Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Coraco
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Coraco » 24 maj 2015, 22:08

rodjenisa je napisao/la:@Batva nije valjda da ste tako nisko pali pa spominjete pobjedu kontra desetkovanog i nezainteresovanog Veleza prije 2 kola.Bas vas drzi ,svaka cast ,doduse ipak ste od 1919 godine prvi put pobjedili Velez u Mostaru i treba to proslaviti :clap:
Brato ja znam da ste vi dobri što se tiče historije, imate dobar arhiv, ali zadnji put smo prvenstvenu pobjedu Mostaru slavili 1995. godine.
S druge strane, od nezavisnosti naše domovine vi nas u prvenstvu niste nikad dobili na Tušnju. :bih:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 maj 2015, 22:08

tuzlak1987 je napisao/la:Trebate malo pogledati navijaci ekipa sa historijom ove lakrdije u korist Mladosti i Radnika i zapitati se jel opet zelite da ispadne Sloboda, Celik ili neko drugi narednih godina ili ovih 5-6. Sve dok je njih liga ce biti ovakva kakva je..
Ovo radi nogometni savez oni delegiraju sudije kasnije ih operu i to je to. Dok god je ovoga nema nista od naseg fudbala.Na ovo bi se trebali zaliti svi klubovi u ligi a ne samo Celik.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 maj 2015, 22:12

eno bogami prepisase od kolege sa foruma one kombinacije :urnebes: :urnebes:

krv ti **** i skolu novinarsku :urnebes: :tokralju: :tokralju:

cernica

jest upravu si ti...velez je sa pola snage mogo i biti sampion..al ta ce ba djaba se trositi,neka se ganja ova sirotinja,sarajevo,zeljo,listica,
vi nas kompletno samo magarcite,mi svi mislimo da smo bolji,a vi se u sebi smijete,ono koji smo debili.. :lolno:

mislim da je jedno 8 + bodova velez imao prednost na polusezoni nad nama,sad nam guzicu ljubite na tabeli...ali znamo mi da ste vi to namjerno.
da mi mislimo da smo bolji,a sitne duse,neznamo da je to samo vasa taktika :yawn: :lolno:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 maj 2015, 22:18

pile87 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Trebate malo pogledati navijaci ekipa sa historijom ove lakrdije u korist Mladosti i Radnika i zapitati se jel opet zelite da ispadne Sloboda, Celik ili neko drugi narednih godina ili ovih 5-6. Sve dok je njih liga ce biti ovakva kakva je..
Ovo radi nogometni savez oni delegiraju sudije kasnije ih operu i to je to. Dok god je ovoga nema nista od naseg fudbala.Na ovo bi se trebali zaliti svi klubovi u ligi a ne samo Celik.

Pa delegira uvijek nekoj ovoj ekipi sa strane, nece sigurno Celiku, Velezu, Slobodi ili trecem u ovim zadnjim kolima. A oni se nece buniti, sudija ce negdje biti dobar novcano i td.

Evo vidjelo je se sada iz aviona da se islo kolo prije kraja izbaciti Vitez i Zvjezda. Zasto? Moze meni onaj iz Obarske pricati nema mutnih radnji ali kada ti imas domacinsko sudjenje u Tuzli koja ima cetvrtu posjetu i klub sa kakvom takvom historijom u ex yu i BiH onda pricas suplju..

Ove ostale naredne godine ljudi tamburajte od starta ako Boga znate, da se rijesimo ovih problema u zadnjim kolima pa im tada ova seljadija sa vrha saveza nece moci izdelegirat koliko ce im trebat...

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 24 maj 2015, 22:20

vivaILchelik je napisao/la:[youtube][/youtube]

slika
koja lakrdija pa nije ni vidio kad je opucao ovaj penal ispred njega bio igrac radnika :clap: :urnebes:
Samo Sarajevo

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 maj 2015, 22:20

rodjenisa je napisao/la:@Batva nije valjda da ste tako nisko pali pa spominjete pobjedu kontra desetkovanog i nezainteresovanog Veleza prije 2 kola.Bas vas drzi ,svaka cast ,doduse ipak ste od 1919 godine prvi put pobjedili Velez u Mostaru i treba to proslaviti :clap:
Eno Coraco ti je odgovorio, a jos da napomenem kako i nama nije igrao Zeba, dobro procitaj Z E B A, a rezervista Ahmetovic vas pobijedio. Mislim, bespotrebno pravdanje loseg rezultata, odnosno mnozina - losih rezultata.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 maj 2015, 22:21

eo sad gledam ovaj penal u onoj selendri ugljeviku....tragikomedija...vidjet cete veceras sta je gospodin sudija uradio da pogura drugi klub iz bijeljine...j e b e m li ti fudbal i majku i ko ga izmisli i donese u Bosnu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 maj 2015, 22:22

Cernica je napisao/la:
solinas je napisao/la:Hoces da kazes da je velez jaci öd slobode trenutno
Velez sa igrom i zainteresovanosti kao protiv Sarajeva ili Širokog bi vam s pola snage tricu zavalio. Ovo sto ste nas dobili neki dan je samo plod nekih gluparija od strane pojedinaca koji foliraju povrede i glume majmune. Kakva Sloboda rang Travnika i Obarske
Po tvojim najavama davno bi ispali,a zavrsila 'mrtva' Sloboda ispred Veleza.Nemoj laprdat previse.
Nad tobom sunce najljepše sja

