FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
@Magica: isamaram te verbalno svaki put pa odes se najest pure pa opet dođeš...prošli put si se skoro rasplakao tamo na podforumu serie A, nisi znao šta češ više napisat....a meni se nazivao provokatorom a ti si ovde največi provokator...moj Magica sve ti više nestaje magije, ako si je ikad i imao...ti dođeš ovde da frustracije liječiš...budi čovjek pa se počni nečim pametnim bavit a ne lupetat ovde bez veze 

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
@rasa
Cekaj bre, sta to znaci "zamena kad su povredjeni" ako ne "grejanje klupe kad su zdravi"
Da ne bi mozda neko od njih dvojice na klupu, ako Nani dodje
@pasha
Ja sam, prijatelju, odgledao sad klasik prijateljsku, Neapel - Penarol. 1-1, prava prijateljska, debi malog Fernandeza, ovacije Amodiju i Zalayeti od strane napolitanske publike i sl. A ti? Sta si ti to korisno radio danas, pa se smatras uzvisenijim od mene
Hvala.
A za koeficijente je objasnjeno. Hvala i drugi put.
@effe
Ajde, prijatelju, budi malo inventivniji.
Ti ne bi mogao da verbalno isamaras ni papagaja u kavezu, a tek ne nekog ko je akademski gradjanin.
Pozovi onog portparola Antuntuna, jer jedino on ume nesto smisleno da napise od svih vas Bavaraca.
Pitao sam vas kako to vidite Nanija u BL, a vi ne umete da objasnite te snove. Jbga, to nije moja malicioznost, vec vasa nerealnost. Raul i RVN su realnost (i to samo dok ne dobiju bolje ponude sa strane). Nemate vi sta da trazite sa top igracima.
Cekaj bre, sta to znaci "zamena kad su povredjeni" ako ne "grejanje klupe kad su zdravi"

@pasha
Ja sam, prijatelju, odgledao sad klasik prijateljsku, Neapel - Penarol. 1-1, prava prijateljska, debi malog Fernandeza, ovacije Amodiju i Zalayeti od strane napolitanske publike i sl. A ti? Sta si ti to korisno radio danas, pa se smatras uzvisenijim od mene

A za koeficijente je objasnjeno. Hvala i drugi put.
@effe
Ajde, prijatelju, budi malo inventivniji.

Ti ne bi mogao da verbalno isamaras ni papagaja u kavezu, a tek ne nekog ko je akademski gradjanin.
Pozovi onog portparola Antuntuna, jer jedino on ume nesto smisleno da napise od svih vas Bavaraca.
Pitao sam vas kako to vidite Nanija u BL, a vi ne umete da objasnite te snove. Jbga, to nije moja malicioznost, vec vasa nerealnost. Raul i RVN su realnost (i to samo dok ne dobiju bolje ponude sa strane). Nemate vi sta da trazite sa top igracima.

- roy_makaay
- Kontakt:
Aj ba čarobni dobro te je više,imaš svoje žabarske teme i tamo krekeči po cijeli dan,fakat si naporan.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
@MaGiCa
Po ko zna koji put:
Nije rijec o Naniju

Po ko zna koji put:
Nije rijec o Naniju

Nemoj vise replika, ziv bio.Nani je bio primjer i povod da se razmisli o zamjeni kada je dvojac Robbery povrijedjen.

Zašto vam ti TOP igrači ne donesu mjesto u Top 3 lige Evrope. Top igrači je nekakav tvoj izmišljeni naziv, koji nije nikakvo mjerilo kvaliteta lige. Uefin koeficijent je jedini mjerodavni pokazatelj, koliko god se to nekima ne sviđalo.
Da, taj isti Uefin koeficijent će u bližoj budućnosti omogućiti Portugalcima, Rumunima i Rusima da vas bace na vrlo niske grane, naravno zahvaljujući nastupima u Evropa ligi
. Bivši Kup uefa je čudo golemo, zar ne.
Stanje je takvo, Evropa priznaje Bundesligu kao treću u Evropi, tu ništa ne možemo, treba se nadati u reforme sistema bodovanja do kojih vjerovatno neće doći
, a šta i da dođe
, pa kave koristi ljudima zaljubljenim u čizmicu, šta bi dobili time, kakvo bodovanje predlažu
Da ne bi možda bodovali TOP igrače, vjerovatno se hvataju za tu slamku spasa, ali ti igrači su samo njima TOP, jer da su tolike sile zar ne bi trebali ostvarivati bolje rezultate od neprivlačne, daleko nekvalitetnije Bundeske.
Pa u čemu je stvar
, u čemu leži tolika prednost od nekih desetak milja bodova
, šta je uzrok
, ne mogu da shvate, a mi im naravno nećemo reći, nek' se izjedaju, nek' se pojedu od mržnje, nevjerovatne ljubomore. 
Da, taj isti Uefin koeficijent će u bližoj budućnosti omogućiti Portugalcima, Rumunima i Rusima da vas bace na vrlo niske grane, naravno zahvaljujući nastupima u Evropa ligi

