FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 12 nov 2010, 22:19

Alen Škoro je napisao/la:Sad se postavlja jedno pitanje. AL OVO ZAISTA.
Na cijoj ce sutra strani biti vecina navijaca FKS ? Ali zaista da se ustraji u tome.
Svi znamo jedno - otjerati Baljka i co. OBAVEZNO!
Ali na cijoj cemo sutra strani biti? Ja licno za sebe znam - ja cu biti uz igrace! Oni su to i zasluzili,cista obraza kazem.

Pitanje za megamona,pa drug moj,drag si ti meni navijas za FKS ko i ja,i sve to,ali cime je tebe toliko blekic osvojio?
Blekic nista nije uradio za Klub kako treba,najvise se ulizivao navijacima,doduse nije ni krao,a vala nije ni imao sta.

Sad na cijoj je strani UNFKS,da li i dalje podrzavaju maksimalno BP,ali sjetimo se da su BP i doveli Blekica..
Ne govorim ja ovo nista lose za BP,vec su i oni tu veliku gresku napravili.Sad,ja imam neko svoje misljenje,ali na cijoj ce strani sutra vecina navijaca biti,rekao samo da znamo svi jedno - otjerati one parazite,ali da li ce vecina navijaca podrzavati Mirzu? Ustvari,koji je razlog da ga vecina ne podrzava / podrzava.
Najlakse je vjerovat nekim natpisima u medijima,Vase misljenje me zanima?
E ovako da i ja otovrim dusu
Prije svega ja sam na strani FK Sarajeva.I daje zvaljak presjednik uvjek cu biti za svoj klub,samo da se to zna.Neki misle da ja ovdje navijam za Sarajevo samo zbog Blekica sto je apsurdno.
A sto se tice tog mog velicanja Blekica ima i razlog.U pocetku to je bila zaebancija,al' kad sam vidio da je Blekic vecini veliki trn u oku i da se neki dusebriznici brinu vise za njega nego za svoj klub,onda sam odlucio da tim istim dusebriznicima pijem krv na slamku sa velicanjem Velikog Blekica sto mi je i uspjelo.Moj cilje je ostvaren,svaki forumas je cuo za njega.Barem ih je 10-15 dobilo ban zbog njega sto je jos dokaz kako se lahko daju izmanipulirati i upravljati njima kao marionetama.Neki misle da sam u u krvnoj vezi sa Blekicem,sto opet nije istina.Bilo je u prolazu nakon utakmice one zaebancije "sta ima presjednice,kako ide" i to je sve.A to da nije donio nista,to je notarna laz.

Navescu samo nekoliko stvari.
LED ekran sto je bio misaona imenic za vrijeme sumija
Uveo je clanske i godisnje karte.
Unio je to jedinstvo medju navijace,ako si bio na kosevu kada se igrao derbi to si i mogao vidjeti.Kada bi prijasnja agentura uprava smijela uci medju navijace?
otplatio je 400 000 duga.
Otplatio je i plate,samo sto sad igraci slusaju zalizanog.
doprinjeo je tome da vise nema zaebancije sa FK Sarajevo,nakon 2-3 godine barem smo imali fer sudjenje.
Primjer je i raskidanje ugovora sa LEGEOM jer su nam umjesto dresova poslali "pidjame".
Mnogi ce reci da su to sitnice i da to svaki normalni klub ima,al' do prije godinu dana za nas je i ovo bila misaona imenica.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 12 nov 2010, 22:33

Megamon je napisao/la:
Na cijoj ce sutra strani biti vecina navijaca FKS ? Ali zaista da se ustraji u tome.
Ali na cijoj cemo sutra strani biti? Ja licno za sebe znam - ja cu biti uz igrace! Oni su to i zasluzili,cista obraza kazem.

Pitanje za megamona,pa drug moj,drag si ti meni navijas za FKS ko i ja,i sve to,ali cime je tebe toliko blekic osvojio?
Blekic nista nije uradio za Klub kako treba,najvise se ulizivao navijacima,doduse nije ni krao,a vala nije ni imao sta.

