AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 05 mar 2013, 18:58

Upravo htjedoh postavit ovaj video .. strašno :!:

MILAN JE UVIJEK BIO I OSTAO JEDAN OD NAJVEĆIH NA SVIJETU. PA AKO NE MEĐU 3 KLUBA KOJA SU IKAD POSTOJALA NAJBOLJI !

Uvijek Milan ima neki plan, a ovaj sistem sa mladim igračima sam siguran da će se isplatiti. Fakat kvalitetan rad uprave, pa od Inzaghija do Allegrija .. Milanlab necu da spominjem :D

Svakih mjesec skoro dana kod nas se pojavi neki momak koji privuče pažnju. U jedno sam siguran da naši Čelnici znaju napraviti transfer i imaju uho za to. Sto su potvrdili dovodeći El-Shaarawyja tada golobradog mladica kojeg su platili 10 miliona, Niang, Saponara, Balotelli, Gabriel .. ima tu kamara naših mladih igrača is omladinskog pogona prije svega Cristante,Mastour,Ganz,Ely,Albertazzi ..

Za 5-6 godina harat ćemo svijetom ;) PONOVO!

Swaggie boys 8-) :D

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 05 mar 2013, 19:53

UrbyEmanuelson je napisao/la:;)

[youtube][/youtube]
Strašno, i na kraju Pippo babuka :mrgreen:

slika
(open link in new tab)

:lol:
Il club piu titolato al mondo!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 mar 2013, 20:40

Biće Pippo trenerčina i po. :mrgreen: Vidjet ćete, ima to nešto kao Mourinho, vidi se da nije samo predodređen za zvijezdu i sjajnog igrača, jednog od najboljih klasičnih centarfora svih vremena, nego da i dalje ima entuzijazam i strast da se podredi nogometu i okuša u trenerskim vodama. To je nešto fantastično, neopisivno, fascinantno. Slobodno me držite za riječ, sigurno će jednog dana zasjesti na klupu Milana i radovati se golovima kluba na San Siru i širom Evrope i svijeta. ;)

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 05 mar 2013, 20:46

Svaki komentar je suvisan..
Uzivajte..

[youtube][/youtube]
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 mar 2013, 21:49

a ja mangupcica 8-)

slika

i je.bo te, nevjerovatno kako ovi fudbaleri uvijek uheftaju zgodne zenske, pa to nije humano :mrgreen: :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 mar 2013, 02:18

rope11 je napisao/la:a ja mangupcica 8-)

slika

i je.bo te, nevjerovatno kako ovi fudbaleri uvijek uheftaju zgodne zenske, pa to nije humano :mrgreen: :mrgreen:

Jock, uhvatit će neku žnaru kravu sa tolikim milijunima. Mislis da je takvim fonfama stalo do ove dvojice ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 06 mar 2013, 11:39

Claus je napisao/la:Biće Pippo trenerčina i po. :mrgreen: Vidjet ćete, ima to nešto kao Mourinho, vidi se da nije samo predodređen za zvijezdu i sjajnog igrača, jednog od najboljih klasičnih centarfora svih vremena, nego da i dalje ima entuzijazam i strast da se podredi nogometu i okuša u trenerskim vodama. To je nešto fantastično, neopisivno, fascinantno. Slobodno me držite za riječ, sigurno će jednog dana zasjesti na klupu Milana i radovati se golovima kluba na San Siru i širom Evrope i svijeta. ;)
slučajno naletih na jedan od treninga sa našim Super Pipom, evo kako to izgleda :lol:

[youtube][/youtube]
Undici stelle - ACM 1899

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 06 mar 2013, 12:11

Sretan 26. rođendan ! Samo nastavi igrati na ovom nivou , na kojem igraš u zadnjih par utakmica .
slika
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 06 mar 2013, 13:42

[youtube][/youtube]

Sretan rodjendan i nasem rezervisti,Bakaye Traore-u ;)

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 06 mar 2013, 15:31

Tanti auguri!

