RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mirzard
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mirzard » 24 okt 2012, 17:08

šta ono reko ste poslje prve utakmice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ne dolazim vise vamo da se nesvadjamo dzabe
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 okt 2012, 17:12

MostaracVelezovac je napisao/la:Jos nije nista gotovo - ima uzvratna. A s obzirom da se ova djeca ukake u gace kad im dedarska pocne majke spominjat, mogli bi mi zijanit kuci 3-0.
kralj :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 24 okt 2012, 17:15

Legende.
Who dares, wins !

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 24 okt 2012, 17:21

Cestitam Zvijezdi na zasluzenoj pobjedi i cistoj.Vise smo mi sami sebe pobjedili jer do poklona Kazazica i prvog gola Zvijezde skora pa da nisu nista napravili.Nakon prvog gola i poklona vidjeli da sa lakocom mogu proci i to uradili,posteno nema sta.Nasi nakon crvenog kartona pogubili se totalno i svaki napad zvijezde je bila i sansa za gol tako da sam odmah vidio da ce mo ga positpu.sta je tu je idemo mlatnuti Borac da se malo izvadimo :o

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 okt 2012, 17:23

astra1922 je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Jos nije nista gotovo - ima uzvratna. A s obzirom da se ova djeca ukake u gace kad im dedarska pocne majke spominjat, mogli bi mi zijanit kuci 3-0.
kralj :mrgreen:
Dosta ce govhana Neretva pronijet ... to je sve sto mogu reci o ovom danas.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 okt 2012, 17:24

astra1922 je napisao/la:nemojte nam to raditi da ste nam prodali .mi smo vama prodali u gradaccu proslu utakmicu iako smo promasili penal i pogodila par okvira gola..mislim da ce igraci zvijezde biti kaznjeni zbog prolaza dalje
velez danas pogodio stativu i precku... i jos kod gola se kazazic igra i pokloni loptu zvijezdi...

TAZ
Kontakt:

Post Postao/la TAZ » 24 okt 2012, 17:26

Sad s utakmice...
I pored poraza tvrdim da je Ibro Rahimić najbolji trener koji je trenirao Velež od rata naovamo.
Ovo danas je splet okolnosti,

prvo
sudija je bio očajan, nije on da se razumijemo natezao za nekoga, ali malo pojma nema o suđenju uopšte.
Merzić je isključen radi drugog žutog u 55 min, i taj žuti je bio za start za koji je i trebao dobiti žuti karton.
Prvi žuti je naime dobio nakon prigovora, tj dodavao je loptu svom suigraču, sudija se upetljao u putanju lopte, izgubili smo loptu i on je onda morao gurnuti tog igrača i sviran je faul za Zvijezdu i onda je je valjda on rekao sudiji da se skloni i dobio žuti.
Uglavnom mi smo dobili crveni karton u utakmici gdje je dotad ukupno bilo nekih 7-8 faulova.
Neznam ko i kako delegira ove sudije ali bez obzira koliko je liga loša, sudije su još par stepenica ispod toga.

drugo,
ni sa 10 igrača Zvijezda nam nebi dala gol do Bajrama, da im Kazazić nije poklonio loptu, jedno od ljepših dodavanja Zvijezde u cijeloj utakmici.

treće,
Ćemalović je fulnuo dvije mrtve šanse prečku i stativu još u prvom poluvremenu,
danas sigurno jedna od najslabijih karika, loše kretanje, ne vraća se po loptu, ne pokriva igrače.

Uglavnom svako nam ovo igranje u kupu ništa ni ne znači,
ali eto ostao je nekakav bezvezan osjećaj da je ova utakmica
mogla vrlo lako završiti 3-0 i za nas.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 24 okt 2012, 17:34

