FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
[youtube][/youtube]
A zeba nam se vec prepao,zna da smo malo opasniji
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeba-isk ... cane/76060" onclick="window.open(this.href);return false;
A zeba nam se vec prepao,zna da smo malo opasniji
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeba-isk ... cane/76060" onclick="window.open(this.href);return false;
Capajebo, valjda je Aj Bojac, koliko me sjećanje služiSarajlijc@ je napisao/la:Aj Borac

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
Protiv najvecih kompleksaša
Gazi jajare sa ručno pravnjenog strnjišta

"? ' & рано $,? ' " у / прође"
-
- Kontakt:
A da vas vidi babo...
Jeste se doveli u red i naučili navijanju?? Nemojte biti plačipyčke čim Željo povede. Nadam se da u terminu igranja utakmice neće biti na tv Partizan ili Zvezda, opast će vam broj navijača na stadionu.& & ? 1926 je napisao/la:Protiv najvecih kompleksaša![]()
-
- Kontakt:
voltron30 je napisao/la:Jeste se doveli u red i naučili navijanju?? Nemojte biti plačipyčke čim Željo povede. Nadam se da u terminu igranja utakmice neće biti na tv Partizan ili Zvezda, opast će vam broj navijača na stadionu.& & ? 1926 je napisao/la:Protiv najvecih kompleksaša![]()
Jeste vi sa atelitike prešli na neke muške sportove ?
Ako je bacanje kamena sa ramena atletska disciplina, onda ste još u prednosti.& & ? 1926 je napisao/la:voltron30 je napisao/la:Jeste se doveli u red i naučili navijanju?? Nemojte biti plačipyčke čim Željo povede. Nadam se da u terminu igranja utakmice neće biti na tv Partizan ili Zvezda, opast će vam broj navijača na stadionu.& & ? 1926 je napisao/la:Protiv najvecih kompleksaša![]()
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
ostavite navijacke stvari po strani,recite sto se zeba prepao?ako vam se najbolji igrac tako lako uplasi sta je tek sa ostalima.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nije se Zeba prepao, već je vama dao povoda da se imate čemu nadati i da mislite kako ste bolji od nas. Ionako znam da vam je prpa.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nas najbolji igrac je kolektiv a ne Zajko Zeba! Vi tog igraca nemate niti ste ikada imali! Osim ako ne igraju partizan ili zvezda tu ste jak kolektiv!fredi je napisao/la:ostavite navijacke stvari po strani,recite sto se zeba prepao?ako vam se najbolji igrac tako lako uplasi sta je tek sa ostalima.
Ako je bacanje kamena sa ramena atletska disciplina, onda ste još u prednosti.[/quote]avlami97 je napisao/la:
Ma pusti ih, njima je to ponos, da prekidaju susret kada gube. Toga nema ni u Tanzaniji, ali valjda im dosadno kada im ne igraju beogradski klubovi, pa dođu na stadion da izbacuju nacionalističke frustracije. Zahebano je to.

E kad se vi okomite na nekog, popustite malo.
boga mi vidim ja da se zebi tresu gace,curi niz nogavicu.al dobro,ne treba mu zamjeriti ipak protiv Velikana Banjaluckog igra,a traume su jos svjeze,proslava kupa i titule na grbavici rucnoj
-
- Kontakt:
kompleksaši s grbavice, umislili da su zeba, bekrići, kerle pizde materine neki igračiothello je napisao/la:E kad se vi okomite na nekog, popustite malo.

Velikana po čemu??? Kako vi lako napravite mit, za nepovjerovat'.fredi je napisao/la:boga mi vidim ja da se zebi tresu gace,curi niz nogavicu.al dobro,ne treba mu zamjeriti ipak protiv Velikana Banjaluckog igra,a traume su jos svjeze,proslava kupa i titule na grbavici rucnoj
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Odrasti!fredi je napisao/la:boga mi vidim ja da se zebi tresu gace,curi niz nogavicu.al dobro,ne treba mu zamjeriti ipak protiv Velikana Banjaluckog igra,a traume su jos svjeze,proslava kupa i titule na grbavici rucnoj
Čuj curi niz nogavicu!?

Čovjek u svojoj izjavi samo pokazao koliko poštuje tvoj klub sad odjednom strah.
A dobro, drago mi je da se imate čemu nadati.
Bolje ti je idi postavljaj kamenje po atletskoj, imam osjećaj da će opet biti kamenjanja, jer ste osuđeni na poraz.
Ž '21!
Pripremite se!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
vazda si najglasniji na nasoj temi bio,tako predvidljiv ja napisem jedan post a ti se zaljepis ko muva na gov_oBianconeri1988 je napisao/la: Odrasti!
Čuj curi niz nogavicu!?![]()
![]()
Čovjek u svojoj izjavi samo pokazao koliko poštuje tvoj klub sad odjednom strah.
Bolje ti je idi postavljaj kamenje po atletskoj, imam osjećaj da će opet biti kamenjanja, jer ste osuđeni na poraz.

a sta cemo sa onom vasom oranicom od terena?nije Velikan navikao igrati po strnjistima...vidjecete na gradskom tepiha
- Bianconeri1988
- Kontakt:
fredi je napisao/la:vazda si najglasniji na nasoj temi bio,tako predvidljiv ja napisem jedan post a ti se zaljepis ko muva na gov_oBianconeri1988 je napisao/la: Odrasti!
Čuj curi niz nogavicu!?![]()
![]()
Bolje ti je idi postavljaj kamenje po atletskoj, imam osjećaj da će opet biti kamenjanja, jer ste osuđeni na poraz.![]()
a sta cemo sa onom vasom oranicom od terena?nije Velikan navikao igrati po strnjistima...vidjecete na gradskom tepiha
Dakle ti si u ovom slučaju gov_o, ustvari tvoj klub.
Dosta mi je diskusije s tobom, ne bih da se usmrdim bezveze.

Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.