E ovako da i ja otovrim dusuAlen Škoro je napisao/la:Sad se postavlja jedno pitanje. AL OVO ZAISTA.
Na cijoj ce sutra strani biti vecina navijaca FKS ? Ali zaista da se ustraji u tome.
Svi znamo jedno - otjerati Baljka i co. OBAVEZNO!
Ali na cijoj cemo sutra strani biti? Ja licno za sebe znam - ja cu biti uz igrace! Oni su to i zasluzili,cista obraza kazem.
Pitanje za megamona,pa drug moj,drag si ti meni navijas za FKS ko i ja,i sve to,ali cime je tebe toliko blekic osvojio?
Blekic nista nije uradio za Klub kako treba,najvise se ulizivao navijacima,doduse nije ni krao,a vala nije ni imao sta.
Sad na cijoj je strani UNFKS,da li i dalje podrzavaju maksimalno BP,ali sjetimo se da su BP i doveli Blekica..
Ne govorim ja ovo nista lose za BP,vec su i oni tu veliku gresku napravili.Sad,ja imam neko svoje misljenje,ali na cijoj ce strani sutra vecina navijaca biti,rekao samo da znamo svi jedno - otjerati one parazite,ali da li ce vecina navijaca podrzavati Mirzu? Ustvari,koji je razlog da ga vecina ne podrzava / podrzava.
Najlakse je vjerovat nekim natpisima u medijima,Vase misljenje me zanima?
Prije svega ja sam na strani FK Sarajeva.I daje zvaljak presjednik uvjek cu biti za svoj klub,samo da se to zna.Neki misle da ja ovdje navijam za Sarajevo samo zbog Blekica sto je apsurdno.
A sto se tice tog mog velicanja Blekica ima i razlog.U pocetku to je bila zaebancija,al' kad sam vidio da je Blekic vecini veliki trn u oku i da se neki dusebriznici brinu vise za njega nego za svoj klub,onda sam odlucio da tim istim dusebriznicima pijem krv na slamku sa velicanjem Velikog Blekica sto mi je i uspjelo.Moj cilje je ostvaren,svaki forumas je cuo za njega.Barem ih je 10-15 dobilo ban zbog njega sto je jos dokaz kako se lahko daju izmanipulirati i upravljati njima kao marionetama.Neki misle da sam u u krvnoj vezi sa Blekicem,sto opet nije istina.Bilo je u prolazu nakon utakmice one zaebancije "sta ima presjednice,kako ide" i to je sve.A to da nije donio nista,to je notarna laz.
Navescu samo nekoliko stvari.
LED ekran sto je bio misaona imenic za vrijeme sumija
Uveo je clanske i godisnje karte.
Unio je to jedinstvo medju navijace,ako si bio na kosevu kada se igrao derbi to si i mogao vidjeti.Kada bi prijasnja agentura uprava smijela uci medju navijace?
otplatio je 400 000 duga.
Otplatio je i plate,samo sto sad igraci slusaju zalizanog.
doprinjeo je tome da vise nema zaebancije sa FK Sarajevo,nakon 2-3 godine barem smo imali fer sudjenje.
Primjer je i raskidanje ugovora sa LEGEOM jer su nam umjesto dresova poslali "pidjame".
Mnogi ce reci da su to sitnice i da to svaki normalni klub ima,al' do prije godinu dana za nas je i ovo bila misaona imenica.