Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
vodi ga kuci ako ti je dobarbordoakapitar je napisao/la:Hilmo je jedan posten momak koji je umjeren, odmjeren i objektivan. Ima svoj stav i za razliku od nekih ne mijenja ga kao cigo konje...Pantelija je napisao/la:hilmo moderator?
taj prevarannt? dajte ljudi pa i ovdje smo poceli da preko veze i stele dobijaju se poslovi i funkcije, ja vas pozravljam .. do neke druge prilike!
cuj hilmo....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sad će ti Hilmo brisati postove zbog avatara.uNbx je napisao/la:Yebo me ovo ba, hajmo koga pljuvat.
PitarBordo je napisao/la:Nemoj ga, možda ne vidi ovo "Prikaži".
Cijene karata kad izađu, koliko će postova taj dan morati biti obrisano...joker90 je napisao/la:Kad ce godisnje u prodaju? Da vidimo da li nam spremaju popularne cijene opet!
uprava napoljehilmo je napisao/la:Neće biti obrisano ništa osim onog što sam danas napisao.![]()
Možda neki bude malo uređen da bi se vulgarnosti izbjegle.
Cijena karti će sigurno izazvati neku reakciju, ja se nadam pohvalnu jer su dosta kritika pretrpjeli za ovo ljeto.
Vidjet cemo na cijenama da li su naucili neke stvari iz prosle sezone ili im je ipak cilj da nas bude manje na stadionu.hilmo je napisao/la:Neće biti obrisano ništa osim onog što sam danas napisao.![]()
Cijena karti će sigurno izazvati neku reakciju, ja se nadam pohvalnu jer su dosta kritika pretrpjeli za ovo ljeto.
+1joker90 je napisao/la:Vidjet cemo na cijenama da li su naucili neke stvari iz prosle sezone ili im je ipak cilj da nas bude manje na stadionu.hilmo je napisao/la:Neće biti obrisano ništa osim onog što sam danas napisao.![]()
Hvala brate, tek sad vidjeh da si postavio ovo.Zukanovic je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/statistik/transferfenster
Ne znam jest sve tacno.
Ja i sad trebamo drkat na to, hajd izvadi statistiku sezonu prije pa uporedi i nemoj mi reći imao je bolje saigrače bilo mu lakše.Evolution87 je napisao/la:Lik je napisao/la:High je napisao/la:Krle nastavio da reseta u Koreji.
Nije ograničen već je igrao preko neke stvari zadnju sezonu...![]()
20 utakmica, 7 golova i 6 asistencija
zaboravio si borbu protiv korupcije na forumuhilmo je napisao/la:
Ja vam obećavam da će FK Sarajevo kroz nekoliko godina igrati grupne faze nekog evropskog takmičenja.
Bio sam u klubu.ove sedmice au trebale poceti.Otici cu opet u petak.Koliko sam ih skontao cijene ce biti slicne.ko lanijoker90 je napisao/la:Kad ce godisnje u prodaju? Da vidimo da li nam spremaju popularne cijene opet!
Samo da se nadovezem.Utakmica je vise nego prosle sezone a koliko sam ja skontao njih dole cijene ce biti slicne proslogodisnjim.Sorry sto se ponavljamhilmo je napisao/la:Neće biti obrisano ništa osim onog što sam danas napisao.![]()
70-80 KM bi bilo prihvatljivo za istok po mom misljenu, sve preko bi bilo preseravanje. Naravno ovdje ne racunam 20 kermi za clansku sto se uplati, a vecina nas je obnovi na ljeto.baboatif je napisao/la:Bio sam u klubu.ove sedmice au trebale poceti.Otici cu opet u petak.Koliko sam ih skontao cijene ce biti slicne.ko lanijoker90 je napisao/la:Kad ce godisnje u prodaju? Da vidimo da li nam spremaju popularne cijene opet!
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, OzmoodPinglewood i 30 gostiju.