RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Hoce li biti stream ko protiv sarajeva ? 

Treba se uzeti u obzir da smo igrali sa Travnikom koji je u raspad sistemu nemaju plata odavno igraci najavljuju strajk tako da ovaj rezultat nista ne znaci jedino sto se moglo primjetiti borbenost igraca i da su se dobro kretali a ne ko prije samo stoperi nabijali naprijed duge lopte nema od te igre nista protiv travnika je licilo na tu leprsavu igru sa kratkim pasovima i gradile su se akcije sa vise igraca a ne samo dva igraca nije bilo puno otvorenog prostora za protivnika reklobise da ovaj trener nesto radi kvalitetno jes da ima gresaka koje nas mogu kostati samo Travnik nije znao to iskoristiti vidicemo protiv Borca i Zelje Hebibovic ekstra na desnom beku najbolje mu odgovara ta pozicija igrac utakmice
-
- Kontakt:
Prijavit ću te u Guinisovu knjigu za najdužu rečenicu na svijetu ikad napisanu, hehehehehehe......Rodeni je napisao/la:Treba se uzeti u obzir da smo igrali sa Travnikom koji je u raspad sistemu nemaju plata odavno igraci najavljuju strajk tako da ovaj rezultat nista ne znaci jedino sto se moglo primjetiti borbenost igraca i da su se dobro kretali a ne ko prije samo stoperi nabijali naprijed duge lopte nema od te igre nista protiv travnika je licilo na tu leprsavu igru sa kratkim pasovima i gradile su se akcije sa vise igraca a ne samo dva igraca nije bilo puno otvorenog prostora za protivnika reklobise da ovaj trener nesto radi kvalitetno jes da ima gresaka koje nas mogu kostati samo Travnik nije znao to iskoristiti vidicemo protiv Borca i Zelje Hebibovic ekstra na desnom beku najbolje mu odgovara ta pozicija igrac utakmice

Sve stoji što si napisao.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
hoho, mirza u 8 utakmica 6 golova. 100-200 minuta manje igre od hadžića i beloševića, evo ga efikasan ko džeko 

Juniori : Travnik 2-0 Velež
Kadeti : Travnik 2-2 Velež
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
...kako su ovi juniori losi ovako,pa svaku izgube ,ne mogu da vjerujem:roll:Maestro^^ je napisao/la:Juniori : Travnik 2-0 Velež

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
kadeti imaju bodova kao prvi tim i juniori zajedno
ne znam prati li iko, ali kadeti su svaku utakmicu odigrali odlicno, niko ih nije nadigrao, jbg nekad izostane rezultat ali igra je bitna.

-
- Kontakt:
Ova generacija kadeta je stvarno dobra,ekipa od predpionira skupa.
niko bas niko ih nije nadigrao imaju poreze od
celika(promasili penal i 3-4 put aizasli 1 na 1 s golmanom)
olimpica(olimpic 1 sut na gol,velez 2-3 puta 1 na 1 s golmanom i fulaju)
sarajeva(sarajevo imalo 1 sansu i zabili gol)
jos da se radi s djecom kako treba oni bi bili vrh.
trener sice samo je prisutan na klupi,a treninzi njegovi su 0 bodoba.
da je djeci dati trenera poput ace obada oni bi bili bas bummmmm..
dovoljan podatak da su 4 djecaka vec trenirala s prvim timom
zapamtite ova imena
ADIS BASIC,MIRSAD SVINJAR,DEMIR PECO, MILICEVIC....,SULEJMAN ISIĆ,MALI TATO IZ JABLANICE!!!!!
OVIH 6 MOMAKA OCEKUJEMO U PRVOM TIMU ZA 2 GODINE!!!!!!
SAMO BOŽE ZDRAVLJA DJECI I NORMALNIH USLOVA ZA TRENIRANJE(TEREN U SJEVERNOM JE KATASTROFA ) I DOBROG TRNERA
zapamtite ova imena
ADIS BASIC,MIRSAD SVINJAR,DEMIR PECO, MILICEVIC....,SULEJMAN ISIĆ,MALI TATO IZ JABLANICE!!!!!
SAMO BOŽE ZDRAVLJA DJECI I NORMALNIH USLOVA ZA TRENIRANJE(TEREN U SJEVERNOM JE KATASTROFA ) I DOBROG TRNERA
-
- Kontakt:
Dođe čovjeku da plače kad vidi u kakvim uslovima momci treniraju.U Austriji npr svako selo ima bolje uslove nego naši seniori.Tuga jedna!VELEZDOGROBA je napisao/la:Ova generacija kadeta je stvarno dobra,ekipa od predpionira skupa.
zapamtite ova imena
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Samo se pitam šta treba da se desi pa da na stajanju bude 500 ljudi. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
5-6 dobrih partija Veleza zaredom.*p!p!t@* je napisao/la:Samo se pitam šta treba da se desi pa da na stajanju bude 500 ljudi.
Sutra se nadam drugoj

Ma džaba druže, eno protiv Širokog u Kupu, kada je iza gola džaba bilo, poletili svi, 40 % nas navijalo, ostali gledali utakmicu
Bezveze

