FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Sutra nek nam je Bog na pomoci ...
Ne nadam se nicemu, idem gledati utakmicu i navijati za svoj tim kao da je najobičnija utakmica .
Kad god se unesem previse vratim se s glavoboljom..
Valjda ovi momci uspiju obradovat ovaj grad i ove ljude koji ih prate... Nek daju sve od sebe nek se bore kao sto se npr Igman borio u onoj utakmici kad smo igrali s njima X, i rezultat nece izostat.
Ne nadam se nicemu, idem gledati utakmicu i navijati za svoj tim kao da je najobičnija utakmica .
Kad god se unesem previse vratim se s glavoboljom..
Valjda ovi momci uspiju obradovat ovaj grad i ove ljude koji ih prate... Nek daju sve od sebe nek se bore kao sto se npr Igman borio u onoj utakmici kad smo igrali s njima X, i rezultat nece izostat.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
A danas trpanje seljaka 

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- Beduin
- Kontakt:
Ima da ih trpamo ko intelekt Hazreta. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Sve i da danas pobjede nisu opstali, a ako izgube sigurno su ispali. Doveli su se u situaciju u kojoj nam treba čudo 9-10 bodova iz zadnjih 5 utakmica. Ne znam da li je Sloboda u zadnjih 5 godina imala takav učinak u zadnjih 5 kola. Neka se bore i samo tako mogu opstati, a ako budu igrali mlohavo već danas smo druga liga.
Mi opstanak na terenu ne mozemo obezbijedit sa ovim rasporedom i ovom ekipim. Ako ostanemo u ligi za mene to znaci da je Nino i kompanija u upravi najsposobniji poslovno-pregovaracki covjek u gradu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Danas očekujem poraz, najveći problem je što i kad ispadnemo niko neće biti odgovoran!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
A, ako se ostane, neka odmah 28.5. kad se završi sezona nek uprava sjedne i ozbiljno radi il neka ide, odmah da produže ugovore sa igračima s kojima mogu zatim neka se odluči dal Pranjić ostaje i sve to do juna i onda tražiti igrače ne nasumično već kako to rade ozbiljni klubovi, tražiti profile igrača koji su treneru potrebni za njegov stil igre i sastaviti ekipu do priprema, a poslije da možda dodje još 1 do 2 igrača. Samo se tako može napraviti neka ozbiljna priča, nema ni Široki milione niti više od 2-3 velika igrača, a eno ih u borbi za Evropu. Željo više dužan nego mi oni se za Evropu bore. Ne treba nam svake godine da se strijepi do zadnjeg kola. Bar da budemo iduće godine 6. Al da se do zadnjeg kola borimo za Evropu a ne za opstanak i da se još na polusezoni može rec da se nećemo dovesti u borbu za opstanak.
-
- Kontakt:

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
I ako ostanemo, sljedece sezone ce biti isto sve ko i u zadnjih 3,4. Svi igraci odose, juniori poceli pripreme, sklepali u hodu nekakav tim itd itd. Znamo sve kako ce se dalje odvijati
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kako se ne uvecava dug? Uzmimo da je 31.mart dan presjeka obaveza za licenciranje, pod pretpostavkom da si placao reprogram redovno i sve obaveze, da si 31.03.2022.bio cist ko suza, dakle 2.344.636,36 KM
31.marta 2023. kad je novi presjek za licencu, 2.357.858,64 K. Dakle dug veci za oko 17 hiljada.
neko rece mjesecna rata reprograma oko 25 hiljada. Dakle dug se za 12 mjeseci morao umanjiti za 300 hiljada.
upiri koliko hoces ali ovo je KATASTROFA, nikad gore nije bilo. Jos kad dodas da smo godinu bili amnestirani od placanja zbog korone, znaci 600 hiljada kasnimo za ciljanom stabilizacijom.
a te pare su legle od grada, 600 hiljada za reprogam, koji oni nisu platili, usmjerili su u igrace, plate, troskove i opet situacija i tu nikad gora. Zamisli da su morali placati i reprogram
da oni nisu dobili te pare pa da covjek kaze, ali pare su legle i ti ih potrosis na igrace, i sta imas, zadnji na tabeli
ps danas uzimamo lagano
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Dug je praktično isti, nije uvećan, tačka. A ja se džaba nasekirao jer sam tebi vjerovao da je uvećan.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑30 apr 2023, 11:22kako se ne uvecava dug? Uzmimo da je 31.mart dan presjeka obaveza za licenciranje, pod pretpostavkom da si placao reprogram redovno i sve obaveze, da si 31.03.2022.bio cist ko suza, dakle 2.344.636,36 KM
31.marta 2023. kad je novi presjek za licencu, 2.357.858,64 K. Dakle dug veci za oko 17 hiljada.
neko rece mjesecna rata reprograma oko 25 hiljada. Dakle dug se za 12 mjeseci morao umanjiti za 300 hiljada.
upiri koliko hoces ali ovo je KATASTROFA, nikad gore nije bilo. Jos kad dodas da smo godinu bili amnestirani od placanja zbog korone, znaci 600 hiljada kasnimo za ciljanom stabilizacijom.
a te pare su legle od grada, 600 hiljada za reprogam, koji oni nisu platili, usmjerili su u igrace, plate, troskove i opet situacija i tu nikad gora. Zamisli da su morali placati i reprogram
da oni nisu dobili te pare pa da covjek kaze, ali pare su legle i ti ih potrosis na igrace, i sta imas, zadnji na tabeli
ps danas uzimamo lagano
Razumijem ja da je trebao biti manji, i da nama to treba. Ali barem nije uvećan, licenca za PL i UEFA (

