Samo naprijed, ali prije toga ćeš ući u klinč sa skautom ili ti ga izbacivačem.hase73 je napisao/la:Ja sam u komsiluku. Ne mogu mi zabraniti.![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kakav je to trener,koji u svakom mogućem interviju o ekipi govori da će dva najbolja igrača otići. I to intervju za klupski TV, bez ikakvog novinara. Samo unistava zelju i moral tim igračima i nemaju volje raditi na treninzima,a sutra se desi suprotan scenario i oni ostanu što me uopšte ne bi čudilo.
Realno ko će iz ovog dijela Europe ponuditi neke pare i klubu,a i dobru platu Benki, mozda Azerbejdžan i Kazahstan,ali nismo ni sigurni koliko on želji u te zemlje, a kad već pričamo o Cvajti,opet se ne zna... Duljevic vec ok..
Realno ko će iz ovog dijela Europe ponuditi neke pare i klubu,a i dobru platu Benki, mozda Azerbejdžan i Kazahstan,ali nismo ni sigurni koliko on želji u te zemlje, a kad već pričamo o Cvajti,opet se ne zna... Duljevic vec ok..
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Ja sam samo iznio cinjenice da je on u 12 najbitniji utakmica dao samo 1gol,isto tako je cinjenica je da je on prvi strijelac lige Benkara je king al trpao je na ovim manjim tekmama a najacim utakmicama ga nije bas islo.PitarBordo je napisao/la:Je l' ovo neko reče da Benki zamjera zadnju sezonu??? Pa da li ste vi normalni, koji mislite tako??? LIK U CIJELOJ LIGI bio ubjedljivo najbolji strijelac. UBJEDLJIVO. A mi završili ČETVRTI, a i dalje imate obraza da kažete nešto za čovjeka. Eh, takvo razmišljanje je pljuvanje, kad se zanemare činjice.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
joker90 je napisao/la:Na google-u sve sto nađoh, tanak opet. Daj tu sliku da vidim je li na masi poradio bajo moj!Rule_hz je napisao/la:joker90 je napisao/la:Da se smije pljuvati, ja bih rekao da ovaj momak lici na sve osim profesionalnog sportiste, ali posto ne smije vise, onda to necemo reci!
Takav je bio kad je tek u spartu dosai sad ti je ko cetkovic i crnkic omalan krupan rabusan ni blizu toj slici zar ga na klipu nisi vidio i slikama 99 broj
Da nije trpao na manjim tekmama, kao sto su Mladost i ostali, ne bi ni 4. zavrsili. Leon Benko je najveci profesionalac koji je poslije rata igrao u FKS. A zbog ovih koji ga tjeraju, kao i Sef (ne)strucnog staba, neka i ode i uziva u sredini u kojoj ce ga vise postovati.bordobijeli je napisao/la:Ja sam samo iznio cinjenice da je on u 12 najbitniji utakmica dao samo 1gol,isto tako je cinjenica je da je on prvi strijelac lige Benkara je king al trpao je na ovim manjim tekmama a najacim utakmicama ga nije bas islo.PitarBordo je napisao/la:Je l' ovo neko reče da Benki zamjera zadnju sezonu??? Pa da li ste vi normalni, koji mislite tako??? LIK U CIJELOJ LIGI bio ubjedljivo najbolji strijelac. UBJEDLJIVO. A mi završili ČETVRTI, a i dalje imate obraza da kažete nešto za čovjeka. Eh, takvo razmišljanje je pljuvanje, kad se zanemare činjice.
SARAJEVO
- muhamedhulk
- Kontakt:
Znaci sad znamo da je to to.
Pavlovic - Bekic, Balic, Kovacevic, Kadusic - Mihojevic, Saric - Crnkic, Said, Hodzic - Ahmet.
Adilovic - Rastoder, Novakovic, Rustem, Hebib - Heric, Samir - Gljiva, Cetkovic, Andjusic - Bekic.
Pavlovic - Bekic, Balic, Kovacevic, Kadusic - Mihojevic, Saric - Crnkic, Said, Hodzic - Ahmet.