Sad na cijoj je strani UNFKS,da li i dalje podrzavaju maksimalno BP,ali sjetimo se da su BP i doveli Blekica..
Ne govorim ja ovo nista lose za BP,vec su i oni tu veliku gresku napravili.Sad,ja imam neko svoje misljenje,ali na cijoj ce strani sutra vecina navijaca biti,rekao samo da znamo svi jedno - otjerati one parazite,ali da li ce vecina navijaca podrzavati Mirzu? Ustvari,koji je razlog da ga vecina ne podrzava / podrzava.
Prije svega ja sam na strani FK Sarajeva.I daje zvaljak presjednik uvjek cu biti za svoj klub,samo da se to zna.Neki misle da ja ovdje navijam za Sarajevo samo zbog Blekica sto je apsurdno.
A sto se tice tog mog velicanja Blekica ima i razlog.U pocetku to je bila zaebancija,al' kad sam vidio da je Blekic vecini veliki trn u oku i da se neki dusebriznici brinu vise za njega nego za svoj klub,onda sam odlucio da tim istim dusebriznicima pijem krv na slamku sa velicanjem Velikog Blekica sto mi je i uspjelo.Moj cilje je ostvaren,svaki forumas je cuo za njega.Barem ih je 10-15 dobilo ban zbog njega sto je jos dokaz kako se lahko daju izmanipulirati i upravljati njima kao marionetama.Neki misle da sam u u krvnoj vezi sa Blekicem,sto opet nije istina.Bilo je u prolazu nakon utakmice one zaebancije "sta ima presjednice,kako ide" i to je sve.A to da nije donio nista,to je notarna laz.

Unio je to jedinstvo medju navijace,ako si bio na kosevu kada se igrao derbi to si i mogao vidjeti.Kada bi prijasnja agentura uprava smijela uci medju navijace?
doprinjeo je tome da vise nema zaebancije sa FK Sarajevo,nakon 2-3 godine barem smo imali fer sudjenje.
Primjer je i raskidanje ugovora sa LEGEOM jer su nam umjesto dresova poslali "pidjame".
Mnogi ce reci da su to sitnice i da to svaki normalni klub ima,al' do prije godinu dana za nas je i ovo bila misaona imenica.
A blutut? :lol:
ali nema para,sve se rastalilo....

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 12 nov 2010, 22:33

Megamon je napisao/la:

Svaka cast,ovo je sve istina. Ali ... clanske su i prije postojale,samo marketing nije bio toliko bitan,koliko je to danas opcenito u zivotu bitno.
Blekica su navijaci i postavili,zasto bi mi svog navijaca napadali? Zar ne?

ZASTO ...
zasto blekic nije otjerao Baljka i co. ? To je koliko se ja sjecam onda bila prva teza svima.
zasto je obecavao mnogo toga,a otisao ko zadnja pi...
zasto nije igracima isplatio toliko plata? Sad ce neko reci,to je stara garnitura trebala,ali blekic kad je preuzimao odgovornost predsjednika Kluba,on je znao i za ta dugovanja,i tad je svasta obecavao.Vjeruj ti meni,igraci nisu izmanipulisani,igraci samo traze svoje,sto i zasluzuju.
zasto nije bio na tekmi protiv S.Brijega na Kosevu?
zasto nije imao petlje,kao biznismen,da ulozi malo vise novca u FKS?
zasto se samo "ispario" odjednom?
zasto je ispao onoliki primitivac za derby(mislim kad smo mi bili na Kosevu) ? Kako ce onakav primjer voditi Klub kakav je FKS?

Zasto su sad svi protiv MV? Igraci su uz njega svi, pustite parazite,njih niko ne voli vjerujte mi!
Odakle dokazi da je mirza krao? Da li je ikad blekic nesto ruzno rekao protiv MV - nije! Bio je cak i mnogo puta na njegovoj strani.
NON MOLLARE MAI

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 nov 2010, 22:34

ma cim je Mirza otjerao jednog Zeku Turkovica i doveo repuha ako niste upoznati repuh je ozenio Mirzinu sestru i onda pocne neku srceparajucu pricu kako sarajevo nije necija svojina a po familije mu se hrani u sarajevu od punca fazlagica do sure repuha i on prica o nekom svojataanju . SRAMOTAAAAAA Mirza
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 12 nov 2010, 22:37

Zasto Mirza sve ovo nije rekao sto ga muci prije nekih otprilike mjesec dana kad je dosla informacija da igraci strajkuju i da nisu trenirali :cry: ,javno je napao novinare da kvare idilu u klubu i pravdao to da su imali samo jedan slobodan dan :?: ,pa je isao dotle da nije vise htjeo davati intervjuje za neke novinare :idea: . I sad najednom kad je ispao iz Kup-a :oops: i kad mu se tresla stolica otvorio i sve ovo rekao da bih spasao Sarajevo :!: ,a ne svoju guzicu :x .Meni Mirza mada na tv-u lijepo prica ne djeluje nimalo posteno i dobronamjerno kako se predstavlja ! :idea: Mislim da smo kojim slucajem prosli Listicu da bi Blekic povukao ostavku :shock: ,a igraci i Mirza ne bih rijeci spomenuli kao da imaju plate redovne kao u BH telakomu! :arrow:
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 12 nov 2010, 22:45, ukupno mijenjano 5 puta.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 nov 2010, 22:37

Blekic nije mogao otjerati Baljka jer ga brane politicke stranke,inace stranke(SDP) su zahvalne na njegovoj podrsi i Blekic kada je krenuo otjerati baljka i mirzu nasao je na udare pol. stranaka.jos je bio u korektnim odnosima sa Fahrom,tako da mu je njegova stranka okrenula ledja.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 nov 2010, 22:43

Megamon je napisao/la:Blekic nije mogao otjerati Baljka jer ga brane politicke stranke,inace stranke(SDP) su zahvalne na njegovoj podrsi i Blekic kada je krenuo otjerati baljka i mirzu nasao je na udare pol. stranaka.jos je bio u korektnim odnosima sa Fahrom,tako da mu je njegova stranka okrenula ledja.
Poslao sam mu sada nesto sto bi mu bar malo trebalo otvoriti oci bas u vezi tvog posta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 12 nov 2010, 22:45

Megamon je napisao/la:Blekic nije mogao otjerati Baljka jer ga brane politicke stranke,inace stranke(SDP) su zahvalne na njegovoj podrsi i Blekic kada je krenuo otjerati baljka i mirzu nasao je na udare pol. stranaka.jos je bio u korektnim odnosima sa Fahrom,tako da mu je njegova stranka okrenula ledja.
Nemoj bit glup, nije mogao otjerat baljka jer mu on nije ni poslodavac, tek ce sad skupstina odluciti o sudbini i clanova UO a nadam se i o direktoru Baljku. A to da je neko stitio baljka jest sigurno, a nevjerujem da je to SDP nisu ga oni ni postavili 95-te
...JA SAM SARAJEVO...

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 12 nov 2010, 22:47

Baljak i svi ostali paraziti su sticenici Harisove stranke, osim Basica koji je SDp-ovac.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 12 nov 2010, 22:48

retro je napisao/la:Baljak i svi ostali paraziti su sticenici Harisove stranke, osim Basica koji je SDp-ovac.
i basic je isti samo sto je sad presao u sdp.
...JA SAM SARAJEVO...

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 12 nov 2010, 22:51

Sutra me strah da se na stadionu AFH ne poubijamo izmedu sebe :o ,jer smo podjeljeni u dvije grupe i na tribinama bi moglo doci do svade :evil: !Niko se ne oglasava ni od BP ni od Hordi da neke informacije dadnu navijacima kako se ponasati sutra. :idea:

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 12 nov 2010, 22:53

Nema kod nas podjela, razlicitih misljenja ima, ali podjela ne. Jer svi smo za Sarajevo. Sutra samo pametno, kontrolisati emocije, belaj nam ne treba. ;)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 12 nov 2010, 22:55

retro je napisao/la:Nema kod nas podjela, razlicitih misljenja ima, ali podjela ne. Jer svi smo za Sarajevo. Sutra samo pametno, kontrolisati emocije, belaj nam ne treba. ;)

Slazem se bar znamo da volimo Sarajevo! :!:

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 12 nov 2010, 23:00

ekii je napisao/la:Sutra me strah da se na stadionu AFH ne poubijamo izmedu sebe :o ,jer smo podjeljeni u dvije grupe i na tribinama bi moglo doci do svade :evil: !Niko se ne oglasava ni od BP ni od Hordi da neke informacije dadnu navijacima kako se ponasati sutra. :idea:
Ne sekiraj se brate ovdje se svi borimo za isto vec par godina, bili smo dobili bitku ali sad je nova bitka opet protiv istih.

SVI NA JEDNOJ STRANI ----protiv baljka, cimica, alihodzica, merdanovica
Pozivamo sve navijače FKS na strpljenje i zajedništvo jer je postojeće stanje u FKS neodrživo i ne može dugo trajati. Gore navedenu gospodu Alihodžića, Baljka, Čimića i Merdanovića ovim putem pozivamo da podnesu neopozive ostavke na funkcije koje obavljaju u menadžmentu kluba i tim moralnim činom pokažu da im je interes FKS iznad vlastitog interesa.
Udruženje Bordo Prijatelji 1946 posebno naglašava da NIKADA neće odustati od borbe za bolje sutra svog voljenog kluba, njegov napredak i prosperitet u budućnosti, a u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima i etikom ponašanja.

JEDAN JE CILJ, JEDAN JE PUT I SAMO JE JEDAN DOM!!!
...JA SAM SARAJEVO...

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 12 nov 2010, 23:00

sad moramo bit' jaci nego ikad. U INAT SVIMA !

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 12 nov 2010, 23:00

ekii je napisao/la:Sutra me strah da se na stadionu AFH ne poubijamo izmedu sebe :o ,jer smo podjeljeni u dvije grupe i na tribinama bi moglo doci do svade :evil: !Niko se ne oglasava ni od BP ni od Hordi da neke informacije dadnu navijacima kako se ponasati sutra. :idea:

To je to za sta niko nema odgovora..
Mnogi nasi navijaci nemaju svoje misljenje,pa je vecina iza jednog misljenja - sto drugi kaze.
Nazalost..

U jednom svi trebamo biti ustrajni - Otjerati one parazite!
Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 12 nov 2010, 23:06, ukupno mijenjano 4 puta.
NON MOLLARE MAI

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 12 nov 2010, 23:03

Zbog ovog boldiranog je vama tako lako i manipulisati,hej on vapi za nekim da mu kaže kako će da se ponaša. :lol: zar se ne možeš ponašati u skladu sa svojim osjećajima i prema njima sam formirati svoje mišljenje i ponašanje,zar ti je potreban neko da ti nameće svoja mišljenja i ideje da bi ti znao kako da se ponašaš na utakmici? :shock: :oops: E moji pitari na šta ste spali,zato je Blek Stena i mogao raditi šta hoće sa vama(čast izuzetcima). :roll:
ali nema para,sve se rastalilo....

