To je samo za žene i djecu do 14 godina.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E hajde Sablicu odmori i igraci nek se odmore da vidimo i Upravu sta ce dovesti pa da onda vidimo stq i koliko mozemo. Tamam dovoljno da sklopimo tim za evrope i naredne sezone.
Upratiste li vi ovaj spin svinjskog da su potpisali najveci sponzorski Ugovor u historiji a ne napisaše koliko je to.
Jel moguce da su potpisali s nekim sponzorstvo mimo elektroprivrede hercegbosne i eroneta? Sumnjivo nesto tu opasno danfa.
Upratiste li vi ovaj spin svinjskog da su potpisali najveci sponzorski Ugovor u historiji a ne napisaše koliko je to.

Jel moguce da su potpisali s nekim sponzorstvo mimo elektroprivrede hercegbosne i eroneta? Sumnjivo nesto tu opasno danfa.
-
- Kontakt:
Pa u junu 2022. godine imat ce titula kao Sarajevo i Zeljeznicar zajedno otkad se igra Premijer liga BiH, dakle samo ce potvrditi da su, otkad se igra liga na nivou cijele BiH, ubjedljivo najjaci klub.ŠTA_JE je napisao/la: ↑16 dec 2021, 16:47E hajde Sablicu odmori i igraci nek se odmore da vidimo i Upravu sta ce dovesti pa da onda vidimo stq i koliko mozemo. Tamam dovoljno da sklopimo tim za evrope i naredne sezone.
Mi se mozemo tjesiti i objasnjavati sto je tako, zajebao nas ovaj ili onaj, ali samo se brojke pisu.
Sponzorstvo je sa kompanijom koja je vlasnik Aluminija, ako su istinite brojke iz sponzorskog ugovora, necemo im do koljena biti. Govori se o milionima na godisnjoj osnovi, pod uslovom da osvajaju titule.
Morteme koliko smo bili nagurali za ovu godinu sa aktivnim članovima?
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3797
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Građanska dužnost obavljena
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Spominje se sponzorstvo u klubu, ne u cijeloj ligi. Naravno da se zna ko ima največi ugovor u BiH.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 dec 2021, 16:54Pa u junu 2022. godine imat ce titula kao Sarajevo i Zeljeznicar zajedno otkad se igra Premijer liga BiH, dakle samo ce potvrditi da su, otkad se igra liga na nivou cijele BiH, ubjedljivo najjaci klub.ŠTA_JE je napisao/la: ↑16 dec 2021, 16:47E hajde Sablicu odmori i igraci nek se odmore da vidimo i Upravu sta ce dovesti pa da onda vidimo stq i koliko mozemo. Tamam dovoljno da sklopimo tim za evrope i naredne sezone.
Mi se mozemo tjesiti i objasnjavati sto je tako, zajebao nas ovaj ili onaj, ali samo se brojke pisu.
Sponzorstvo je sa kompanijom koja je vlasnik Aluminija, ako su istinite brojke iz sponzorskog ugovora, necemo im do koljena biti. Govori se o milionima na godisnjoj osnovi, pod uslovom da osvajaju titule.
ORIGINAL 1987
Mirvić posjetio Zmajeve u Americi, uskoro stiže u Sarajevo
Predsjednik FK Sarajevo
Ismir Mirvić je tokom jesenjeg dijela premijerligaške sezone preuzeo većinski ulagački paket i postao predsjednik FK Sarajevo.
Mirvić, bh. biznismen sa adresom u Americi, najavio je novu eru na Koševu, a navijači tima sa Koševa očekuju prve poteze novog vlasnika kluba.
U prvom valu Mirvić je sanirao dugovanja koja su ostala iza Vijetnamca Nguyen Hoai Nama, a u zimskoj pauzi se očekuju konkretni potezi, kako u igračkom kadru, tako i u administrativnom dijelu kluba.
Poznato je da je Sarajevo još uvijek bez sportskog, ali i generalnog direktora pa se očekuje njihovo zvanično imenovanje.
Također se očekuju igračka pojačanja na nekoliko pozicija u timu, što je i najavio šef stručnog štaba Goran Sablić, poslije utakmice sa Veležom.
Mirvić je gostovanje Zmajeva u Americi iskoristio za posjetu bh. timu. Svakako da je posebnu pažnju obratio na četiri fudbalera Bordo tima, koji se nalaze sa Zmajevima, kao i trenera golmana Adija Adilovića, koji tu funkciju obavlja i na Koševu. U društvu sa Mirvićem su bili i dr. Adnan Hadžimuratović i Ismar Hadžibajrić, fizioterapeut nacionalnog tima.
Predsjednik Sarajeva je u Los Angeles stigao u društvu svojih poslovnih partnera, a njegov dolazak u naš glavni grad se očekuje odmah poslije nove godine.
Predsjednik FK Sarajevo
Ismir Mirvić je tokom jesenjeg dijela premijerligaške sezone preuzeo većinski ulagački paket i postao predsjednik FK Sarajevo.
Mirvić, bh. biznismen sa adresom u Americi, najavio je novu eru na Koševu, a navijači tima sa Koševa očekuju prve poteze novog vlasnika kluba.
U prvom valu Mirvić je sanirao dugovanja koja su ostala iza Vijetnamca Nguyen Hoai Nama, a u zimskoj pauzi se očekuju konkretni potezi, kako u igračkom kadru, tako i u administrativnom dijelu kluba.
Poznato je da je Sarajevo još uvijek bez sportskog, ali i generalnog direktora pa se očekuje njihovo zvanično imenovanje.
Također se očekuju igračka pojačanja na nekoliko pozicija u timu, što je i najavio šef stručnog štaba Goran Sablić, poslije utakmice sa Veležom.
Mirvić je gostovanje Zmajeva u Americi iskoristio za posjetu bh. timu. Svakako da je posebnu pažnju obratio na četiri fudbalera Bordo tima, koji se nalaze sa Zmajevima, kao i trenera golmana Adija Adilovića, koji tu funkciju obavlja i na Koševu. U društvu sa Mirvićem su bili i dr. Adnan Hadžimuratović i Ismar Hadžibajrić, fizioterapeut nacionalnog tima.
Predsjednik Sarajeva je u Los Angeles stigao u društvu svojih poslovnih partnera, a njegov dolazak u naš glavni grad se očekuje odmah poslije nove godine.
Aktivnih clanova za 2022 na tmurno jutro 17.12.2021 u 08.18.
0061