Big Bang Boateng 8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 mar 2013, 15:43

i ja se pridruzujem cestitkama nasem Princu.. da nam bude ziv i zdrav jos puno godina i da pruza sto bolje partije :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 mar 2013, 20:44

Cestitke Boatengu i Traoreu
Milan Channel reports that there's a big chance of Kucka becoming a new Milan player in the summer.
I 5 najboljih golova Milana ove sezone
" onclick="window.open(this.href);return false;!

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 06 mar 2013, 20:49, ukupno mijenjano 3 puta.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 06 mar 2013, 20:46

Titova-Juga je napisao/la:
rope11 je napisao/la:a ja mangupcica 8-)

slika

Jock, uhvatit će neku žnaru kravu sa tolikim milijunima. Mislis da je takvim fonfama stalo do ove dvojice ?

One njih vole :lol: :lol: posebno njihove bankovne racune :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 mar 2013, 21:39

Ko da one nemaju para .. daaaj ba ;)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 mar 2013, 22:15

Pa ne bih sada ulazio u stvarne motive njihove veze i ko koga voli, samo sam se nadovezao da su zenske booombe :mrgreen:
Mada, ova Satta je bila poznata i prije nego sto je stupila u vezu s njim, tako da nije fer sve zene svrstavati u isti kos, mozda se stvarno ljudi vole.

Nidje veze s temom, al' hajde :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 mar 2013, 22:37

Bravo Thiago Leone ! 8-)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 06 mar 2013, 22:42

IlPrincipe je napisao/la:Bravo Thiago Leone ! 8-)
zasto je plako na kraju ???

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 07 mar 2013, 06:58

rope11 je napisao/la:Pa ne bih sada ulazio u stvarne motive njihove veze i ko koga voli, samo sam se nadovezao da su zenske booombe :mrgreen:
Mada, ova Satta je bila poznata i prije nego sto je stupila u vezu s njim, tako da nije fer sve zene svrstavati u isti kos, mozda se stvarno ljudi vole.

Nidje veze s temom, al' hajde :mrgreen:
Ma to mora da je ljubav na prvi pogled predsjednika na dollaru.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 07 mar 2013, 10:03

jbt ja sa jaranom (naravno milanistom) pričam pa reko sutra (petak) da odemo sa ženama na piće na svirku, kad on meni veli "pa šta ti je bolan sutra Milan, ja odoh večeras na pivo a hajmo mi sutra gledat tekmu"

skoro da napravim veliki previd i grešku :lol:

vraćaju nam se za sutra ovi povrijeđeni i kartonirani i trebali bi nastaviti sa serijom dobrih rezultata ali sada imam osjećaj da će ekipa imati i psihički teret, jer sada MORAMO pobjeđivati da zadržimo 3. mjesto
Undici stelle - ACM 1899

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 mar 2013, 10:57

i ja sam kontao da je u subotu mec al kad vidje da je u petak kad mi nesto ne bi. najvjerovanije necu moci gledati. pa ocekujem da neko ovdje analizira igru, nadam se pobjedi i nista drugo me ne interesuje.. mogao bi faraone dati dva komada. imam neki predosjecaj :D

Italijanski žalbeni sud oslobodio je bivšeg premijera Silvija Berlusconija od optužbi za prevaru i pronevjeru u slučaju koji se odnosi na njegovu medijsku kompaniju Mediaset.

Berlusconijev najstariji sin Pier Silvio i devetorica optuženih su također oslobođeni, izvijestila je italijanska novinska agencija ANSA.

Slučaj se odnosi na optužbe da je kompanija Mediaset izvršila kupoprodaju televizijskih prava po "napuhanim" cijenama u poslovima koji su, smatraju tužiteljima, rezultirali pronevjerom 35 miliona eura i poreznom prijevarom od 8 miliona eura.

Berlusconiju, 76-godišnjem medijskom magnatu, koji je vladao Italijom skoro 10 godina, suđeno je u više od 30 slučajeva, podsjetila je Xinhua.

Berlusconija, čija koalicija desnog centra postigla iznenađujući uspjeh na izborima 24.-25. februara, i dalje očekuju brojna suđenja u slučajevima korupcije i plaćanja maloljetnice za seksualne usluge.

hahaha nemogu mu nista.. nedaj se berlu care.... ko im je kriv kad oni ne mogu... meci i nevadi tamam da je tetka :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.