FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 13 nov 2010, 15:49

samosarajvo je napisao/la:Ne trebamo sad odustat ba sta vam je ! ? ? ? ?
Klub ce se kad tad podic mi moramo da odrzimo Hz kao najbolju navijacku skupinu u BiH. Mozda ne najbrojniju,mada smo i tu u vrhu,ali smo najbolji sto se tice organizacije,gosstovanja,navijanja,spice, i svega ostalog . To nek vam bude razlog da dolazite na utakmice.Mogli smo prosle godine,mozemo i sad. Sad ide gostovanje u Mostaru,nek se jos to zavrsi i onda ide pauza,nadam se da ce se strasti malo smirit i da cemo se u Zenici ,16 kolo,pojaviti u sto vecem broju i odnjet sva tri boda !
Znaci na tekme dolazite radi Hordi Zla a stvari ce se popravit vremenom :)

P.S. Nadam se da ce vratit stare cjene karata :mrgreen:
Slazem se sa svime napisanim , a imam zelju ko i ti !

Dragan Jovic ce biti trener zivi bili pa vidjeli ;)

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 13 nov 2010, 15:50

CIAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PRANDELIIII. AVIRADERCI............. CIAO ZALIZANI....
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 13 nov 2010, 15:50

Dylan Dog je napisao/la:Horde su protiv uprave,protiv igraca,protiv trenera,pa na cijoj ste vi zapravo strani ??Stvarno ne mogu da shvatim da su navijaci protiv vlastitih igraca,sta bi oni trebali,da igraju samo iz ljubavi za klub?? I oni imaju potrebe i porodice i mislim da im treba podrska a ne zvizduci!! Izgleda,podrsku hordi ima samo Blekic :evil:
trebao si se malo bolje upoznati sa situacijom da bi mogao shavtiti.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 13 nov 2010, 15:51

sad sa utakmice ... sta reci, katastrofa, haj sto mi veze nemamo o igri, al et stvorili smo nekoliko fini prilika, takodjer i Drina je imala dvije 100 % sanse.
90 min nas golam se oklizne i covjek lagano za 0-1, nije se ni krenulo sa centra 1-1 nisam ni vidio go niti bilo sta.
Zao mi je samo sto Drina nije pobjedila al et zasluzili su ljudi ovaj bod i na kraju su ispraceni aplauzom ;)

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 nov 2010, 15:51

Dylan Dog je napisao/la:Horde su protiv uprave,protiv igraca,protiv trenera,pa na cijoj ste vi zapravo strani ??Stvarno ne mogu da shvatim da su navijaci protiv vlastitih igraca,sta bi oni trebali,da igraju samo iz ljubavi za klub?? I oni imaju potrebe i porodice i mislim da im treba podrska a ne zvizduci!! Izgleda,podrsku hordi ima samo Blekic :evil:
Mi smo protiv uhljupa i parazita,isti ti igraci su imali podrsku uvijek i svuda,nebitno na rezultat okrenuli su nama ledja tj. BP uostalom nebitno je sto ti ne kontas to nam je najmanje vazno

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 13 nov 2010, 15:56

POSLIJE SIROKOG U KUPU NA KOSEVU SAMEAKO D CE JOVIC BITI TRENER A TO SAM NEKI DAN POTVRDIO DA OD PROLJECA DOLAZI NA NASU KLUPU
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 13 nov 2010, 15:56

Ma odosmo mi u ****....