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 24 maj 2015, 22:23

Coraco je napisao/la:
Brato ja znam da ste vi dobri što se tiče historije, imate dobar arhiv, ali zadnji put smo prvenstvenu pobjedu Mostaru slavili 1995. godine.
S druge strane, od nezavisnosti naše domovine vi nas u prvenstvu niste nikad dobili na Tušnju. :bih:
Sve je to tako drug ali isto tako je sve to NISTA.Nista vrijedno paznje i jednih i drugih,sad smo haman na aparatima i ako neko slucajno malo skloni dovod zraka mrtvi smo.To je nasa realnost ,sta ces se bolan radovati onakvoj pobjedi .Prvi sam vam na temu dosao i cestitao ,red je ali vam nista realno ne pokazuje.Imate sad pitare da se izmjerite,ako mislite da ste se izdigli...probajte i uvjerice te se
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 maj 2015, 22:28

@jovanmaksimovic zar ne ostaje Zvijezda i u slucaju da Vitez pobjedi,a Slavija odigra nerijeseno ili pobjedi,naravno uz pobjedu Zvijezde.
Nad tobom sunce najljepše sja

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 maj 2015, 22:33

rodjenisa je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
Sve je to tako drug ali isto tako je sve to NISTA.Nista vrijedno paznje i jednih i drugih,sad smo haman na aparatima i ako neko slucajno malo skloni dovod zraka mrtvi smo.To je nasa realnost ,sta ces se bolan radovati onakvoj pobjedi .Prvi sam vam na temu dosao i cestitao ,red je ali vam nista realno ne pokazuje.Imate sad pitare da se izmjerite,ako mislite da ste se izdigli...probajte i uvjerice te se
vec smo klepili zelji bod,velezu tri,kraj je sezone,momci su zasluzili odmor,odigrali su dobru polusezonu.nemoramo mi klepiti sarajvo da bi dokazali bilo sta bilo kome.tabela proljetnog dijela dovoljno govori..i gol razlika...uporedi zadnjih 8 nasih,i vasih utakmica,i gol razliku..bice ti jasno..
sretno i velezu akobogda da se izdigne,i da igramo prave derbije akb
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 24 maj 2015, 22:34

pinoglavi je napisao/la:@jovanmaksimovic zar ne ostaje Zvijezda i u slucaju da Vitez pobjedi,a Slavija odigra nerijeseno ili pobjedi,naravno uz pobjedu Zvijezde.
u pravu si, hvala na ispravci :)

*komentar je ispravljen
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 24 maj 2015, 22:46, ukupno mijenjano 2 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 maj 2015, 22:36

Joj Bubanje, kaze ja ne znam ni kako se zove sudija i onda nakon 30 sekundi govori nije mi jasno zasto je sudija Bjelica ponistio gol. :urnebes:
1946

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 maj 2015, 22:39

Head je napisao/la:Joj Bubanje, kaze ja ne znam ni kako se zove sudija i onda nakon 30 sekundi govori nije mi jasno zasto je sudija Bjelica ponistio gol. :urnebes:
Djeluje da je fin neki čovjek :D

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 24 maj 2015, 22:41

Pa vidiš da samo zna kako se preziva, ne i kako se zove.
:rol:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 maj 2015, 22:42

kanarinac je napisao/la:
vivaILchelik je napisao/la:[youtube][/youtube]

slika
koja lakrdija pa nije ni vidio kad je opucao ovaj penal ispred njega bio igrac radnika :clap: :urnebes:
I onda Ibro Hasanbegovic na OBN prica o integritetu Sudijske organizacije :roll:
tuzlanska Sloboda

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 24 maj 2015, 22:44

@solinas neznam jesi li pratio ali ima vise od mjesec dana kako sam na ovoj temi pokusao pokrenuti raspravu oko proljetne Slobode.Pohvalio rezultate ,igru ,organizaciju itd.Znaci jasno je ko dan da ste odlicni ovog proljeca ali moras shvatiti da je bilo ekipa koje su pale u tom djelu,pale radi neostvarenih ambicija (nas odvratni mentalitet) i pobjeda protiv nas onakvih nije nikome nikakvo mjerilo,zato sam ti rekao ako se zelis izmjeriti imate sjajnu priliku,ali nije Sarajevo za zayebanciju,ljudi ce igrati maximalno i mislim da ce vas pregaziti .Jos jednom da naglasim ,mi smo ocajni i niko od nas nije zadovoljan ucinkom u ovoj sezoni
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 maj 2015, 22:44

Sheyi je napisao/la:
Head je napisao/la:Joj Bubanje, kaze ja ne znam ni kako se zove sudija i onda nakon 30 sekundi govori nije mi jasno zasto je sudija Bjelica ponistio gol. :urnebes:
Djeluje da je fin neki čovjek :D
Mislim da pricao o asistentu za situaciju kod drugog gola Mladostu.

Al to je generalno uvijek tako, treneri kad im greska ide u korist obda kazu da sudac nije imao losu namjeru :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 24 maj 2015, 22:46

rodjenisa je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
Svejedno mi je, onako sam napisao statistički. Baš prije utakmice sam gledao ovu statistiku, pa se sjeti.
Mah ne vjerujem u nešto više od X protiv pita, obzirom da smo kartonirani tj. bez oba zadnja vezna i eto džokera Ahmetovića. Jedino od Zebe neki slobodnjak očekivati :D

ps. ima li još neko da na ovom videu iz Ugljevika se ne čuje zvuk :wtf: radi sve na yt, al na ovom videu se ne čuje

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 maj 2015, 22:47

rodjenisa je napisao/la:@solinas neznam jesi li pratio ali ima vise od mjesec dana kako sam na ovoj temi pokusao pokrenuti raspravu oko proljetne Slobode.
Jesam ja, ti si regulara ;)
tuzlanska Sloboda

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.