FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima li defanzivnog veznog na vidiku?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa dosao je BlagojevicFaraonTM je napisao/la:Ima li defanzivnog veznog na vidiku?

-
- Kontakt:
Nema
Ceka se jos napadac i to je to
Ceka se jos napadac i to je to
Njegova prednost je da može igrati i tri pozicije u timu, lijevog beka, po potrebi i zadnjeg veznog i štopera, tako da mislim da nismo pogriješili sa Hodžurdom, došao je čovjek u svoj klub i treba ga podržati...pile87 je napisao/la:Covjek je doveden da bi imali cetri stopera ne treba ga smatrati pojacanjem niti pljuvati po njemu.Momak koji je prosao nasu skolu fudbala i dosao da proba u svom klubu.
Blagojević defanzivni vezni?arelinho je napisao/la:Pa dosao je BlagojevicFaraonTM je napisao/la:Ima li defanzivnog veznog na vidiku?

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jeste ! Doveden je da igra u paru sa AmiromFaraonTM je napisao/la:Blagojević defanzivni vezni?arelinho je napisao/la:Pa dosao je BlagojevicFaraonTM je napisao/la:Ima li defanzivnog veznog na vidiku?

jok eto nije 

- champions1921
Ekipa trenutno ne izgleda nimalo lose. Sledece pojacanje mora biti super kvalitetno da bi u ovom momentu izbacio nekog iz prvih 11. Skripalo je na dmf-u i doveli smo Blagojevica. Ja bih iskreno volio da je on manje majstor, kako ga mnogi opisuju, a vise neki rumpalija koji ce protivnickim veznjacima zgaditi igru. Moja je zelja da dovedu i takvog igraca. Sto se ostalog tice trenutno nam niko nije neophodan ali prelazni rok nije jos ni poceo. Realno je ocekivati da svi nasi omladinci koji su igrali u prvom timu dobiju odredjene ponude a ako te ponude budu dobre vjerovatno ce neko od njih i otici. Ponude bi mogle doci i za Kvesu i Antolovica. Slagalica je poprilicno uredno slozena bar za Europe.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 18 jun 2015, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
rmpalija nije, ali mu je nisko težište i umije zadržati loptu 

Ma dajte ljudi nemojte me nasmijavati 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dobro ti misli sta hoces. On je doveden da igra sa Amirom u prvih 11.Doci ce jos jedan igrac i to bi bilo to za ovaj prelazni rok osim ako sta ne bude posebno.FaraonTM je napisao/la:Ma dajte ljudi nemojte me nasmijavati
- champions1921
Ne znam sta ti je smijesno ali covjek je defanzivni vezni.. http://www.transfermarkt.co.uk/jovan-bl ... ler/196944FaraonTM je napisao/la:Ma dajte ljudi nemojte me nasmijavati
BUDI ŽELJO !!!
Gledajte jednu stvar, Blagojević je odličan igrač za naše uslove al' on nije defanzivni vezni. On nije igrač koji će kvariti protivničku igru i trčati 90. minuta. On je tehnički odličan igrač i zna lopte nešto slično kao Amir pa vi procijenite da li je to igrač koji treba doći na Hasanovićevo mjesto.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Koliko para toliko muzikeFaraonTM je napisao/la:Gledajte jednu stvar, Blagojević je odličan igrač za naše uslove al' on nije defanzivni vezni. On nije igrač koji će kvariti protivničku igru i trčati 90. minuta. On je tehnički odličan igrač i zna lopte nešto slično kao Amir pa vi procijenite da li je to igrač koji treba doći na Hasanovićevo mjesto.

Mi nismo tu da procjenjujemo igrače i postavljamo taktiku. Imaju ljudi koji su se školovali za to i na terenu pokazali da znaju. Mi smo tu da odemo i damo podršku.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- champions1921
I Amir a i Blagojevic moraju i kreirati i kvariti protivnicku igu. To je zadatak svih veznjaka. Slazem se da nije klasicni destruktivac tipa Zole ali ce imati puno bitniju ulogu u ekipi od Eldara. Blagojevic je dmf i to je cinjenica a ne nesto oko cega se moze raspravljati. Dakle primarno def. vezni a sporedna pozicija centralni..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 18 jun 2015, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Na mjesto Hasanovica igrat ce D.Sadikovic koji ga je mjenjao u utakmicama kad on nije igrao. Na utakmicama kada zajedno igraju i kada je zamjenjen Hasanovic,Sadikovic je iz ofanzivnog ili centralnog veznog bi prelazio na defanzivca i sasvim dobro bi odradivao taj posao.
Dobro vidjet ćemo sve kad krene nova sezona, bojim se da to neće dobro izgledati u defanzivi i da će odbrana biti na još većoj vjetrometini nego do sada al' hajde eto daj Bože da me demantuju 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne treba nam defanzivni nikako, idemo ofanzivno svima po 4 komada zabit
Bravo Oda, bravo uprava... Dobre igraci smo doveli i pojacali konkurenciju, jos da Jankovica ne ispustismo odlicno bi bilo. To bi trebalo izgledati ovako na prvoj pripremnoj:
------------------------------------------Antolovic----------------------------------------------------------
-------Livaja-------------Bogdanovic-------------------Kosoric--------------------Kvesic---------------
---------------------------------Blagojevic---------Hadziahmetovic-------------------------------------
---------Memija----------------------------------------------------------------Kokot/Djelmic-----------
-----------------------------------------------Beganovic-------------------------------------------------
--------------------------------------Bajic-------------------------------------------------------------------
ili
------------------------------------------Antolovic----------------------------------------------------------
-------Memija-------------Bogdanovic-------------------Kosoric--------------------Kvesic---------------
---------------------------------Blagojevic---------Hadziahmetovic-------------------------------------
---------Djelmic----------------------------------------------------------------Kokot---------------------
-----------------------------------------------Beganovic-------------------------------------------------
--------------------------------------Bajic-------------------------------------------------------------------
Mada, gurati Memiju na beka mi se ne svidja nikako, jedan od nasih najboljih igraca definitivno treba igrati krilo koje pomaze odbrani.
Idemo ZELJO!
Izmjene: Kjosevski, Uzelac, Hodzurda, E. Sadikovic, D. Sadikovic, Diatta, Joco

Bravo Oda, bravo uprava... Dobre igraci smo doveli i pojacali konkurenciju, jos da Jankovica ne ispustismo odlicno bi bilo. To bi trebalo izgledati ovako na prvoj pripremnoj:
-------Livaja-------------Bogdanovic-------------------Kosoric--------------------Kvesic---------------
---------Memija----------------------------------------------------------------Kokot/Djelmic-----------
ili
-------Memija-------------Bogdanovic-------------------Kosoric--------------------Kvesic---------------
---------Djelmic----------------------------------------------------------------Kokot---------------------
Mada, gurati Memiju na beka mi se ne svidja nikako, jedan od nasih najboljih igraca definitivno treba igrati krilo koje pomaze odbrani.
Idemo ZELJO!
Izmjene: Kjosevski, Uzelac, Hodzurda, E. Sadikovic, D. Sadikovic, Diatta, Joco

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
Napad je nabolja odbrana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.