Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Trogodišnja djevojčica čiji su roditelji i brat poginuli u saobraćajnoj nesreći životno ugrožena
Tuga..
Tuga..
Nisu problem uopste ceste toliko nego budale za volanima, svaki dan sam u autu, i kakvi se sve scena covjek nagleda, meni su najfascinatniji kreteni koji preticu na slijepo u krivinama, stvarno nikad ne mogu shvatiti kakav je to mentalni sklop. Da stvar bude bizarnija kada se i napravi/obnovi cesta to bude poligon da kreteni rade jos gore stvari, pa kroz naseljeno mjesto voze 120 km gdje je ogranicenje 50 km.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Problem je sto bi prirodna selekcija trebala eliminisati kockaste glave.
Medjutim cesto se desi da kockasta glava prezivi i ti geni onda opstaju, dok evo u ovom pretuznom slucaju komplet familija pogine, neka im je vjecni rahmet.
Medjutim cesto se desi da kockasta glava prezivi i ti geni onda opstaju, dok evo u ovom pretuznom slucaju komplet familija pogine, neka im je vjecni rahmet.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nedavno kad sam vozio na M17 od Doboja do Zenice, neki lik s BMWom kod Maglaja hladno preko pune preticao kolonu od 10ak auta. Ta cesta je stvarno okej, nema nekih aman kriticnih dijelova za razliku od one ceste Bihac-Krupa ili Donji Vakuf-Jajce al ljudi ocito voze ko nenormalni. Cudi me iskreno da nema jos vise udesa kod nas obzirom na kulturu saobracaja.

Podatak za 2019. Samo 9 % nesreca sa smrtnim ishodom u EU desilo se na autoputevima. U 2021. taj udio bio je i manji, msm oko 8 %.
Kvalitetna infrastruktura, prije svega mreza autoputeva je od krucijalne vaznosti po pitanju sigurnosti.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 25 sep 2022, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Pa upravo to, nakotilo se retarda toliko da to nije normalno, ali ljudi se jos javno hvale tim, to mi je tek nevjerovatno. Stvarno ne shvatam koja je fora sa tim, kao ti vozis brzo, pa si ti neki mangup, magnet za pichke ili sta?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 sep 2022, 12:12Problem je sto bi prirodna selekcija trebala eliminisati kockaste glave.
A onda telefoni, makar u sarajevu svaki dan moram intervenisati, jer debili ne mogu da ostanu u svojoj traci buljeci u telefon, pa jel se mora bas gledat story i voziti u isto vrijeme
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Prelako se daju vozačke, prelako se pušta na tehničkom. Kod nas često vidim ljude tek položili a ne znaju voziti. Toga nema nigdje samo kod nas.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Opet krivi tajkuni i tatini sinovi, sto je najzalosnije eto ih opet za 10ak godina u saobracaju za volanom nekog novog bemvea
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zar nije taj iz bmwa poginuorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 sep 2022, 13:12Opet krivi tajkuni i tatini sinovi, sto je najzalosnije eto ih opet za 10ak godina u saobracaju za volanom nekog novog bemvea
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Ovog ljeta vozio rentacar vozilo najnovije sa ugradjenim asistencijama svakakvim koje mozes deaktivirati u slucaju nuzde, koje se nakon neki broj manevra opet aktivira. Ovaj rentacar je bio drugaciji. U njemu je ugasena sva asistencija bez mogucnosti aktiviranja. Pitam iznajmivaca, kaze musterije se zale na asistencije kao kvar ili strah od udesa, kad se aktiviraju.
Ovo je baš tragedija. Čitava porodica nestala u djeliću sekunde.
Istraga će pokazati šta je razlog nesreće, ali ako je brzina kao što se priča onda kazne moraju biti nastrožije moguće.
Istraga će pokazati šta je razlog nesreće, ali ako je brzina kao što se priča onda kazne moraju biti nastrožije moguće.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
- Kontakt:
Frontalni sudar. Nema tu spasa da su se sudarili sa 70 km na sat a kamoli ako je jedan vozio prebrzo. Sve ukazuje na utrkivanje dva bmvea i Mercedesa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa niko ne zna voziti kad tek dobije vozačku. Šta je tu čudno?
Znaš osnove.
