FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

el-fighter
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la el-fighter » 27 jul 2011, 11:52

Sinoc smo doslovno rasuli Milan. Nisam ocekivao da onako budemo dominantni na terenu, ali su me momci pozitivno iznenadili. Pogotovo Rafinha i Gomez. Istina da je ovaj drugi propustio nekoliko prilika, ali se vidi napredak u njegovoj igri. Igrali smo odlicno do izlaska Robbena, a onda prava uspavanka. Jos jednom se pokazalo koliko nam znaci Robben. Ocekivao sam Usamia umjesto Holandjanina, ali Heynckes je ubacio Alabu, pa je Muller morao preci na lijevu stranu.

Veceras protiv nekompletne Barce idemo po pehar.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 27 jul 2011, 13:10

Petersen mjesto Gomeza, Boateng mjesto Van Buytena, Gustavo mjesto Tyme, a ostalo po potrebi :)
Veceras treba Usamija ubacit ;)

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 jul 2011, 14:59

@Guber90
Ma pokusavali su i Rafinha i Lahm i Robben s ubacajima,ali nije islo,pa je onda streljana bila :D

PS:Bayern je ima 10 suteva u okvir gola,13 pored gola,dok je Milan samo 2 u okvir gola,a ni jedan pored :D
#miasanmia

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 jul 2011, 16:16

poslije dugo vremena veceras na megdan izlaze katalonski i bavarski ponos, nadam se dobroj utakmici, da ce Pep izvesti koliko toliko dobar sastav i da nece mijenjati cijelu postavu

bice dobar test to za bayern, mislim da bi sramota bilo da ne pobijedite veceras, ne toliko zbog saroliko sastava barce, koliko zbog toga sto su igraci bayerna puno spremnije, vidjelo se i sinoc protiv milana da su bayernove pripreme vec u zavrsnoj fazi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 27 jul 2011, 16:21

el-fighter je napisao/la:Sinoc smo doslovno rasuli Milan. Nisam ocekivao da onako budemo dominantni na terenu, ali su me momci pozitivno iznenadili. Pogotovo Rafinha i Gomez. Istina da je ovaj drugi propustio nekoliko prilika, ali se vidi napredak u njegovoj igri. Igrali smo odlicno do izlaska Robbena, a onda prava uspavanka. Jos jednom se pokazalo koliko nam znaci Robben. Ocekivao sam Usamia umjesto Holandjanina, ali Heynckes je ubacio Alabu, pa je Muller morao preci na lijevu stranu.

Veceras protiv nekompletne Barce idemo po pehar.
Brate, ti uzimas sinocnju utakmicu kao neko mjerilo? Milan trenira mjesec dana krace, 4 standardnih (da ne govorim kljucnih) igraca nije pocelo, igraci u 50. minuti ne mogu da hodaju i opet ste nas na penale dobili (da onaj kreten nije ufatio pucat pitanje je da li bi i tu nas dobili). Jeste bili dominantni, jeste imali loptu u svojim nogama, 5x vise suteva ali Milan je igrao bez glavnog stopera, Robinha i Pata, a fizicka sprema nasih bekova i veznih igraca je trenutno na razini igraca FK Zeljeznicara (vjeruj da su i oni spremniji). Znaci ne zelim raspravu ali kada se sastanu 2 giganta kakva su Milan i Bayern onda i jedva primjetne razlike odlucuju utakmicu a ne ovako krupne stvari. Sretno veceras, nadam se dobroj utakmici.

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 27 jul 2011, 16:25

Brate, ti uzimas sinocnju utakmicu kao neko mjerilo? Milan trenira mjesec dana krace, 4 standardnih (da ne govorim kljucnih) igraca nije pocelo, igraci u 50. minuti ne mogu da hodaju i opet ste nas na penale dobili (da onaj kreten nije ufatio pucat pitanje je da li bi i tu nas dobili). Jeste bili dominantni, jeste imali loptu u svojim nogama, 5x vise suteva ali Milan je igrao bez glavnog stopera, Robinha i Pata, a fizicka sprema nasih bekova i veznih igraca je trenutno na razini igraca FK Zeljeznicara (vjeruj da su i oni spremniji). Znaci ne zelim raspravu ali kada se sastanu 2 giganta kakva su Milan i Bayern onda i jedva primjetne razlike odlucuju utakmicu a ne ovako krupne stvari. Sretno veceras, nadam se dobroj utakmici.[/quote]

I Bayern ima svojih problema jos to nije ugirana ekipa ali je suludo reci da u vaznijoj utakmici ne bi razbio Milana . U toj vazniji utakmici bi bilo strogo razbijanje jer bi vi isli na gol a Robben i naravno Ribery bi vas ubijali .

