Modrić 25 pasova.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: La Liga
Brane se isto najveće p1čke. Sve ovo treba kaznit po džepu.
Modrić 25 pasova.
Modrić 25 pasova.
Nevjerovatno kako je ekipa naglo grohnula, na stranu što je otišao Ronaldo, meni je Real prošlih godina djelovao kao izvrstan sistem, Rona je bio samo bonus.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Plače mi se samo kad vidim sastav, igru neću ni komentarisati. Betis nas kara...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Njemu Cristo, Ceballos i Brahim ulaze prije Isca 
Zabi ga Ceballos Bgm...Epidaurus je napisao/la:Njemu Cristo, Ceballos i Brahim ulaze prije Isca
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Koja nafaka 
Šta hoćeš razvalili smo ihCOYS je napisao/la:Koja nafaka
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ovaj Betis je najsmjesnija ekipa u Ligi.Nesta kao znaju igratli lopte a meljatorska ekipa koja ima realno 1-2 sanse po utakmici.
Joaquin prodao utakmicu.Golman prima gol u svoj ugao.
Joaquin prodao utakmicu.Golman prima gol u svoj ugao.
sjooo cigana kako pobjediše ni iz cega 
Evo vam ****.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Malo mi ih žao bilo kad ih ljudi pritisnuše. 
Pau Lopez
uvijek je dobro gledati kad taj cigo zajebe taman s druge strane bio Real.
Pau Lopez
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Maah,ne volim ja Real jos od davnih dana.Uvijek mi je Atletico bio najdrazi u Španjolskoj jos puno prije Chola,a i Barcelona miljama draza od Mandrila tako damadridist je napisao/la:Zasto je siamko iskompleksiran Madridom?
Ako je zbog cholomajmunove istorije u Interu onda u redu, ko voli cholomajmuna mora mu se na spomen imena Real Madrid javiti zgaravica
Kopiraju Cholomajmunovu taktikuRaonffa je napisao/la:Pa šta je ovo, Real se brani protiv Betisa sa deset igrača u krilu Navasu
- LlullSergio
- Kontakt:
Ceballos u inat pusikurcu Cristiana Ronalda.
Prepoznat ce se isti.
Inace isti pusikurac je imao tone i tone opravdanja za tog istog Cristiana,za danasnju utakmicu zna i sam da se igralo sa 1 i po napadacem i da je prvo poluvrijeme bilo odlicno pa se i taj jedan napadac povrijedio i usao mali koji mozda vise nece vidjeti Madrida ikada u karijeri.Ali mora izbacit svoje frustracije jer nema lijepe drage Kristine.
Prepoznat ce se isti.
Inace isti pusikurac je imao tone i tone opravdanja za tog istog Cristiana,za danasnju utakmicu zna i sam da se igralo sa 1 i po napadacem i da je prvo poluvrijeme bilo odlicno pa se i taj jedan napadac povrijedio i usao mali koji mozda vise nece vidjeti Madrida ikada u karijeri.Ali mora izbacit svoje frustracije jer nema lijepe drage Kristine.
SiamoNoi je napisao/la:Kopiraju Cholomajmunovu taktikuRaonffa je napisao/la:Pa šta je ovo, Real se brani protiv Betisa sa deset igrača u krilu Navasu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
SiamoNoi je napisao/la:Kopiraju Cholomajmunovu taktikuRaonffa je napisao/la:Pa šta je ovo, Real se brani protiv Betisa sa deset igrača u krilu Navasu
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Marca claim Lionel Messi has only scored 399 La Liga goals - not 400

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nije bio ofsajd. ( 01:09 )
- LlullSergio
- Kontakt:
Druga greška s VAR-om.
Kome to treba da krade ovakav Madrid koji nije prijetnja nikome
Kome to treba da krade ovakav Madrid koji nije prijetnja nikome
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nigdje veze ono sto su gledali VAR je li Benzema bio ofsajdu prije Modricevog gola , poslije toga bilo 20 dodira sa loptom jbt ...
Oduzeli su nam već sedam bodova ove sezone.
Remember, remember the 5th of November.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.