Stanje je takvo, Evropa priznaje Bundesligu kao treću u Evropi, tu ništa ne možemo, treba se nadati u reforme sistema bodovanja do kojih vjerovatno neće doći

Ja neću Nanija, znači neće ga ni Bayern. Eto u tome je stvar.
Želio sam Neuera, stopera i beka, ne ovog, ali što više vremena prolazi, sve više sam zaljubljeniji, nevjerovatne partije pruža, te bi se mogao ispostataviti kao najbolja, ili jedna od najboljih Bayernovih kupovina u zadnjih desetak godina. Boateng isto vemoa dobar. Petersen i Usami u sjeni, ali od njih se ne očukeje da igraju neke zapaženije role, vjerovatno mali broj utakmica tokom sezone. Tim je veoma jak, Magica kaže otpadak, a sama ta riječ otkriva u kolikom neznanju živi taj čovjek. Lucio, Altintop, van Bommel, Sneijder, Robben, Robinho, Ibrahimović, Cassano, Cambiasso, Raul... Pravi primjeri da takva riječ ne postoji, nego je izmišljena od dotičnog (ne)akademskog građanina.
A eto da je Bayern i dovodio otpatke, kao što naziva Boatenga, a nek' mi on kaže koga to dovedoše Juventus, Inter, Milan, Roma.
Nisam nešto pratio tvoje postove, ali sada vidim zašto dođe do titule velikog forumskog morona
, ćao za sva vremena 
Želio sam Neuera, stopera i beka, ne ovog, ali što više vremena prolazi, sve više sam zaljubljeniji, nevjerovatne partije pruža, te bi se mogao ispostataviti kao najbolja, ili jedna od najboljih Bayernovih kupovina u zadnjih desetak godina. Boateng isto vemoa dobar. Petersen i Usami u sjeni, ali od njih se ne očukeje da igraju neke zapaženije role, vjerovatno mali broj utakmica tokom sezone. Tim je veoma jak, Magica kaže otpadak, a sama ta riječ otkriva u kolikom neznanju živi taj čovjek. Lucio, Altintop, van Bommel, Sneijder, Robben, Robinho, Ibrahimović, Cassano, Cambiasso, Raul... Pravi primjeri da takva riječ ne postoji, nego je izmišljena od dotičnog (ne)akademskog građanina.
A eto da je Bayern i dovodio otpatke, kao što naziva Boatenga, a nek' mi on kaže koga to dovedoše Juventus, Inter, Milan, Roma.

Nisam nešto pratio tvoje postove, ali sada vidim zašto dođe do titule velikog forumskog morona

Znaci, sta ti zelis - to ti Bayern ispunjavaKlare je napisao/la:Ja neću Nanija, znači neće ga ni Bayern. Eto u tome je stvar.
Želio sam Neuera, stopera i beka, ne ovog, ali što više vremena prolazi, sve više sam zaljubljeniji, nevjerovatne partije pruža, te bi se mogao ispostataviti kao najbolja, ili jedna od najboljih Bayernovih kupovina u zadnjih desetak godina.