Zašto nema ljudi na tribinama?
Dobio si prvu utakmicu u gostima,ideš lagano na utakmicu,jedno ugodno sunčano poslijepodne.
I šta bude?Ti ideš kući ljut kao puška,nije ti do života,'igračine' se idu tuširati pa relaksirati.
Ej,oni ne gube kući,oni se ponižavaju!Mi zaredali sa tim porazima 0:3,pravo smo zaredali.
Igraš uzvrat na svom terenu,možeš i neriješeno odigrati,možeš i izgubiti 0:1...i ti kao amaterska ekipa sve to lagano izgubiš.
Navijem ih ja sve,na ovome što oni priređuju nama zadnjih godina,desetljeća.
Možda nemaju kvalitetu,možda nemaju dobre igrače ali ako na borbenost ne možeš kući izvući neriješeno protiv Zvijezde,ne treba dalje.
Kome se pomaže,kome se kupe donacije i kupuju autobusi,organiziraju crvene noći?Njima?
Treba Lokomotivi pomagati ili rukometaše a ovim debilima lagano okrenuti leđa,sve do trenutka dok ne budu ginuli za dres i grb kojeg nose.
Ovo nije ništa nego SRAMOTA i PONIŽENJE.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 24 okt 2012, 17:40

Hm,nakon Travnika.
tepsija je napisao/la:Eto šta znači odigrati jednu utakmicu kako bog zapovijeda.
Pobjeda je došla u pravo vrijeme,pred uzvrat kupa.
U kakvoj smo banani i depresiji bili,strah me je bilo i te utakmice.
Unatoč pozitivnom rezultatu iz prve utakmice.
Sreća u svemu ovome je ta,da mi je Zvijezda jedna od najdražih ekipa u ligi.
Ipak,ni to ne umanjuje totalnu razočaranost ovim mrcvarenjem.
Evo da smo izgubili 2:1,3:2 pa ispali...bio bi i onda ljut i nezadovoljan...ali 0:3?
Vratite se jedno pola godine unazad i pogledajte samo koje su to nas ekipe pobijedile u Vrapčićima.
Halo,ljudi nam se smiju,postali smo predmet šprdancije,žaljenja i podsmijeha.
Nismo mi za Premier lige.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 24 okt 2012, 19:13

UUŽŽŽŽAAAAAAAAAS.Kako ih nije stid?Pa rade li na treninzima išta?Sramota izgubti 3:0 kod kuće od zvijezde koja je igrala sa drugim timom.I mi da dobijemo borac?Ne budimo smješni.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 okt 2012, 19:15

Jer ti si zmiiijaaa
a jaaa sam zabaa zabaaaa
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 24 okt 2012, 19:15

:lol: bice bolje

TAZ
Kontakt:

Post Postao/la TAZ » 24 okt 2012, 19:44

Očito da je ovdje malo ko uopšte i gledao utakmicu sudeći po broju ljudi na stadionu danas.
Ipak svi komentarišu igru i igrače i trenera sa "očaj", "sramota", "užas i slično.
Danas je Velež sasvim solidno odigrao, moglo je završiti i 3-0 za nas, za razliku od početka ove sezone,
kad smo izgledali stvarno grozno.
Ibro Rahimić je dugoročno rješenje, dobro prati igru, puno bolje Velež izgleda nego u doba Džafića.
Treba zaboraviti ovo danas, puno je bodova prosuto dosada u prvenstvu, valja to nadoknaditi.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 24 okt 2012, 19:50

Tako je Tazmanijo!

Jedina Ibrina greska je sto nije imao stopera na klupi a Mahe mu sjedi na tribinama. Merzic crveni karton kao da mu je deset godina, ali da ne pametujem, igra i rezultat danas su totalne suprotnosti. Stvarno smo dobro igrali cijelo prvo poluvrijeme, imali smo 3-4 strasne sanse, ali kad smo nesposobni da ga damo, sta bi covjek. Ibro ludjak totalni (u pozitivnom smislu bezbeli), podsjeca me na Terima, vazda neka galama na igrace, na sudije, na nesto, bravo Ibrahime :mrgreen:

