FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

StrikeWarzone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la StrikeWarzone » 14 dec 2020, 16:30

Mamba21 je napisao/la:
14 dec 2020, 16:23
I onaj start Palića s leđa, čist crveni karton. U ozbiljnijim ligama za onaj start samo za namjeru dobiješ crveni, a ovaj udario igrača po nogama i čist crveni karton.
Kakva je gnjida onaj sudija :sick:
Utakmica je otisla u drugi plan nakon rezultata i sve situacije. Bezveze drugi zuti karton na stranu glupi Milicevic,izmisljen penal cim smo poceli igrat.
Samim tim automatski te iskljuci iz svih sema za drugi dio sezone,s razlogom i po direktivi!
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 dec 2020, 16:30

Karacic bar cestita nakon pobjede :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 dec 2020, 16:30

MocMahale444 je napisao/la:
Sudo normalno komuniciraj s rajom, nemoj nametati drugim forumasima svoje misljenje.

Amar nije zasticen da moramo sutiti na svaku njegovu glupost.
Isto tako zasluzio je postovanje a ne da neki ga blate svaki drugi post.
Ne treba biti niko zasticen. Javni posao obavlja, podlozan je kritikama. Samo da dusmanluk viri iz svakog kutka brate dragi viri. Lazi se iznose, vidis ovog djukca kaze poslao pare Sedadov otac Amaru pa ih uzeo ovaj smecar direktor. To treba banovati odmah, veze on sa Zeljom nema.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 dec 2020, 16:33

Klub je previse mahalski da bi fukcionisao bilo kako priblizno normali..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 dec 2020, 16:35

StrikeWarzone je napisao/la:
14 dec 2020, 16:30
Utakmica je otisla u drugi plan nakon rezultata i sve situacije. Bezveze drugi zuti karton na stranu glupi Milicevic,izmisljen penal cim smo poceli igrat.
Samim tim automatski te iskljuci iz svih sema za drugi dio sezone,s razlogom i po direktivi!
Gresaka sudije je bilo na nasu stetu, ali ne mozes se ti stalno dovoditi u situaciju da gubis 1:0 na poluvremenu pri cemu fulas 14 sansi po poluvremenu i ostavljas tako prostor da te zaebu. Nikad nauciti na greskama vec svaku utakmicu isto.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 dec 2020, 16:36

plavousrcu je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
Sudo normalno komuniciraj s rajom, nemoj nametati drugim forumasima svoje misljenje.

Amar nije zasticen da moramo sutiti na svaku njegovu glupost.
Isto tako zasluzio je postovanje a ne da neki ga blate svaki drugi post.
Ne treba biti niko zasticen. Javni posao obavlja, podlozan je kritikama. Samo da dusmanluk viri iz svakog kutka brate dragi viri. Lazi se iznose, vidis ovog djukca kaze poslao pare Sedadov otac Amaru pa ih uzeo ovaj smecar direktor. To treba banovati odmah, veze on sa Zeljom nema.

Jesi ti Dosu :D

Druze ko god cita ovaj forum, ovu temu taj zna da gotivim Amara.
Samo nema razloga da se namece svoje misljenje drugima.

Evo iskreno ja sam se najvise radovao da Amar i Miske rade zajedno za dobrobit Želje. Kako je to nije moguce (jer su picke ego vagine) onda sam izabrao Amara.
Naravno necu ga zvati babuka Tito ovo ono. Kritikovati da vrijedjati ne.

Za ovo smece iz kluba.
Samo pogledaj ko mu komentarise status i cao. Davno trebao izaci iz kluba kao i 70% ostalih nehljebovica.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 dec 2020, 16:38

delinjo je napisao/la:
14 dec 2020, 16:33
Klub je previse mahalski da bi fukcionisao bilo kako priblizno normali..
Kani se mahale vise druze, mahalski nego sta.
Nece valjda biti vijetnamski Nam klub :kafa:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 dec 2020, 16:38

Danas je organizovan zajednički ručak za igrače, kojima je saopšteno da idu na odmor do 15. januara, kada će Amar Osim prozivati igrače na koje će računati u ostatku sezone.

