FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 03 avg 2011, 19:58

Nema me sto godina pa reko da sta pametno napisem :P
Ma nije to bas da je bio rat za Vidala.I dalje sam misljenja da su u nasoj upravi htjeli ga ga dovedu obuk'o bi on crveni dres i to je zavrsena prica.Neg' sta bi za Nanija, ja bi licno volio da dodje.Msm da bi covjek explodiro kod nas.Sjajan igrac, brzina, sut, polivalentan.U Utd-u je po meni uvijek bio pod pritiskom jos dok je CR igr'o a i kad je ovaj otis'o Nani je imao tu ulogu da ga mijenja, sto moze malo ko na svijetu.Uglavnom volio bi da dodje, btw koja bi onda ofanziva bila 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 03 avg 2011, 20:07

guber90 je napisao/la:
BigBen je napisao/la:Bayern i Juve ponovo "ratuju". Ko će ugrabiti Alexa ?

Dali ce biti kao i sa Vidalom, mi, Juventini se nadamo :)

Juventus će morati da nadmaši Bayern Munchen ukoliko želi u svojim redovima da vidi defanzivca Chelseaja Alexa. Dva kluba su već "ratovala" oko Vidala.
Ma jock to, ja vjerujem da je Bayern na tom polju zavrsio pricu, te sumljam da cemo vidjeti vise transfera od njih (nije da ne bih volio), tako da ce vjerovatno u predstojecoj sezoni tandem da cine Boa i Strudla :D.
@guber imas pravopisnu gresku :) "sumnjam" je pravilno ;)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 03 avg 2011, 22:07

raja ovo za nanija jeli fakat ozbiljno ili je suplja imajuci u vidu da su iz nase drage uprave nedavno saopcili da nema vise kupovine ovog ljeta.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 avg 2011, 00:18

ovo oko nanija je skakljivo skroz,mozda su ove povrede roberija spotakle nasu upravu o dovodjenju Nanija kao sigurno kvalitetne zamjene za ovu dvojicu,jer kako je krenulo uvijek ce jedan da fali u prvoj postavi to je njihov baksuzluk,,iskreno bi volio da dodje mada takav luksuz kod nas nije cest...."u carsiji sta se prica ili je bilo, ili ce biti" :D :lol:
VOLIM BAYERN

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 04 avg 2011, 01:49

GAL je napisao/la:raja ovo za nanija jeli fakat ozbiljno ili je suplja imajuci u vidu da su iz nase drage uprave nedavno saopcili da nema vise kupovine ovog ljeta.
Vec sam rekao da mislim da je to dizanje cijene (njegov odlazak iz ManU se ocekuje, pitanje je gdje :?: ), ali, kao sto je @isakovich rekao, nije nemoguce da uprava razmislja o zamjeni za Robberya. :ugeek:
Nema tu ratovanja. Bayern ga sigurno nece dovesti. Istina je da je bio opcija, ali dolaskom Boatenga to vise nije. Jos jedno dizanje cijene, jer ce najvjerovatnije stici u Juve.
guber90 je napisao/la:ja vjerujem da je Bayern na tom polju zavrsio pricu, te sumljam da cemo vidjeti vise transfera od njih (nije da ne bih volio)
Slazem se :!: ;)
Ne bih se pozalio da dodju Nani i Alex, ali najiskrenije sumnjam da u tim pricama ima istine. :geek:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 04 avg 2011, 09:23

Bilal je napisao/la:
guber90 je napisao/la:

Dali ce biti kao i sa Vidalom, mi, Juventini se nadamo :)

Juventus će morati da nadmaši Bayern Munchen ukoliko želi u svojim redovima da vidi defanzivca Chelseaja Alexa. Dva kluba su već "ratovala" oko Vidala.
Ma jock to, ja vjerujem da je Bayern na tom polju zavrsio pricu, te sumljam da cemo vidjeti vise transfera od njih (nije da ne bih volio), tako da ce vjerovatno u predstojecoj sezoni tandem da cine Boa i Strudla :D.
@guber imas pravopisnu gresku :) "sumnjam" je pravilno ;)
Primljeno k' znanju :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 04 avg 2011, 09:54

I da je tacno ovo za Nanija, ja bih pre tih 30 miliona ulozio u Hazarda. Ili bih doveo Shaquiri-ja i stopera.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 avg 2011, 11:24

A Nani ce sigurno da prihvati da ide u Nemacku i da greje klupu staklenom Robbenu i prevari od igraca Riberyju :?: :lol: :lol: :lol:
Dobri ste, jos kad bi to tako islo, gde bi vam bio kraj. BM je doveo Cityjev reject, neproverenog Japanca, te Rafinhu i Neuera (jedini ovde koji je WC), a hteli biste Nanija za klupu. ;)

