FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hebibović nije bek!

--------------------------------VS----------------------------------

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Crnkic i Dulja mogu obje strane ko i Said lijevu, Mihojevic moze i na stopera ko i Balic. Valjda ce Hurtic vidjet da najvise skripi na stoperu i na CMF-u sto mi svi vidimo.hapuc je napisao/la:
--------------------------------VS----------------------------------
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- TobeYarabi
- Kontakt:
Mislim da ce Crnkic i Ahmetovic biti u prvih 11 umjesto Duljevica i Benke (male su sanse da oni ostanu). A jos veca vjerovatnoca je da ce Balic igrati lijevog beka a Bekic krilo, u tom slucaju Crnkic ce na klupu. Ahmetovic abd 20+ golovahapuc je napisao/la:

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Joj opet se sjeti... Sta nam budale uradiše,taman da poništimo ono negiranje Europe,i onaj 0 koeficijent i da nam je lakše u kvalifikacijama,oni opet zasraše narednih 5 godina. E yebem mu miša...
Sabrine mi moje!
Kako se aco kita pokazao na probi? Talentovan igrač al ko zna sta je s njim u kakvoj je formi ali posjeduje fino fudbalsko znanje. Mada znajuci kako to kod nas ide i da zadovolji otkaz mu je na zimu il naredno ljeto.
You are someone else I am still right here
esprit24 je napisao/la:Interesantno je kako nas novi dres nije procurio u javnost
Ima li nekoh indicija vezano za ovo?
Insajderi.....
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Jel' zna neko ima li danas treninga na Butmiru? Ako ima, u koliko je sati?
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
I ako ima, ne dozvoljavaju ulazak.hase73 je napisao/la:Jel' zna neko ima li danas treninga na Butmiru? Ako ima, u koliko je sati?
Ja sam u komsiluku. Ne mogu mi zabraniti.

Naravno da ima, dva puta dnevno. Od pocetka priprema kamp je zatvoren za javnost, mozda danas bude koja utakmica ali nisam siguran.hase73 je napisao/la:Jel' zna neko ima li danas treninga na Butmiru? Ako ima, u koliko je sati?
Jel sutra taj Nike? 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Da se smije pljuvati, ja bih rekao da ovaj momak lici na sve osim profesionalnog sportiste, ali posto ne smije vise, onda to necemo reci!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Da se smije pljuvati, ja bih rekao da ovaj momak lici na sve osim profesionalnog sportiste, ali posto ne smije vise, onda to necemo reci!
Takav je bio kad je tek u spartu dosai sad ti je ko cetkovic i crnkic omalan krupan rabusan ni blizu toj slici zar ga na klipu nisi vidio i slikama 99 broj
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Eto nema više pojačanja.... ili ti ga prinova
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Benko i Dulja idu..
Na google-u sve sto nađoh, tanak opet. Daj tu sliku da vidim je li na masi poradio bajo moj!Rule_hz je napisao/la:joker90 je napisao/la:Da se smije pljuvati, ja bih rekao da ovaj momak lici na sve osim profesionalnog sportiste, ali posto ne smije vise, onda to necemo reci!
Takav je bio kad je tek u spartu dosai sad ti je ko cetkovic i crnkic omalan krupan rabusan ni blizu toj slici zar ga na klipu nisi vidio i slikama 99 broj

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da ti nisi vidovita Dzemila.joker90 je napisao/la:Da se smije pljuvati, ja bih rekao da ovaj momak lici na sve osim profesionalnog sportiste, ali posto ne smije vise, onda to necemo reci!
Frajer na osnovu jedne slike skonta, da momak ne lici na profesionalnog sportistu.Pa sto te iz kluba ne angazovase,da po fotografijama nam dovodis pojacanja.
E svašta u božijoj basti...
[youtube][/youtube]
od 0:10 ti je on pored novakovica br 99
od 0:10 ti je on pored novakovica br 99
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- PitarBordo
- Kontakt:
Je l' ovo neko reče da Benki zamjera zadnju sezonu??? Pa da li ste vi normalni, koji mislite tako??? LIK U CIJELOJ LIGI bio ubjedljivo najbolji strijelac. UBJEDLJIVO. A mi završili ČETVRTI, a i dalje imate obraza da kažete nešto za čovjeka. Eh, takvo razmišljanje je pljuvanje, kad se zanemare činjice. 

Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 25 gostiju.