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 nov 2010, 15:57

forza_juve je napisao/la:POSLIJE SIROKOG U KUPU NA KOSEVU SAMEAKO D CE JOVIC BITI TRENER A TO SAM NEKI DAN POTVRDIO DA OD PROLJECA DOLAZI NA NASU KLUPU
Jesi ti pjan? :lol:
Za zivot cijeli!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 nov 2010, 15:58

blekic vam mazao oci nekim pojacanjima i LCD-ovima, naivni ste drama, on vas je i najvise ukopao, pokrao sta se moglo i otisao

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 13 nov 2010, 16:00

A TO DA IGRACI NEMAJU ZA HLJEBA JE CISTA LAZ POSEREM IM SE U USTA PRODANA IGRAJU KAKO SVIRA MIRZA I BALJAK PRODANE DUSE ONI SU IM I DALI PARE DA TAKO PRICAJU KAKO NEMAJU ZA HLJEBA AKO IM SE NE SVIDJA NEKA RAZGULE
❤️1946❤️

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 nov 2010, 16:00

cala je napisao/la:blekic vam mazao oci nekim pojacanjima i LCD-ovima, naivni ste drama, on vas je i najvise ukopao, pokrao sta se moglo i otisao
jeste upravu si samo si upucen svaka ti cast hahaha nego treba na skupstinu da nas ode sto vise da im zapjevamo koju lopovcinama,i pored svega toga prijave protiv svakog da ih pozatvaraju u Znicu zbog kradje 4 mil maraka

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 nov 2010, 16:01

Mirza je jedini posten u ovom razorenom klubu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 13 nov 2010, 16:01

cala je napisao/la:blekic vam mazao oci nekim pojacanjima i LCD-ovima, naivni ste drama, on vas je i najvise ukopao, pokrao sta se moglo i otisao

U tome i jest poenta mi treci na tabeli! :!: , mozes misliti kolko smo jaki :D .Mi da sa pjeticima igramo u ovoj jadnoj ligi ne bih ispod 5 mjesta bili! :P ;)

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 13 nov 2010, 16:01

Jel vi mislite da ce i taj Jovic htjeti da radi sa bagrom i lopovima.....nama nije rjesenje ako ce MV otici, to je samo odlaganje bolesti, kao da covjeka sa bolesnim plucima prikopcas na aparate za disanje....nista nisi napravio dok ga ne izlijecis, a odlicno se zna ko je rak rana naseg kluba....pored baljka, alihodzica i merdanovica, u isti kos stavidi i ducica!!! a igraci su izvizdani jer su imali podrsku uvijek i svugdje, bez obzira na poraz na kosevu, bez obzira na lose igre, bez obzira na sve, a oni su prvom prilikom okrenuli ledja tim istim navijacima....SARAJEVO CE BITI A VI CETE PROCI!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 13 nov 2010, 16:02

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
forza_juve je napisao/la:POSLIJE SIROKOG U KUPU NA KOSEVU SAMEAKO D CE JOVIC BITI TRENER A TO SAM NEKI DAN POTVRDIO DA OD PROLJECA DOLAZI NA NASU KLUPU
stoo jel mislis da nece 99 % da hoce
❤️1946❤️

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 nov 2010, 16:04

forza_juve je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
stoo jel mislis da nece 99 % da hoce
ma ne zbog toga, vec nekoliko slova ti nestalo, pa zato :P
Za zivot cijeli!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 13 nov 2010, 16:04

Carlo je napisao/la:Mirza je jedini posten u ovom razorenom klubu.

Je li nam ovo Mirza kuci doso pa nam se javlja! :idea:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 nov 2010, 16:05

Carlo je napisao/la:Mirza je jedini posten u ovom razorenom klubu.
AHHa jeste pre posten je otjerao Turkovica na bezobrazan nacin,doveo od sestre muza Repuha,a i proslost mu je sva postena bas onako fin i miran decko steta sto ode!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 13 nov 2010, 16:06

Danas je na X kv bila 5.00...da nije kladionica radila danas ..ionako su kokuzi kako kazu !!!!

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 13 nov 2010, 16:08

a ljudi ko je sada u pravu jedni imaju dokaze da su u pravu drugi iznose svoje dokaze a mi ko telad samo buljimo a klub tone,svako ima neke dokaze a nista ne cini povodom toga,pravo je vrijeme da se uprava smijeni svi neka idu i blekic je otisao i baljak neka ide i mirza i basic pa neka se j.bu sa tim svojim dokazima
❤️1946❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”