FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
ovaj sastav koji je @gero iznio vidio sam danas u par medija iako i ja nisam siguran da će baš takav biti pa nešto više tipujem da će u ekipi biti tymo a možda čak i van buyten, iako mislim da se boateng već aklimatizovao i da bi mogao od početka startat večeras...ovo za tymu sam sigurniji, ovo drugo možda, al baš možda se desi, iako definitivno je mislim da i jupp će tokom sezone dvojac boa-badstuber forsirat
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ovdje bi trebalo da bude dosta linkova kada pocne utakmica, odnosno pred njen pocetak
.
http://livetv.ru/rs/eventinfo/81240_bra ... ig_bayern/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://livetv.ru/rs/eventinfo/81240_bra ... ig_bayern/" onclick="window.open(this.href);return false;
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neuer - Rafinha , Boateng , Badstuber , Lahm - Luiz Gustavo , Schweinsteiger - Müller , Kroos , Alaba - Gomez
Bench: Butt - van Buyten - Contento - Pranjic - Tymoshchuk - Olic - Petersen
Usami ni na klupi.
Usami ni na klupi.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako je to to, onda se nadam da ce Alaba na pravi nacin uzvratiti povjerenje, jer je ispred Pranjica, Usamija, pa cak i OlicaOmerbavarac je napisao/la:Neuer - Rafinha , Boateng , Badstuber , Lahm - Luiz Gustavo , Schweinsteiger - Müller , Kroos , Alaba - Gomez
Usami ni na klupi.

Moj bi prvi izbor bio Olic, a zatim Usami, ali ko mene pita

Muller radi svoj posao :ugeek:dr.adnan je napisao/la:Gomez radi svoj pos'o
Ajmo još koji...

Eh sad ubaciti Olica umjesto Alabe i to ce biti dovoljno da se jos dva uvale 

Da li postoji naziv za igraca na kojem se naprave tri penala?
Mozda hatpenaltik ili padavicar
.
Odavno ovo nisam vidio, na jednom istom igracu dva penala, a i oba su stvarno postojala.
Sasvim solidno igramo, sa pola snage rekao bih, ovi pokusavaju iz kontri, jedino sto su napravili je bilo iz onog prekida (koji nije ni trebao da bude jer Boa nije napravio prekrsaj), kada onog jadnika pogodi lopta u glavu, ne zna sta ga snadje i ode pola metra pokraj gola
.
Iskreno, navijao sam da Alaba veceras izdominira, ali u prvo poluvremenu nije vala nista pokazao, tako da vjerujem kako ce Usami ili Olic ici na njegovu poziciju.

Odavno ovo nisam vidio, na jednom istom igracu dva penala, a i oba su stvarno postojala.
Sasvim solidno igramo, sa pola snage rekao bih, ovi pokusavaju iz kontri, jedino sto su napravili je bilo iz onog prekida (koji nije ni trebao da bude jer Boa nije napravio prekrsaj), kada onog jadnika pogodi lopta u glavu, ne zna sta ga snadje i ode pola metra pokraj gola

Iskreno, navijao sam da Alaba veceras izdominira, ali u prvo poluvremenu nije vala nista pokazao, tako da vjerujem kako ce Usami ili Olic ici na njegovu poziciju.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Izgleda da bi ovo mogli zavrsiti penalima.
Volim ovu strpljivost nego ista na svijetu.

Volim ovu strpljivost nego ista na svijetu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nikakve ideje u napadu nema.Samo lopta kruzi,prebacuju je sa strane na stranu ,malo nesto krenu naprijed,pa ili upute jadan centarsut ili je vrate nazad.
Boateng dzaba dobi zuti,ono faula vidilo nije,ali makar me nasmijao onom facom kad se sudija uhvati za dzep
Gomeza,Schweinia i Boatenga bih izdvojio iz prvog poluvremena,ovi ostali nisu nesto pokazali,a Gustavo kao da bjezi od lopte,nigdje ga nema
Boateng dzaba dobi zuti,ono faula vidilo nije,ali makar me nasmijao onom facom kad se sudija uhvati za dzep

