FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 19 jun 2015, 15:13

Nasi zijanili od Cibalije sa 1:0 u nidje veze utakmici. Vrucina jedina vrijedna pomena. Danas jedino dobro odigrala osmica. Zna li neko kako se zove. Ima dugu kosu i po meni najinteresantniji igrac u ovim kadetima..
BUDI ŽELJO !!!

Rios

Post Postao/la Rios » 19 jun 2015, 15:15

Ne znam za vas ostale,ali meni Oda tako ulijeva neku sigurnost svojim izjavama,djeluje mirno i samouvjereno,stalozeno.. :thumbup:
Zadovoljan sam pojacanjima,posebno Blagojevic kojeg je i Oda na neki nacin izdvojio kao mozda i najveci dobitak u odnosu na proslu sezonu.Ako bude jos kakvih dolazaka dobro dosli,ako ne ovo sto trenutno imamo ( pod uslovom da niko ne ode ) moze ostvariti vecinu zacrtanih ciljeva siguran sam.
Pogledah i onaj klip sa onim Tijagom :mrgreen: Ne znam,meni djeluje kao igrac koji bi nam mogao biti od koristi.Izuzetno brz i prodoran,istina ta zavrsnica mu zna nekad zastopati ali to se doradjuje na treninzima. Vidim i Oda zasad ima pozitivno misljenje o njemu,mogao bi on biti najprijatnije iznenadjenje ovog prelaznog roka :thumbup:
Svaka cast i za najavu brendiranog autobusa,lijepa vijest :thumbup:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jun 2015, 15:19

zasad smo bar usrećili mater i oca u brazilu.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 19 jun 2015, 15:20

ChWilla je napisao/la:zasad smo bar usrećili mater i oca u brazilu.
:rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 19 jun 2015, 15:22

Ako Hodžurda bude znao igrati kao što zna pričati i laskati, onda smo na stoperskim pozicijama mirni ovu sezonu, ali i odbrani općenito ( naravno ako ostanu Kvesa i Memija).
A što se tiče Joce koji bi vjerovatno bio dobitak sa svojim iskustvom u PL, ja bih više volio da nam ostane Bajić uz Beganovića i da tu pravimo dobitnu kombinaciju što se vidjelo da može u onim mečevima u kojima su igrali zajedno.
Zadnja izmjena: Omark, dana/u 19 jun 2015, 15:24, ukupno mijenjano 2 puta.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jun 2015, 15:23

ja bi iskreno najviše volio jocu ili bekrića, iza beganovića, i finu lovu za bajića.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 19 jun 2015, 15:27

E čuj Žera da ode kod pitara :urnebes: potpisaće vjerovatno poslije ovoga turnira polako.

Ovaj Tiago je zanimljiv igrač, izuzetno brz po ovom videu e sad da naši ne vide nešto u njemu ne bi ga sigurno ni poveli na pripreme. Što bi se reklo ima mali šlifa :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jun 2015, 15:32

manijakgotti je napisao/la:Pitari pricaju da ce Žerić kod njih preći u akademiju
Amidza bi ga zaklo na spavanju, stari mu radi u Zelji :urnebes:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

manijakgotti
Kontakt:

Post Postao/la manijakgotti » 19 jun 2015, 15:39

pile87 je napisao/la:
manijakgotti je napisao/la:Pitari pricaju da ce Žerić kod njih preći u akademiju
to samo oni mogu izvalit brate i to ono lafo tise samo tako se capri :urnebes: :urnebes:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 jun 2015, 15:40

Omark je napisao/la:Ako Hodžurda bude znao igrati kao što zna pričati i laskati, onda smo na stoperskim pozicijama mirni ovu sezonu, ali i odbrani općenito ( naravno ako ostanu Kvesa i Memija).
A što se tiče Joce koji bi vjerovatno bio dobitak sa svojim iskustvom u PL, ja bih više volio da nam ostane Bajić uz Beganovića i da tu pravimo dobitnu kombinaciju što se vidjelo da može u onim mečevima u kojima su igrali zajedno.
Ma nije mogo u Bosni V. :kafa:
Željeznicar za život cijeli !

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 19 jun 2015, 15:44

Dobar je hodzurda jbg ode još dok smo u srednju išli u rumuniju znaci nešto ima :D

I pustite se pitarske propaganda, super tajni INFO procurio za zeru :rol: :rol: :rol:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 19 jun 2015, 15:57

Prema svemu,a isto kao i prosle sezone,nismo ozbiljni konkurenti za vrh. I to je dobro.
Trenutno je jedino vazno proci prvo predkolo evropske lige. Nakon toga treba ocekivati zvanicno ocitovanje upravnog odbora kluba o ciljevima i planovima za narednu sezonu.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 19 jun 2015, 15:58

likusa je napisao/la:
Omark je napisao/la:Ako Hodžurda bude znao igrati kao što zna pričati i laskati, onda smo na stoperskim pozicijama mirni ovu sezonu, ali i odbrani općenito ( naravno ako ostanu Kvesa i Memija).
Vidjet ćemo ga, a na transfermarktu piše da može igrati i zadnjeg veznog, možda je i to neka varijanta.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jun 2015, 16:02

FKZ1921 je napisao/la:Prema svemu,a isto kao i prosle sezone,nismo ozbiljni konkurenti za vrh. I to je dobro.
Trenutno je jedino vazno proci prvo predkolo evropske lige. Nakon toga treba ocekivati zvanicno ocitovanje upravnog odbora kluba o ciljevima i planovima za narednu sezonu.
Tesko ce nas neko shvatiti neozbiljno pogotovo nakon prosle godine nismo prvi kandidat za titulu ali smo Zeljo i to je svima dovoljan motiv.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 19 jun 2015, 16:16

pile87 je napisao/la:

Komentar godine :mrgreen:
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 19 jun 2015, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 19 jun 2015, 16:16

FKZ1921 je napisao/la:Prema svemu,a isto kao i prosle sezone,nismo ozbiljni konkurenti za vrh. I to je dobro.
Ne znam samo kako je dobro sto nismo ozbiljni konkurenti za vrh??
BUDI ŽELJO !!!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 19 jun 2015, 16:17

Omark je napisao/la:
likusa je napisao/la:
Vidjet ćemo ga, a na transfermarktu piše da može igrati i zadnjeg veznog, možda je i to neka varijanta.
Šta ima zadnji vezni sa onakvom konstitucijom i pokretljivošću. Može igrati štopera, i u nekoj varijanti lijevog beka, s tim da je tad ofanzivni dio te strane poprilično nepuporebljiv. :D

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 19 jun 2015, 16:22

Ma Hodzurda je Josip Cutuk br.2. Dobar je za klupe i u slucaju da se neki stoper, ne daj Boze, povrijedi.
BUDI ŽELJO !!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 jun 2015, 16:27

Da hoce svanut ponedjeljak da pocne izvlacenje parova. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 19 jun 2015, 16:27

Najbolje bi bilo zadrzati Bajica i ovu sezonu, bice sigurno jos bolji i onda uzeti dobru lovu za njega. Steta bi bilo da ne uzmemo za njega bar milion eura. Ne smije nam se desiti propusti kao sa Zolom.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], zeljooo13 i 60 gostiju.