AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

francobaresi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la francobaresi » 02 mar 2013, 22:36

Niang zvani prečka . :roll:
Neće momka gol u Serie A nikako , sve uradi kako treba i prečka ga zaustavi .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 02 mar 2013, 22:41

Rutinski odrađena utakmica , šteta što Faraon ne zabi bar jedan .. neka čuva za Farsu
Sloboda Tuzla !!!

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 02 mar 2013, 22:42

Fina utakmica za pogledat. :mrgreen:
Zasluzena pobjeda,nema sta.Momci igraju fino,glavom sto bi se reklo.
@legendkiller
Tacno i ja ne znam zasto napadas lika stalno.Veceras je bio solidan,kupio je sve sto je doslo ispred njega i ne moze da zatvori sve one izlete koje je pravio Yepes na protivnicu polovinu. ;)
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 02 mar 2013, 22:46

Kao sto sam rekao neki dan da imam osjecaj da cemo se istresti na Laziu,tako je i bilo. 8-)
Odlicno odigrali,cestitke svim igracima, De Sciglio je vec sada igracina ;)
i steta sto Niang nije dao gol,ali bit ce,polako :)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 mar 2013, 22:51

Lagano dobijena tekma, momci ponovo na visini zadatka, ma pojeli smo ih za veceru :mrgreen: Paco igrac utakmice, cini mi se da je on sve bolji i bolji, samo steta sto se razigrao bas kad je Balo dosao.
Mogao je i faraon zabiti koji, ali ok, igrao je bolestan i pod temperaturom tako da razumijem, super je on odigrao i bez gola.

Igra obecavajuce dobra i ono sto mi je posebno drago, San Siro ponovo napunjen :D
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 02 mar 2013, 22:56

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 mar 2013, 22:57

ma savrsena partija Milana, sve je islo kako treba, jos bez par vazni igraca ma milina. nakon intera i lazia sad dvije ''malo'' laks etekme.. nego nadam se da zapata nije zadobio neku povredu. dobro je i on igrao.. boa je bilo dobar. poceo se i on truditi, pazzo fenomenala, a od saravija je sve i kretalo. bar sto se tice golova... nekako je bio tu uvijek. a iznudio je i crveni. ostaje zal sto nije zabio ali nema veze. ima sljedeca tekma.. zao mi i nianga. stvarno ga nece gol. poceo je precke pravo gadjati hehe... idemo dalje idemo dalje.. sutra ispratiti ostale tekme. i nadati se da ce ko kiksati hehhe.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 02 mar 2013, 23:03

Mi se s vama samo igramooo , igramooo , igramooooo... :lol:
Odlicna partija. Steta za pokusaje Nianga i Shaarawya , zasluzili su i oni pogodak.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 02 mar 2013, 23:11

sanjingr je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Nisam ni ja pratio prvih 15-ak min. moze li ko objasniti zasto je crveni ? Je li bio neki grub start ili sta vec ?
zuti karton je ono,ne crveni,stima vam se lp i to je to
Jarane Milanu se može šteliti a tvoj mali inter je toliko slab da mu ni 3 Nova Panića ne mogu ni bod našteliti :lol:

Ontopic. Kakva dominacija večeras, jedna od najboljih predstava ove sezone, mašinerija gazi sve pred sobom :shock:
Trka, borbenost, agresivnost, lucidnost. U 93.min kod 3 gola prednosti trče ko da gube to se traži. Svi su bili fantastični. Pazzo doktor nauka slika kako se samo kreće u 16-ercu. Izdvojio bih i Abatea igra odlično zadnje vrijeme mnoštvo prodora. Šteta jedino što Šaraf nije zabio gol. Sve u svemu moglo je komotno biti još 3 gola. Lazio je bio zaista loš i nisu sastavili smislenu akciju a ipak su bili 3. na tabeli što nije mala stvar. Crveni nije trebo sudija dati po meni i sigurno je da je i to imalo u utjecaja na igru ali sa ovakvim zalganjem ni 3 Candreve ne bi pomogli bespomoćnim Lazialima. U odbrani Kolumbijci Zapata, Yepes i Pablo Escobar 8-)
Kakav start Yepesa na kraju koji **** king :lol:
FORZA MILAN!!!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 02 mar 2013, 23:12

GRANDE PAZZO slika

Dobra utakmica, lakse od ocekivanog. Po meni cist crveni, start sa ledja zadnji igrac vuce rukom. Moglo je biti i 5:0 lagano. Nesto sam se istripovo da je utakmica sa Barsom sad u srijedu i citavo vrijeme ebem mater Allegriju sto ne vadi Faraonea i Montoliva jer su bili kao upitni i za ovu tekmu :lol: .