Najveća greška uprave je čelični jahinjo i općenito loš izbor trenera za vrijeme njihovog mandata.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Kako nece, kad je Secer rek'o da navijaci ne valjaju, ne unosimo u klub dovoljno para sa kojim bi oni raspolagali i lose komentare po FB ostavljamo.
Mi smo krivi i tacka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Koliko ja znam, klub nema veze sa reprogramom. Reprogram placa grad jer je on potpisnik istog. Moguce da grad to ne placa svaki mjesec nego kvartalno ili na pola godine, pa da zbog toga dolazi do ovog da se misli da se ne placa redovno.
Uglavnom ukoliko bi grad prestao sa placanjem istog, mislim da bi automatski bile neke posljedice za klub. Ne moze se to tek tako prestati sa placanjem bez posljedica
Uglavnom ukoliko bi grad prestao sa placanjem istog, mislim da bi automatski bile neke posljedice za klub. Ne moze se to tek tako prestati sa placanjem bez posljedica
Jedan grad, jedna ljubav!
I ja mislim isto , jer znam kad je Celiku grad prestao placati taj reprogram i sve ostalo potonuli su totalno...Gifron je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:51Koliko ja znam, klub nema veze sa reprogramom. Reprogram placa grad jer je on potpisnik istog. Moguce da grad to ne placa svaki mjesec nego kvartalno ili na pola godine, pa da zbog toga dolazi do ovog da se misli da se ne placa redovno.
Vjerovatno bi bilo tu vecih posljedica
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Da nije sve uredno ne bi dobili PL i UEFA licencu i to je cinjenica.
Danas idemo da im zvizdimo
Danas idemo da im zvizdimo

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
I da mi budemo za sve krivi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Grad je bar prije prebacivao sva sredstva predviđena budžetom na klub, jer se oni nisu bavili papirologijom, dobije se tranša tipa za tri mjeseca za reprogram i ostalo, pa se klub bavio tim, popunjavao papirologiju i ostalo. Onda ta sredstva moraš opravdati da dobiješ narednu za tri mjeseca. S tim da u zadnje dvije godine cijeli iznos ide na početku godine, tako sam čuo, ne mora nužno biti istina.Gifron je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:51Koliko ja znam, klub nema veze sa reprogramom. Reprogram placa grad jer je on potpisnik istog. Moguce da grad to ne placa svaki mjesec nego kvartalno ili na pola godine, pa da zbog toga dolazi do ovog da se misli da se ne placa redovno.
Joj najgore sto se ovo predstavlja ko neki uspjeh sto si dobio licencu, pa valjda je to normalno.
Kod nas tu vijest objave svake godine ko de je ne znam ti sta.

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
GLASANJE ZA NAJBOLJEG MLADOG IGRACA U PREMIJER LIGI BOSNE I HERCEGOVINE
https://strawpoll.com/polls/61gDmY0N9Zw
https://strawpoll.com/polls/61gDmY0N9Zw
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.