Igrači će dobiti upute i poseban plan programa kojeg se moraju pridržavati tokom dana odmora, kako bi ostali u fizičkoj spremi pred nastavak sezone.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 14 dec 2020, 16:38

Kritika da, omalovažavanje ne.
moSa ljoŽe

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 14 dec 2020, 16:41

Ima ovdje i do naše raje, normalne. Ima već odavno upozno sam momka, srednje tridesete, bolesnik ko i mi, naleti na trening, trening tekmu, tu je uvijek, jedan od onih koje prepoznaš na tekmi. I prije par mjeseci na nekom treningu sami nas dvojica, reko hajmo na kafu i sjednemo u Makijato. Tu saznam da je momak sa nepunih 30 postao direktor u jednoj jakoj firmi, u privatluku pliva od 20-te, sposoban, pametan, elokventan. I tu mi kaže da su mu nudili preko nekih prijatelja da dodje u Želju da bude direktor. Pitam ga ja brate i šta si reko, kaže mi on, a odbijem, šta treba da mi raja sa tribine za pola godine yebe mater. E takav momak odbije, a Džihanić i slični polete na prvu da se uhljebe. Tu je naš problem.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 dec 2020, 16:44

lijevapolutka je napisao/la:
14 dec 2020, 16:38
Kritika da, omalovažavanje ne.
Sto posto. Ne mogu da vjerujem da navijac Zelje napise poslao Sedadov otac pare pa se posvadjao Amar s direktorom. To treba odmah s teme ****.ti. Cestita Amar igracima i radi ovog papka, zar je tesko shvatiti neke stvari.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 dec 2020, 16:53

Nove maske u Fan Shopu

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 dec 2020, 16:58

Svaku tekmu primis zgoditak i tek onda pocnes igrati, stvarno su igraci losi, mislim na vecinu.

Nismo odigrali 2 utakmice zaredom s istim timom.
Gubimo od prelosih ekipa boDeVe.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 14 dec 2020, 17:00

LjoZee je napisao/la:
14 dec 2020, 16:35
StrikeWarzone je napisao/la:
Gresaka sudije je bilo na nasu stetu, ali ne mozes se ti stalno dovoditi u situaciju da gubis 1:0 na poluvremenu pri cemu fulas 14 sansi po poluvremenu i ostavljas tako prostor da te zaebu. Nikad nauciti na greskama vec svaku utakmicu isto.
Naravno da si imao umjesto Boje nekog igraca bilo bi 0;2 do 20e minute i bolio bi te qrac. Prazan gol fula u prvom sutu a u drugom s 10ak metara opet komplet gol.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 14 dec 2020, 17:04

Dejan1921 je napisao/la:
14 dec 2020, 16:41
Ima ovdje i do naše raje, normalne. Ima već odavno upozno sam momka, srednje tridesete, bolesnik ko i mi, naleti na trening, trening tekmu, tu je uvijek, jedan od onih koje prepoznaš na tekmi. I prije par mjeseci na nekom treningu sami nas dvojica, reko hajmo na kafu i sjednemo u Makijato. Tu saznam da je momak sa nepunih 30 postao direktor u jednoj jakoj firmi, u privatluku pliva od 20-te, sposoban, pametan, elokventan. I tu mi kaže da su mu nudili preko nekih prijatelja da dodje u Želju da bude direktor. Pitam ga ja brate i šta si reko, kaže mi on, a odbijem, šta treba da mi raja sa tribine za pola godine yebe mater. E takav momak odbije, a Džihanić i slični polete na prvu da se uhljebe. Tu je naš problem.
Nas problem je to pickasto pronalazenje uvijek nekih izgovora, kao eto psovat ce ti neko ako ti dobro radis svoj posao. Nevjerovatna doza gluposti i pickastog mentaliteta. Ista stvar i za neke bogate Zeljovce koji uvijek pametuju kako treba ovo ili ono a prstom ne mrdaju da nesto promijene, stalno smisljaju neke izgovore. Stanje se moze promijeniti samo konkretnim djelovanjem, ulaskom i radom u klubu a ne pametovanjem po kaficima, forumima itd..

