English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Mozel sta vise uraditi? Jedino CL da osvoji, ali opet tesko
- wadethegreat
- Kontakt:
Moze li Liverpool vise od jedne titule u 6 godina Kloppa?
Evo ide sedma opet prilika da mu gledaju u ledja.
Ispade Klopp levat sa duplo boljom ekipom gubio titule ccc...
-
- Kontakt:
Još su sada pustili daleko najboljeg igrača svijeta.wadethegreat je napisao/la: ↑14 jul 2022, 20:36Moze li Liverpool vise od jedne titule u 6 godina Kloppa?
- wadethegreat
- Kontakt:
I usput u manje tekmi. Joj ima da zari sterling sad kada bude glavni.
https://one-versus-one.com/en/compare-p ... %20tackles.
Mitomanija i scouseri.
Evo i Jesus vs Jota
https://one-versus-one.com/en/compare-p ... diogo-jota
Necu vise odoh budite pozdravljeni.
https://one-versus-one.com/en/compare-p ... %20tackles.
Mitomanija i scouseri.
Evo i Jesus vs Jota
https://one-versus-one.com/en/compare-p ... diogo-jota
Necu vise odoh budite pozdravljeni.
Postavi statistiku gdje se jasno vidi da su Mane I Jota bolji igraci I Onda kaze odlazim necu vise
Pep ima bolju ekipu, Klopp je za razliku od Pepa uspio osvojiti sve trofeje dok je u Engleskoj.

Pep ima bolju ekipu, Klopp je za razliku od Pepa uspio osvojiti sve trofeje dok je u Engleskoj.
Da Bogdom neces. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ne možeš to samo tako izvaliti i ostati živ, ja priznajem one versus one stranicu kao jedinu relevantnu i ozbiljnu stvar kod usporedbe igrača.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Znas da su dvije bile u bod, uz vrrrrlo sumnjive sudijske odluke u nekim utakmicama u korist sitija.wadethegreat je napisao/la: ↑14 jul 2022, 20:26Fabio Carvalho > De bruyne.
Ja ne znam kako City uze i jednu titulu kad Liverpool ima drasticno bolju ekipu.
Kako Pep izvlaci max iz prosjeka.
Sta li ce tek sa Haalandom raditi![]()
Ao najvecem londonskom klubu je bespredmetno raspravljati, zna se arsenal.
Celsi ce ostat upamcen po tome sto je genocidaskim novcem osvajao epl i lp, i to im je dovoljna ljaga za ove 2 decenije. Vise cijenin milwall ciji ste priprodni suparnici nego rašisticki celsi.
CPOJ
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne uzet cemo cinjenicu da je jedan igrac dao tri gola vise u 4 tekme vise kao dokaz da je daleko bolji. Da ne spominjem da Sterling ima vise assista...
Dojadili ste i bogu i narodu sa narativom cim ne igra u Liverpoolu smece je.
Najbolja sezona Manea 25 goal involments. Sterling 29 i jos jednu sa 27. Prosjek teski mislim ocito je sve.
2018/19 proved to be a particularly successful season for the forward, who was directly involved in 46 goals in club competitions – more than any other player in the Premier League.
Sve neke prosjecne brojke ja stvarno ne kontam... Smecar pravi.
Mane odigrao 2.825 minuta Sterling 2,127 u ligi prosle sezone i tako...
Ispade Mane ispodprosjecan igrac sram vas bilo cim je otisao zaboravili ste sve sto je uradio ccc...
Neki od vas kao da su na lobotomiji bili posebno Nerko i Finn.
I jos jednom Pep uze 4 titule sa prosjecnom ekipom.
Ne moze mu Klopp pertle vezati ovo vi potencirate.
@qaa joj jesi me bocnuo aj probada me u jetri.
Vidimo se momci na pocetku sezone da vam opet ucinim temu zanimljivom.
Treba da me molite da cesce pisem...
Dojadili ste i bogu i narodu sa narativom cim ne igra u Liverpoolu smece je.
Najbolja sezona Manea 25 goal involments. Sterling 29 i jos jednu sa 27. Prosjek teski mislim ocito je sve.
2018/19 proved to be a particularly successful season for the forward, who was directly involved in 46 goals in club competitions – more than any other player in the Premier League.
Sve neke prosjecne brojke ja stvarno ne kontam... Smecar pravi.
Mane odigrao 2.825 minuta Sterling 2,127 u ligi prosle sezone i tako...
Ispade Mane ispodprosjecan igrac sram vas bilo cim je otisao zaboravili ste sve sto je uradio ccc...
Neki od vas kao da su na lobotomiji bili posebno Nerko i Finn.
I jos jednom Pep uze 4 titule sa prosjecnom ekipom.
Ne moze mu Klopp pertle vezati ovo vi potencirate.
@qaa joj jesi me bocnuo aj probada me u jetri.
Vidimo se momci na pocetku sezone da vam opet ucinim temu zanimljivom.
Treba da me molite da cesce pisem...
-
- Kontakt:
De Jong nema mjesta u prvih 11 Arsenala
wadethegreat je napisao/la: ↑14 jul 2022, 22:42Ne uzet cemo cinjenicu da je jedan igrac dao tri gola vise u 4 tekme vise kao dokaz da je daleko bolji.

Pretpostavljam upućeno meni, a nigdje nisam napisao ni da je bolji, a kamoli da je daleko bolji. Već sam se referirao upravo na moj post par mjesta iznad gdje sam pisao kako se polarizirano pljuje neko, jer eto. Kao npr. baš Zinčenko danas. Ismijavao si Jotu poredeći u kontekstu Sterlinga/Jesusa, ja samo nalijepio podatak da je zabio više golova od njega/njih. Dakle, nije uopšte materijal za šprdnje, jer kako si napisao post očekivalo bi se da je u najmanju ruku Stewart Downing.
No dobro, ne sumnjam da ćeš i od ovog posta kreirati neku paralelnu ideju ismijavanja na koncu čije ćeš proglasiti pobjedu u šamaranju tuđih obraza.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ten Hagu se baš otvara sve. Prvo Ronaldo ode i pojača ekipu i sad ako ovog izbjegnu bit će dobar ljetni posao.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Kontam da je Sterling jedan od najpodcijenjenijih igrača lige. Sa svojih 27 godina ima već 109 golova u ligi, isto koliko i jedan Ryan Giggs za cijelu svoju karijeru.
-
- Kontakt:
starling je uvjek bio igračina ali fazon je da su ga plavci pljuvali uz salaha i viniciusa najbolje krilo evrope sigurno i veliko pojacanje za plavce
Hajd ne lupetajdachodachoni je napisao/la: ↑15 jul 2022, 00:54starling je uvjek bio igračina ali fazon je da su ga plavci pljuvali uz salaha i viniciusa najbolje krilo evrope sigurno i veliko pojacanje za plavce
Pali taj rostilj

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ma klasa. Biće top pojačanje za Chelsea bez sumnje.ArtemisFowl je napisao/la: ↑15 jul 2022, 00:46Kontam da je Sterling jedan od najpodcijenjenijih igrača lige. Sa svojih 27 godina ima već 109 golova u ligi, isto koliko i jedan Ryan Giggs za cijelu svoju karijeru.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.