Pa kako ce Mirza u kvale ako ovdje ode do krajaViper je napisao/la:Tomo i Aldin su sigurni u kvalama, mislim da ce i Mirza u kvale jbg entry lista ne racuna ove sad bodove

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pa kako ce Mirza u kvale ako ovdje ode do krajaViper je napisao/la:Tomo i Aldin su sigurni u kvalama, mislim da ce i Mirza u kvale jbg entry lista ne racuna ove sad bodove
Raznese ga Ouahab, koji igra fantastičnoDamir05 je napisao/la:garcia-lopez gubi,mogao bi danas ispasti
Pratim samo rezultat,a stavim ga ko siguricu na listic otac ga ****shminka je napisao/la:Raznese ga Ouahab, koji igra fantastičnoDamir05 je napisao/la:garcia-lopez gubi,mogao bi danas ispasti
Onda ce dobiti SE, ako bude igrao semifinal ovdje. Sada je drugi, dakle sa ili bez SE ulazi u MD, osim ako ga bas neko ne izbaci po tom osnovu i niko drugi ne otkaze u medjuvremenu, sto ce se tesko desiti.esprit24 je napisao/la:Pa kako ce Mirza u kvale ako ovdje ode do krajaViper je napisao/la:Tomo i Aldin su sigurni u kvalama, mislim da ce i Mirza u kvale jbg entry lista ne racuna ove sad bodove
Mirza ako dodje do SF, moze preko SE u Tursku u MD.esprit24 je napisao/la:znal neko Mirzin raspored u narednom periodu? Ja kolko sam skonto Damir, posle maroka ide u Tursku, mada bih ja da sam na njegovom mjestu ako bi ovdje dosao do SF-a, otkazao Mersin i posvetio se Bukurestu
Hoće biti prenos, ne vidim razlog što ne bi bio.shminka je napisao/la:zadnji meč na centralnom terenu sutra, svi su na centralnom terenu...valjda će biti prenos
Da. Outdoor hard.esprit24 je napisao/la:Jel ovaj CH u Batmanu,na otvorenom??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.