Adilovic - Rastoder, Novakovic, Rustem, Hebib - Heric, Samir - Gljiva, Cetkovic, Andjusic - Bekic.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Hurta kada budeš slobodan nabroji nam tih 7 klasnih igrača od 26 sa velikim platama
Said, - , -, -, -, -, -

Said, - , -, -, -, -, -
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Koliko utakmica je riješio bolan svojim golom? Kakve "najbitnije" u svakoj utakmici za pobjedu dobiješ 3 boda. Protiv Širokog njegov gol je značio pobjeda, protiv Čelika bod, protiv Olimpika pobjeda, protiv Čelika pobjeda, protiv Rudara bod, protiv Mladosti pobjedu. To su sve utakmice koje su završile 1 gol razlike (izuzev Olimpika gdje je bilo 3-1 a Benko dao dva gola). Znači mojne... Oduzmi jednu tu tekmu koja je bila itekako blizu, a veoma bitna, tipa tekme protiv Čelika koju se bile tradicionalno tvrde.. I završio bi jedan podiok ispod.bordobijeli je napisao/la:Ja sam samo iznio cinjenice da je on u 12 najbitniji utakmica dao samo 1gol,isto tako je cinjenica je da je on prvi strijelac lige Benkara je king al trpao je na ovim manjim tekmama a najacim utakmicama ga nije bas islo.PitarBordo je napisao/la:Je l' ovo neko reče da Benki zamjera zadnju sezonu??? Pa da li ste vi normalni, koji mislite tako??? LIK U CIJELOJ LIGI bio ubjedljivo najbolji strijelac. UBJEDLJIVO. A mi završili ČETVRTI, a i dalje imate obraza da kažete nešto za čovjeka. Eh, takvo razmišljanje je pljuvanje, kad se zanemare činjice.
Samo Saraj'vo.
@joker90
Na google-u sve sto nađoh, tanak opet. Daj tu sliku da vidim je li na masi poradio bajo moj!
-Pa ni Mesi nema masu,pa je najbolji fudbaler svijeta.Modric isto tako.Nas Suljić nije imao 50 kila,pa je bio među najboljim u ligi.
Ali dobro ovo je forum,I svako ima pravo da procjenjuje jel neko profesionalni sportista ili ne,pa makar to bilo I pomocu slike.
Na google-u sve sto nađoh, tanak opet. Daj tu sliku da vidim je li na masi poradio bajo moj!
-Pa ni Mesi nema masu,pa je najbolji fudbaler svijeta.Modric isto tako.Nas Suljić nije imao 50 kila,pa je bio među najboljim u ligi.
Ali dobro ovo je forum,I svako ima pravo da procjenjuje jel neko profesionalni sportista ili ne,pa makar to bilo I pomocu slike.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 30 jun 2016, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije istina. To su 2 boda. Bez ta dva boda mi smo 6. mjesto i ispod Željezničara. Pravila bodovanja utakmica su veoma jasna poraz je NULA, remi je 1 bod. Dakle 1 nije jedanko 0 nikada.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Znači Benko i Duljević idu.
Mislio sam da će ostati i nadao se da će doći taj vrhunski stoper kao i vezni i onda bi imali solidno ekipu.
Sada bez i Benke i Duljevića, mislim da nam trebaju sada 4 vrhunska igrača, a naš SIR Hurtić reče da neće bit više pojačanja.
MISLIM DA MI, NAKON ODLASKA DVA NAJBOLJA IGRAČA, NISMO NIŠTA BOLJI NEGO PROŠLE SEZONE, BEZ OBZIRA NA OVA "POJAČANJA" A SVI ZNAMO KAKVI SMO BILI I KAKVE SMO REKORDE OBARALI.
Šta vi mislite?
RAZOČARAN SAM DA SE TAKO OLAKO ŽELE RIJEŠITI DVA NAJBOLJA IGRAČA A TAKVA SITUACIJA NAKON TAKVE SEZONE.
Al dobro, pare od prodaje će se vjerovatno usmjerit u raskide ugovora, pa zato treba i zbog toga tolika želja za prodajom najboljih igrača.
Mislio sam da će ostati i nadao se da će doći taj vrhunski stoper kao i vezni i onda bi imali solidno ekipu.
Sada bez i Benke i Duljevića, mislim da nam trebaju sada 4 vrhunska igrača, a naš SIR Hurtić reče da neće bit više pojačanja.
MISLIM DA MI, NAKON ODLASKA DVA NAJBOLJA IGRAČA, NISMO NIŠTA BOLJI NEGO PROŠLE SEZONE, BEZ OBZIRA NA OVA "POJAČANJA" A SVI ZNAMO KAKVI SMO BILI I KAKVE SMO REKORDE OBARALI.
Šta vi mislite?
RAZOČARAN SAM DA SE TAKO OLAKO ŽELE RIJEŠITI DVA NAJBOLJA IGRAČA A TAKVA SITUACIJA NAKON TAKVE SEZONE.
Al dobro, pare od prodaje će se vjerovatno usmjerit u raskide ugovora, pa zato treba i zbog toga tolika želja za prodajom najboljih igrača.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 30 jun 2016, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Mjesta bez trofeja i evrope su nevažna. Ako nekome predstavlja satifakciju to što smo ispred Željezničara bez ičega u džepu onda smo baš grohnuli.PitarBordo je napisao/la:Nije istina. To su 2 boda. Bez ta dva boda mi smo 6. mjesto i ispod Željezničara. Pravila bodovanja utakmica su veoma jasna poraz je NULA, remi je 1 bod. Dakle 1 nije jedanko 0 nikada.
SRETAN BROJ - 1725
Joker, ubacio si sliku gdje je 19 godina.