Kad nije otpadak, zasto je prosle godine igrao toliko koliko je igrao u Cityju?Boateng isto vemoa dobar. Petersen i Usami u sjeni, ali od njih se ne očukeje da igraju neke zapaženije role, vjerovatno mali broj utakmica tokom sezone. Tim je veoma jak, Magica kaže otpadak, a sama ta riječ otkriva u kolikom neznanju živi taj čovjek.
Neki jesu, a neki nisu "otpaci".Lucio, Altintop, van Bommel, Sneijder, Robben, Robinho, Ibrahimović, Cassano, Cambiasso, Raul... Pravi primjeri da takva riječ ne postoji, nego je izmišljena od dotičnog (ne)akademskog građanina.
Juventus - Vidal, Pirlo, Vucinic, Lichtsteiner, Ziegler.A eto da je Bayern i dovodio otpatke, kao što naziva Boatenga, a nek' mi on kaže koga to dovedoše Juventus, Inter, Milan, Roma.![]()
Inter - Alvarez, Castaignos, Viviano.
Milan - Mexes, Taiwo.
Roma - Lamela, Bojan, Heinze, Angel, Stekelenburg.
Steta za tebe, mogao si da naucis nesto. Hvala za titulu, ali je dodeli sebi. Cuci ti bolje.Nisam nešto pratio tvoje postove, ali sada vidim zašto dođe do titule velikog forumskog morona,
Ciao.ćao za sva vremena

@Magica: pa valjda su ljudi do sad skontali dobro da si ti jedan malogradjanin, jedan pobunjenik, jedan raspaljivač vatre
al magični što si me prošli put molio da odem s podforuma Serie A...onako te poraženog nisam vidio odavno....i ti si obični pobunjenik, nezadovoljan sa svojim životom i okupiš par djece oko sebe željne zabave i oni te drže na ovom forumu...ja sam ti rekao čovječe piši kancone, nađi i ti sebi neku lauru pa je opjevaj...al tebe zafrkava žestoko to, što ti ne znaš dal češ biti pobunjenik i vođa malograđana il češ da budeš umjetnik, moraš se odlučit jednom
a na kraju interesantan citat čuvenog podpredsjednika milan gallianija: "Bili smo luksuzni restoran a sada smo postali picerija. Postali smo autsajderi.Njemačka nas je zahvaljujuči prelijepim stadionima koji su izgrađeni za svjetsko prvenstvo prestigla.....Zahvaljujuči novim stadionima za Euro 2016 prestiće nas i Francuzi.Tada čemo se nači na poziciji broj 5." Izjavu je danas prenijelo više medija...a ti @Magica sanjaj dalje

a na kraju interesantan citat čuvenog podpredsjednika milan gallianija: "Bili smo luksuzni restoran a sada smo postali picerija. Postali smo autsajderi.Njemačka nas je zahvaljujuči prelijepim stadionima koji su izgrađeni za svjetsko prvenstvo prestigla.....Zahvaljujuči novim stadionima za Euro 2016 prestiće nas i Francuzi.Tada čemo se nači na poziciji broj 5." Izjavu je danas prenijelo više medija...a ti @Magica sanjaj dalje

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
pa eto sam si i dao odgovor prestigli ste stadionima i infrastrukturom, ne kvalitetnim igračima i igrom, a pogotovo ne euro trofejima, al to i sam znaš.
a taj neki nivo gdje se lično nekog vrijeđa ili etiketira je stvarno ispod svakog nivoa
a taj neki nivo gdje se lično nekog vrijeđa ili etiketira je stvarno ispod svakog nivoa

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
a reci ti meni ko koga vrijeđa???tony-mortale je napisao/la:pa eto sam si i dao odgovor prestigli ste stadionima i infrastrukturom, ne kvalitetnim igračima i igrom, a pogotovo ne euro trofejima, al to i sam znaš.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
malograđanin, pobunjenik, raspirivač vatre i sl. su pogrdni epiteti i sigurno ga s njima nisi hvalio, već upravo suprotno vrijeđao, a to tebi ni nikom drugom nije potrebno, forum je da se razmjenjuju mišljenja, pa i suprotstavljaju, ali taj lični nivo je stvarno nešto nisko i nema potrebe za tim 