Gomeza,Schweinia i Boatenga bih izdvojio iz prvog poluvremena,ovi ostali nisu nesto pokazali,a Gustavo kao da bjezi od lopte,nigdje ga nema

#miasanmia
- roy_makaay
- Kontakt:
Jest merak pogledat obranu a da nema belgijskog kečera u istoj.Rutinski odrađujemo pos'o.Keep on!
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Vala se nikako sa tobom ne bi slozio, ali nimalo. Igra se onliko koliko se treba, zasto da se trose kada mogu sa pola snage da dobiju protivnika? Takodjer, ne znam koliko puta se to treba ponoviti, ali protiv bunkera se i igra kruzenjem lopte oko protivnickog sesnaesterca (ono je sasvim jasno bio bunker, 8 ili 9 igraca konstantno iza lopte), dok se ne nadje neka pukotina u odbrani protivnika, takodjer bilo je par prelijepih centarsuteva, ako nisu zavrsili u golu ne znaci da su jadni, samo znaci da je odbrana odradila svoj posao (da se razumijemo bilo je i onih kao da hljeba nisu jeli par dana, ali ne treba da se generalizuje).schweinsteiger je napisao/la:Nikakve ideje u napadu nema.Samo lopta kruzi,prebacuju je sa strane na stranu ,malo nesto krenu naprijed,pa ili upute jadan centarsut ili je vrate nazad.
Sto se tice ostalog, slozio bih se sa tobom, samo sto bih obavezno dodao Mullera na tu listu igraca koje treba izdvojiti, jer jednostavno dominirao po svojoj strani, predivno proigrao Rafinhu petom, a da ne spominjem da su oba penala napravljena na njemu.
Muller odlican veceras
Drugi me nisu pretjerano imresionirali, ali zadovoljan sam odbranom veceras, svi su bili na vrhuncu zadatka. Rafinha se uklopio u igru Bayerna, ne srlja naprijed, ceka priliku da uputi pas. BoatenK je bio dobar, sasvim sam zadovoljan njegovom igrom. Badstuber nije grijesio i dok je tako dobro je
a Lahm standardno dobar

Drugi me nisu pretjerano imresionirali, ali zadovoljan sam odbranom veceras, svi su bili na vrhuncu zadatka. Rafinha se uklopio u igru Bayerna, ne srlja naprijed, ceka priliku da uputi pas. BoatenK je bio dobar, sasvim sam zadovoljan njegovom igrom. Badstuber nije grijesio i dok je tako dobro je

Alaba kao da se razigrao u drugom poluvremenu, ali i dalje mi je djelovao pogubljen.Eintracht Braunschweig - FC Bayern 0:3 (0:2)
Eintracht Braunschweig Petkovic - Bohl (73. Kessel), Henn, Correia, Reichel - Theuerkauf - Zimmermann (70. Fetsch), Kruppke, Vrancic (61. Pfitzner), Bolland - Kumbela
FC Bayern Neuer - Rafinha, Boateng (90. Van Buyten), Badstuber, Lahm - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Müller, Kroos (88. Pranjic), Alaba (81. Tymoshchuk) - Gomez
Ersatz: Butt, Contento, Petersen, Olic
Schiedsrichter: Felix Zwayer (Berlin)
Zuschauer 24.000 (ausverkauft)
Tore: 0:1 Gomez (9., Foulelfmeter), 0:2 Schweinsteiger (39., Foulelfmeter), 0:3 Müller (83.)
Gelbe Karten: Pfitzner / Boateng
- schweinsteiger
- Kontakt:
Stoji da su igrali protiv bunkera i odbrana Braunschweiga je bila skroz disciplinovana,ali mogli su kakvu akciju lijepu za pogledat bacit'guber90 je napisao/la: Vala se nikako sa tobom ne bi slozio, ali nimalo. Igra se onliko koliko se treba, zasto da se trose kada mogu sa pola snage da dobiju protivnika? Takodjer, ne znam koliko puta se to treba ponoviti, ali protiv bunkera se i igra kruzenjem lopte oko protivnickog sesnaesterca (ono je sasvim jasno bio bunker, 8 ili 9 igraca konstantno iza lopte), dok se ne nadje neka pukotina u odbrani protivnika, takodjer bilo je par prelijepih centarsuteva, ako nisu zavrsili u golu ne znaci da su jadni, samo znaci da je odbrana odradila svoj posao (da se razumijemo bilo je i onih kao da hljeba nisu jeli par dana, ali ne treba da se generalizuje).
Sto se tice ostalog, slozio bih se sa tobom, samo sto bih obavezno dodao Mullera na tu listu igraca koje treba izdvojiti, jer jednostavno dominirao po svojoj strani, predivno proigrao Rafinhu petom, a da ne spominjem da su oba penala napravljena na njemu.