0061

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Pa nasa sramota su ti ogromni ugovori, vlasnici, milioni, avioni, qrci palci, a na Kosevu nas nasamara Leotar kojem je isti sponzor na dresu kao i kod NK Kralupa iz opcinske lige Visokog.PeakyBlinders je napisao/la: ↑16 dec 2021, 20:24Spominje se sponzorstvo u klubu, ne u cijeloj ligi. Naravno da se zna ko ima največi ugovor u BiH.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 dec 2021, 16:54Pa u junu 2022. godine imat ce titula kao Sarajevo i Zeljeznicar zajedno otkad se igra Premijer liga BiH, dakle samo ce potvrditi da su, otkad se igra liga na nivou cijele BiH, ubjedljivo najjaci klub.ŠTA_JE je napisao/la: ↑16 dec 2021, 16:47E hajde Sablicu odmori i igraci nek se odmore da vidimo i Upravu sta ce dovesti pa da onda vidimo stq i koliko mozemo. Tamam dovoljno da sklopimo tim za evrope i naredne sezone.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Koliko kosta ima na dres? kad se taj dres dobije uz clansku da stavim kad je neku vec tu u shopu.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
što im ne bi bili do koljena? imamo vlasnika multimiljardera i milionera te ogromne ugovore sa svjetskim firmama poput turkish airlinesa. uvijek ćemo mi biti primaljiviji svim sponzorima ponajviše zbog historije i činjenice da je SA glavni grad od manjeg kluba iz Mostara. jedini problem je što mi u klubu imamo ljude koji su nesposobni za razliku od Zrinjskog.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 dec 2021, 16:54Pa u junu 2022. godine imat ce titula kao Sarajevo i Zeljeznicar zajedno otkad se igra Premijer liga BiH, dakle samo ce potvrditi da su, otkad se igra liga na nivou cijele BiH, ubjedljivo najjaci klub.ŠTA_JE je napisao/la: ↑16 dec 2021, 16:47E hajde Sablicu odmori i igraci nek se odmore da vidimo i Upravu sta ce dovesti pa da onda vidimo stq i koliko mozemo. Tamam dovoljno da sklopimo tim za evrope i naredne sezone.
Anel Hadzic zavrsio karijeru 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nije zavrsio, nego ga vise niko nece ❤
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Opet nesposobni ljudi, a dosli prije 2 mjesecaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 dec 2021, 09:17što im ne bi bili do koljena? imamo vlasnika multimiljardera i milionera te ogromne ugovore sa svjetskim firmama poput turkish airlinesa. uvijek ćemo mi biti primaljiviji svim sponzorima ponajviše zbog historije i činjenice da je SA glavni grad od manjeg kluba iz Mostara. jedini problem je što mi u klubu imamo ljude koji su nesposobni za razliku od Zrinjskog.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 dec 2021, 16:54Pa u junu 2022. godine imat ce titula kao Sarajevo i Zeljeznicar zajedno otkad se igra Premijer liga BiH, dakle samo ce potvrditi da su, otkad se igra liga na nivou cijele BiH, ubjedljivo najjaci klub.ŠTA_JE je napisao/la: ↑16 dec 2021, 16:47E hajde Sablicu odmori i igraci nek se odmore da vidimo i Upravu sta ce dovesti pa da onda vidimo stq i koliko mozemo. Tamam dovoljno da sklopimo tim za evrope i naredne sezone.

Ništa, hajmo onda opet tjerati. Uprava napolje

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ima, samo mu se javi u pp, vjerujem da će ti rado pomoćifeniksptica je napisao/la: ↑16 dec 2021, 13:15Ima l kakva ljudina od 100 kila da ima novi dres da mi pomogne koju veličinu uzet.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin