Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jah, inače se slomismo kupujući klupske artikle, godišnje, članske.....fedeltafrotta je napisao/la:nadam se da će uprava živnut malo i na polju marketing, ispoštova članske i godišnje da uzmu finu svoticu, neka majčica u fan shop, uhar je svakako klubu... a u evropi iskreno imam povjerenje u odu i ovu ekipu... nadam se da igramo najmanje 4 evropske tekme ove godine. VTŽ
edit: vidite ovo, super ideja, a recimo stave cijenu 50-80KM raja bi sigurno masovno uzimala
advanced1921 je napisao/la:Fanshopu je potreban kvalitet, da majice ne izgube boju nakon 2 pranja i da ostanu u veličini u kojoj ih kupiš.
BH Kingdom ubi pare, patriotska odjeća, dizajn dobar, a kvalitet odličan. I nije ti onda žao dati.
Meni su kod nas prodali majicu sa oštećenjem, vidio tek kad sam kući došao. Nisam htio da vraćam, halal im, ali je to neozbiljno.
Znači kvalitet+normala dizajn i bit ce bolje!
Haj sto nemas sta kupiti nego sto se ne trude nimalo na planu marketinga da promovisu to sto imamo. Drugi u prodaju puste zenske tange, bruje mediji, reklame i sve to. I normalno vidi Zulejha i ode kupi. Za njom ce i drugarica Semsa, i drugarica Esma i tako u nedogled. I ovo cemo ljeto lose iskoristiti. Pisao sam nebrojno puta kako bi se odradila akcija za clanske i godisnje, reklame, plakati uz pomoc NAS preko volonterskog rada. Ali uvijek se javi neko pametan i napise idi u Klub, predlozi i tako. Sve dok nam je ovakva situacija, imaces 100 prodanih clanskoh na kojim ces dobar biti 2000km.. Dok bi recimo clansku, kartu za euro tekmu i dres svako platio 100km.. Nek si na toj akciji dobar ( a bili bi dobri sigurno) 20km po komadu, imali bi sigurno 1000 prodanih. Tu dolazimo do 20000km.. No djaba je pisati, dok drugi rade po pitanju marketinga mi ceno se pitati kako ne mozemo platiti nekog igraca..AsharaK je napisao/la:Cuj ublehasa, pa evo kod mene ima pun qrac stvari iz fanshopa, dvije majice, ali dosta sitnih stvari ... Iskreno nema se vise nista ni kupit
Mozda Livaja bude igrao na desnom beku, Memija desno krilo, a Djelmic lijevo. U tom slucaju bi Kokot na klupu sto bi mozda bila i najbolja opcija zbog njegove fizicke spreme, ( ako se ne popravi sada na ovoj pauzi ) a i on je igrac koji bi mogao uci u igru i donjeti prevagu na nasu stranuMinjore je napisao/la:@Salle86
Nema tu puno nepoznanica. Igracemo standardnu 4-2-3-1 ili ti ga 4-4-1-1. Na golu Marijan, odbrana Memija, Bogdanovic, Kosoric, Kvesic. U vezi ce igrati Blagojevic i Hadziahmetovic, desno Dzelmic, lijevo Kokot. Poluspic ili "ofanzivni vezni" ce biti Beganovic. U napadu Bajic. Jedini koji je blizu prvom timu bar po treninzima je Livaja. Pitanje onda ko bi na klupu, al sam 97% siguran da ova ekipa pocinje europsku tekmu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.