FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odlične pripreme, moguće je da sve zijanimo, ali nema veze...
Bar ćemo formu podići..
Bar ćemo formu podići..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E moj Almire,dogovori se sam sa sobom!
Respektabilni protivnici.
Realno, osim protiv Zagreba, nemamo sanse protiv ostalih, ako budu igrali u najacim sastavima.
Nadam se da u slucaju vezanih poraza, to nece poljuljati samopouzdanje ekipe pred derbi.
Realno, osim protiv Zagreba, nemamo sanse protiv ostalih, ako budu igrali u najacim sastavima.
Nadam se da u slucaju vezanih poraza, to nece poljuljati samopouzdanje ekipe pred derbi.
hilmo je napisao/la:Odlične pripreme, moguće je da sve zijanimo, ali nema veze...
Bar ćemo formu podići..
stim da su nam protivnicu u debelom trazenom procesu vec 15tak dana prije nas krenuli sa pripremama
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HzHercegovac je napisao/la:7.7.2016. Sarajevo vs Zagreb
9.7.2016. Sarajevo vs Maribor
10.7.2016. Sarajevo vs Spartak Moskva
12.7.2016. Sarajevo vs Krasnodar
15.7.2016. Sarajevo vs Al Ahli
jake pripremne tako da ćemo vidjeti s čime trenutno raspolažemo![]()
sretno Bordo naciji

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Danas je Pavlović mladog Plakala izveo u Metropolis. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
Vidjen i Novakovic u scc-u 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
PEK Sarajevo
Privatni Ekonomski Klub Sarajevo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Privatni Ekonomski Klub Sarajevo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- muhamedhulk
- Kontakt:
Odlicni protivnici u Slo, nadam se da smo se dobro spremili fizicki u Sa, da mognu izdrzati sve utakmice. Opet ide 28 igraca, pa ce se fino to rasporediti i tempirati aBda.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo još jednom su pokazali veliko srce - organizirali su novu humanitarnu akciju.
Ovaj put navijači Sarajeva odlučili su finansijski pomoći porodicu Hajdarević. Mirnes Hajdarević boluje od Downovog sindroma, a njegova samohrana majka Mirsada zbog njege koja je potrebna Mirnesu ne može pronaći stalni posao.
Navijači Sarajeva pokrenuli su akciju prikupljanja pomoći ovoj sarajevskoj porodici, a jučer su svoje donacije uručili Mirnesovoj majci. Akcija se nastavlja, a navijačima Sarajeva mogu se priključiti i drugi građani Sarajeva, Bosne i Hercegovine, ali i dijaspore.
Ukoliko želite pomoći porodici Hajdarević, uplatu možete izvršiti na sljedeći žiroračun:
Unicredit banka:
3380000000000072
Uplata za Mirnesa Hajdarevića
partija
40266406001
Vecina akcije je isla preko raje sa ss.ba, fksinfa .... hvala vam svima, Mirnes je nesto sto morate upoznati, veseo, sretan i od svega ovoga njemu je najdraze to sto mu je neko dosao... bezbroj puta je ponovio da dođemo opet... i hoćemo!
hvala vam svima jos jednom, nisu svi, kao što smo mi!

Ovaj put navijači Sarajeva odlučili su finansijski pomoći porodicu Hajdarević. Mirnes Hajdarević boluje od Downovog sindroma, a njegova samohrana majka Mirsada zbog njege koja je potrebna Mirnesu ne može pronaći stalni posao.
Navijači Sarajeva pokrenuli su akciju prikupljanja pomoći ovoj sarajevskoj porodici, a jučer su svoje donacije uručili Mirnesovoj majci. Akcija se nastavlja, a navijačima Sarajeva mogu se priključiti i drugi građani Sarajeva, Bosne i Hercegovine, ali i dijaspore.
Ukoliko želite pomoći porodici Hajdarević, uplatu možete izvršiti na sljedeći žiroračun:
Unicredit banka:
3380000000000072
Uplata za Mirnesa Hajdarevića
partija
40266406001
Vecina akcije je isla preko raje sa ss.ba, fksinfa .... hvala vam svima, Mirnes je nesto sto morate upoznati, veseo, sretan i od svega ovoga njemu je najdraze to sto mu je neko dosao... bezbroj puta je ponovio da dođemo opet... i hoćemo!
hvala vam svima jos jednom, nisu svi, kao što smo mi!

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Sta vam sad nije jasno , sve receno na presu o pripremama,utakmicama,dulji i benki o skaut sluzbi,zatvorenim utakmicama sve objasnjeno.
Vjerovano ima onih koji nisu zadovoljni protivnicima na pripremama, jer su ocekivali mozda Arsenal, Valensiju itd..
Meni se ovo sve vise svidja nego prije 5 godina, kada je bila ogromna euforija i trla baba lan. Odlicna pojacanja, pocetak priprema u svom kampu, ma lutka sve. Ocekujem trofej ove godine, dosta lakse nego prosle. Idemo na sugavicu po bodove za novi pocetak. Amin
Meni se ovo sve vise svidja nego prije 5 godina, kada je bila ogromna euforija i trla baba lan. Odlicna pojacanja, pocetak priprema u svom kampu, ma lutka sve. Ocekujem trofej ove godine, dosta lakse nego prosle. Idemo na sugavicu po bodove za novi pocetak. Amin
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Protivnici su i više nego dobri! Šta hoćete, Juventus?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tvoja škola.joker90 je napisao/la:Neki ovdje jednostavno moraju sve popljuvati!

Da je vise Jokera na ovoj temi, zvala bi se dzennet! Da su bar moja skola, nego ne valja im sto Musa koji kaze da je nas navijac, na zvanicnoj se "prisvaja". Ne shvatam takve forumase i pljuvace koji samo po klubu bacaju drvlje i kamenje!High je napisao/la:Tvoja škola.joker90 je napisao/la:Neki ovdje jednostavno moraju sve popljuvati!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@hilmo je nas sulejman bugari kako samo pozitivno utice na neke ljude 

"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Elvedin Pezićkeli1946 je napisao/la:@hilmo je nas sulejman bugari kako samo pozitivno utice na neke ljude

Al fakat odlični protivnici na priprema. Hajde se malo raspitajte po fb stranicama ovih klubova da li ce neko još neko osim moskovljana raditi prenos.
E đe tog ublehaša i kreveljdžiju nađe od svih vjerskih pročelnika...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.