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 12 nov 2010, 23:11

Tarantino je napisao/la:
Zbog ovog boldiranog je vama tako lako i manipulisati,hej on vapi za nekim da mu kaže kako će da se ponaša. :lol: zar se ne možeš ponašati u skladu sa svojim osjećajima i prema njima sam formirati svoje mišljenje i ponašanje,zar ti je potreban neko da ti nameće svoja mišljenja i ideje da bi ti znao kako da se ponašaš na utakmici? :shock: :oops: E moji pitari na šta ste spali,zato je Blek Stena i mogao raditi šta hoće sa vama(čast izuzetcima). :roll:

Nisam mislio na sebe vec opcenito da bi bilo pametno da neko ko ima autoritet da izade javno i zamoli navijace na fer i sportsko navijanje,stim da je situacija ovakva kakve jeste.Nego uzmi tu kiflicu i pocni lagano grickati pusti nas da na svom sajtu pisemo ono sta mislimo! ;)

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 12 nov 2010, 23:12

nemojte kriviti blekica nije on kriv kao ni jedan clan nove uprave vec je kriv MV, Baljak i co. razlog:
mi poslije muhameda granova... smo imali sve tad je sve bila regulara klad su rezultati u pitanju naravno i meljo... medjutim kad su ljudi otisli koji su tad vodili onu poslijeratnu upravu nastao je haos i kradja i bogacenje preko svetinje i od tada ta dva jedina najveca i najtrofenija kluba vise nisu u VRHU BH nogometa... u FK SARAJEVO dolaze baljak i ostali tvorci neuspjeha i nagomilavanja dugova( uzimajuci sebi visemilionke novce takodjer kredite koje i dan danas uzimaju...kako ove igrace nije vise stid da tako pricaju pa ljudi dragi ova uprava je tek dosla tu 4 mjeseca.. dali su im 2 plate i 1 prijemiju pa nema se... htjeli su to sve na polusezoni da regulisu jer bi najvjerovatnije tad dosla 3 4 sponzora pa bi im se dug vratio ali.. ovi paraziti nisu to dali htjeli su kao sto i danas rade uzimaju pare od kluba odakle im pare ??? niko se iz uprave ne zali da nema para za sebe imaju jeli a za igrace nemaju kako to??? bogate svoju ruznu djecu kcerke zene ljubavnice idt( znam pojedince kao sto su basic i baljak)
zasto po blekicu pljuju zsato je covjek otisao pa naravno da ce otic jer ovim ne mozes nista rade kako oni narede ba ili hoces po mom ili nema para nema nista sve osporavaju, svaki tok novca preko TROJANCA ide... mirza lafo nije primio platu primio je on, cak i vise od toga.. ima kredit preko kluba i sve nema tu diuleme, isti ovi su otjerali NIJAZA GRACICA, eto sta covjek za sezonu napravi od OLIMPICA, idt.. prestanite ba krivit ljude koji su tek pocei da rade... ovi su nas 20 godina unistavali i opet ce nastaviti i razorcarao sam se u igrace samo zbog toga sto slusaju ovog kloca mirzu, neka eto im mirza nemojte vise igrat sa FKS idite u pm... ja vise nemam zivaca nit cu vise ici na utrakmice onim parazitima davat svoj novac eto im neiskusni **** mirza koji zive veze nema i jos nek gura svoje havere... kako vas ba nije vise stid.. pljuvat po ljudima koji nisu mogli od ovih nista napraviti nit pokusat da naprave... TUGA TUGA!!! :evil:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 12 nov 2010, 23:25

Neznam samo zasto se uopste raspravlja o mirzi, mirza nije nas problem, on je problem uprave i uprava treba da djeluje na osnovu njegovih rezultata.

Mi treba da budemo svi zajedno UNFKS, BP i Pitari protiv baljka, merdanovica, alihodzica i cimica.
A kad oni napuste nas klub, onda nek ljudi koji budu u rukovodstvu (nadam se da ce se vratiti resa i adi) rijesavaju pitanje upravljanja klubom i reorganizacije svega.

Molim vas sve da se ostavimo naglabanja jel neko primio platu ili nije i ko je za sta kriv. Treba da izguramo borbu do kraja, nismo uspjeli nedavno na skupstini ali sada moramo to uradit kada je vec dignuta ovolika prasina.
...JA SAM SARAJEVO...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, ErosViverosViv, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, Proximic, SamoDaKazeem, vedinjo98 i 51 gost.