edit: evo neki prijedlozi za danas
Valencia-Gran Canaria H1(-8.5) 1.85
Oklahoma-Orlando (-204.5+) 2 1.85
Juventus-Catania 3+ 1.7
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Široki will be without 2 starters Morović and Grgat, Planinić and Novak have flu problems (unlikely to play). Coach says that this game is just training and the opportunity for young players to get a chance.mandraX je napisao/la:Mislim da je prevelik hendikep postavljen Partizanu protiv Širokog (14.5)...mogLo bi se probat h2...
Jbt sto ja nisam odigrao na Jordan bar 1x.Devil je napisao/la:Joj sumnjiva mi ova Arabia sutra od 14:15,sa jedne strane oni sutra moraju dobiti ako misle dalje,ali sa druge strane promenili su selektora,tako da ih sutra pa na dalje vodi pomocnik do sada.
uplatio sam već, jbg...nadam se da će se ta "dječica" rastrčat'Interista je napisao/la:Široki will be without 2 starters Morović and Grgat, Planinić and Novak have flu problems (unlikely to play). Coach says that this game is just training and the opportunity for young players to get a chance.mandraX je napisao/la:Mislim da je prevelik hendikep postavljen Partizanu protiv Širokog (14.5)...mogLo bi se probat h2...
..ovo mi se svidjaEmir_ZENICA je napisao/la:Almeria 1/X
Fenerbahce 1/x
..aBd i meni odgovaraEmir_ZENICA je napisao/la:to ce i proci![]()
Kec k'o kuća, sigurna pobjeda Reala.SPY je napisao/la:Real Madrid - Atl. Madrid (kup španije)
Lokalni derbi u Madridu, ovaj put u okviru kupa španije. Četvrtina finala. Real kod kuće ove sezone ima 100%tan učinak, dakle sve pobjede na Santiago Bernabeu. U zadnjih šest utakmica na domaćem terenu Real je zabio čak 22 gola, što je u prosjeku 3,6 gola po utakmici,a primio je 3 gola(0,5 gola po utakmici). Dok je atletiko u gostima zabio 10 golova(1,6 gol po utakmici), isto toliko je i primio. Dok su pošlo kolo doživili debakl protiv Herkulesa (4:1). Obe ekipe će igrati u najboljim sastavima što raspolažu. Realu fali u odbrani Pepe i u napadu odavno Higuain. Dobra vijest je ta što se u sastav reala vratio Kaka. Večeras bi trebao igrati možda i od prve minute. Ove sezone su već jednom igrali na S.B. i real je pobjedio 2:0. Gledao sam tu tekmu, Atl. Madrid nije se branio mnogo, napadali su bili ali tu ih je zaustavljao ko drugi nego San Iker.Mislim da Murinjo neće odmah u napad krenut, jer ukoliko prime gol večeras bilo bi pakleno u uzvratnoj utakmici. Ali opet gledajuci raspoloženje igraca RM, bilo bi realno očekivati da Atl. Madrid primi 2-3 gola. Cristiano je u odličnoj formi, stalno zabija golove. Ja bi ovdje tipovao hendikep na reala, 3+, više golova u drugom poluvremenu. I imam neki osjecaj da bi Atl. Madrid mogao zabiti gol, dakle oba daju gol. Također ću pokušati prelaz odigrati na marku 2/1 i X/1.
Sretno svima.
I sinoc sto sam govorio prelaz tusrki kupReal - Atletiko - ps1
Juventus - Catania - zX2
Sirija - Japan - z1(proslo 10 min do sad)
Partizan - Siroki(+14,5) - h2
Buducnos - Hemofarm (+6,5) - h1
Rivas Ecop. - Gospić(155,5) - manje
Lotos Gdynia - Fenerbahce(157,5) - manje
Yeni Malatyaspor - Fenerbahce 1/2 ili 1x
Niije danas dan za sistema, jedva sam obični tiket sastavio i on je na forumu. Sistem će biti prekosutra.mandraX je napisao/la:Što su se ovo kLadioničari danas usutiLi??![]()
Willy, čekam tebe prvog sa sistemom
Čekam teWilly je napisao/la:
Niije danas dan za sistema, jedva sam obični tiket sastavio i on je na forumu. Sistem će biti prekosutra.
To se podrazumijeva, šta fali malo riskirat na manje pare.AulleTa je napisao/la:Kec k'o kuća, sigurna pobjeda Reala.
Ovdje mi fali real hendikep, nije mi ona ukucala tek vidjeo kad sam kuci došao.Juve - Catania (1.pol) 1
Almeria - Deportivo 1
Malatyspor - Fener 2+
Jokerit - Saipa 1
Espoo - Jyvaskyla -5
James 26+
Love 20+
Buducnost - Hemofarm 1
Kv. 28 KMReal Madrid - Atl. Madrid 2/1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.