Neka neka, sve treba prihvatiti u Januaru sa obzirom da smo suhi ostali laniACMilan100 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:13https://sempremilan.com/gds-30m-set-asi ... y-signings

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Neka neka, sve treba prihvatiti u Januaru sa obzirom da smo suhi ostali laniACMilan100 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:13https://sempremilan.com/gds-30m-set-asi ... y-signings
Talijane prodajemo
Kako tanak, pazi sad par samo igraca , Ricci, Scalvini, Berardi, Baldanzi, Parisi, Buongiorno,Copola itd da sad ne nabrajam redom, ima jos jako puno talenata koji nista slabiji nisu od ovih neki talenta van italije iz kvazi liga koje dovodimo i sa kojima sd povezujemo
Ne vjeruju u itlaijane vise. Nedavno su prvi put izasli u historiji Milana da nijedan itlaijan nije bio u prvih 11. Meni je to van pameti da igras bez domacih igraca. Vjeruj i ja bi vise volio gledati italijane u ekipi, ali nekako nemaju prednost u odnosu stranaca. Ne znam sto. Zato im je i reprezantitivni fudbal slab. Ima naravno talenata, samo je pitanje jesu li ti igraci za viseg nivoa osim samo za Serie A. Pa nek dovedu po kojeg pa nek pokusaju stvoriti igraca umjesto nekog Musah ili CDK kvazi talenata. Ne vjerujem da su losiji od ove dvojice recimo.ronaldo99 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:49Kako tanak, pazi sad par samo igraca , Ricci, Scalvini, Berardi, Baldanzi, Parisi, Buongiorno,Copola itd da sad ne nabrajam redom, ima jos jako puno talenata koji nista slabiji nisu od ovih neki talenta van italije iz kvazi liga koje dovodimo i sa kojima sd povezujemo
Zbog uredbe po kojoj na place stranaca u Italiji plaćaju manji porez.Stroj1946 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 12:47Ne vjeruju u itlaijane vise. Nedavno su prvi put izasli u historiji Milana da nijedan itlaijan nije bio u prvih 11. Meni je to van pameti da igras bez domacih igraca. Vjeruj i ja bi vise volio gledati italijane u ekipi, ali nekako nemaju prednost u odnosu stranaca. Ne znam sto. Zato im je i reprezantitivni fudbal slab. Ima naravno talenata, samo je pitanje jesu li ti igraci za viseg nivoa osim samo za Serie A. Pa nek dovedu po kojeg pa nek pokusaju stvoriti igraca umjesto nekog Musah ili CDK kvazi talenata. Ne vjerujem da su losiji od ove dvojice recimo.ronaldo99 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:49Kako tanak, pazi sad par samo igraca , Ricci, Scalvini, Berardi, Baldanzi, Parisi, Buongiorno,Copola itd da sad ne nabrajam redom, ima jos jako puno talenata koji nista slabiji nisu od ovih neki talenta van italije iz kvazi liga koje dovodimo i sa kojima sd povezujemo
Nismo se jos oglasili, Inter recimo jeste i odbacio je mogucnost igranja u istoj, posto su kod nas Ameri i zanima ih samo novac ne bi me cudilo da kazu da ce ici u tu ligu, no hajd da vidimo sta ce reci
Pise se da bi morali platiti oko 300M penala, ako super liga zazivi a nasi ne budu htjeli ucetovati, Neka je se Cardinale uvalio, boli ga kur.ac gleda samo genge
@AndreaLongoni5 : #Maldini wants to take back #Milan and become its President with the help of an Arab group interested in the club. Last weekend, there was a long meeting in Milan, including #Leonardo. The Brazilian plays an important role today and could have one as an executive in the future. Of course, #Cardinale will need to be convinced with an irresistible offer; everything depends on this. There is great determination and a wi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.