Dobro dosao..takvih nam vise treba ovde..KeepTheBlueFlag je napisao/la:Pozdrav Manijaci
Novi sam ovdje, ali pratim temu vec dugo.
Dosta sam upoznat sa situacijom u klubu iz prve ruke

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dobro dosao..takvih nam vise treba ovde..KeepTheBlueFlag je napisao/la:Pozdrav Manijaci
Na poslu sam, tako da nezzchampions1921 je napisao/la:Igraju li naši kadeti u 15h sa Cibalijom?KeepTheBlueFlag je napisao/la:Pozdrav Manijaci
Ma salim se. Reko da te odmah provjerimKeepTheBlueFlag je napisao/la:Na poslu sam, tako da nezzchampions1921 je napisao/la:Igraju li naši kadeti u 15h sa Cibalijom?KeepTheBlueFlag je napisao/la:Pozdrav Manijaci
sad on konta da je neki igraccorleone87 je napisao/la:Tiaguinho: Stigao sam na probu i hvala Bogu zadovoljio u Želji
Željezničar bi trebao uskoro potvrditi da će Brazilac Tiaguinho biti novi igrač Plavih sa Grbavice.
Ovu informaciju su potvrdili i mediji u Brazilu, a Tiago Rodrigues Faria bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor sa najtrofejnijim klubom u BiH.
Tiaguinho je rođen u Caarapóu prije 26 godina i igra na poziciji napadača.
Tiaguinho je za jedan od vodećih portala u svojoj zemlji GloboEsporte.com rekao:
„Stigao sam na probu sa kolegom. Hvala Bogu prošao sam test, bilo je deset igrača na probi i samo sam, ja prošao“, kaže presretni Tiaguinho koji bi se trebao danas naći u autobosu za Međugorje.
Ovaj ofanzivac je svojevremeno trenirao i sa brazilskim velikanima Fluminenseu i Gremiu, a igrao je za Bragantino, Ituano, Itaporu... Njegov posljednji klub bio je Ubiratan.
„Nemam riječi da opišem osjećaj kako je biti ovdje u Bosni. Sretan sam što ovdje i da radim u Evropi“, istakao je novi igrač Željezničara.
Jesu nam jaki testovi,samo on prosao od 10 igraca
Mozda je to dobro, samo da mali ne dribla punoZZtop10 je napisao/la:sad on konta da je neki igraccorleone87 je napisao/la:Tiaguinho: Stigao sam na probu i hvala Bogu zadovoljio u Želji
Željezničar bi trebao uskoro potvrditi da će Brazilac Tiaguinho biti novi igrač Plavih sa Grbavice.
Ovu informaciju su potvrdili i mediji u Brazilu, a Tiago Rodrigues Faria bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor sa najtrofejnijim klubom u BiH.
Tiaguinho je rođen u Caarapóu prije 26 godina i igra na poziciji napadača.
Tiaguinho je za jedan od vodećih portala u svojoj zemlji GloboEsporte.com rekao:
„Stigao sam na probu sa kolegom. Hvala Bogu prošao sam test, bilo je deset igrača na probi i samo sam, ja prošao“, kaže presretni Tiaguinho koji bi se trebao danas naći u autobosu za Međugorje.
Ovaj ofanzivac je svojevremeno trenirao i sa brazilskim velikanima Fluminenseu i Gremiu, a igrao je za Bragantino, Ituano, Itaporu... Njegov posljednji klub bio je Ubiratan.
„Nemam riječi da opišem osjećaj kako je biti ovdje u Bosni. Sretan sam što ovdje i da radim u Evropi“, istakao je novi igrač Željezničara.
Jesu nam jaki testovi,samo on prosao od 10 igraca
AsharaK je napisao/la:Jel moze neko slikati clanke iz oslobodjenja?
voltron30 je napisao/la:Majko mila, ovaj Brazilac skoro zaplakao što će igrati u Evropi, jadnik haman ne zna da smo mi šupak Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.