bistrikboy je napisao/la:Kamber-Stilic-Jahic a mi deveti
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- bistrikboy
- Kontakt:
A i Coca je bio tu,ma dobro je ovo sve sad majkem' kad skontam 'vakoDR.HOUSE je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Kamber-Stilic-Jahic a mi deveti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- bistrikboy
- Kontakt:
Dialibaceze je napisao/la:I Šehić ja mislim.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Šta bi sa tim igračima što su bili na probi danas? Je l' ko gledao, valjaju li šta? 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
eh ljudi. sve neki insajderi a niko pravi info. vidim neki kude upravu neki ljude koji dovode iigrace imam osjecaj neki ljudi ili treba da su tu ili da ne trebaju. sacekati jos par dana pa donositi sud. ali izgleda da neko ne radi svoj posao
Ova dva brazilca hHaha jel moguce pa ono su neki imigranti a ne fudbaleri 
Samo nam još taj belaj faliEnemy00 je napisao/la:Ova dva brazilca hHaha jel moguce pa ono su neki imigranti a ne fudbaleri
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Nece ostati 100%DooVe je napisao/la:Samo nam još taj belaj faliEnemy00 je napisao/la:Ova dva brazilca hHaha jel moguce pa ono su neki imigranti a ne fudbaleri
Prica se da nam dolaze 2-3 igraca do petka.
Takodjee ovaj momak iz Viteza Livaja bit ce pravo pojacanje. Ja mislim da ce on desnog beka igrati.
Bio je momak danas na treningu br.29 iz Hrvatske je negdje dosao. Momak odlican igrac mislim da i on ostaje
Bio je i neki Nuredini iz Primorca na probi, igra valjda zadnjeg veznog, nisam nešto impresioniran. Ovi brazilci ne znaju hodati. Danas je bila neka vrsta test utakmice, juniori su nam dobri, Šeha, Midžić, Hiroš i Dino odskaču od ostalih. Buba mi je za sad nekako nedefinisan, sav spetljan, valjda bude nešto od njega. Mali Šehić je već sada bolji bek nego što je Čola ikad bio.
Znaš li koju poziciju igra ?Enemy00 je napisao/la:Bio je momak danas na treningu br.29 iz Hrvatske je negdje dosao. Momak odlican igrac mislim da i on ostaje
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- samogrbavica
- Kontakt:
Joj cirkus i ove dvojice
A Diatta veze nema s zivotom. Kako je onako dobro odigrao na Kvesu. Joj balvana majko draga

Livaja zadovaljavajuce.
Livaja zadovaljavajuce.
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 15 jun 2015, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE
Vezna linija, moze zadnjeg veznog.Željooooo je napisao/la:Znaš li koju poziciju igra ?Enemy00 je napisao/la:Bio je momak danas na treningu br.29 iz Hrvatske je negdje dosao. Momak odlican igrac mislim da i on ostaje
Diatta nije za Zelje, to sam govorio još prvi put kad se pominjao. Ali hajde sad je već doveden i to je gotovo. Osim fizike on dalje nema ništa. Teško da će on imati neku veliku minutažu.
Ljudi kako grijesmo za Diattu, vidjet cemo svi. Bit ce veliko pojacanje. Zivi bili pa vidjeli.lazar je napisao/la:Diatta nije za Zelje, to sam govorio još prvi put kad se pominjao. Ali hajde sad je već doveden i to je gotovo. Osim fizike on dalje nema ništa. Teško da će on imati neku veliku minutažu.
Pitajte Kvesica sta mu je Diatta radio dole, ali hajde mi da dovedemo Drogbu ne bi nam valjalo.
Majko moja,ljudi poslije jednog treninga vide da nije za Želju.samogrbavica je napisao/la:Joj cirkus i ove dvojiceA Diatta veze nema s zivotom. Kako je onako dobro odigrao na Kvesu. Joj balvana majko draga
![]()
Livaja zadovaljavajuce.
iskreno ja se vise uzdam da ce neko od ovih juniora sto su prikljuceni bljesnuti nego da ce nasi ubosti sa nekim igracem nama u principu jedino gori na zadnjem veznom dovedemo li dobrog i ovoj ce dijeci biti lakse jer imace s kim igrati i uz nekog sazrijevati.mavi je napisao/la:Bio je i neki Nuredini iz Primorca na probi, igra valjda zadnjeg veznog, nisam nešto impresioniran. Ovi brazilci ne znaju hodati. Danas je bila neka vrsta test utakmice, juniori su nam dobri, Šeha, Midžić, Hiroš i Dino odskaču od ostalih. Buba mi je za sad nekako nedefinisan, sav spetljan, valjda bude nešto od njega. Mali Šehić je već sada bolji bek nego što je Čola ikad bio.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Plavojesrceumeni
- Kontakt:
kad je sljedeci trening?
- samogrbavica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.