FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hapuc
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hapuc » 01 jul 2016, 03:43

Više bih volio da ga sa Allegrijem poredimo po trenerskim sposobnostima...
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

TobeYarabi
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TobeYarabi » 01 jul 2016, 03:46

Memara je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Evo raja, nesto vezano za nas navijace, pokrenuto od raje sa ove stranice.

Radi se o tome da pred Bajram hocemo da skupimo odredjenu kolicinu novca koju cemo predati jednoj hrabroj ženi i njenom sinu. Riejc je o porodici koja zivi u nasem gradu, o majci koja je ostala uz svog sina koji ima Downov sindrom, a muz ih je napustio. Dijete je jako vezano za majku te ona ne moze da se odvoji ni minute od njega, i zbog toga ne moze raditi. Sve je dala tom djetetu, svoj zivot. Zive kao podstanari, imaju neku malu naknadu, nista od cega se moze bilo sta. Z a sve se snalaze tako sto dobiju od nekoga.

Ideja je da se mi navijaci Sarajeva skupimo i da ne samo ovaj mjesec, nego svaki mjesec oko prvog da skupimo odredjen iznos novca i odnesemo im. Njima cemo olaksati zivot a nama koji radimo tih 5-10 ili vise KM sigurno ne znaci mnogo. Ako im pomognemo jednokratno to im nece puno pomoci, zato je i cilj da joj budemo potpora jer je ona pokazala odanost svome djetetu onako kako iskreni navijac je odan svome klubu (naravno jedna je majcina ljubav).

Za sve detalje i dogovor javite mi se na PP pa cemo se dogovoriti sta i kako dalje.
NISU SVI, KAO STO SMO MI!
Momci pustite šuplju, treba ovo podržati! Ko god može neka pomogne. Hajmo ljudi.
Hajde braco da podrzimo ovu akciju koliko ko moze :thumbup:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 jul 2016, 03:57

19FKS46 je napisao/la:Sve je to planski plasirano u javnost. Mi da smo prava ekipa, cilj bi bam bio da svim silama zadrzimo Duljevica i Benka. A nas vrli treber, lazni Alegri u svakom ispadu u javnosti nagovjestava njihov odlazak...
Ma nije problem neka idu i Benko i Dulja,pogotovo ovaj drugi. Problem je unazad godinu dana sto ni za jednog igraca koji je otisao nismo doveli adekvatnu zamjenu,a moglo se je.
Otisao Cimirot na njegovoj poziciji igra Rustemovic (pokusalo se sa Ikandeom zna se kako je zavrsilo)
Otisao Stojcev pokusalo se sa Alispahicem,kasnije Emerson,niko nije bio ni blizu
Otisao Velkoski,doveden Simeunovic! Takode Sevko igrao na toj poziciji.
Umjesto Puzigace i Tatka doveden Kramar.
Itd.,itd....
Evo sada,otisao je Barbaric,? otici ce Benko i Dulja ko ce ih naslijediti?!
Moramo se Bogu moliti da smo se prevarili u (ne)kvalitete Novakovica,Cetkovica i Crnkica. Ili da Said nece opet zaraditi neku povredu koja ce ga udaljiti od fudbala na duze vrijeme. Ili da ce Ahmetovic i Saric biti bar priblizno na onom nivou na kojem su bili u Slobodi.
Cinjenica je da nam je odbrana tanka (mislim na stopere) i da nam fali kvalitet u veznom redu koji ce biti ta prevaga na terenu,kao sto je to bio tandem Cimirot/Stojcev.
Opet zivi bili pa vidjeli,a vec cemo nakon prva dva kola sve znati.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 01 jul 2016, 07:54