Bezveze
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
To ti je uvijek tako, bilo nas 5.000, 500 ili 50, uvijek 40 % mazluma, a nekada i više. Samo razlika je kad' pjeva više od 250 nego 30 ljudi...zizu1991 je napisao/la:Ma džaba druže, eno protiv Širokog u Kupu, kada je iza gola džaba bilo, poletili svi, 40 % nas navijalo, ostali gledali utakmicu![]()
Bezveze
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ma nemoze se niko ni naloziti kad je tuga od igre na terenu, nek se ponovi ovakva igra,*p!p!t@* je napisao/la:To ti je uvijek tako, bilo nas 5.000, 500 ili 50zizu1991 je napisao/la:Ma džaba druže, eno protiv Širokog u Kupu, kada je iza gola džaba bilo, poletili svi, 40 % nas navijalo, ostali gledali utakmicu![]()
Bezveze
, uvijek 40 % mazluma, a nekada i više. Samo razlika je kad' pjeva više od 250 nego 30 ljudi...
sve ce to drugacije izgledati i na tribinama

Znam na šta misliš.
Dolazio sam prije na tekme, iza gola, navijao, derao se, promukao bi se vratio kući, i bio bih na onoj desnoj strani tribine iza gola odmah blizu megafona, desna strana je uvijek kritična bila, niko ne bi pjevao, ja se derem k'o magarac, a onaj što drži megafon, stalno govori pjevajte ovoj mojoj strani, a oni mazlumaju
I tada sam se razočarao, mada nema isprike, al me to nešto, vidim nema jedinstva...i...
Dolazio sam prije na tekme, iza gola, navijao, derao se, promukao bi se vratio kući, i bio bih na onoj desnoj strani tribine iza gola odmah blizu megafona, desna strana je uvijek kritična bila, niko ne bi pjevao, ja se derem k'o magarac, a onaj što drži megafon, stalno govori pjevajte ovoj mojoj strani, a oni mazlumaju

I tada sam se razočarao, mada nema isprike, al me to nešto, vidim nema jedinstva...i...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Ma ova citava losa posjeta i sve to je samo rezultat 15-godisnjeg tavorenja po dnu a ne krivica navijaca.
Naravno da ce ljudi prestat dolazit kad je Velez konstantno los, kad ni omladinska skola godinama nije radila kako treba, kad rezultata nije bilo jer je sve bilo pogresno vodjeno, kad su se treneri stalno (ali STALNO) mjenjali, kad su igraci do nazad 2 godine odlazili i dolazili kad i kako su htjeli...
Nije tu bilo sta gledat.
A sto se tice utakmice sa Sirokim - zar treba ocekivat posjetu od 5,000 ljudi kad Velez prvi put u nazad koliko igra neku iole bitniju utakmicu? Nemoze to odmah. Isto kao sto je trebalo godina i godina tavorenja da ubije raji zelju za utakmicama tako ce isto trebat godina i godina odlicnih partija da se raja vrati.
Naravno da ce ljudi prestat dolazit kad je Velez konstantno los, kad ni omladinska skola godinama nije radila kako treba, kad rezultata nije bilo jer je sve bilo pogresno vodjeno, kad su se treneri stalno (ali STALNO) mjenjali, kad su igraci do nazad 2 godine odlazili i dolazili kad i kako su htjeli...
Nije tu bilo sta gledat.
A sto se tice utakmice sa Sirokim - zar treba ocekivat posjetu od 5,000 ljudi kad Velez prvi put u nazad koliko igra neku iole bitniju utakmicu? Nemoze to odmah. Isto kao sto je trebalo godina i godina tavorenja da ubije raji zelju za utakmicama tako ce isto trebat godina i godina odlicnih partija da se raja vrati.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
danas sam na poslu tako da ne mogu na tekmu...nadam se prolazi i lagano dizanje pred banja luku.
FORZA VELEŽ
FORZA VELEŽ
ako utakmice uopšte i bude, jer je u Borcu velika kriza, ne treniraju jer im je struja isključena, kasne plate, nisu vraćeni neki dugovi......VELEZDOGROBA je napisao/la:danas sam na poslu tako da ne mogu na tekmu...nadam se prolazi i lagano dizanje pred banja luku.
FORZA VELEŽ
-
- Kontakt:
MA IGRACE SE SIGURNO UKLJUCIT CE IM STRUJU BAR 2 SATA KOLIKO TRAJE TEKMA,ZIVI BILI PA VIDILI....
AL 3 BODA IZ BANJA LUKE BI NAM UPALA STO JEST JEST:-P
AL 3 BODA IZ BANJA LUKE BI NAM UPALA STO JEST JEST:-P
IDEMOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIII
Zvijezda nije toliko losa u gostima koliko rezultati govore,ali ako ponovimo utakmicu ko protiv Travnika ne sumnjam u jos jednu ubjedljivu pobjedu
Prognoza 3:1
Zvijezda nije toliko losa u gostima koliko rezultati govore,ali ako ponovimo utakmicu ko protiv Travnika ne sumnjam u jos jednu ubjedljivu pobjedu
Prognoza 3:1
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.