0:26 pored Novakovica, momak izgleda fit i spreman.
[youtube][/youtube]

0:26 pored Novakovica, momak izgleda fit i spreman.
[youtube][/youtube]
- PitarBordo
- Kontakt:
Pričam o poziciji na tabeli koja ide u našu historiju, to što se desilo da je Željezničar tu nema veze s paralelom kojom si ti povukao, uostalom šta bi tek rekao da jesmo ispod tog kluba za koji kažeš da nemaju para? Činjenica je da bi završili i na goroj poziciji nego sad da su te dvije bile porazi - tako da NISU ISTO KAO PORAZI, kraj priče. Čista matematika.pitic je napisao/la:Mjesta bez trofeja i evrope su nevažna. Ako nekome predstavlja satifakciju to što smo ispred Željezničara bez ičega u džepu onda smo baš grohnuli.PitarBordo je napisao/la:Nije istina. To su 2 boda. Bez ta dva boda mi smo 6. mjesto i ispod Željezničara. Pravila bodovanja utakmica su veoma jasna poraz je NULA, remi je 1 bod. Dakle 1 nije jedanko 0 nikada.

Samo Saraj'vo.
Duljevic mora ici treba korak napred i ima samo 1 godinu ugovor. bolje sada nesto para ne da ode 2017 ko slobodan igrac. 1.0 € + 15/20 % mislim je ok. Prije pola godina bilo je duplo vise.
Za Benku sam odma rekao da on ide. on zeli da "posljednji" velki ugovor da fino zaradi.i to ne moze kod nas da dobije.
Ipak mislim da imamo dobru ekipe i nadam se titulu prvaka.
Za Benku sam odma rekao da on ide. on zeli da "posljednji" velki ugovor da fino zaradi.i to ne moze kod nas da dobije.
Ipak mislim da imamo dobru ekipe i nadam se titulu prvaka.
Meni je ta istorija s 4 mjestom sramotna za tebe ne znam. 4 ili 5 svejedno kada je džep prazan.PitarBordo je napisao/la:Pričam o poziciji na tabeli koja ide u našu historiju, to što se desilo da je Željezničar tu nema veze s paralelom kojom si ti povukao, uostalom šta bi tek rekao da jesmo ispod tog kluba za koji kažeš da nemaju para? Činjenica je da bi završili i na goroj poziciji nego sad da su te dvije bile porazi - tako da NISU ISTO KAO PORAZI, kraj priče. Čista matematika.pitic je napisao/la:Mjesta bez trofeja i evrope su nevažna. Ako nekome predstavlja satifakciju to što smo ispred Željezničara bez ičega u džepu onda smo baš grohnuli.PitarBordo je napisao/la:Nije istina. To su 2 boda. Bez ta dva boda mi smo 6. mjesto i ispod Željezničara. Pravila bodovanja utakmica su veoma jasna poraz je NULA, remi je 1 bod. Dakle 1 nije jedanko 0 nikada.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Bez Benke i Dulje mi nemamo šta tražiti, pogotovo sada kada znamo da neće biti više pojačanja.
Bit će grčevita borba za Evropu, živi bili pa vidjeli.
Razočaran sam činjenicom da odlaze dva najbolja igrača.
Budala je svako ko misli da se sa ovom ekipom, bez pomenute dvojice, možemo boriti za titulu.
Slobodno me napadnite, koji se pronađete uvrijeđeni, ali ponavljam, VELIKA BUDALA.
Bit će grčevita borba za Evropu, živi bili pa vidjeli.
Razočaran sam činjenicom da odlaze dva najbolja igrača.
Budala je svako ko misli da se sa ovom ekipom, bez pomenute dvojice, možemo boriti za titulu.
Slobodno me napadnite, koji se pronađete uvrijeđeni, ali ponavljam, VELIKA BUDALA.
Znači to je to.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/lista-po ... aze/198904
Jači u narednu sezonu sigurno ne ulazimo bez ove dvojice.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/lista-po ... aze/198904
Jači u narednu sezonu sigurno ne ulazimo bez ove dvojice.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, JavierBosnia i 21 gost.