neko sa lovom.. nije to poenta.. nije poenta da Manchestera kupe neki debili iz Azije za milijardu pa da mogu kupiti sta hoce.. to vise nije fudbal..
Forza Italia!!

La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
i Liverpool je ispao.. jel vam i on slab klub?? a kad bi malo sagledali grupe u kojima su bili ti klubovi..
Juve, Bayern i Bordo.. Juve - Bayern bez obzira za formu, legende igraju i tu nema veze kakvi su igraci i forma.. Juve je jako los ove sezone radi trenera vecinom.. sta je, to nemoze neko imati slabu sezonu?? sjetite se prosle sezone kad nas je Chelsea ( prosle godine najjaca ekipa ) na jedvite jade izbacio..
@horde nismo zanimljvi seikovima.. haha? pa znas li da je Romu ljetos htio kupiti Rus koji je u top 5 po bogatstvu u Rusiji.. a medju tih top 5 nema ni A od Abramovica.. ponudili da otplate sve dugove koje Roma ima i da uloze u klub ne znam tacno oko 100m za prvu sezonu za transfere, a sljedece godine bio bi upitnik.. pa Milan su htjeli kupiti ljetos isto.. ali ima zakon i zabranjen je strani kapital..
ja bi navijao za Juve i kad bi dosli seikovi , ali bi protiv toga bio maximalno kao i svi juventini.. ne bi s radovao toj slavi jer je to radi guzonja koje dodju.. to nije fazon.. meni je draze da Juve bude 2. u ligi i da igra europa ligu , ali barem znam da je nas vlasnik od 1920-ih godina, Fiat grupa koji su dan danas vlasnici.. nemamo para kao sto to imaju seikovi i razni tajkuni ali barem znam da Juventus ima dusu i da to nije placenicki klub.. neka igramo u 3 ligi mi nismo placenici.. nismo slavu stekli kao neki radi para.. fuj fuj fuj fuj fuj!!
slazem se sa ovim genijalcem sto kaze da je Atletico jaci od Juventusa.. hajmo ovako.. sta Atletico ima
Aguero i ?? niko vise.. pogledaj sastav Juventusa kakav je.. vrati malo film unazad i izracunaj da smo morali dati 100m 'kazne' + bez svih igraca ostali za pisljive pare.. gradimo novi stadion..
Rossi ti nije najbolji napadac.. trenutno najbolji je Iaquinta.. jos se ceka da Super Mario odraste pa ce i on tu uletiti.. Gillardino je uvijek tu kao back-up dok ce mali Rossi grijat klupu.. nece mozda ovo prvenstvo.. ali radi ne igranja u Italiji vrlo brzo ce ostati bez ekipe.. a ako se vrati u Italiju nece moci igrati na nivou, jer nije kvalitet Italije.. pa nije bezveze pobjegao..
Juve, Bayern i Bordo.. Juve - Bayern bez obzira za formu, legende igraju i tu nema veze kakvi su igraci i forma.. Juve je jako los ove sezone radi trenera vecinom.. sta je, to nemoze neko imati slabu sezonu?? sjetite se prosle sezone kad nas je Chelsea ( prosle godine najjaca ekipa ) na jedvite jade izbacio..

@horde nismo zanimljvi seikovima.. haha? pa znas li da je Romu ljetos htio kupiti Rus koji je u top 5 po bogatstvu u Rusiji.. a medju tih top 5 nema ni A od Abramovica.. ponudili da otplate sve dugove koje Roma ima i da uloze u klub ne znam tacno oko 100m za prvu sezonu za transfere, a sljedece godine bio bi upitnik.. pa Milan su htjeli kupiti ljetos isto.. ali ima zakon i zabranjen je strani kapital..
ja bi navijao za Juve i kad bi dosli seikovi , ali bi protiv toga bio maximalno kao i svi juventini.. ne bi s radovao toj slavi jer je to radi guzonja koje dodju.. to nije fazon.. meni je draze da Juve bude 2. u ligi i da igra europa ligu , ali barem znam da je nas vlasnik od 1920-ih godina, Fiat grupa koji su dan danas vlasnici.. nemamo para kao sto to imaju seikovi i razni tajkuni ali barem znam da Juventus ima dusu i da to nije placenicki klub.. neka igramo u 3 ligi mi nismo placenici.. nismo slavu stekli kao neki radi para.. fuj fuj fuj fuj fuj!!
slazem se sa ovim genijalcem sto kaze da je Atletico jaci od Juventusa.. hajmo ovako.. sta Atletico ima
Aguero i ?? niko vise.. pogledaj sastav Juventusa kakav je.. vrati malo film unazad i izracunaj da smo morali dati 100m 'kazne' + bez svih igraca ostali za pisljive pare.. gradimo novi stadion..
Rossi ti nije najbolji napadac.. trenutno najbolji je Iaquinta.. jos se ceka da Super Mario odraste pa ce i on tu uletiti.. Gillardino je uvijek tu kao back-up dok ce mali Rossi grijat klupu.. nece mozda ovo prvenstvo.. ali radi ne igranja u Italiji vrlo brzo ce ostati bez ekipe.. a ako se vrati u Italiju nece moci igrati na nivou, jer nije kvalitet Italije.. pa nije bezveze pobjegao..
kakvi spanski cigani , to je smijesno
atletico je dobar tim, imaju oni mnogo vise nego aguero.
ali je juventus juventus. juve kada je bio u drugoj ligi bio je cai nego atletico.
zatim, slazem se sa dijelom oko seikova.to jednostavno vise nije čar. ja navijam za barcu, jedan od rijetkih timova kojem ne prijeti neka opasnost od prodaje. oni su ostali svoji, kao i juve. uostalom kao i inter koji je ostao pod vlasnistvom italijana.
ali je juventus juventus. juve kada je bio u drugoj ligi bio je cai nego atletico.
zatim, slazem se sa dijelom oko seikova.to jednostavno vise nije čar. ja navijam za barcu, jedan od rijetkih timova kojem ne prijeti neka opasnost od prodaje. oni su ostali svoji, kao i juve. uostalom kao i inter koji je ostao pod vlasnistvom italijana.
Ode ovo sve u off al hajd...ovi o englezima koliki kapacitet
a ovi o spancima....A daffy kontam ja tebe sta hoces da kazes..Nije u pitanju kvalitet tih liga vec rivalstvo i mecevi...jer sigurno bolje pogledati Palermo-Udinese nego sta ja znam Levante-Valladolid..a Barca je prica za sebe 

- juzni vjetar!
- Kontakt:
e ovako italija
barca milan
real madrid inter
valencia juve
sevilla fiorentina
deportivo napoli
atletico madrid roma
villareal genoa
uzmes sta su ti klubovi u radili u evropi i zadnjih 10- 15 godina sve je jasno ko je jaci
m ada cjeli svijet prica kako je seria a zaostala puno za primerom i engleskom nekim nije jos jasno 
barca milan
real madrid inter
valencia juve
sevilla fiorentina
deportivo napoli
atletico madrid roma
villareal genoa
uzmes sta su ti klubovi u radili u evropi i zadnjih 10- 15 godina sve je jasno ko je jaci

La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.