Ne znam kako sam Mullera mogao zaboravit'

Momak se samo ušunja u sesnaesterac i napravi zbrku

Pokazao je jos jednom kakav strasan osjecaj za gol ima

Fina utakmica i je li do mene,ili i vi niste vidjeli Gustava vise od 2 puta ?

#miasanmia
Ma Muller je ubica
, imam osjecaj da gdje god na terenu da ga covjek stavi ima da hara
.
Sto se tice Gustava, kada se ne cuje za njega, to je dobro, jer njemu je inace zadatak da razbija protivnicku igru, te krade lopte, a nije puno tog posla bilo, uglavnom poslao je par vrlo lijepih dugih pasova, te povezivao odbranu i napad kada je trebalo, nista posebno od njega, ali sasvim dovoljno
.

Sto se tice Gustava, kada se ne cuje za njega, to je dobro, jer njemu je inace zadatak da razbija protivnicku igru, te krade lopte, a nije puno tog posla bilo, uglavnom poslao je par vrlo lijepih dugih pasova, te povezivao odbranu i napad kada je trebalo, nista posebno od njega, ali sasvim dovoljno

schweinsteiger je napisao/la:Fina utakmica i je li do mene,ili i vi niste vidjeli Gustava vise od 2 puta ?

Nije do tebe, ali mislim da je do Schweinsteigera, koji se (nadam se) vraca staroj formi. Malo ga je (ili malo vise) zasjenio

Slazem se, a Braunschweig je pokusavao samo dugim loptama, pa se nije mogao ni istaci kako treba, osim pocetkom drugog poluvremena kad se Bayern malo povukao.guber90 je napisao/la:njemu je inace zadatak da razbija protivnicku igru, te krade lopte, a nije puno tog posla bilo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Za vasu informaciju ja sam Gustava vidio mnogo puta, ocigledno da nismo gledali istu tekmu.
Do vas je sigurno, jer mene Svabe ne bi izradile za prijenos.
Sto se tice same utakmice, dosta sigurno se igralo, ali ne smije nas zavarati jer nam je protivnik bio za nekoliko klasa ispod.
Ako se nastavi sa ovakvim radom, daleko se moze dogurati.

Do vas je sigurno, jer mene Svabe ne bi izradile za prijenos.

Sto se tice same utakmice, dosta sigurno se igralo, ali ne smije nas zavarati jer nam je protivnik bio za nekoliko klasa ispod.
Ako se nastavi sa ovakvim radom, daleko se moze dogurati.
I ja sam ga vidjao, ali nije bio zapazenOmerbavarac je napisao/la:Za vasu informaciju ja sam Gustava vidio mnogo puta, ocigledno da nismo gledali istu tekmu.![]()

sad sam se totalno zbunio

nisam gledao tekmu,,ali sam zadovoljan rezultatom,,ima li negdje da se pogledaju sazetci ili cijela utakmica,,,
VOLIM BAYERN
http://www.youtube.com/watch?v=ljPP2ziKdmwisakovich je napisao/la:nisam gledao tekmu,,ali sam zadovoljan rezultatom,,ima li negdje da se pogledaju sazetci ili cijela utakmica,,,
Zadnja izmjena: rase.king, dana/u 02 avg 2011, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.