jos ako po zakonu te tuzi (a kakvi su, hoće sigurno, tu sinikat dolazi do izražaja, naročito po našim leđima), pa ti narede da mu moraš isplatiti sve plate do kraja ugovora i dati čiste papire. to je sad najteži dioSudoHusika je napisao/la: ↑14 dec 2020, 14:47Najgori dio. Plivaš mu koju platu, hoćeš da ga se otarasiš a igrači naravno traže sve ono što ih sljeduje ugovorom. Ufff.lijevapolutka je napisao/la: ↑14 dec 2020, 14:46nemojte se ljudi zanositi sa tim otpuštanjima. nije to bas tako lako
@brko Što mislis da Mekić ne bi kod nas mogao obavljati prljavi posao?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
moSa ljoŽe
Treeba se cuvati ovakvih ko Dzihanic,taj je isti ko Misimovic..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
lijevapolutka je napisao/la: ↑14 dec 2020, 14:52jos ako po zakonu te tuzi (a kakvi su, hoće sigurno, tu sinikat dolazi do izražaja, naročito po našim leđima), pa ti narede da mu moraš isplatiti sve plate do kraja ugovora i dati čiste papire. to je sad najteži dioSudoHusika je napisao/la: ↑14 dec 2020, 14:47Najgori dio. Plivaš mu koju platu, hoćeš da ga se otarasiš a igrači naravno traže sve ono što ih sljeduje ugovorom. Ufff.lijevapolutka je napisao/la: ↑14 dec 2020, 14:46nemojte se ljudi zanositi sa tim otpuštanjima. nije to bas tako lako
@brko Što mislis da Mekić ne bi kod nas mogao obavljati prljavi posao?
a iskreno. prije bi dao šansu Durakoviću nego Mekića dovodio
moSa ljoŽe
E **** ga u usta, ovog Dzihanica. Papak na zimu najavio pojacanja, izgradnju juga ove godine, a mi dobili Jamaka i Asima. Joj kakvih mi hadalja imamo u klubu
Nije isti, gori je cak i od Misimovica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Najjace su mi ove skrivene poruke, izmedju redova. Jarane, ili reci sve ili nemoj okolisati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zbog ovakvih me strah da Amar ode ,opet ce se nakotiti ovaj pitarski sljam u klubu..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Eto što ja ludim. Kako ćeš Amaru okrenuti leđa zbog ovog' pitara, kako?
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Ovakvi ljudi u klubu su gori nego Veselinovic na terenu
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Zamisli pitari mu komentarisu status i smiju se...strašno. Kakvih smo mi majmuna u klubu imali strahota. Još je ovaj platu za ovo dobijao.
Ko mu okrece ledja ?
Ovdje smo okrenuli ledja Amaru koji hoce sve sam,nikako Amaru kao treneru ,pobogu valjda si ti to shvatio do sada...
Malo citajte kad ljudi nesto napisu sa razumjevnajem,najlakse nekome **** mater a ne procitati post do kraja..
I ja jesam malo grlat jer me frsutrira sve ovo ,nestro se mora uraditi ,boli sve ovo **** mu..
Ovdje smo okrenuli ledja Amaru koji hoce sve sam,nikako Amaru kao treneru ,pobogu valjda si ti to shvatio do sada...
Malo citajte kad ljudi nesto napisu sa razumjevnajem,najlakse nekome **** mater a ne procitati post do kraja..
I ja jesam malo grlat jer me frsutrira sve ovo ,nestro se mora uraditi ,boli sve ovo **** mu..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma na njega. Ovo kao "vakat je da ide" i onda po komentarima "ko" ovako, onako. Ili reci sve ili ne glumi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ali kako je on uopste direktor ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- plavousrcu
- Kontakt:
I sad prosjecan navijac praska za pranje vesa svrsava. Receno mu iz Uprave da pusti plate igracima dan na utakmicu sa Zrinjskim. Legle valjda pare iz Peruge i AEK-a i da nikom ne odbija akontacije jer svakako im se pliva. Tucemo Zrinjski, u cetvrtak kod pola ekipe nema cijelih plata na racunu. I napadne ga Amar sto pred dvije bitne utakmice papak razjebaje ekipu. I sad on nesto vakat je. Neces blizu Zelje vise papak jedan. Donio u klub svojim konekcijama 0 maraka, plata 3000.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 14 dec 2020, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ja koliko imam info da su se dzihanic i amar posvađali i zamalo nije doslo do fizickog obracuna a dzihanic je poslije toga podnjeo ostavku
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Možda ovaj nesposobni kloc Dzihanic o sebi misli.
Možda podatak da takva ljudska bijeda je direktor Želje najbolje govori u kakvom stanju je trenutno klub !
Nije lako ni Amaru sa ovakvim dušmanima iz neposredne blizine. Ne trebaju nama dušmani sa strane. Pogledajte glodara kako iza leđa mučki udara u teškim momentima.
I onda se cudimo kako ništa ne funkcioniše u klubu, što su takvi rezultati (dobro smo ikako u vrhu tabele zapravo).
A ovdje vlada prica - kao Amar je doveo sve ljude po svojoj volju u klub

To je pravo pitanje. I tuga brate. Nama treba sposoban, prodoran direktor, sa puno konekcija, elokventan. Ovaj mutav, glup i asocijalan. Katastrofa.