Sarajevu je osnovno bilo dovest celu , celo bi ih makar spremio koga god da dovedemo i grizli bi teren il bi bili na tribinama . Pa kad jedan Rio Ferdinand poslije Islanda u studiju govore igrao sam u Ud i osvajali smo sve jer nam je trener prenosio svoju pobjednicku viziju ( u prevodu nema zajebancije i zna se program i taktika ) , dosao je drugi trener i mi vise nismo bili ista ekipa. Trecerazredni igraci mogu bit dobri kad su tim i kad ginu i znaju sta rade. Mi stavili Uscuplica mark 2.0 a Uscuplic mark 1.0 nam pravi igrace. To je meni van pameti. Jos celo govori cekao je neke pozive , al jok ovi nasi ne znaju gdie udaraju. Sa sportskog aspekta veze oni nemaju . Sto se kaze ,za kifle kad nismo imali uvjek smo se borili za titulu Evropa se podrazumjevala , al ovi su nas doveli da se bojimo Slobode, Radnika ,Sirokog Zrinski . Koji prosle sezone opuco ligu ko da su pet koraka ispred nas finansijski , ocito sportski jesu. Oni od igraca koje mi otjeramo naprave da to funkcionise , sve je to trener strucni stab. Koga ce ba Hurtic natjerat da se baca na glavu , covjek koji u eter kaze da veze nema sta mu je bilo sa ekipom. Ja nisam ocekivo da cemo bit Dinamo preko noci. Al sam ocekivo da cemo se izdvojit u ligi ko klub koji jednostavno dovodi najbolje i da svi zele tamo i to je bilo tako ,al za sezonu su nam srozali taj imidz i ponavljam , trener , on utice na igrace hocel ostat. otic , hocel doc u klub . On je za igraca slika kluba. Ne moze se raja natjerat da bude pozitivna ,ekonomski najstabilniji , sportski gori nego kad za kifle nismo imali . Ja mislim da bez obzira sto je onaj covjek slon ulozio u Slobodu , da nije imo pameti dovest Husrefa koji ako nista se dere pored one linije ko mahnit ( a ja mu predajem puno vise znanja) , Sloboda bi bila 6 opet. Al ovo sa Hurticem Jesicem , ne zvanje cele, to mi niko ne moze objasnit drugacije nego zelja uprave da imaju prste u svemu u svakom transferu. Imat onaku sezonu i da niko ne ode da se ne pojave nigdje , a visili su poslije titule koju ja mislim je spoj Kodrinog rada i opustanja igraca pod frizurom i primjene onog sto su naucili dotad. Ja bi radije sa kodrom bio 6 nego sa Hurticem 4 , jer znam da ovaj makar ima nakav plan i nasluso se trenera kamaru i predavanja. Al Celo je trebao bit prvi potpisan i do sinoc sam to znao , poslije sinoc sam ubjedjen da je on ogroman dio uspjeha Radnika - Bez ikakog respekta izaso Bugarima , ja mislim da su ljudi sokirani jer su ocekivali prolaz vec kuci a rebali su izgubit. Ni ovo sto Tan dobija informacije samo od njih nije nikako dobro. Ne znam , nemam nikako dobar osjecaj pred sezonu, nis se promjenilo nije
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

dzabula
Kontakt:

Post Postao/la dzabula » 01 jul 2016, 08:53

joker90 je napisao/la:Vidim Dzidic prekucao veceras, mi zavrsili sa Novakovicem! Not bad! :zviz:

Neko te dobro slagao.Sreća njihova pa ne priznaše gol,sprdali bi se sa Dzidicem do kraja utakmice

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 01 jul 2016, 09:23

transfermarkt se ažurirao... Dulja 1,5 mil.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 01 jul 2016, 09:27

Simeunovic skuplji od Mihojevica :rol:

Ustani Alija da ja legnem.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 01 jul 2016, 09:45

Lakoste je napisao/la:Simeunovic skuplji od Mihojevica :rol:

Ustani Alija da ja legnem.
Pa dobro ima dosta nelogičnosti, tipa da je Mikel skuplji od Mihojevića, i još Mihojeviću pada cijena... :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 01 jul 2016, 09:49

U koliko je presica? Nije mala stvar za nikefootball, iznenadili se ljudi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 01 jul 2016, 10:11

Nije uraden update cijena igraca vec samo transferi, znaci izbaceni koji su otisli a ubaceni koji su dosli.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 01 jul 2016, 10:22

Nike????

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 01 jul 2016, 10:30

Ma pustite tu priču nema pritiska u Čeliku, ali ima u Sarajevu. Kakvog pritiska? 2000 ljudi na tribinama,ma bježi ba tamo... Psovke sa istoka? Daj budite normalni,igrač kad je skoncentrisan na igru on prati samo desavanaja na terenu i trenera,nema on sta slušati neke ljude sa strane.

Hajde i taj Nike samo da maknemo Haada više...
Sabrine mi moje!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 jul 2016, 11:29

Otkuda vam to da ce danas predstaviti nike?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 jul 2016, 11:42

Eh da vidim to ubjeđivanje da danas mjenjamo proizvođača.
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 01 jul 2016, 11:43

Sabura. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 jul 2016, 11:46

Al' kako se Majkl naglo umaknu s foruma, tačno sam znao da ima neke veze s unutrašnjom situacijom u klubu.
Samo Saraj'vo.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 01 jul 2016, 11:51

Jok nema.
Vatrogasac po potrebi :kafa:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 jul 2016, 11:58

Pa hoce li biti danas presica?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 01 jul 2016, 11:59

Sad ce demant navoda. Il pismo Tana.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 01 jul 2016, 12:00

Je li i jedan portal objavio tu vijest o promjeni proizvođača ili je o tome samo forum pisao?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, hase73, rimljanin90 i 56 gostiju.