Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kako bi moj jaran rekao tugica 

Nešto manje od 5000 ali na raceu samo oko 800.leorey je napisao/la:Zna li neko mozda ako Andy osvoji koliko ce bodova biti udaljen od Djokovica ?
Re: Odg: Grand Slam
Volio bih da je Roger prošao, ali svaka čast Raoniću. Rekao sam da će Federeru biti teško braniti sve one jake udarce Raonića kako meč ide dalje, a ovaj je nastavio u istom ritmu.
-
- Kontakt:
Ljudi koji Raonica nazivaju sljivotresom pokazuju nevidjeno neznanje. Raonic je odlican igrac a to je danas i dokazao. Murray ako prodje a vjeorvanto rutinski prolazi onog Berdiha ce biti veliki favorit ali to ne znaci da je Raonic sljivotres. To je igrac od kojeg su ove godine bolja samo 2 tenisera.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Prije svega hrabro od tebe sto si prihvatio opkladu iako si imao minimalne sanse. Roger i da je prosao danas imao bi veoma male sanse protiv Skota.VGS je napisao/la:@AnkleB pucaj jarane
Poslat cu ti nesto uskoro na pm.

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Dogovoreno
Ja sam se i bojao Raonica najvise, i dalje sam ubjedjen da bi dobio finale da nije napravio ove 2 gluposti u 4. i 5. setu.

Ja sam se i bojao Raonica najvise, i dalje sam ubjedjen da bi dobio finale da nije napravio ove 2 gluposti u 4. i 5. setu.
Još da vidimo popišanu facu mame Marej i da sve dođe na svoje. Danas ili u nedelju - nebitno, nismo joj zaboravili onaj osmeh. 

I think I'm a pussy one.
maloprije je višković to lijepo demantovao. goran ivanišević je spašavao meč lopte pa štih takođeakisarajevo92 je napisao/la:wtfKingJamesMVP je napisao/la:eto ga, ko je god obranio meč loptu nije osvojio Wimbledon, nastavlja se tradicija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Eto Mileta i u GS finalu, tamo gdje James Blake nikad nije bio a izmislio tenis za Raonica, kazu tako.
Samo naprijed Milose.

Samo naprijed Milose.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kakav mentalni patuljak je Raonic,nevjerovatno.On je bio gotov u cetvrtom setu,moze pricati ko sta hoce.To sto Federer punih 4-5 godina vec ne zna privesti mec kraju,to je nesto potpuno drugo.Ovo dijete mu se nudilo na tacni i mogao je lagano uci u finale,iako bi tesko sta mogao tamo.Medjutim,finale GS-a je finale GS-a.
You'll never walk alone.
Hahah upravo.Mislim da je svima bilo jasno da ce se Federeru morati osvetiti one propustene sanse.Pa lik je prakticno svaki game u cetvrtom setu imao break lopte i onda onako popusi a imao 40:0Believe je napisao/la:Kakav mentalni patuljak je Raonic,nevjerovatno.On je bio gotov u cetvrtom setu,moze pricati ko sta hoce.To sto Federer punih 4-5 godina vec ne zna privesti mec kraju,to je nesto potpuno drugo.Ovo dijete mu se nudilo na tacni i mogao je lagano uci u finale,iako bi tesko sta mogao tamo.Medjutim,finale GS-a je finale GS-a.

Navijam za Berdiha, da uzme konacno GS!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Pa samo je trebao uci u tb 4. seta i imao bi veliku mogucnost da ga osvoji. Bio je u ritmu prije toga, a Milos je imao problema u skoro svakom servis gemu.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
to nećeš gledati na ovom turniruTexi je napisao/la:Još da vidimo popišanu facu mame Marej i da sve dođe na svoje. Danas ili u nedelju - nebitno, nismo joj zaboravili onaj osmeh.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
i ja sam nekako za Berdycha.Lik je tu vise od decenije nekako uvijek pri vrhu,a nikada na vrhu 

lik je luzer na treću. sve svoje prilike karijere je usrodarker10 je napisao/la:i ja sam nekako za Berdycha.Lik je tu vise od decenije nekako uvijek pri vrhu,a nikada na vrhu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne znam bas na koje prilike mislis.Ako mu je finale Wimbledona 2010. protiv Nadala bila prilika,nije bas tu imao neke sanse.
Nek je Miloš ušutio pojedine neznalce koji su Rogera dizali u nebesa a još su uz to i veliki navijači Federera, objektivnost na nivou.U meču protiv Čilića vidjeli smo da to jednostavno nije "onaj" Federer, provukao je se jedva nakon 0:2 i 40:40 u 3. setu, a pored toga i još 3 meč lopte koje je dobio samo pomoću Marina, odnosno njegove psihe...Raonić je odigrao solidan meč i zasluženo slavio, čestitam mu na finalu a nadam se da će Rogerovi ljubimci malo ozbilljnije shvatiti njegove protivnike... 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Kakvoj smo GOATizaciji prisustvovali

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Re: RE: Re: Grand Slam
Mozes komotno navijat i da ce Millwall uzet FA kup, sto Englezi rekli.Valencia je napisao/la:Navijam za Berdiha, da uzme konacno GS!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.