FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vi niste normalni, misite sta hocete, ljudi sa strane vide bolje. Vi stvano mislite da 15 ljudi i legenda vaseg kluba Mirza, jesta da niej trenr, ali je jedan od boljih igraca vaseg kluba, cak i reprezentativac, lazu a tamo neki anonimac i "veliki" navijac Sarajeva prica istinu, a cim problem oni podvije rep, vjerujte ja glupljih ljudi na ovom forumu nisam vidio. Ljudi nije to jedan momak pa da laze, nego 15,16 ljudi i svi oni lazu a tamo neka dvojca pricaju istinu, vjerujte jadni ste ali vas klub vasa stvar.
Samo cu reci SVAKA VAM CAST!!!
Mes Que Un Club
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
AKO JE REMI PROTIV DRINE BIO CIJENA ODLASKA VARESANOVICA ONDA JE MENI OVAJ REMI KAO POBJEDA !!!
Ti je poenta danasnjeg remija, malo je falilo da popuse pare, a mogli su drinu nag*iti sigurno.....FCS-FCS je napisao/la:Danas je na X kv bila 5.00...da nije kladionica radila danas ..ionako su kokuzi kako kazu !!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Sto je najgore otisao je kad je vidio da nema sta ukrast il nije bio u toj mogucnosti radi ostalih u upravi koji su te pare uzeli, mislis da bi otisao da je kraocala je napisao/la:blekic vam mazao oci nekim pojacanjima i LCD-ovima, naivni ste drama, on vas je i najvise ukopao, pokrao sta se moglo i otisao

Znao sam ja odkad je dosao na celo kluba kakav je to covjek, al eto reko promjenio se, voli klub i sta ja znam a on veliki qrac kao i baljak i svi ostali

Trebaju nama potpuno novi ljudi i sve novo koji zele dobro klubu i koji nemaju iza sebe historiju ratnog profiterstva i lopovluka, al tesko da se to moze desiti

Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
-
- Kontakt:
Jesi li mozda cuo za Bordo prijatelje? Dosta vise ovih padobranaca samo ulete i bace nam neku nebulozu!amertiger je napisao/la:Vi niste normalni, misite sta hocete, ljudi sa strane vide bolje. Vi stvano mislite da 15 ljudi i legenda vaseg kluba Mirza, jesta da niej trenr, ali je jedan od boljih igraca vaseg kluba, cak i reprezentativac, lazu a tamo neki anonimac i "veliki" navijac Sarajeva prica istinu, a cim problem oni podvije rep, vjerujte ja glupljih ljudi na ovom forumu nisam vidio. Ljudi nije to jedan momak pa da laze, nego 15,16 ljudi i svi oni lazu a tamo neka dvojca pricaju istinu, vjerujte jadni ste ali vas klub vasa stvar.
-
- Kontakt:
SAMO CU SE CITIRAT! NISTA VISESamo F.K.S !! je napisao/la:Slazem se sa svime napisanim , a imam zelju ko i ti !samosarajvo je napisao/la:Ne trebamo sad odustat ba sta vam je ! ? ? ? ?
Klub ce se kad tad podic mi moramo da odrzimo Hz kao najbolju navijacku skupinu u BiH. Mozda ne najbrojniju,mada smo i tu u vrhu,ali smo najbolji sto se tice organizacije,gosstovanja,navijanja,spice, i svega ostalog . To nek vam bude razlog da dolazite na utakmice.Mogli smo prosle godine,mozemo i sad. Sad ide gostovanje u Mostaru,nek se jos to zavrsi i onda ide pauza,nadam se da ce se strasti malo smirit i da cemo se u Zenici ,16 kolo,pojaviti u sto vecem broju i odnjet sva tri boda !
Znaci na tekme dolazite radi Hordi Zla a stvari ce se popravit vremenom![]()
P.S. Nadam se da ce vratit stare cjene karata
Dragan Jovic ce biti trener zivi bili pa vidjeli
Ova godina je izgubljena za sve klubove,jer je Borac daleko najkvalitetnija momcad i njih ni Real ne moze preteci dovoljno im je da kuci sve ekipe uzmu.Sad treba otjerati od Blekica, Bajka do portira sve iz kluba, i sa novom upravom ganjati Evropu sto po meni nije neralno i sad imamo dosta bodova za to! 