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 27 jul 2011, 16:39

HzDv95 je napisao/la:Brate, ti uzimas sinocnju utakmicu kao neko mjerilo? Milan trenira mjesec dana krace, 4 standardnih (da ne govorim kljucnih) igraca nije pocelo, igraci u 50. minuti ne mogu da hodaju i opet ste nas na penale dobili (da onaj kreten nije ufatio pucat pitanje je da li bi i tu nas dobili). Jeste bili dominantni, jeste imali loptu u svojim nogama, 5x vise suteva ali Milan je igrao bez glavnog stopera, Robinha i Pata, a fizicka sprema nasih bekova i veznih igraca je trenutno na razini igraca FK Zeljeznicara (vjeruj da su i oni spremniji). Znaci ne zelim raspravu ali kada se sastanu 2 giganta kakva su Milan i Bayern onda i jedva primjetne razlike odlucuju utakmicu a ne ovako krupne stvari. Sretno veceras, nadam se dobroj utakmici.
I Bayern ima svojih problema jos to nije ugirana ekipa ali je suludo reci da u vaznijoj utakmici ne bi razbio Milana . U toj vazniji utakmici bi bilo strogo razbijanje jer bi vi isli na gol a Robben i naravno Ribery bi vas ubijali .[/quote]

Bi garant. Upravu si. Al dace Bog pa cemo se sresti. Igrali ste u najjacem sastavu, mi bez 4 igraca i nespremni i na penale dobijete. Svaka vam cast. Zavidna forma.

Klare

Post Postao/la Klare » 27 jul 2011, 16:50

GAL je napisao/la:nisam gledao sinoc tekmu ali sam pogledao snimak penala i mogu vam reci da se niko ne naljuti ali meni penali izgledaju da su namjesteni samo pogledajte kako se abiati baca u kontra stranu prije nego sto igrac bajerna osuta loptu sve nesto po sredini gola mozda grijesima ali mislim da je namjesteno .
Ne griješiš kolega, ne griješiš. Svaka čast na neopisivoj moći zapažanja. 8-)

Ova teza da igrači Milana fizički nisu spremni jednostavno ne može da stoji. Ako nisu u stanju poluvrijeme odigrati na visokom nivou u bilo koje doba, onda stvarno...Tu su igrale dvije različite ekipe po poluvremenima. Pravi zaključak je da Milan ne može parirati ovom Bayernu i kraj priče. Kod penala su nam pomogli, i tu sam im zahvalan. Možda su se prepali Barce. :mrgreen: Da je Inazghi sinoć igrao, možda bi bila obrnuta situacija. Svejedno, potpuno zaslužena pobjeda. Ono je razmontiravanje protivnika. Milanezi ne zamjerite. :)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 jul 2011, 17:15

hehe, jel ti stvarno vjeruješ u ovo što pišeš, ali ozbiljno?
pa ima li iko realan ko je gledao utakmicu i ko zna činjenice.
dakle igra se neki turnir-cup kako god hoćeš u minhenu na bajernovom stadionu pred preko 60000 njihovih navijača samo par dana prije početka sezone u njemačkoj.
protivnik još nije odradio nijedan trening sa cijelim timom, sezona im tek za mjesec počinje, igraju u kombinovanom sastavu jer su se 4 igrača vratila umorna sa copa americe, taj kup im znači jednako kao npr FIS GOL turnir.
šta mislite kakav je trebao biti rezultat po ovome, pa barem 3-4 razlike hladno.
bajern izvede najjači mogući sastav, jedino još riberija imaju umjesto npr kroosa koji je svakako odličan bio i to je to. boateng nije štoper, to nije igrao ima godina, a bekovi su bolji i rafinja i lahm pogotovo, onaj brazilac i timoščuk su tu negdje. znači bolje ne može, i šta napravi taj mega bajern odigra 1-1 s milanom koji je 20-ak igrača izmjenjao :roll: npr. valoti i paloshi nikad u životu nisu zaigrali za milan
ne vidim ja razlog za zadovoljstvo u minhenu, ali stvarno, napadač koji nezna zabiti iz 10-ak šansi, odbrana koja primi gol iz 2 šanse a drugu odbrani golman. ono totalno nezaineresovan milan kojem je ovo prva pripremna utakmica nakon sunčanja i kupanja su tek na penale dobili.
možete vi brojati šuteve, posjed i sl, ali nije bajern ništa posebno ni ove godine, osim ako nešto dramatično ne poprave
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 27 jul 2011, 17:17