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
al vidiš s tobom mogu razmijenjivat mišljenja, jer nisam npr od tebe vidio provokatorske postove...ti možeš više volit talijanski fudbal, ja više njemački, ali može postojat poštovanje, ali Magica svaki put ovde dođe da provocira....ja se sad čak ne bi ni uključio jer je naporan sa ponavljanjem istih stvari, mislim da sam dovoljno prije raspravio s njim, ali pokušava druge forumaše isprovocirat, one koji navijaju za bayern i koji su simpatizeri njemačkog fudbala....taj čovjek nikad ne podnosi kritiku...a ako obratiš pažnju na njegove postove oni više prelaze u mržnju prema nijemcima...ne znam kako čovjek može doći do tog stepena...često traži sukobe...znači treba biti prepiranja, debata, žestoki diskusija, al ne treba izgubit pojam o realnosti....A ako dođeš pa o nekom klubu se stalno negativno izražavaš onda nešto nije ok....Al valjda se takvi ljudi mogu stavit na distanci, a da se ne moraju svaki put uplitat moderatori...obićno kad se moderator uplete onda ispadne da je on pristalica ovih ili onih...tony-mortale je napisao/la:malograđanin, pobunjenik, raspirivač vatre i sl. su pogrdni epiteti i sigurno ga s njima nisi hvalio, već upravo suprotno vrijeđao, a to tebi ni nikom drugom nije potrebno, forum je da se razmjenjuju mišljenja, pa i suprotstavljaju, ali taj lični nivo je stvarno nešto nisko i nema potrebe za tim
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ukoliko ne dođe do dogovora sezona sigurno neće početi na vrijeme. Tako stoje stvari i nisu baš optimistične“, kazao je Damiano Tommasi, predsjednik Udruženja italijanskih fudbalera. Radi se o kolektivnom ugovoru,a igraci najavljuju strajk...Iskreno ovo mi cudno a tamo sve TOP igraci heh......
Super Robery treniraju punom parom, bit ce 100% spremni za BMG, jedva cekam nedjelju i da vidim na cemu smo,kako to sve kod cika Juppa funkcionira,bilo bi fino da prodje bez primljenog gola,,,
Sutra tj.danas u 12h ako se ne veram je izvlacenje , nadam se nekom lahkom protivniku,a da hoce pa da to bude Udineze pa da se malo poigramo,jer ostali su timovi jaci hehe....

Super Robery treniraju punom parom, bit ce 100% spremni za BMG, jedva cekam nedjelju i da vidim na cemu smo,kako to sve kod cika Juppa funkcionira,bilo bi fino da prodje bez primljenog gola,,,
Sutra tj.danas u 12h ako se ne veram je izvlacenje , nadam se nekom lahkom protivniku,a da hoce pa da to bude Udineze pa da se malo poigramo,jer ostali su timovi jaci hehe....

VOLIM BAYERN
kafa effe govori o snazi svojih argumenata i neoborivosti istih, neodoljivo me podsjeti na dr. Vojislava Šešelja u haškom kazamatu
Arsenal, Lyon, Benfica, Villarreal, Twente, Rubin Kazan, Udinese, Zurich i Odense moguci protivnici, dobijate odense ko da gledam, eventualno zurich
Arsenal, Lyon, Benfica, Villarreal, Twente, Rubin Kazan, Udinese, Zurich i Odense moguci protivnici, dobijate odense ko da gledam, eventualno zurich
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
mislim da je dosta besmislenih rasprava, haskih tribunala, kobasicijada i zaba koje krekecu.
vratimo se normalnoj diskusiji, sve osim toga ce biti izbrisano, a akteri sankcionisani.
moje zelje za protivnika u pretkolu CL su poznate.
@effe, svidja li ti se novi potpis?
vratimo se normalnoj diskusiji, sve osim toga ce biti izbrisano, a akteri sankcionisani.

Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la:mislim da je dosta besmislenih rasprava, haskih tribunala, kobasicijada i zaba koje krekecu.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- pasha_the_one
- Kontakt:
Od mogucih protivnika za playoff lige prvaka: Twente, Zurich, Odense, Udinese i Rubin... Bayern je izvukao Zurich.
Dobar zrijeb za nasu ekipu... mada ni sa jednom od ekipa ne bi smjeli imati problema, ali opet bolje Zurich nego jedan Rubin.
Dobar zrijeb za nasu ekipu... mada ni sa jednom od ekipa ne bi smjeli imati problema, ali opet bolje Zurich nego jedan Rubin.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Čudi me što se niko nije ranije oglasio povodom ždrijebanja

