FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- champions1921
Re: FK Željezničar
Nasi zijanili od Cibalije sa 1:0 u nidje veze utakmici. Vrucina jedina vrijedna pomena. Danas jedino dobro odigrala osmica. Zna li neko kako se zove. Ima dugu kosu i po meni najinteresantniji igrac u ovim kadetima..
BUDI ŽELJO !!!
Ne znam za vas ostale,ali meni Oda tako ulijeva neku sigurnost svojim izjavama,djeluje mirno i samouvjereno,stalozeno..
Zadovoljan sam pojacanjima,posebno Blagojevic kojeg je i Oda na neki nacin izdvojio kao mozda i najveci dobitak u odnosu na proslu sezonu.Ako bude jos kakvih dolazaka dobro dosli,ako ne ovo sto trenutno imamo ( pod uslovom da niko ne ode ) moze ostvariti vecinu zacrtanih ciljeva siguran sam.
Pogledah i onaj klip sa onim Tijagom
Ne znam,meni djeluje kao igrac koji bi nam mogao biti od koristi.Izuzetno brz i prodoran,istina ta zavrsnica mu zna nekad zastopati ali to se doradjuje na treninzima. Vidim i Oda zasad ima pozitivno misljenje o njemu,mogao bi on biti najprijatnije iznenadjenje ovog prelaznog roka
Svaka cast i za najavu brendiranog autobusa,lijepa vijest
Zadovoljan sam pojacanjima,posebno Blagojevic kojeg je i Oda na neki nacin izdvojio kao mozda i najveci dobitak u odnosu na proslu sezonu.Ako bude jos kakvih dolazaka dobro dosli,ako ne ovo sto trenutno imamo ( pod uslovom da niko ne ode ) moze ostvariti vecinu zacrtanih ciljeva siguran sam.
Pogledah i onaj klip sa onim Tijagom
Svaka cast i za najavu brendiranog autobusa,lijepa vijest
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
zasad smo bar usrećili mater i oca u brazilu.
ChWilla je napisao/la:zasad smo bar usrećili mater i oca u brazilu.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ako Hodžurda bude znao igrati kao što zna pričati i laskati, onda smo na stoperskim pozicijama mirni ovu sezonu, ali i odbrani općenito ( naravno ako ostanu Kvesa i Memija).
A što se tiče Joce koji bi vjerovatno bio dobitak sa svojim iskustvom u PL, ja bih više volio da nam ostane Bajić uz Beganovića i da tu pravimo dobitnu kombinaciju što se vidjelo da može u onim mečevima u kojima su igrali zajedno.
A što se tiče Joce koji bi vjerovatno bio dobitak sa svojim iskustvom u PL, ja bih više volio da nam ostane Bajić uz Beganovića i da tu pravimo dobitnu kombinaciju što se vidjelo da može u onim mečevima u kojima su igrali zajedno.
Zadnja izmjena: Omark, dana/u 19 jun 2015, 15:24, ukupno mijenjano 2 puta.
ja bi iskreno najviše volio jocu ili bekrića, iza beganovića, i finu lovu za bajića.
E čuj Žera da ode kod pitara
potpisaće vjerovatno poslije ovoga turnira polako.
Ovaj Tiago je zanimljiv igrač, izuzetno brz po ovom videu e sad da naši ne vide nešto u njemu ne bi ga sigurno ni poveli na pripreme. Što bi se reklo ima mali šlifa
Ovaj Tiago je zanimljiv igrač, izuzetno brz po ovom videu e sad da naši ne vide nešto u njemu ne bi ga sigurno ni poveli na pripreme. Što bi se reklo ima mali šlifa
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Amidza bi ga zaklo na spavanju, stari mu radi u Zeljimanijakgotti je napisao/la:Pitari pricaju da ce Žerić kod njih preći u akademiju
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- manijakgotti
- Kontakt:
to samo oni mogu izvalit brate i to ono lafo tise samo tako se capripile87 je napisao/la:Amidza bi ga zaklo na spavanju, stari mu radi u Zeljimanijakgotti je napisao/la:Pitari pricaju da ce Žerić kod njih preći u akademiju
Ma nije mogo u Bosni V.Omark je napisao/la:Ako Hodžurda bude znao igrati kao što zna pričati i laskati, onda smo na stoperskim pozicijama mirni ovu sezonu, ali i odbrani općenito ( naravno ako ostanu Kvesa i Memija).