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 04 avg 2011, 16:25

Namjerno ne reagujem na ovaj post gore :!:
Da vidimo sta se danas sve desavalo 8-)
Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Mario Gomez, Thomas Müller, Manuel Neuer, Toni Kroos, Holger Badstuber i Jerome Boateng su osmorica Bavaraca od ukupno 22 pozvana igaraca u selekciju Njemacke za mec protiv Brazila. Utakmica se igra u Stuttgartu sljedece srijede.
Rainer Adrion pozvao je Diega Contenta za mec protiv Kipra u utorak (9. august) u Karlsruheu, cime pocinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo za igrace do 21 godine. Ovo moze konacno biti njegov debi za mladu reprezentaciju Njemacke.
:arrow: http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... a83a866e7c
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moguci protivnici Bayerna u play-offu za CL su: FC Twente Enschede, Odense BK, FC Zurich, Rubin Kazan i Udinese Calcio. Vise o mogucim protivnicima Bayerna na :arrow: http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... a83a866e7c
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Robben i Ribery su danas nakon jedne sedmice trenirali sa ekipom. Neuer i Gomez vjeruju da ce obojica biti spremni do nedjeljnog okrsaja sa Gladbachom, jer, kako kazu, nije se radilo o tezim povredama.
:arrow: http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... a83a866e7c

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 avg 2011, 16:52

MaGiCa je napisao/la:A Nani ce sigurno da prihvati da ide u Nemacku i da greje klupu staklenom Robbenu i prevari od igraca Riberyju :?: :lol: :lol: :lol:
Dobri ste, jos kad bi to tako islo, gde bi vam bio kraj. BM je doveo Cityjev reject, neproverenog Japanca, te Rafinhu i Neuera (jedini ovde koji je WC), a hteli biste Nanija za klupu. ;)
Taj "stakleni" i "prevara" su nesto sto u Seriji A mogu samo sanjati, a Boga mi i u ostatku svijeta 8-)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 avg 2011, 18:22

Bilal je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:A Nani ce sigurno da prihvati da ide u Nemacku i da greje klupu staklenom Robbenu i prevari od igraca Riberyju :?: :lol: :lol: :lol:
Taj "stakleni" i "prevara" su nesto sto u Seriji A mogu samo sanjati, a Boga mi i u ostatku svijeta 8-)
U onoj pravoj, Ribery se jos uvek nije pokazao, a Robben je dobio epitet stakleni.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 avg 2011, 18:57

Sta je ovo? Nisam ni postavio post, vec mi ga obrisali. :mrgreen:
@MaGiCa ne igraj se sa nasim kobasicama i razguli ;)

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 04 avg 2011, 19:03

Bilal je napisao/la:@MaGiCa ne igraj se sa nasim kobasicama i razguli ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 avg 2011, 19:08

Bilal je napisao/la:Sta je ovo? Nisam ni postavio post, vec mi ga obrisali. :mrgreen:

Prava je steta sto ne mozes da skapiras (zajedno sa istomisljenicima) da BL ne zanima niti jednog igraca koji je na ceni u ostatku Evrope. Kad to budes shvatio, onda ti nece biti cudno, sto je neko izabrao Juve, a ne BM.
A jos da Nani sedi na klupi Robberyju - pa to je za plac. :lol: :mrgreen:
Decko se tripuje da je najbolje krilo sveta i jedva ga Ferguson drzi u granicama normale. 8-)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 avg 2011, 19:17

MaGiCa je napisao/la:
Bilal je napisao/la:Sta je ovo? Nisam ni postavio post, vec mi ga obrisali. :mrgreen:
Mostarac, presao si me kao jezikom preko neopranog dupeta. ;)
Prava je steta sto ne mozes da skapiras (zajedno sa istomisljenicima) da BL ne zanima niti jednog igraca koji je na ceni u ostatku Evrope. Kad to budes shvatio, onda ti nece biti cudno, sto je neko izabrao Juve, a ne BM.
A jos da Nani sedi na klupi Robberyju - pa to je za plac. :lol: :mrgreen:
Decko se tripuje da je najbolje krilo sveta i jedva ga Ferguson drzi u granicama normale. 8-)
Kao sto sam rekao u onom postu koji su mi izbrisali, drzi se ti ciganskih tema :arrow:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 04 avg 2011, 19:22

Centre forward je napisao/la:Nema me sto godina pa reko da sta pametno napisem :P
Ma nije to bas da je bio rat za Vidala

Kod: Označi sve

.I dalje sam misljenja da su u nasoj upravi htjeli ga ga dovedu obuk'o bi on crveni dres i to je zavrsena prica
.Neg' sta bi za Nanija, ja bi licno volio da dodje.Msm da bi covjek explodiro kod nas.Sjajan igrac, brzina, sut, polivalentan.U Utd-u je po meni uvijek bio pod pritiskom jos dok je CR igr'o a i kad je ovaj otis'o Nani je imao tu ulogu da ga mijenja, sto moze malo ko na svijetu.Uglavnom volio bi da dodje, btw koja bi onda ofanziva bila 8-)
A zasto je onda Jupp izjavio da je Vidal izdajica ? :o Leverkusen je uradio ono sto vecina klubova u BL nije, i u vecini sluvajeva nece , oni su onesposobili eventualni transfer Vidala a sve u korist oslabljivanja (pojacavanja protivnika ) ..a te price o upravi, mante se toga ,da je tako ,vi bi doveli NAni-a dosad (a ne Usamia) ,doveli bi pravog (provjerenog) stopera ( a ne polu-bek/stoper ) etc ..
A da nije cisti quot ,evo kako oporavak dozivljavaju Robben i Ribery :
- Umoran sam. Znam da moram raditi više od ostalih kako bi ih dostigao u fizičkoj spremi, pa sam svjestan da zbog toga moram malo i patiti - rekao je Robben.