Niti je to problem zbog kojih se gine niti je tehnički pregled problem zbog kojeg se gine. Gine se zbog budala u, uglavnom, dobrim i tehnički savršenim autima.
Evo ova zadnja nesreća, X5ica smrskala Reno. I tako je u 80% saobraćajki sa smrtnih ishodom. Zna se ko je krivac. Sigurno nije lik koji vozi Renoa i dijete u autu mahnitao po cestama.
41:34
Neko je napisao da su se trkali Audi i bmwsamoposmatram je napisao/la: ↑25 sep 2022, 13:21Frontalni sudar. Nema tu spasa da su se sudarili sa 70 km na sat a kamoli ako je jedan vozio prebrzo. Sve ukazuje na utrkivanje dva bmvea i Mercedesa.
Pa i da budu najstrozije moguce, to je opet nista. Sta i da, taj debil koji se trkao i prezivio, dobije nekih 10 godina? Izace za 8, a ovoj djevojcici ako prezivi niko ne vrati roditelje i brata.samoposmatram je napisao/la: ↑25 sep 2022, 13:21Frontalni sudar. Nema tu spasa da su se sudarili sa 70 km na sat a kamoli ako je jedan vozio prebrzo. Sve ukazuje na utrkivanje dva bmvea i Mercedesa.
A takvi obicno ni ne dobiju maksimalu, jer sudije uvijek nadju neke "olaksavajuce okolnosti".. Tipa nije bio kaznjavan, ima djecu, previse je mlad, itd.. Za ovakve stvari se u Americi dobija 20-30 godina, a kod nas ako si krivac u ovakvim slucajevima izadjes za 4-5 godina u prosjeku.
Ako je stvarno istina da su se trkali, drago mi je da je ovaj iz Citluka ostavio svoje kosti u tom BMW-u, a zao mi je sto nije i taj iz Mercedesa. Nemojte samo kriviti puteve i tehnicke preglede, jer nisu oni krivi, nego budale za volanom.
Ni krivi ni dužni eto nastradaše
- ASD
- Kontakt:
Obično samo oni koji ponavljaju prijestupe iz godine u godinu ovo mogu podnijeti.dscile je napisao/la: ↑25 sep 2022, 13:28Pa i da budu najstrozije moguce, to je opet nista. Sta i da, taj debil koji se trkao i prezivio, dobije nekih 10 godina? Izace za 8, a ovoj djevojcici ako prezivi niko ne vrati roditelje i brata.samoposmatram je napisao/la: ↑25 sep 2022, 13:21Frontalni sudar. Nema tu spasa da su se sudarili sa 70 km na sat a kamoli ako je jedan vozio prebrzo. Sve ukazuje na utrkivanje dva bmvea i Mercedesa.
A takvi obicno ni ne dobiju maksimalu, jer sudije uvijek nadju neke "olaksavajuce okolnosti".. Tipa nije bio kaznjavan, ima djecu, previse je mlad, itd.. Za ovakve stvari se u Americi dobija 20-30 godina, a kod nas ako si krivac u ovakvim slucajevima izadjes za 4-5 godina u prosjeku.
Ako je stvarno istina da su se trkali, drago mi je da je ovaj iz Citluka ostavio svoje kosti u tom BMW-u, a zao mi je sto nije i taj iz Mercedesa. Nemojte samo kriviti puteve i tehnicke preglede, jer nisu oni krivi, nego budale za volanom.
U većini slučajeva ovi prijestupnici s autima bi najradije da su umrli zajedno s njima. Nikad više neće imati život.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 25 sep 2022, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovdje je jedina kazna metak u glavu za ove debile sto su se trkali i njihove porodice
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Po slikama je sudar se desio u traci pored bmw serie 3. Najvjerovatnije bmw x5 preticao 3-cu. Mercedes je vozio iza Renaulta.lol89 je napisao/la: ↑25 sep 2022, 13:25Neko je napisao da su se trkali Audi i bmwsamoposmatram je napisao/la: ↑25 sep 2022, 13:21Frontalni sudar. Nema tu spasa da su se sudarili sa 70 km na sat a kamoli ako je jedan vozio prebrzo. Sve ukazuje na utrkivanje dva bmvea i Mercedesa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.