Željeznicar za život cijeli !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Dobar je hodzurda jbg ode još dok smo u srednju išli u rumuniju znaci nešto ima
I pustite se pitarske propaganda, super tajni INFO procurio za zeru

I pustite se pitarske propaganda, super tajni INFO procurio za zeru
Prema svemu,a isto kao i prosle sezone,nismo ozbiljni konkurenti za vrh. I to je dobro.
Trenutno je jedino vazno proci prvo predkolo evropske lige. Nakon toga treba ocekivati zvanicno ocitovanje upravnog odbora kluba o ciljevima i planovima za narednu sezonu.
Trenutno je jedino vazno proci prvo predkolo evropske lige. Nakon toga treba ocekivati zvanicno ocitovanje upravnog odbora kluba o ciljevima i planovima za narednu sezonu.
Vidjet ćemo ga, a na transfermarktu piše da može igrati i zadnjeg veznog, možda je i to neka varijanta.likusa je napisao/la:Ma nije mogo u Bosni V.Omark je napisao/la:Ako Hodžurda bude znao igrati kao što zna pričati i laskati, onda smo na stoperskim pozicijama mirni ovu sezonu, ali i odbrani općenito ( naravno ako ostanu Kvesa i Memija).
Tesko ce nas neko shvatiti neozbiljno pogotovo nakon prosle godine nismo prvi kandidat za titulu ali smo Zeljo i to je svima dovoljan motiv.FKZ1921 je napisao/la:Prema svemu,a isto kao i prosle sezone,nismo ozbiljni konkurenti za vrh. I to je dobro.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:Amidza bi ga zaklo na spavanju, stari mu radi u Zeljimanijakgotti je napisao/la:Pitari pricaju da ce Žerić kod njih preći u akademiju
Komentar godine
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 19 jun 2015, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- champions1921
Ne znam samo kako je dobro sto nismo ozbiljni konkurenti za vrh??FKZ1921 je napisao/la:Prema svemu,a isto kao i prosle sezone,nismo ozbiljni konkurenti za vrh. I to je dobro.
BUDI ŽELJO !!!
Šta ima zadnji vezni sa onakvom konstitucijom i pokretljivošću. Može igrati štopera, i u nekoj varijanti lijevog beka, s tim da je tad ofanzivni dio te strane poprilično nepuporebljiv.Omark je napisao/la:Vidjet ćemo ga, a na transfermarktu piše da može igrati i zadnjeg veznog, možda je i to neka varijanta.likusa je napisao/la:Ma nije mogo u Bosni V.Omark je napisao/la:Ako Hodžurda bude znao igrati kao što zna pričati i laskati, onda smo na stoperskim pozicijama mirni ovu sezonu, ali i odbrani općenito ( naravno ako ostanu Kvesa i Memija).
- champions1921
Ma Hodzurda je Josip Cutuk br.2. Dobar je za klupe i u slucaju da se neki stoper, ne daj Boze, povrijedi.
BUDI ŽELJO !!!
Da hoce svanut ponedjeljak da pocne izvlacenje parova. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
manijakinho
- Kontakt:
Najbolje bi bilo zadrzati Bajica i ovu sezonu, bice sigurno jos bolji i onda uzeti dobru lovu za njega. Steta bi bilo da ne uzmemo za njega bar milion eura. Ne smije nam se desiti propusti kao sa Zolom.