NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ako nista, osigurali smo ostanak... Moj Cabraja sta uspijes promasiti, svaka ti cast 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- UstanikSBII
- Kontakt:
0:0 bod vrijedan opstanka. 

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Dosta. Cista obraza do kraja !
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
I to je to.. Kraj turbulentne sezone.. Imamo trofej sto je cisto cudo pogotovo gledajuci put do osvajanja..
Sezonu cim prije zaboraviti i nadati se da ce iduca biti mnogo mnogo bolja
- UstanikSBII
- Kontakt:
Iduće napadamo duplubrig je napisao/la:I to je to.. Kraj turbulentne sezone.. Imamo trofej sto je cisto cudo pogotovo gledajuci put do osvajanja..

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Alban je napisao/la:Ne provociram samo sam realan, vrlo moguc scenario i jako izvjestan, da zadnje kolo odlucuje vasu sudbinu.skripar96 je napisao/la:Nemojte obracati paznju na ovog blitvara sa prepucavanja, on je tu samo radi provokacija.
A mi cemonu srijedu uzet kup a u subotu Metalce gore i pozdraviti ih na putu u 2.ligu
Sent from my Picasso using Tapatalk

Dragi mi zenicani i volio sam da ostanu ali zbog ovakvih par njihovih likova sad mi potpuno svejedno.
Široki -Celik 3:0
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Vrlo moguc scenarij je da likCe izleti iz lige hahahah
Dobra im parola danas, ja sam mislio da se bore za postenu i regularnu ligu...
Dobra im parola danas, ja sam mislio da se bore za postenu i regularnu ligu...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Sezona zavrsena. Daj sad sastav za iducu sezonu. Probat i u europi nesto napravit. Ha ya
Igraj Široki, ti si najbolji !!
Sezona skoro pa zavrsena, cujem iz kluba info da ce biti totalni remont,da je Sablic imao uvid dobar u svakog igraca..sigurno idu Menalo,Bralic(prodaja),Loncar(istek ugovora)Repic,Sesar(raskid),Juricic(posudba)..a pod upitnikom su Markovic i Baraban,Soldo(istek ugovora),Krstanovic, Pandza i Zlomislic(ima dosta upita za nj).
Zadnja izmjena: penke, dana/u 21 maj 2017, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Samo jedno ime
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Stipe ima ugovor jos 3 godine[emoji6]penke je napisao/la:Sezona skoro pa zavrsena, cujem iz kluba info da ce biti totalni remont,da je Sablic imao uvid dobar u svakog igraca..sigurno idu Menalo,Bralic(prodaja),Loncar(istek ugovora)Repic,Sesar(raskid),Juricic(posudba)..a pod upitnikom su Markovic i Baraban,Soldo(istek ugovora),Krstanovic i Pandza.
EKONNP
Penke Juricic ti jedino moze na posudbu s KBC Mostar na KBC Split nažalost, Bralić je kako sam zadnje čuo vrlo moguće da ostane...
Najgora ozljeda za sportasa su ti ligamenti,unisti ti karijeru
EKONNP
Sto se mene osobno tiče neka ostave Loncara, Zlomislica, Cabraju, Bralica i Barabana. Ostalo mogu sve povezati. I ne vrijedi 5 para
Joju si zaboravio,otkad igramo 3-5-2 to je novi igrac,a i Markovic bi mogao ostati,kao i Corluka koji je izrazito napredovao.PERO1234 je napisao/la:Sto se mene osobno tiče neka ostave Loncara, Zlomislica, Cabraju, Bralica i Barabana. Ostalo mogu sve povezati. I ne vrijedi 5 para
EKONNP
Zloma je nazalost blizu odlaska jer ima jako dobrih ponuda iz inozemstva, Loncar ce vjerovatno ostati, za Menala jos nema sluzbenih ponuda, rijeci jednog igraca Sirokog
HRHB
HRHB
Kaze frend s posta iznad tvog,konkurenti daju vecu placu,al sto ce ic u tudji grad kad moze u svoj. To je i njegovo razmisljanjeLoveSB96 je napisao/la:Mene samo zanima oce li TT doc
EKONNP
Znam druze,al eto govorili su posudba Gosk pa se ozljedi,sad mu je i karijera upitna. Bas mu ne idesb1996 je napisao/la:Penke Juricic ti jedino moze na posudbu s KBC Mostar na KBC Split nažalost, Bralić je kako sam zadnje čuo vrlo moguće da ostane...
Samo jedno ime
Ma kakav joja. Citavu sezonu je najslabija karika i pred kraj ugovora pocni trcati. Takvih nam je trenutno najvise. Pa mu produžimo opet da glumi budalu godinu dana. Nemogu mu zaboraviti puste greške, prolaske kraj njega poput lokomotive (Stevanović), ocajne centarsut (npr. Sarajevo), smotana izbijanja.skripar96 je napisao/la:Joju si zaboravio,otkad igramo 3-5-2 to je novi igrac,a i Markovic bi mogao ostati,kao i Corluka koji je izrazito napredovao.PERO1234 je napisao/la:Sto se mene osobno tiče neka ostave Loncara, Zlomislica, Cabraju, Bralica i Barabana. Ostalo mogu sve povezati. I ne vrijedi 5 para
Nama je Zloma najbitniji igrac i sve uciniti da ga se zadrti. Nemamo takva igrača i necemo ga naci na trzistu. Valjda su toga svjesni. Ovi ostali su svi klasa ispod trenutno u momčadi.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, MikiPirs, mosarajvosa83, Shategabri i 50 gostiju.