tony-mortale je napisao/la:hehe, jel ti stvarno vjeruješ u ovo što pišeš, ali ozbiljno?
pa ima li iko realan ko je gledao utakmicu i ko zna činjenice.
dakle igra se neki turnir-cup kako god hoćeš u minhenu na bajernovom stadionu pred preko 60000 njihovih navijača samo par dana prije početka sezone u njemačkoj.
protivnik još nije odradio nijedan trening sa cijelim timom, sezona im tek za mjesec počinje, igraju u kombinovanom sastavu jer su se 4 igrača vratila umorna sa copa americe, taj kup im znači jednako kao npr FIS GOL turnir.
šta mislite kakav je trebao biti rezultat po ovome, pa barem 3-4 razlike hladno.
bajern izvede najjači mogući sastav, jedino još riberija imaju umjesto npr kroosa koji je svakako odličan bio i to je to. boateng nije štoper, to nije igrao ima godina, a bekovi su bolji i rafinja i lahm pogotovo, onaj brazilac i timoščuk su tu negdje. znači bolje ne može, i šta napravi taj mega bajern odigra 1-1 s milanom koji je 20-ak igrača izmjenjao :roll: npr. valoti i paloshi nikad u životu nisu zaigrali za milan
ne vidim ja razlog za zadovoljstvo u minhenu, ali stvarno, napadač koji nezna zabiti iz 10-ak šansi, odbrana koja primi gol iz 2 šanse a drugu odbrani golman. ono totalno nezaineresovan milan kojem je ovo prva pripremna utakmica nakon sunčanja i kupanja su tek na penale dobili.
možete vi brojati šuteve, posjed i sl, ali nije bajern ništa posebno ni ove godine, osim ako nešto dramatično ne poprave
Ovo je jedini pravi zakljucak.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 jul 2011, 17:29

navijaci milana su u pravu, ne znam kako neko moze napisati da je bayern sinoc razvalio milana a bilo 1 1, jesu bili bolji, ali razvaljivanje je nesto drugo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 27 jul 2011, 17:30

Klarinho vidjel' ti sinoc Mariana? :o
Kako je lijepo vidjeti da mu jedan Nesta ne moze nista. Brzina, snaga, snalazljivost, inteligencija i veliki napredak u pogledu tehnike. Zvjerka i nista drugo.
Zao mi je sto veceras najvjerovatnije nece igrati, al' moraju i drugi dobiti priliku. Ja bih ga stavio u startni elf, a kad natrpa Barcinu mrezu nek izadje. :lol:
A_d_0 je napisao/la:5x vise suteva
Tacnije 11,5x vise suteva. :D

Boatenga sam zelio vidjeti na stoperu, ali dobro je da je ikako zaigrao. Bio je dosta dobar.
Rafinha ako nastavi igrati kao sinoc, onda smo dobili odlicnog beka. A dobili smo ga za sitnis.
Gustavo mora igrati u prvoj postavi, bolji je od solidnog Tyma.
Kroos ce izgleda opet proraditi pod palicom Jupija. :D Sinoc sjajna partija, jedan od najboljih na terenu.

@tony-mortale
Prvo rezulat uopste nije odraz stanja na terenu. Milan je zasluzio da bude porazen sa nekoliko golova razlike.
Zatim, ne znam zasto mislis da Boateng nije bolji stoper od van Buytena. Pa naravno da jeste, a i doveden je da igra stopera.
Jos jedna stvar koju zelim istaknuti je da je Ribery igrac koji je bio vjerovatno i najbolji igrac Bayerna u pripremnim utakmicama. Dakle njegovo neigranje je veliki hendikep.
Gustavo i Tymo nisu tu negdje. Gustavo je bolji i tu je kraj price. Dakle, Bayern bez tri prvotimca, Milan bez cetiri.
Slazem se da je puno uticalo to sto je Milan na pocetku priprema. Ali realno, omjer suteva 23-2 je previse. ;)

Veceras jos jedan nogometni klasik, ekipe koje igraju najljepsi nogomet na svijetu. Nadam se da ce bolji (citaj Bayern) pobijediti. :D
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 jul 2011, 17:37