Zadnja izmjena: ekii, dana/u 13 nov 2010, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
onda si i sa mnom i Dadom-Jadrankom,Sircom,Taretom itd. zato i rezonuješ dok ovi mlađi teško mogu skontati kakva smo mi raja bili.Živio!Alipasino je napisao/la:E moj sekac sta sam ja prozivio sa vasim bivsim starijim hordama kao sto su Kico,Campo,,Droga,Puza i da ne nabrajam i ja razumijem sta ovo znaci.Zato i kazem da se netreba nasladjivat ovoj situaciji.Ja sam starijii i malo rezonujem stvari.Bice dobro sve samo malo sabura.
Sarajevo ljubavi moja!
Hvala !!! posto sam ja jedan od nenormalnih nek povede za ruku tih 15 igraca pa nek idu zajedno, samo nek idu...amertiger je napisao/la:Vi niste normalni, misite sta hocete, ljudi sa strane vide bolje. Vi stvano mislite da 15 ljudi i legenda vaseg kluba Mirza, jesta da niej trenr, ali je jedan od boljih igraca vaseg kluba, cak i reprezentativac, lazu a tamo neki anonimac i "veliki" navijac Sarajeva prica istinu, a cim problem oni podvije rep, vjerujte ja glupljih ljudi na ovom forumu nisam vidio. Ljudi nije to jedan momak pa da laze, nego 15,16 ljudi i svi oni lazu a tamo neka dvojca pricaju istinu, vjerujte jadni ste ali vas klub vasa stvar.
PS Turkovic je legenda, mirza je supak, ako je dobro igrao neznaci da je dobar covjek, a za legendu je potrebno oboje

Taj isti Blekic je i prije dolaska na celo kluba ODLICNO ZNAO kakva je finansijska situacija u klubu i dobro je zna da se ukrasti NEMA NISTA. Tako da je ta teorija glupa da ne moze biti gluplja !!!Mačor je napisao/la:Sto je najgore otisao je kad je vidio da nema sta ukrast il nije bio u toj mogucnosti radi ostalih u upravi koji su te pare uzeli, mislis da bi otisao da je kraocala je napisao/la:blekic vam mazao oci nekim pojacanjima i LCD-ovima, naivni ste drama, on vas je i najvise ukopao, pokrao sta se moglo i otisao![]()
Znao sam ja odkad je dosao na celo kluba kakav je to covjek, al eto reko promjenio se, voli klub i sta ja znam a on veliki qrac kao i baljak i svi ostali![]()
Trebaju nama potpuno novi ljudi i sve novo koji zele dobro klubu i koji nemaju iza sebe historiju ratnog profiterstva i lopovluka, al tesko da se to moze desiti
Eventualno oprati neke manje cifre...DA ...za nekog havera ili havere u C.Gori...ali nije ni to stigao
Vrijeme je i bilo a jesu li te izvjestzili sa utakmice evo ja sad došao pa mi javni da ne pišem đaba a nemam ti šta puno ni napisati.Megamon je napisao/la:Evo dao zalizani otkaz,odlazi nakon Veleza.
Konacno jedna dobra vijest ovih dana
Sarajevo ljubavi moja!
Ama bolan znao je on to al pricom i svim ostalim je kontao navuci raju da dolazi pa da od tog uzima il sta vec!?FCS-FCS je napisao/la:Taj isti Blekic je i prije dolaska na celo kluba ODLICNO ZNAO kakva je finansijska situacija u klubu i dobro je zna da se ukrasti NEMA NISTA. Tako da je ta teorija glupa da ne moze biti gluplja !!!Mačor je napisao/la:Sto je najgore otisao je kad je vidio da nema sta ukrast il nije bio u toj mogucnosti radi ostalih u upravi koji su te pare uzeli, mislis da bi otisao da je kraocala je napisao/la:blekic vam mazao oci nekim pojacanjima i LCD-ovima, naivni ste drama, on vas je i najvise ukopao, pokrao sta se moglo i otisao![]()
Znao sam ja odkad je dosao na celo kluba kakav je to covjek, al eto reko promjenio se, voli klub i sta ja znam a on veliki qrac kao i baljak i svi ostali![]()
Eventualno oprati neke manje cifre...DA ...za nekog havera ili havere u C.Gori...ali nije ni to stigao
U talu je s nekim CG mafijozama, dovodio je anonimuse koje je takodjer mamio pricama.
Uglavnom nek je i on otisao i nek se ne vraca za nase dobro !!!!
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
-
- Kontakt:
Bas blekicu trebaju pare od Sarajeva!
Ne znam ko i zašto ali 100% igrači nisu htjeli igrati nije niko lud pa ljudi moji iste sekunde smo izjednačili akako smo tek primili gool pa ko je realan neka komentira kad vidi, cirkus Kolorado se bliži svom kraju jedan otišao čekamo ostale da podnesu ostavke sve je ovo tužno i jadno ali ne može drugačije sa bandom, mafija je to i to velika.A i igrači su pokazali koliko vole klub ja da se pitam sve bi pustio ko god hoče da ide nisu oni za nas izdali su nas po ko zna koji put.Ma nek igramo i sa juniorima ne možemo ispasti a onda sve ispočetka samo neka idu,kome sveti dres nije ponos i ne želi ga natopiti znojem sretno a izgubili su od Borca pa su dobili podršku ali sad više nema dok se javno ne izvinu jedan po jedan i neka kažu ko ih je izmanipuliso isto onako kako su i oblatili klub javno pred novinarima i kamerama inače nemaju šta tražiti na Koševu eto nek idu u timove gdje bolja situacija kao u Borcu ili Želji ili Zrinjskom (bez uvrede za navijače nabrojanih timova).Gigant je napisao/la:Ti je poenta danasnjeg remija, malo je falilo da popuse pare, a mogli su drinu nag*iti sigurno.....FCS-FCS je napisao/la:Danas je na X kv bila 5.00...da nije kladionica radila danas ..ionako su kokuzi kako kazu !!!!
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 13 nov 2010, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
upravo tako !!!samo sarajevo je napisao/la:Bas blekicu trebaju pare od Sarajeva!
Samo ti jedan primjer dajem: Blekic je posudio, ponavljam posudio, Sarajevu 130.000 KM i potpisao je ugovor da mu se vrati uz 20% kamate, znam da sam negdje citao ne mogu da sad trazim. Dobro.samo sarajevo je napisao/la:Bas blekicu trebaju pare od Sarajeva!
Pa Hadzija Blekicu sto nisi poklonio te pare Sarajevu ako vec volis ovaj klub i ako vec imas pare

Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
Komsije ne provociram nikada,pitam onako koliko je raje bilo na tekmi i kako padose ta dva gola u zadnjoj minuti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
gledo sam tekmu i kad ga je jaha zabio (45 sec poslije vodeceg gola ) nista nisam pomislio nego samo kladionicasekac je napisao/la:Ne znam ko i zašto ali 100% igrači nisu htjeli igrati nije niko lud pa ljudi moji iste sekunde smo izjednačili akako smo tek primili gool pa ko je realan neka komentira kad vidi, cirkus Kolorado se bliži svom kraju jedan otišao čekamo ostale da podnesu ostavke sve je ovo tužno i jadno ali ne može drugačije sa bandom, mafija je to i to velika.Gigant je napisao/la:Ti je poenta danasnjeg remija, malo je falilo da popuse pare, a mogli su drinu nag*iti sigurno.....FCS-FCS je napisao/la:Danas je na X kv bila 5.00...da nije kladionica radila danas ..ionako su kokuzi kako kazu !!!!
pa ne mozes ga zabiti 90 min pa onda izjednacis za pola min tj kad su krenuli sa centra
ode lova...prepali se...pa zabili !!!!
Oni zabili u 92 minuti ... Hamzic da ispuca loptu oklizne se ... i lik lagano zabije.dino lj je napisao/la:Komsije ne provociram nikada,pitam onako koliko je raje bilo na tekmi i kako padose ta dva gola u zadnjoj minuti.
Sarajevo izjednacilo odmah sljedeci napad ... go nisam vidio od nerviranja jbg ..
A navijaca jedno 1.500 - 2.000 max
-
- Kontakt:
eto ti vjeruj sta sve pisu!Mačor je napisao/la:Samo ti jedan primjer dajem: Blekic je posudio, ponavljam posudio, Sarajevu 130.000 KM i potpisao je ugovor da mu se vrati uz 20% kamate, znam da sam negdje citao ne mogu da sad trazim. Dobro.samo sarajevo je napisao/la:Bas blekicu trebaju pare od Sarajeva!
Pa Hadzija Blekicu sto nisi poklonio te pare Sarajevu ako vec volis ovaj klub i ako vec imas pare