Iako je nedjelja možda preblizu da bi njih dvojica konkurirala za početnu jedanaestoricu, Ribery je zadovoljan i samom činjenicom da se vratio treninzima, jer je svjestan da ga je ozljeda mogla udaljiti s terena i na puno dulje razdoblje.

- Potpuno sam strgan, ali odlično se osjećam i ne osjećam bol u stopalu. Trenutno se najviše veselim tušu - šaljiv je kao i uvijek bio Francuz.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 04 avg 2011, 19:23

MaGiCa je napisao/la:Kad to budes shvatio, onda ti nece biti cudno, sto je neko izabrao Juve, a ne BM.
Nema tu nista cudno:
Vidal - dobar igrac, dobro bi nam dosao, ali nije neophodan. Vidal je to i sam shvatio, pa sto ce se zaje*avat u Minhenu, kad ce bit zvijezda u Torinu.
Alex - Odavno se vise ne spominje kao opcija u Minhenu, jer smo doveli onog koga smo i zeljeli :arrow: Boatenga
Nani - Novinski clanci o povezivanju sa Bayernom je samo dizanje cijene, da bi Juve dao vise para, a ni on nam nije neophodan.

Eh sad saberi sve:
- Mi bez ovih gore igraca mozemo i ne trebaju nam, sto ne znaci da ih nije lijepo imati u ekipi, ali nama nisu toliko potrebni da bi se bacile tolike pare.
- Juve bi se bez ovih igraca raspao. Sve druge italijanske ekipe su se ovog ljeta opasno pojacale, pa moraju i oni. Dakle Juve se za njih hvata kao za slamku, a nama ne trebaju.
Jasno sad :?:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 avg 2011, 20:08

@Bilal

Ti moji Zigeuneri su toliko yebali u mozak te tvoje kobasicare, da je izgleda to ostavilo posledice i na tebi. Jbga, kompleksi su to.

@rase.koenig

Prijatelju, ne zamenjuj teze. Boli mene ona stvar "koga je Bayern hteo, a koga nije hteo" ili "koga je mogao, a koga nije mogao". Poenta je da je BM kupio otpadak iz Cityja, pristojnog igraca iz Genoe (koji se nije snasao u Italiji), neproverenog igraca iz Japana, te jedinog preostalog WC igraca iz BL (Neuera), a to je ubedljivo najdominantniji mercato nekog kluba iz BL. Dakle, 44mE i ti si ulozio najvise od svih (4 puta vise od sledeceg), a ukupno 1/3 para koju su dali svi clanovi BL. A ovamo se prica da ce se Nani dovesti da sedi na klupi. :lol:

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 04 avg 2011, 20:30

MaGiCa je napisao/la:A ovamo se prica da ce se Nani dovesti da sedi na klupi. :lol:
Nadji mi ko je rekao da ce ga se dovesti da sjedi na klupi :?:

Prvo nisam ni zelio da ulazim u diskusiju sa tobom, pa cu ovim i zavrsiti. U jednom svom postu sam napisao:
nije nemoguce da uprava razmislja o zamjeni za Robberya.
Ovo gore napisano ne znaci da je to Nani :!:

Takodjer sam u jednom ranijem postu napisao:
misljenja sam da ne bi bila guzva da se dovede Nani
Ni ovo ne znaci da nam treba takav igrac da grije klupu. Nani je bio primjer i povod da se razmisli o zamjeni kada je dvojac Robbery povrijedjen. Nadam se da smo sa ovim zavrsili nepotrebnu diskusiju o Naniju.
Hvala :!:

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 04 avg 2011, 21:07

Sva sreca pa ne dolaze "igraci koji su na cijeni u ostatku Evrope" u BL, onda bi bas BL dominirala... cak i ovako "slaba BL" je uspjela doci na 3. mjesto UEFA-ine rang liste.

Sto se mene tice nek idu sve zvijezde u Seriu A ako ce BL biti ispred po koeficijentu, sto trenutno i jeste.

Ne razumijem ove navijace drugih ekipa koje nemaju pametnijeg posla nego dodju kao padobranci pisati provokacije i slicne stvari bez poziva. Ocito im njihovi klubovi nisu dovoljno zanimljivi... mora da je pravo dosadno biti navijac takvih ekipa.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.