Aj ovih Milaneza. Izvlace se na to sto im je nedostajalo 4 igraca i kao nisu igraci spremni. Ebo vas italijanski bunker, uprapasticete fudbal totalno sa time. Da ste krenuli naprijed i 5 minuta, rasuli bi vas ko kilo rize. Ovako ste presli 2 puta centar i zahvaljujuci nasoj odbrani dosli ste u poziciju da date gol.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 27 jul 2011, 17:56

el-fighter je napisao/la:Aj ovih Milaneza. Izvlace se na to sto im je nedostajalo 4 igraca i kao nisu igraci spremni. Ebo vas italijanski bunker, uprapasticete fudbal totalno sa time. Da ste krenuli naprijed i 5 minuta, rasuli bi vas ko kilo rize. Ovako ste presli 2 puta centar i zahvaljujuci nasoj odbrani dosli ste u poziciju da date gol.
Da imalo pratis Milan znao bi da nikad ne igra bunker. Sinoc se igrao bunker (nesvjesno) jer logicno igraci nisu imali snage da napadaju i da se brane. Opredjelili se za odbranu sto je sasvim normalno.

Klare

Post Postao/la Klare » 27 jul 2011, 17:57

JetSet_Hantraga je napisao/la:Klarinho vidjel' ti sinoc Mariana? :o
Kako je lijepo vidjeti da mu jedan Nesta ne moze nista. Brzina, snaga, snalazljivost, inteligencija i veliki napredak u pogledu tehnike. Zvjerka i nista drugo.
Zao mi je sto veceras najvjerovatnije nece igrati, al' moraju i drugi dobiti priliku. Ja bih ga stavio u startni elf, a kad natrpa Barcinu mrezu nek izadje. :lol:
8-) Nisam gledao utakmicu, nažalost. :( Polako svi uviđaju njegove kvalitete, ali zna Mariano ko je bio uz njega i u najtežim trenucima. :D Ali vidiš ti kakvih zmija ima ovdje. :x Oni bi Marina na hlađenje, unatoč fantastičnim partijama. :oops:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 jul 2011, 17:58

@Effe napada @Romaria što "ne gleda" Barcine utakmice, a @Klare ne gleda utakmice Bayerna. :mrgreen:

Riješi ovo, @Effe :!:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 jul 2011, 18:14

Monolog je napisao/la:@Effe napada @Romaria što "ne gleda" Barcine utakmice, a @Klare ne gleda utakmice Bayerna. :mrgreen:

effe je car, li ti kaiser, napada me da ne gledam barcine, ja kontma covjek se zahebava, a on ozbiljno mislio i zado se pravo

jedva cekam da veceras barcini maksumi otresu bayerna da vidimo effeovu snagu argumenta

trebala bi biti jako lijepa i opustena utakmica, iako ce nasi biti oslabljeni samo za mesija, alexisa, alvesa, maskerana, puyola, pikea, adriana, xavija itd, dakle za jednu kompletnu ekipu koja bi od sale derala bayerna, ali i ovo sto imamo na raspolaganju dovoljno je za jednu lijepu utakmicu, samo da pep ubaci u igru ovo najbolje sto imamo trenutno

ako bi se gledalo najbolje sto barca ima sastav bi trebao izgledati ovak : valdez, maxwel, abidal, fontas, neko dijete na desnom beku, sergio, keita, tiago, iniesta, affelay i vilja, kasnije bi mogli uci nedovoljno oporavljeni pedro, dos santos i jos pokoji djecak

bayern ce vjerovatno izaci u najjacem sastavu kojeg ima na raspolaganju trener
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 jul 2011, 18:15

Monolog je napisao/la:@Effe napada @Romaria što "ne gleda" Barcine utakmice, a @Klare ne gleda utakmice Bayerna. :mrgreen:

Ne mora @Klare ni gledat',posto je on uvijek upravu :lol:

A @Romario gleda svaku Barcinu utakmicu u CL,nemojte tako :D
#miasanmia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jul 2011, 18:21

Romariooo je napisao/la:
bayern ce vjerovatno izaci u najjacem sastavu kojeg ima na raspolaganju trener
Hajde sto ne gledas tekme, sad ni ne citas sta se pise po medijima. :?
Baci malo oko na ono sto se pise cijeli dan i kakav sastav Bayerna se najavljuje. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 27 jul 2011, 18:35

U pravu su ovi navijaci Milana. Imamo loseg napadaca, koji fuli masu prilika. Imamo losu odbranu, koja primi iz jedne jedine prilike. Ali zato imamo sredinu koja je dovoljna da sama rasturi Milan 8-)
Da je sinoc Petersen (ili bilo ko drugi) igrao, tek bi onda pricali o razvaljivanju ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.