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 14 dec 2020, 17:05

https://radio.sarajevo.ba/sport/nogomet ... mom/399873

Ekskluzivno / Direktor Džihanić o odlasku iz FK Željezničar: Odlazim zbog Amara Osima

Istina je, nisam više direktor Fudbalskog kluba Željezničar. Ovu odluku sam donio 3. decembra, kada sam imao verbalni sukob sa trenerom Amarom Osimom. Klubu sam poslao dopis da me razriješi dužnosti.

To u ekskluzivnom razgovoru za portal ****.ba kaže Enis Džihanić, sada već bivši direktor Fudbalskog kluba Željezničar.

Džihanić za naš portal prvi put u javnosti govori o sukobu koji se dogodio tog 3. decembra sa trenerom Plavih.

"Sve se dogodilo u mojoj kancelariji. Ušao je Osim i verbalno me napao. U tom razgovoru su s njegove strane pale teške riječi, koje ja sebi nisam mogao dozvoliti i podnio sam ostavku. To što mi je sve izgovorio Osim, nisam mogao sebi dopustiti da ostanem u klubu. Iz tog razloga sam odman napisao dopis članovima Upravnog odbora da odlazim", priča nam Džihanić.

Na naše pitanje da li je došlo do fizičkog obračuna u kancelariji, Džihanić kategorično kaže:

"Ne, nije bilo nikakvog fizičkog sukoba, samo su pale teške riječi. No, i to što je Osim izgovorio je bilo previše".

Džihanić kaže da je nakon smrti predsjednika Admira Džubura, koji je umro 23. novembra od posljedica koronavirusa, ostao jedina ovlaštena osoba u klubu.

"Kada je predsjednik Džubur preselio, sve je ostalo na meni. No, Bilo je lijepo dok je trajalo. U klub sam ušao kao navijač. Srcem sam radio. Te neke priče da Upravni odbor nije bio zadovoljan mojim radom, što prenose pojedini portali, nisu istinite. Ako Upravni odbor ima neku poruku za mene, neka se očituje na stranici kluba. Napominjem da o mom radu može govoriti samo Upravni odbor, a ne Amar Osim, koji je samo uposlenik kluba. Klubu želim sve najbolje u budućnosti, a ja s Grbavice odlazim čista obraza", kazao je Enis Džihanić, sada već bivši direktor Fudbalskog kluba Željezničar za portal ****.ba.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 dec 2020, 17:09

"Kada je predsjednik Džubur preselio, sve je ostalo na meni. No, Bilo je lijepo dok je trajalo. U klub sam ušao kao navijač. Srcem sam radio. Te neke priče da Upravni odbor nije bio zadovoljan mojim radom, što prenose pojedini portali, nisu istinite. Ako Upravni odbor ima neku poruku za mene, neka se očituje na stranici kluba. Napominjem da o mom radu može govoriti samo Upravni odbor, a ne Amar Osim, koji je samo uposlenik kluba. Klubu želim sve najbolje u budućnosti, a ja s Grbavice odlazim čista obraza", kazao je Enis Džihanić, sada već bivši direktor Fudbalskog kluba Željezničar za portal ****.ba.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 14 dec 2020, 17:11

Moj Džihaniću, kažeš da si Željovac, a "odlaziš sa Grbavice". Onaj ko ovo kaže nikad i nije bio tu, na Grbavici.

Amare, molim te, dozovi se podhitno. Bit će kasno.

ritam21
Kontakt:

Post Postao/la ritam21 » 14 dec 2020, 17:16

Admir74 je napisao/la:
14 dec 2020, 17:11
Moj Džihaniću, kažeš da si Željovac, a "odlaziš sa Grbavice". Onaj ko ovo kaže nikad i nije bio tu, na Grbavici.

Amare, molim te, dozovi se podhitno. Bit će kasno.
Pa i Amar kaze da je Zeljovac pa je otisao na godisnji s kojeg se vratio poslije par godina

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 dec 2020, 17:17

Kakva je situacija u klubu?
Vas odgovor:

slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.