U lijepim bojama je okićen i biće takav u maju 2012. godine
Jupp je izrazio zadovoljstvo parom za LP i kako on veli, drago mu je što neće morati daleko putovati
Inače, od svih ekipa koji su bili u šeširu, Bayo je najbolje rangirani
Evo malo podataka o FCZ-u:
* prvi put su igrali u LP u sezoni 09/10
* 12 puta su bili prvaci Švice
* imaju extra dobar start na početku sezone - 3 utakmice i 3 poraza
* najveći domet u Evropi im je polufinale Evropskog kupa iz '64 i '77
* tekma će se igrati na Letzigrund stadionu koji je renoviran 2007. godine i prima 25 000 duša, a to je 50 000 ruku

U lijepim bojama je okićen i biće takav u maju 2012. godine

Jupp je izrazio zadovoljstvo parom za LP i kako on veli, drago mu je što neće morati daleko putovati

Evo malo podataka o FCZ-u:
* prvi put su igrali u LP u sezoni 09/10
* 12 puta su bili prvaci Švice
* imaju extra dobar start na početku sezone - 3 utakmice i 3 poraza

* najveći domet u Evropi im je polufinale Evropskog kupa iz '64 i '77
* tekma će se igrati na Letzigrund stadionu koji je renoviran 2007. godine i prima 25 000 duša, a to je 50 000 ruku

Sent from my Philips Smart TV.
Prosla sezona te u potpunosti demantuje. Prosla sezona je najgora Bajernova od kada pratim fudbal i otaj klub. Najgora jer nisu imali dostojnu zamjenu za dva staklenjaka. Bajern svoju igru zasniva na prodorima preko krila, te su im krilni igraci osovina napadackog potencijala. Bilo je zalosno (meni smijesno) gledati kako vezni red kruzi kao kisa oko Kragujevca, jer ne znaju proci kroz sredinu, a krila im zagipsana na tribinama. Da su Salke iili Verder bili umjesto Hanovera, sada bi igrali UEFA Kup.rase.king je napisao/la:Nema tu nista cudno:MaGiCa je napisao/la:Kad to budes shvatio, onda ti nece biti cudno, sto je neko izabrao Juve, a ne BM.
Vidal - dobar igrac, dobro bi nam dosao, ali nije neophodan. Vidal je to i sam shvatio, pa sto ce se zaje*avat u Minhenu, kad ce bit zvijezda u Torinu.
Alex - Odavno se vise ne spominje kao opcija u Minhenu, jer smo doveli onog koga smo i zeljeliBoatenga
Nani - Novinski clanci o povezivanju sa Bayernom je samo dizanje cijene, da bi Juve dao vise para, a ni on nam nije neophodan.
Eh sad saberi sve:
- Mi bez ovih gore igraca mozemo i ne trebaju nam, sto ne znaci da ih nije lijepo imati u ekipi, ali nama nisu toliko potrebni da bi se bacile tolike pare.
- Juve bi se bez ovih igraca raspao. Sve druge italijanske ekipe su se ovog ljeta opasno pojacale, pa moraju i oni. Dakle Juve se za njih hvata kao za slamku, a nama ne trebaju.
Jasno sad
Dakle, u prosloj sezoni je trece vrhunsko krilo bilo itekako potrebno. Ne vidim razlog zasto bi sada bilo drugacije. Da Roben i Riberi nisu mozda ojacali? Ne vjerujem, nije ni pocela sezona a vec su se povrijedili. Jedina je nada taj Japanac. Ne znam da li je on kvalitet da zamjeni jednog od dva krila, a mozda i oba, sto se takodje nerjetko desava.
Riberi je odigr'o fantasticnu prvu sezonu,. Poslije su ga ubile povrede nakon kojih je tesko vracao predjasnju formu. Izgleda da je izgubio na samopouzdanju, jer nije ni izbliza ubojit kao prvoj sezoni. Po meni, Nani je u ovom trenutku bolji igrac od Riberija. Roben je druga prica. Meni je misterija kako se taj momak vraca nakon silnih povreda,.. Svaka mu cast.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
gledao sam ove u prve dvije utakmice svicarske lige, koje su izgubili od slabijih ekipa od sebe, tako da sve osim dvije ubjedljive pobjede bi bilo sramota 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.