Kazu protiv Borca na Bilinom Polju? Ko zna vise?
Support Velez, It's logical! ★

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 24 okt 2012, 19:53

TAZ je napisao/la:Očito da je ovdje malo ko uopšte i gledao utakmicu sudeći po broju ljudi na stadionu danas.
Ipak svi komentarišu igru i igrače i trenera sa "očaj", "sramota", "užas i slično.
Danas je Velež sasvim solidno odigrao, moglo je završiti i 3-0 za nas, za razliku od početka ove sezone,
kad smo izgledali stvarno grozno.
Ibro Rahimić je dugoročno rješenje, dobro prati igru, puno bolje Velež izgleda nego u doba Džafića.
Treba zaboraviti ovo danas, puno je bodova prosuto dosada u prvenstvu, valja to nadoknaditi.
slazem se da igramo bolje nego ranije.Ibro je agilan kraj klupe stalno daje upute(za razliku od Dzafe koji je mirno dozivljavao slabe partije).Koliko smo imali srece protiv Travnika danas je to otislo u suprotnom pravcu.Prekretnica utakmice glup potez (iskusnog) Merzica i opravdano iskljucenje.Poslije toga i poklon gol Kazazica.Sami sebe dobili,mada smo do crvenog kartona izgledali dobro na terenu i bili puno bolji,hebi ga :roll: Idemo sada Borcu uliva tricu :o da se malo iskupimo

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 okt 2012, 20:24

Ono sto se danas desilo moze se opisati u 3 rijeci: Pobijedili sami sebe! Bili smo puno bolja ekipa i nije mi jasno zasto na poluvremenu nismo vodili 3-0. Znao sam da nam je realizacija slaba, ali sam se ponadao da je to nakon Travnika svrsena stvar. Ipak, vidim da ce tu biti jos mnogo problema. Da smo u prvom poluvremenu uvalili 2 gola sve bi bilo gotovo. U drugom poluvremenu smo nastavili igrati kao u prvom i bili smo bolji protivnik. Onda se desilo potpuno glupo iskljucenje i to nas je presjeklo. Zvijezda se malo oslobodila, a nakon sto su postigli gol iz nicega, dobili su krila. Dokrajcili su nas i tako nam i treba. Kad ne znamo davati golove, onda ih znamo primati. Inace, igramo puno ljepse nego sto je to bio slucaj za vrijeme Dzafica i steta je sto nam se ovakve apsurdne utakmice desavaju. Posjeta na stadionu jos jednom dno dna i zaista sam pozelio dan kada cemo napuniti tribinu iza gola.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 24 okt 2012, 20:41

'ta ce bona kup??? :roll:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

High

Post Postao/la High » 25 okt 2012, 11:24

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 okt 2012, 18:23

bilo pa prošlo, ali mi je nejasno jedno, ok razumijem da su još neiskusni, ali zato imaju ovi malo iskusniji, Škaljić, Merzić, Kajtaz, pa Okić, koji bi trebali povući ovu mladost, ali se to ne dešava, isto kao da se ovi igrači nisu sreli u putu, i ne mislim da je pobjeda kontra Travnika bila SLUČAJNOST, nego jednostavno nemaju kontinuitet, da uvežu više pozitivnih rezultata, ali je Ibro donekle popravio stvari, dok još nije kasno, ali ovi momci valjda kada hoće mogu dobiti svakoga, samo je problem u njima......Merzić je amaterski dobio crveni karton..... :evil:

i slažem se da igračima treba psiholog, pa koliko ima takvog kadra na biroima, pa Željo je 2001 kada su poderali ligu, imali su psiholga, pa svaki evropski klub ima psiholga, zašto ne bi i velež?

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 25 okt 2012, 18:34

Mostar. Stadion FK Velež. Gledalaca: 300. Sudija: Adis Mulahasanović (Sarajevo). Strijelci: 0:1 Vehabović (64), 0:2 Pandža (78), 0:3 Vehabović (90). Žuti kartoni: Merzić (Velež), Halilović (Zvijezda). Crveni karton: Merzić (Velež, drugi žuti, 56.min).
VELEŽ: Bobić, Kazazić, Kodro, Demić (od 66. Škaljić), Ćemalović (od 79. Ćemalović), Hebibović, Merzić, Okić, Mehremić, Nuhić, Ćurić (od 82. Serdarević).
ZVIJEZDA: Kovačević, Moranjkić, Ristanić, Jakovljević, Milanović (od 63. Pandža), Jahić, Vehabović, Delić, Halilović (od 83. Mašić), Bogdanović, Stanić.

Greška ili je i Dino debitovao ?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.