ne dolazim vise vamo da se nesvadjamo dzabe
kraljMostaracVelezovac je napisao/la:Jos nije nista gotovo - ima uzvratna. A s obzirom da se ova djeca ukake u gace kad im dedarska pocne majke spominjat, mogli bi mi zijanit kuci 3-0.
Dosta ce govhana Neretva pronijet ... to je sve sto mogu reci o ovom danas.astra1922 je napisao/la:kraljMostaracVelezovac je napisao/la:Jos nije nista gotovo - ima uzvratna. A s obzirom da se ova djeca ukake u gace kad im dedarska pocne majke spominjat, mogli bi mi zijanit kuci 3-0.
velez danas pogodio stativu i precku... i jos kod gola se kazazic igra i pokloni loptu zvijezdi...astra1922 je napisao/la:nemojte nam to raditi da ste nam prodali .mi smo vama prodali u gradaccu proslu utakmicu iako smo promasili penal i pogodila par okvira gola..mislim da ce igraci zvijezde biti kaznjeni zbog prolaza dalje
Sreća u svemu ovome je ta,da mi je Zvijezda jedna od najdražih ekipa u ligi.tepsija je napisao/la:Eto šta znači odigrati jednu utakmicu kako bog zapovijeda.
Pobjeda je došla u pravo vrijeme,pred uzvrat kupa.
U kakvoj smo banani i depresiji bili,strah me je bilo i te utakmice.
Unatoč pozitivnom rezultatu iz prve utakmice.
slazem se da igramo bolje nego ranije.Ibro je agilan kraj klupe stalno daje upute(za razliku od Dzafe koji je mirno dozivljavao slabe partije).Koliko smo imali srece protiv Travnika danas je to otislo u suprotnom pravcu.Prekretnica utakmice glup potez (iskusnog) Merzica i opravdano iskljucenje.Poslije toga i poklon gol Kazazica.Sami sebe dobili,mada smo do crvenog kartona izgledali dobro na terenu i bili puno bolji,hebi gaTAZ je napisao/la:Očito da je ovdje malo ko uopšte i gledao utakmicu sudeći po broju ljudi na stadionu danas.
Ipak svi komentarišu igru i igrače i trenera sa "očaj", "sramota", "užas i slično.
Danas je Velež sasvim solidno odigrao, moglo je završiti i 3-0 za nas, za razliku od početka ove sezone,
kad smo izgledali stvarno grozno.
Ibro Rahimić je dugoročno rješenje, dobro prati igru, puno bolje Velež izgleda nego u doba Džafića.
Treba zaboraviti ovo danas, puno je bodova prosuto dosada u prvenstvu, valja to nadoknaditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.