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 02 mar 2013, 23:13

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: DonPippo9, dana/u 02 mar 2013, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Il club piu titolato al mondo!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 02 mar 2013, 23:14

Zaboravih se zahvaliti javno gospodinu Morattiju na još jednom 'odličnom' dealu
slika

Dok se onaj anamo tuče sa trenerom naš Pazzo trpa li trpa 8-)

Krepat ma ne molat!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 mar 2013, 23:18

Pazzini večeras zabio 100-ti i 101. gol u ligi . Svaka čast , hvale vrijedan uspjeh .
Boateng je večeras došao do 15-og gola u dresu Milana . Za to mu je trebalo 88 utakmica . Nadam se da će ovako da nastavi , jer polako počinje da liči na onog Boatenga iz prve dvije sezone u Milanu .

De Sciglio je večeras imao pa reći ću mini jubilej , naime odigrao je 30 utkamicu za Milan .
-Rui Costa-

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 02 mar 2013, 23:23

Cestitke na pobjedi apsolutno nije bilo dilema oko pobjednika bili ste bolji plus crveni i to je to drzite mjesto koje vodi u LP ,sigurno ce i Napoli pasti u prvenstvu jednostavno ne mogu podnijeti pritisak a imaju tanku klupu sto bi mogli iskoristiti i osigurati direktan plasman u LP.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 mar 2013, 23:27

Yucca je napisao/la:Cestitke na pobjedi apsolutno nije bilo dilema oko pobjednika bili ste bolji plus crveni i to je to drzite mjesto koje vodi u LP ,sigurno ce i Napoli pasti u prvenstvu jednostavno ne mogu podnijeti pritisak a imaju tanku klupu sto bi mogli iskoristiti i osigurati direktan plasman u LP.
Hvala drug , jedan si od rijetkih koji je objektivan ovdje i koji nikad ne provocira .
Da te znam uživo , častio bi te pićem . :D
-Rui Costa-

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 mar 2013, 23:29

jedna zanimljivost...Alegrije je dobio svaku ekipu u ligi od kad je na klupi milana ;)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 mar 2013, 23:32

Yucca je napisao/la:Cestitke na pobjedi apsolutno nije bilo dilema oko pobjednika bili ste bolji plus crveni i to je to drzite mjesto koje vodi u LP ,sigurno ce i Napoli pasti u prvenstvu jednostavno ne mogu podnijeti pritisak a imaju tanku klupu sto bi mogli iskoristiti i osigurati direktan plasman u LP.
Hvala Yucca ,jarane stari
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 02 mar 2013, 23:34

[youtube][/youtube]

Krepat ma ne molat!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 02 mar 2013, 23:36

Gledao sam na AJ Sport detaljnu analizu, uglavnom kao uvrdili su da je ipak bio penal jer je ElS ušao u kazneni, ali nije trebao pokazati crveni jer je dolazio igrac sa strane, uglavnom kako god okrenes isto ga dođe.
Sa ovakvom igrom komotno možemo i do drugog mjesta napoli ce pasti sigurno ( a još ako juve padne, gdje ce nam biti kraj cccccccc) Alegri fi fakat trebao u nastavku pokusati sa napadom El Sharawy-Pazzini-Baloteli, pazzo je sjajan u kaznenom prostoru, a mario bi bolji bio kada bi po strani ulazio i imao bi vise prostora posto bi pazini navlacio stopere na sebe, boatenga vratiti nazad malo u vezni red muntari-montolivo-boateng.
Zasto napdam zapatu, zato sto jer los! Veceras je bio "dobar" zato sto nije imao posla nikako, ima cistu loptu da je preda montolovu lagano na 10 m on je u aut posla.

PS za sanjina
za tvoju informaciju celnici serije A nam ne namjestaju 3. mjesto, vec 2., a u pregovorima smo oko 1. mjesta juveu zapelo oko par miliona pa nece da popuste!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 02 mar 2013, 23:37

francobaresi je napisao/la:
Hvala drug , jedan si od rijetkih koji je objektivan ovdje i koji nikad ne provocira .
Da te znam uživo , častio bi te pićem . :D

Druze nema potrebe za provokacijama vecina ste mi ovdje drugovi :D :D ja kao prvo postujem Milan kao veliki klub instiuciju koji je sportski rival klubu za koji ja navijam Juve.

Pored Juvea uvijek ste mi bili drag klub i klubovi imaju ekstra odnose izmedu sebe kroz istoriju Seria A tako da se zna ko su najveci klubovu u italiji :D :D

Jedino je problem sto ni Milan ni Juve nisu postigli najveci uspijeh u istoriji talijanskog fudbala osvojiti Tripletu ;) ;) :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.