FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da ih Krupa 2x i Mladost nisu pobijedili cestitao bih mozda. Ovako nemam na cemu. Drugi jesmo, ali nije velika razlika. Jedna utakmica i vec smo 4. Nema ni Siroki plate pa ih eto dva boda iza nas plus imali probleme sa koronom kao mi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
64 covjeka u ovim skupstinama ,upravnim odborima i onda neko kuka na Seje Brajlovica .Da Bogda imamo 64 Brajlovica u ovim upravamaLjoZee je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:28https://fkzeljeznicar.ba/klub/organi-kluba/ evo ih, samo izostaviti rahmetli Dzubura
Ove u Skupstini posebno. Yebo li ih kraj januara.
Hahaha jel ono oni slave kod brajlovica
Joj cirkusa mati moja
Joj cirkusa mati moja
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Zamisli ti tog bezobrazluka,ljudi slave ba ....
Neko se sprda sa nama ,nema druge...
Neko se sprda sa nama ,nema druge...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mislim da ne nego su sinu (ako mu je ono sin) poklonili poveci grb naseg kluba, a potpisali se nasi sa druge strane strane pa on to snimio i oznacio ih. Mada, pisalo je da su bili na rucku svi, ali to je danas po danu.
Prvi put u historiji fudbala cujem da je direktor kluba da otkaz radi trenera !
Mjau !
- MocMahale444
Ko brine??DobojskiManijak je napisao/la: ↑14 dec 2020, 20:22Imaš Fantasy i tamo možeš početi pripreme već sada a za Želju ne brini ,ima ko da brine...LjoZee je napisao/la: ↑14 dec 2020, 20:16Mozda ti navedeni ne bi odugovlacili i dopustili da klub jedan mjesec nove godine bude i bez predsjednika i bez stalnog UO, a pripreme ce tad biti vec u jeku. Sa kojim igrackim kadrom Bog zna.DobojskiManijak je napisao/la: ↑14 dec 2020, 20:09Ne mogu naći član u našem Statutu gdje piše da forumi,portali, botovi, FB stranice,Instagram profili odlučuju o funkcionisanju našeg kluba,sazivanja Skupštine...![]()
Brine li kako igramo i sto nam se ljudi smiju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma meni je dovoljno kad vidim da pitari "tjeraju" Amara,to mi sve govori.
Ne tjeraju ga sigurno što se brinu za nas i što nas vole..
Ne tjeraju ga sigurno što se brinu za nas i što nas vole..

1921
O nama se tacno komedija moze snimit, ili tragedija u zavisnosti od gledaoca.
Ne kontam sta smeta tu

Juricic je vec u Mostaru tako da ne slave nista veceras nit imaju sta. Otisli zajednicki na obican rucak danas i svako svojim putem do 15. januara.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Stvarno neznam sta se desilo na relaciji direktor vs Amar i ko je u pravu ili u krivu. Nešto sam načuo mahalskih priča, al opet kažem neznam ko je u pravu a ko u krivu. Al iznošenje po društvenim mrežama akata kluba to je za svaku osudu i to bi debelo kaznio bez obzira na to ko ih je iznio. Pa dokle više taj mahalski mentalitet u pi.cku materinu
moSa ljoŽe
Ako je situacija losa i kurcu, ne treba je dodatno razebavati. Eto trebaju se sad jos i igraci naklatiti jedni drugima na kosti, zaratiti sa Amarom i sta onda? Ne kontam pojedine fkt. Nek su rucali zajedno, ne kontam sta je to problem
- plavousrcu
- Kontakt:
Ma nek ruca ko s kim hoce ,kkoga boli **** ali mi u ovoj situaciji nije u redu objavljivati to isto po drustvenim mrezama i smijati se kao da je sve ok...Minimum postovanja ipak treba pokazati,nece sad neko glumiti policajca i braniti nekome da ruca i vidja se sa nekim,ali mislim da nije vrijeme za orgijanje na drustvenim mrezama..
Ma ne nasjedam plavousrcu,nek su rucali vecerali sta god,nerviraju me ove drustvene mreze...
Ma ne nasjedam plavousrcu,nek su rucali vecerali sta god,nerviraju me ove drustvene mreze...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma i bez rucka, ne mislim na to. Citava situacija, tuga majke mi.
A ko je objavio? Niko nije objavio sliku na kojoj se vide igraci nego onako kako sam objasnio gore. Taj momak oznacio 10-ak nasih igraca i neki od njih podijelili tu oznaku na svoj story i to je sve. Ne znam od Krupe da bilo koji nas igrac objavio bilo sta na drustvenim mrezama do veceras odnosno taj story sa oznakom.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma zaboraviti idiote do 15.Januara, mjesec dana odmora i nama i njima. Sve se sazelo u jednu misao naseg bivseg direktora: Bilo je lijepo dok je trajalo.
Pametnom dosta. Njima je bilo lijepo, bice im sad jos ljepse, a vala ni meni nije bilo lose i pitari na poslu me prestali zajebavat. Isfuralo valja iz sedmice u sedmicu.
Pametnom dosta. Njima je bilo lijepo, bice im sad jos ljepse, a vala ni meni nije bilo lose i pitari na poslu me prestali zajebavat. Isfuralo valja iz sedmice u sedmicu.
Cuva Bog Zelju svog!
Nemoj biti tako bahat.To nije lijepo .Bahatost nikad nije išla uz Željinu filozofiju.Ljudi sa pravom brinu.DobojskiManijak je napisao/la: ↑14 dec 2020, 20:22Imaš Fantasy i tamo možeš početi pripreme već sada a za Želju ne brini ,ima ko da brine...LjoZee je napisao/la: ↑14 dec 2020, 20:16Mozda ti navedeni ne bi odugovlacili i dopustili da klub jedan mjesec nove godine bude i bez predsjednika i bez stalnog UO, a pripreme ce tad biti vec u jeku. Sa kojim igrackim kadrom Bog zna.DobojskiManijak je napisao/la: ↑14 dec 2020, 20:09Ne mogu naći član u našem Statutu gdje piše da forumi,portali, botovi, FB stranice,Instagram profili odlučuju o funkcionisanju našeg kluba,sazivanja Skupštine...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.